Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C5 helisüsteemi ehitamisel abi vaja (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1524)
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 28.09.10 18:17 Tsiteeri
A6 C5 helisüsteemi ehitamisel abi vaja

Otsustasin woofri asja endal ümber teha. Ennem oli lihtsalt nö. kirst pagassis kuid bass jäi liiga kumisevaks, ei olnud üldse täpne ja ei jõudnud salongi ilusti. Uue woofri otsustasin kätoe august sisse mängima panna kuna aknalauda lõhkuda ei taha.

Sellega seoses mõned küsimused. Istmed mul alla ei käi, seega on mul istmete taga plekk (käetoe kohale tuleb pleki sisse auk lõigata). Kõige enam huvitab mind kuidas woofri kast isoleerida ülejäänud pagassist. Elemendiks on DLS MW12, kasti suuruseks tuleb 32L, täpsed mõõdud pole veel teada kuid tuleb inverter kast ja mitte väga suur. Salupa oma lehel kirjeldas asja nii, et esimese külje peael panna terve pagassi laiune ja kõrgune plaat ning see ära isoleerida. Kas seal on reaalselt mingit vahet ka kui lai see on või võib teha ta näiteks nii et panen kasti külgedele plaadid ja isoleerin need ära. Ehk siis et see nö. koda oleks täpselt nii lai kui on ka subwoofri kast? Millega seda üldse isoleerida? Ise mõtlesin MDF'i võimalikult täpselt seina kuju järgi lõigata ja siis silikooniga ääred kinni panna pärast.

Nagu ma aru saanud siis peaks se sobwoofer nii kõige paremini toimetama? Ja kui hästi teha ei tohiks vist väga vahet olla kas on aknalual või mängib august sisse.

Teine küsimus on esiuste kohta. Elemendid on DLS MS6A. Mängisid nad mul seal kunagi niisama ilma kastita. Nüüd tahaks kasti ka ehitada kuna tookord ei jäänud tulemusega päris rahule, kuigi uksed olid pigimatiga üle tehtud. Vb on kellelgi mingit pildimaterjali et kuidas keegi on teinud. Plaan on polstri väliskuju võimalikult vähe muuta. Idee oli selline et need uksesahtlid ära kaotada, et täpselt selle koha asemele tuleks siis nö. kast mis ulatuks läbi polstri taha välja. Et need kastid ei ulatuks rohkem välja kui sahtlid varem. Ja kõlarid peaks siis natuke suunama. Kardan vaid et liitreid ei saa kokku nii, kuigi polstri taga peaks ka veel ruumi olema piisavalt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 28.09.10 18:45 Tsiteeri

Kastile tee võimalikult täpse kaldega sein istmetoe osas. Kuna woofri ja istme vahele peaks jääma ka mingi ruum (membraani liikumise jagu pmst) siis saad sellele seinaplaadile teha ristkülikukujulise ja õige paksusega paarisendise raami ning sinna panna 1cm paksuse pehme tihendusriba (valmis liimiga saadaval). Siis saad ta suruda vastu seljatuge ning jääb õhutihe.

Mis puutub esikõlaritesse siis soome audiklubist leiad paar head projekti, kus on mälu järgi tehtud täpselt seda, mida kirjeldasid.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.10 18:48 Tsiteeri

Oh, super. Täidsa head mõtted (Y) Selle woofri saan niimodi palju lihtsamalt sinna sisse küll.

Vb on sul vihjeid anda kust ma selle leiaks sealt foorumist, ma pole seal üldse kodus ja soome keelt väga ei jaga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Chuulo
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.10 07:57 Tsiteeri

Vaatan, et oled Tartu inimene. Võin sulle enda auto lahendust näidata. (A6 C5. istmed alla ei käi - ja auk on tehtud istmetoe sisse)
Kui huvi näha, siis u2u.

Terv,
Tommi ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.10 09:13 Tsiteeri

Kui sinu on RX'i vana auto siis seda ma olen juba näinud :D

Chuulo
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.10 09:22 Tsiteeri

Jah on küll :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.10 23:56 Tsiteeri

Lasin päevotsa seal soome foorumis ringi, ma neid projekte sealt ei leidnud kus A6'l oleks see kast nii ehitatud. Ühel vanal A4'l oli küll kuid mitte päris nii nagu mõtlesin. A4'l nagunii nats teise kujuga see asi. B5 siis.

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 01.10.10 06:48 Tsiteeri

Otsisin ka ise aga samuti ei tuvastanud enam. Samas ma uurisin neid seal paar aastat tagasi kui endal veel C5 oli, nii et nad kuskil sügaval peidus on. Fakt.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]