Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Vajan juriidilist nõu. (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1617)
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 25.08.04 12:49 Tsiteeri
Vajan juriidilist nõu.

Ehk on klubis keegi juura haridusega inimene.

Mure seisneb selles: sündis perre tütar 18. veebruaril 2002. Kuna sellel ajal kehtis Tallinna linnavalitsuse määrusnr 50, 2. augustist 2000, mis ütles, et kui lapse isa on tegevteenistuses olev kaitseväelane siis ei pea seisma lasteaia järjekorras. Mina, naiivne nagu ma olen, arvestasin selle määrusega. Nii, nüüd oleks siis aega panna tütar lasteaeda aga selgus, et 11.juuni 2002 hakkas kehtima uus määrus mis muutis vana kehtetuks.

Mind huvitab, kuidas peaks käituma kui minna haridusametisse. Kas minu last mõjutab kuidagi see vana määrus, või nüüd kui kehtib uus, siis on see mõeldud nii neile kes sündisid vana kui ka uue määruse ajal.
Minu seisukohalt on natuke narr panna 3 aastane laps lasteaia järjekorda mis on ligi 2 aastat pikk.

Määrused leiate siit: http://tallinn.andmevara.ee/oa/page.Tavakasutaja?c=1.1.1.1&id=76128

Ette tänades
War

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 25.08.04 13:02 Tsiteeri

Soovitan oma murega pöörduda ka Eesti Õiguskeskuse SA poole.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 25.08.04 13:47 Tsiteeri

Tallinna Linnavalitsuse 16.06.2003 määruse nr 63 kohaselt ei eksisteeri enam varasema määruse (nr 50, 02.08.2000) alusel kehtinud eelisseisundeid lasterikaste perede, õppivate emade, invaliidide ja tegevteenistuses kaitseväelaste lastele. Esimesena mainitud määrus on praegu jõus, seega pole midagi parata. Lapse sünniaeg ei oma käesolevas kontekstis tähendust, kuna küsimus on eelisseisundite olemasolus lapse lasteasutusse vastuvõtmise ajahetkel.

Positiivse sõnumina niipalju, et eile räägiti AK's, et linnavalitsus haudub plaani laiendada lasteaedadele nende poolt hoitavate laste arvu alusel makstavat lisatoetust (nn. pearaha) ka muudele lapsehooldusvormidele - näiteks lapsehoidjate palkamiseks, mis selle teenuse peaks siis lapsevanematele odavamaks tegema...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SS
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 1,8 85

postitati 25.08.04 17:44 Tsiteeri

Minu meelest Tallinna linnas ei ole olukord, et 3 aastasele ei ole võimalik saada lasteaiakohta. Probleem on sõimerühmadega.
Info vabade lasteaiakohtade kohta leiad https://www.haridus.ee
Sealt siis lasteaiad ja vabad kohad ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.6% - SQL: 70.4%]