Lehekülgi: 1 2 3 |
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.10 15:28
|
|
|
Oled sa ise lähistel ? Mine tee juttu, küsi, mis nad tahavad V8 eest. Muidugi on olemas võimalus, et mõnel Kuusakoski töötajal on piisavalt oidu ja et
seepärast polegi nad veel pressi alla läinud.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 14.09.10 15:32
|
|
|
Eks ta vajalikest juppidest puhtaks tehtud doonor on. Kellelgi sai ilmselt villand seda "juppideks müües" kauem hoida, kuna nii juhtub tavaliselt
vanade masinatega, et kes otsib juppi see ei leia müüjat, aga kes müüb see ei leia ostjat ning lõputult ostjat oodata pole kah pointi .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 14.09.10 15:32
|
|
|
Autode kohta ei tea, aga muidu mõne asja kohta tean, et kui tahad midagi osta, siis müüakse u. 2x ostuhinnaga.
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 14.09.10 17:18
|
|
|
V8 kohta siis selline info .
Kunagi mootor kotti lastud ja siis paar aastat seisnud . Ise jäin pool tundi hiljaks , omanik helistas ja ma lammas ei hoidnud telefoni taskus .
Kui tagasi helistasin siis sain infoks , et pool tundi tagasi kaalule läks . Kuusakoski maksis selle eest 4500 raha ........ ma mitte vähe vandusin
Peale mootori rikke polevat autol midagi viga olnud .
Palun tooge ta sealt ära
|
|
|
|
diselist
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.10 17:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arsi
V8 kohta siis selline info .
Kunagi mootor kotti lastud ja siis paar aastat seisnud . Ise jäin pool tundi hiljaks , omanik helistas ja ma lammas ei hoidnud telefoni taskus .
Kui tagasi helistasin siis sain infoks , et pool tundi tagasi kaalule läks . Kuusakoski maksis selle eest 4500 raha ........ ma mitte vähe vandusin
Peale mootori rikke polevat autol midagi viga olnud .
Palun tooge ta sealt ära | Endalgi kogemusi olnud just
sellega et tel.on kuskil toas või autos ja on p...e läinud paar head otsa,proovin ikka nüüd ligi hoida.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.10 18:01
|
|
|
Igat saia ei ole mõtet ka silmad kinni päästma joosta.
|
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 14.09.10 18:11
|
|
|
Et siis 9000 on ostuhind? Mis igat saia? V8said vähe,ja korraliku kere
jne veel vähem!
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 14.09.10 18:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Igat saia ei ole mõtet ka silmad kinni päästma joosta. |
Ma mäletan aga kui mõni tuttav ostis kuubiku typ 85 ja irvitati, et mida sa selle rondiga peale hakkad . Enam ei irvita keegi.
Paraku maksab selle V8 esimene stange kasutatult rohkem kui kuusakoski selle eest maksis .
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.10 18:26
|
|
|
On keegi seda reaalselt näinud?
"Korras" on igal inimesel erinev. Mine osta kuusakoskist ära siis?
Reaalsus on see, et sedasi foorumites rääkijaid on lademetes, et oleks-teeks-võtaks-paneks. Miskipärast aga rändavad ikka ja jälle asjad siiski pressi
alla.
|
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.10 18:34
|
|
|
Mina tean asjast just niipalju kui omaniku sõber mulle rääkis .
Auto olevat olnud igati vinks-vonks seni kui mootor töölepingu lõpetas, peale seda jäi lihtsalt seisma .
Tegelikult puudub sellel vaidlemisel mõte. Alati on olnud nii, et kellele ema , kellele äi.
Ise olen hetkel soomes ja ei pääse seda "saia" päästma . Kindlasti aga tegelen asjaga (kui on veel millegiga tegeleda) koheselt kui Eestise saabun
.
|
|
|
|
prophecy6-6-6
huviline
Registreerunud 29.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.09.10 06:44
|
|
|
arsi:
Nii palju tean ma öelda, et kuusakoskist v selle kõrval asuvast tolmetexist sai küll metall torusi välja ostetud ja kunagi sai isegi võrri juppe
otsimas käidud sealt.
Aga kahjuks autode kohta ei oska öelda.
Ma soovitan sul sinna helistada.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 15.09.10 08:04
|
|
|
Rauajuppe ja muud kraamis saab välja viia kui ise tood asemele raua. Aga autoga pole mingit võimalust. Nad lihtsalt ei tohi neid välja anda. Võibolla
kui eelmise omanikuga lähed siis annab midagi rääkida. Aga võõras inimene ei saa elusees selt mingit autot osta.
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 15.09.10 10:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Rauajuppe ja muud kraamis saab välja viia kui ise tood asemele raua. Aga autoga pole mingit võimalust. Nad lihtsalt ei tohi neid välja anda. Võibolla
kui eelmise omanikuga lähed siis annab midagi rääkida. Aga võõras inimene ei saa elusees selt mingit autot osta. |
Oled ikka päris kindel?
Mina müüsin ühe oma 15 tonnise kandejõuga kalluritest vanaraua kokkuostu. Sõitsin ise kohale. Auto eest sain 34000. Nädala pärast sai üks tuttava
tuttava tuttav teada, et sedasi toimisin ja läks uurima kas saaks veoka välja osta - maksis 40000 ja saigi.
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 15.09.10 15:12
|
|
|
UUrisin asja ja selgus-saab osta selle audi välja aga ilma paberiteta ja varuosadeks.Audil mootor käib aga lonkab kõvasti.Omal sama jutt-soomes olen
ja ei saa minna kui juba hilja pole!! Andestamattu tegu sellele vanale omanikule
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 15.09.10 15:34
|
|
|
Leppige kokku siis mitmepeale, kui juppe vaja vms. Usun, et mõne pärnakast klubiline ikka on, kes nati sebida viitsib seal. Lihtsalt mõte.
|
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 15.09.10 16:08
|
|
|
hm
Mis hind oli eitea?
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.09.10 16:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Leppige kokku siis mitmepeale, kui juppe vaja vms. Usun, et mõne pärnakast klubiline ikka on, kes nati sebida viitsib seal. Lihtsalt mõte. |
Mitmepeale pole asjal mingit mõtet....hiljem ei jõua vaielda, et kes saab tule ja kes käigukasti.
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 15.09.10 16:43
|
|
|
Asun Pärnus, aga kahjuks pole nii odav ja väike asi, et kohe minna ja välja osta ning kuhugi ära vedada saaks.
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 15.09.10 17:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TheRRsr
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
kui eelmise omanikuga lähed siis annab midagi rääkida. Aga võõras inimene ei saa elusees selt mingit autot osta. |
Oled ikka päris kindel?
Mina müüsin ühe oma 15 tonnise kandejõuga kalluritest vanaraua kokkuostu. Sõitsin ise kohale. Auto eest sain 34000. Nädala pärast sai üks tuttava
tuttava tuttav teada, et sedasi toimisin ja läks uurima kas saaks veoka välja osta - maksis 40000 ja saigi. |
Jõhvi kuusakoski igatahes enam autosid välja ei anna. Paar aastat tagasi jäi keegi liikluses vahele selle autoga ja jama oli suur. Kui nad on
omanikule lammutustõendi andnud ja omanik auto maha kandnud siis nad peavad selle auto hävitama. Selge, et võib erandeid olla kui ilusti rääkida. Üks
võimalus on ta selt juppidena välja tuua.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 15.09.10 17:47
|
|
|
Kui omanik kätte saada ja uurida ehk ta pole veel autot maha kandnud. Siis ei tohiks ju mingeid probleeme olla.
|
|
|
Krooniline
huviline
Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC; Volvo V70
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.10 16:33
|
|
|
Sellel rihm puru ja klapid peas .
Klapid murduvad suhtkoht kergelt ja kolb on väga kiire katki minema .
Minu autol käis rihma vahelt rihmakaane tihendi tükk läbi ja tulemus oli läbi kolvi rännanud klapitaldrik. Pahandust oli sedavõrd palju, et mootor
läks vahetusse.
|
|
|
|
urquattro
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI
|
postitati 17.09.10 10:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rix30
UUrisin asja ja selgus-saab osta selle audi välja aga ilma paberiteta ja varuosadeks.Audil mootor käib aga lonkab kõvasti.Omal sama jutt-soomes olen
ja ei saa minna kui juba hilja pole!! Andestamattu tegu sellele vanale omanikule |
Kas hinnast oli ka juttu?
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 17.09.10 12:28
|
|
|
OT - Ei vihja otseselt küll kellelegi, aga ALATI ilmub mingi kaader välja oma "ma oleks" ja "omanik on loll" juttudega, kui mõni sõiduk on metalli
viidud peale mõnekuist pakkumist . OLEKS ma teadnud, KOHE oleks ostnud jne
jne...
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |