Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 ABS Tuli (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1047)
quattro2
huviline

Registreerunud 31.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 12:43 Tsiteeri
A4 ABS Tuli

Tere ! Oskab keegi öelda kus kohas see abs-i andur või pesa või midagi siukest asub.Olen kuulnud et kui mingi pistiku pesast välja tõmbad peaks abs-i tuli ära kustuma???? Oskab keegi aidata!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 31.08.10 12:48 Tsiteeri

Pealkiri:abs
Tsitaat:
Algselt postitas: quattro2
Tere ! Oskab keegi öelda kus kohas see abs-i andur või pesa või midagi siukest asub.Olen kuulnud et kui mingi pistiku pesast välja tõmbad peaks abs-i tuli ära kustuma???? Oskab keegi aidata!!!

Mis asja küljest me seda otsida peaksime aitama, pesa või "midagi siukest" ? Peakiri ise on juba Pulitzeri väärt.

http://www.sevensidedcube.net/wp-content/uploads/Pulitzer-300x299.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
quattro2
huviline

Registreerunud 31.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 12:54 Tsiteeri

Asi siuke, et kui süüte sisse panen,siis hakkab ABS tuli vilkuma! Et siis Küsimus siuke, et mis moodi ma ta sealt ära saaaks kaotada? Või mida ma kontrollima peaksin?

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 31.08.10 13:12 Tsiteeri

Kui juba süüdet sisse keerates ABS tuli põleb, siis on andur vigane või juhe katki või üldse ABS pump, elektroonika maha kärvanud, ei aita ka anduri pistikust eemaldamine.
Kontrolli enne ikka vag-com -iga milline andur veateadet annab ja siis sealt edasi saad viga otsida.
Ainuüksi tulukese kustutamine (pirn välja), pole lahendus 3 pikka helisignaali jäävad ikka alles.
Andurid ja nende pesad asuvad ikka iga ratta juures, sellest aga oleme viimasel ajal palju jahunud erinevates teemades ehk kasuta otsingut.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
quattro2
huviline

Registreerunud 31.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 13:23 Tsiteeri

Ok Eks Käin Diagnostist Läbi Siis Saab Täpsemalt teada . Aga Tänud siiski:)
Muideks kasutasin otsingut ja uurisin ,aga tahtsin lihtsalt teada kas muud moodi saab ka tule kustutada!!!

oss30
huviline

Registreerunud 21.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: a6 avant quattro 142kw 97a

postitati 31.08.10 13:32 Tsiteeri

Kui ise põlvas võid ühendust võtta. Saan juhtme taha pista.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 31.08.10 13:33 Tsiteeri

Märgutuled on ikka selleks, et märku anda, kui midagi on p***s, kuidas sa kujutad ette märgutule kustutamist ilma viga likvideerimata- keeran-pirni-välja lahendused toimisid vist nõuka ajal.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 31.08.10 14:48 Tsiteeri

Seda märgutuld saab ikka kustutada :P

Vahet pole kas pirn või display - midagi haarmiga ikka küljest saab rebida ja sama soojaga võib heli tekitava piezotweeteri (kõlari) ka nahui lüüa... ja pole üldse vahet, et mis selle vea põhjustas.

Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.4% - SQL: 72.6%]