Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  10
Autor:
Pealkiri: Audi 80 1.8 - 1987 - LastResort (Vastuseid: 249 | Vaatamisi: 37621)
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro

postitati 27.08.10 12:12 Tsiteeri
Audi 80 1.8 - 1987 - LastResort

Tervist,

Olen siis uus nägu siin klubis. Juttu ka siis teemasse. Sai siin pool aastat otsitud omale audit ja nüüd siis mõned päevad tagasi sai üks isend ära ostetud Auto on 4 käiguline Audi 80 1.8 66kw, karpa mootor, aastaks 1987. Masin on valget värvi. Masina hinnaks oli 7500 krooni.
Hetkel autol õrnalt koopaääred roostes, aga seda näed alles lähedalt vaadates. Mootor on hea vaikne ei suitse ega midagi. Lisadeks on 4x elekrti´aknad. Ja rohkem lisasid pole :D
Vead siis hetkel :
Mootor hüppab peal kuna padjad väsinud.
Esiklaasis mõra, mis jookseb vasakult paremale.
Parempoolne esimene elektri aken ei tööta ja ukse link kipub üles jääma.
Armartuuri tuled on kahtlased, vilguvad vahel, ja mõned tuled ei põle,
odomeeter ei tööta ( ei loe kilomeetreid).
Pagaasniku luuki lahti tehes peab rakendama rohkem jõudu. Aga kinni läheb ilusti.

Hetkel rohkem midagi ei meenu ;)

Tehtud tööd:

Esiklaasi: 62.-
Esituled + suunad: 70.-
Tagumised piduri silindrid: 15.-
Tuletoru: 12.-
Pingeregulaator 2x : 8.-
sillaraami puksid 4x, õõtshoova puksid mõlemad pooled,
amordi tugilaagrid ja stabilisaatori varda puksid 4x : 188.-
Uued esimesed amordid ja vedrud : 137.-
Esiratta laagreid olen vahetanud hulgim, panen viimased, kuna lasin paigaldada garantiiga. 68.- + tööraha 50-.
Pooltelje otsad(2x): 62.-
Tagumiste pidurite vedrusüsteem: 15.-
Esipidurite remont/taastamine: hinda ei mäleta
Salongiventilaator: 15.-
Esimene paren käändmik/püstak: 20.-
Sarniire olen vahetanud ka oma jagu tänu koduteele, hinda ei hakka kokku lööma.
Veepump: 25.-
Tagaratta laagrikese/pukk 2x : 24.-
Radiaator (laius/kõrgus/paksus) 590/320/35 : 40.80 .-

Ma ei tea kui hästi need hinnad siia sobivad aga mõtlesin et panen üles :)

Tööd tulevikus:

Sarniirid
Rikkepiduri trossid
Plokikaane tihend
Ning plaanis ka uuendada värvi katet

Auto näeb välja siis selline :

http://albums.rate.ee/s3/1/b/c/1bc69186356.jpg

http://albums.rate.ee/s3/1/b/c/1bc69186350.jpg

http://albums.rate.ee/s3/1/b/c/1bc69186359.jpg

http://albums.rate.ee/s3/1/b/c/1bc69186366.jpg

Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
-ErNo-
huviline

Registreerunud 14.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: audi80b3.91, galant 93 ja Roller.

postitati 27.08.10 12:20 Tsiteeri

Seda kleepsu sul seal pagassi peal vist olla ei tohiks.Sorry kui eksin. Muidu jah, nokitseda natuke ja saab asja:D Edu.

Kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 27.08.10 12:31 Tsiteeri

Udutuled otsi originaalid, taha võiksid 90 paneeli panna või audi originaal plastmaasi, kuhu nr kinnitub.Mõtlen seda siis http://www.carshine.com.au/Pictures/Audi/Audi%2080%20Zender%20Rear%20apron%204470041%20View.jpg

Kindlasti tee koopaääred korda. Plekk haljaks, roostesurm alla ja krunt ja kui võimalust siis võid värvida ka.
Armatuuri valguse poolest- Vaheta kõik pirnid ära. Isegi kelladeplokil soovitaks seda teha. Ka pirnid kuluvad ja ajapikku kaob nende erksus ära. Odomeetri remondi kohta on Diy alafoorumis teema. B4 näol siis, aga need samad asjad. Tagaluuk arvatavasti tahab regullimist.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.10 14:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ErNo-
Seda kleepsu sul seal pagassi peal vist olla ei tohiks.Sorry kui eksin. Muidu jah, nokitseda natuke ja saab asja:D Edu.

Võimalik, aga ma ei hakka seda nüüd vist sealt maha kiskuma, sest kui ma ostsin auto siis see juba oli seal.
Ikka nokitsen, sest maisn on muidu korralik ja aasta ka hea : )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.10 14:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Udutuled otsi originaalid, taha võiksid 90 paneeli panna või audi originaal plastmaasi, kuhu nr kinnitub.Mõtlen seda siis http://www.carshine.com.au/Pictures/Audi/Audi%2080%20Zender%20Rear%20apron%204470041%20View.jpg

Kindlasti tee koopaääred korda. Plekk haljaks, roostesurm alla ja krunt ja kui võimalust siis võid värvida ka.
Armatuuri valguse poolest- Vaheta kõik pirnid ära. Isegi kelladeplokil soovitaks seda teha. Ka pirnid kuluvad ja ajapikku kaob nende erksus ära. Odomeetri remondi kohta on Diy alafoorumis teema. B4 näol siis, aga need samad asjad. Tagaluuk arvatavasti tahab regullimist.

Ma püüan otsida neid. ;) Aga ise arvan et parem vist vahetada terve blokk ära ..

Aga tänud nõuannete esst :) Koopaääred teeb kindlasti ära, kuna need väiksed koha et rooste vohama ei hakkaks

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 27.08.10 18:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: LastResort
Tsitaat:

Võimalik, aga ma ei hakka seda nüüd vist sealt maha kiskuma, sest kui ma ostsin auto siis see juba oli seal.

Nokitse nokitse :) Tore, kui Audisid viitsitakse elule aidata. Aga kuna sa klubi liige ei ole, siis oleks mõttekas see kleeps sealt siiski eemaldada :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.10 21:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:
Tsitaat:

Nokitse nokitse :) Tore, kui Audisid viitsitakse elule aidata. Aga kuna sa klubi liige ei ole, siis oleks mõttekas see kleeps sealt siiski eemaldada :)

Ausalt öeldes ei sooviks ma seda kleepsu eemaldada, kuna tegelikult oleks soov astuda ise ka liikmeks, sest kui see kleeps sealt eemaldada jääb see koht kole, ja kleepsu oleks pidanud eemalda me klubi liige ise kes selle auto müüs, vabandan aga eirit ei tahaks seda kiskuda sealt ära, Kui eelarve remondi kõrvalt lubab siis proovin ka liikmeks astuda :) Aga auto on ilus ja kena ja mulle meeldib ;)

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.10 14:14 Tsiteeri

Nüüd on natuke aega möödas. Et siis selle aja jooksul olen autot siit sealt lammutanud. Armastuuri tuled on korras ja töötavad kenasti ning odomeeter on ka korras. vahetasin terve bloki välja. Kui ennem oli läbi sõit 274 000 kopikatega siis nüüd on 347 000 kopikatega :D Kesklukk ei töötanud varem ja sain sellega ka tööle. Põhjas oli kaks auku(Põllu rallit arvatvasti näinud) Need sai ka ära lapitud. Endiselt on veel parem el. klaasi tõstuk rikkega. ja klaas on mõrane (pole hetkel eelarvet seda vahetada) Avastasin ka mõra summutis, mis läheb neljapäeval keevitamisele. Siis masin on siis vaiksem :D Suuna tuled streikisd ennem ja need ka nüüd korras. Vaikselt nokitseda veel natuke ;) Ainult et üks probleem on mida ma ei mõista. Külmas peast ei taha käia korralikult tahab välja surra, et milles selline asi võib tuleneda?

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.10 17:12 Tsiteeri

Lahja segu on ehk. Õhulekked võivad süüüdlaseks olla. Karbussi/monopritse padi vaata üle.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.10 19:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Lahja segu on ehk. Õhulekked võivad süüüdlaseks olla. Karbussi/monopritse padi vaata üle.

Ma homme uurin asja lähemalt.

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.10 20:31 Tsiteeri

Oskab keegi tuua välja põhjuseid miks mootor peal hüppab? (Asi polegi patjades) Asi on sedasi et külmast peast hakkab mootor rappuma ja tekib selline tunne et mootor tahab lendu panna kuna kere rappub ise päris vägevalt kaasa. Kui mootor soe siis pole enan midagi. Kõik töötab siis ilusti ja vaikselt.

-ErNo-
huviline

Registreerunud 14.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: audi80b3.91, galant 93 ja Roller.

postitati 09.09.10 20:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Oskab keegi tuua välja põhjuseid miks mootor peal hüppab? (Asi polegi patjades) Asi on sedasi et külmast peast hakkab mootor rappuma ja tekib selline tunne et mootor tahab lendu panna kuna kere rappub ise päris vägevalt kaasa. Kui mootor soe siis pole enan midagi. Kõik töötab siis ilusti ja vaikselt.

See peaks jah õhuleketest olema tingitud. Mul kaa hüples ja kargles mootor nii mis kole aga kui lekked kaotatud/tühikäik korras on rahu majas.:D

Kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.10 22:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

See peaks jah õhuleketest olema tingitud. Mul kaa hüples ja kargles mootor nii mis kole aga kui lekked kaotatud/tühikäik korras on rahu majas.:D

Selge, alustan siis lekete otsingut :)

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.10 13:33 Tsiteeri

Natuke aeg möödas juba, ja ma pole veel saanud seda patja vahetatud. Sest olen juba kahel järgi käinud ja need mis siiani antud on ei sobi sinna ... Esimesena sain monokarbussi pajda, mis ei sobinud. Nüüd sain sisseoritse oma, ei sobinud( aga peaaegu näeb välja selline mis peaks minema, möötudelt lihtsal väike) Homme uue järgi ehk saan õige.
Aga nüüd siis uus ide. Kuna mul 4-ja käiguline kast siis mõtlesin et kas 5-est kasti on on lihtne paigaldada ja et kas läheb? :)

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.10 17:11 Tsiteeri

Nelja silindrise 5 kast läheb probleemitult.

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.10 19:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Nelja silindrise 5 kast läheb probleemitult.

Tänan vastuse eest :)

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.10 18:34 Tsiteeri

Nii nüüd siis sain vahetatud karburaatori padi. Millega oli palju jama, anti alati vale. Aga kolmas kord ikka sain õige :) . Nüüd siis elektri aken ka töökorras, mis varem ei töötanud (parem esimene) . Viga oli ühes juhtmes mis oli juhiukses puru läinud ... ja seal ei saanud mootor ühendust. :) Pärast padja vahetust on käivitus ka parem, ja nüüd ootab ees klaasi ja sumpa pükste vahetus..

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.10 20:25 Tsiteeri

Küsimus, Mul audi 80 1.8 66kw tüüp 89 aadta 87. Kas sellisele on ette nähtud katalüsaator?
Nüüd siis kukkus sumuti allt ära, kuna keegi tainas on suka pannud valesse kohta. Nimel järjekord al. mootrist. Sisselaske kollektor -> püksid -> katalüsaator -> sukk. Minu arust peaks sukk olema ikka pükste ja katalüsaatori vahel. Ja sumpa murdus katalüsaatri juurest, umbes paar sentimeetrit mootori poole. ja nüüd pole kusagil uut saada(küsitakse hinge hinda) ja ise vahetada on pea võimatu, kuna poldid täiesti roostes ja kinni põlenud.. Ehk on kellegil pakkuda sumpapükse odavalt. Ja oleks hea kui keegi annaks infot seoses katalüsaatori küsimus suhtes,

Ette tänades.

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 23.09.10 20:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Küsimus, Mul audi 80 1.8 66kw tüüp 89 aadta 87. Kas sellisele on ette nähtud katalüsaator?
Nüüd siis kukkus sumuti allt ära, kuna keegi tainas on suka pannud valesse kohta. Nimel järjekord al. mootrist. Sisselaske kollektor -> püksid -> katalüsaator -> sukk. Minu arust peaks sukk olema ikka pükste ja katalüsaatori vahel. Ja sumpa murdus katalüsaatri juurest, umbes paar sentimeetrit mootori poole. ja nüüd pole kusagil uut saada(küsitakse hinge hinda) ja ise vahetada on pea võimatu, kuna poldid täiesti roostes ja kinni põlenud.. Ehk on kellegil pakkuda sumpapükse odavalt. Ja oleks hea kui keegi annaks infot seoses katalüsaatori küsimus suhtes,

Ette tänades.

Kas sul passis ei ole öeldud? Üldjuhul märgitakse ka passi sisse. Kindlasti peaks aru saama, kas on resonaator vahel või katalüsaator. Tavaliselt on katalüsaatoris ka lambda andur, kui sul seda seal pole, on tegu resonaatoriga. Ise olen vähemalt nii aru saanud. Aga teoreetiliselt peaks olema küll järjekord: väljalaske kollektor, püksid, sukk, katalüsaator/ resonaator. Enda R5 2.3 mootoril on katalüsaator pükste otsas otse. Küll aga leevendajaks on vedrud, kui toimub soojuspaisumisel venimine. Foorumis jäi silma ka üks B3 varuosadeks, mis oli ka 1.8 mootoriga. Annan sulle väikese vihje, et võib-olla on sul võimalik muretseda foorumist midagi, nende keredega masinaid palju hetkel saada:)
Saan välja uurida ka selle, kas su masinal peab olema katalüsaator või ei. Kui jah, saan välja uurida ka koodi, juhuks kui kavatsed panna originaal osa, mitte universaali.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.10 20:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Tsitaat:

Ette tänades.

Kas sul passis ei ole öeldud? Üldjuhul märgitakse ka passi sisse. Kindlasti peaks aru saama, kas on resonaator vahel või katalüsaator. Tavaliselt on katalüsaatoris ka lambda andur, kui sul seda seal pole, on tegu resonaatoriga. Ise olen vähemalt nii aru saanud. Aga teoreetiliselt peaks olema küll järjekord: väljalaske kollektor, püksid, sukk, katalüsaator/ resonaator. Enda R5 2.3 mootoril on katalüsaator pükste otsas otse. Küll aga leevendajaks on vedrud, kui toimub soojuspaisumisel venimine. Foorumis jäi silma ka üks B3 varuosadeks, mis oli ka 1.8 mootoriga. Annan sulle väikese vihje, et võib-olla on sul võimalik muretseda foorumist midagi, nende keredega masinaid palju hetkel saada:)
Saan välja uurida ka selle, kas su masinal peab olema katalüsaator või ei. Kui jah, saan välja uurida ka koodi, juhuks kui kavatsed panna originaal osa, mitte universaali.

Foorumis ole mitmele juba saatnud u2u-d Ja uurinud, tuleb oodata vastuseid :) Muidu lamdaandurit pole. Enne katalüsaatorit on ka vedru süsteem aga see maru roostes ja kui puudun siis arvatavasti tuleb lahti legona, uurisin selle klambri kohta ja öeldi et saan selle ainult koos toruga. Aga kuna hind kisub sinna 1000 kanti ja pole hektel seda kusagilt võtta , ja otsin kust saaks odavamalt, kuna autoga vaja sõita pikka maad ja nüüd hetkel jala mees. Aga kui see tüli ei tee siis oleksn tänulik kui uuriksid :) orginaal oleks kindlasti parem, hetkel vaja midagi ajutiselt :) Hiljem kui eelarve lubab saab origaali muretseda, kuna univrsaalid kipuvad kiiresti pensionile minema

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.10 21:08 Tsiteeri

RU koodiga R4 ei taha ETKA mitte anda. Leidsin siis hetkel JN- 1.8 l, K-JETRONIC. Kuna sinul on siiski pritsega masin, peaks olema sul ka lambda andur. Siit võime järeldada, et sul on tehase poolt ka katalüsaator. Sinu tehase A-osa katalüsaatori kood peaks olema selline: 811 131 701 BX. On ka teine katalüsaator, koodiga: 855 131 701 AX. Väljalaskesüsteemi järjekord peaks olema järgmine: väljalaskekollektor, püksid, katalüsaator, edasi keskmine resonaator ning tagumine viimane pütt. Ei sukale, jah otseühendusele:D
Edu, ehk on natuke abiks:)

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.10 21:56 Tsiteeri

Tsitaat:
RU koodiga R4 ei taha ETKA mitte anda. Leidsin siis hetkel JN- 1.8 l, K-JETRONIC. Kuna sinul on siiski pritsega masin, peaks olema sul ka lambda andur. Siit võime järeldada, et sul on tehase poolt ka katalüsaator. Sinu tehase A-osa katalüsaatori kood peaks olema selline: 811 131 701 BX. On ka teine katalüsaator, koodiga: 855 131 701 AX. Väljalaskesüsteemi järjekord peaks olema järgmine: väljalaskekollektor, püksid, katalüsaator, edasi keskmine resonaator ning tagumine viimane pütt. Ei sukale, jah otseühendusele:D
Edu, ehk on natuke abiks:)

Täname informatsiooni eest :)

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.10 22:02 Tsiteeri

küsimus, Kas monopritsung ja karpamootor pole erinevad? Öeldi et mono on midagi muud :)

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.10 22:18 Tsiteeri

Tsitaat:
küsimus, Kas monopritsung ja karpamootor pole erinevad? Öeldi et mono on midagi muud :)

Mono ongi kui K-JETRONIC ning karpa on karpa:)

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.10 23:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Mono ongi kui K-JETRONIC ning karpa on karpa:)

Siis vabandan. mul tekkis viga, sest mul tegelikult karpa. Kohe muudan eespool ka ära :)

Lehekülgi:  1  2  3  ..  10
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.8% - SQL: 70.2%]