Lehekülgi: 1 2 |
Carla
klubiliige
Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Ei tea, kas on meie klubist aga et vältida samasugust jama peaksin mina vist küll oma autolt AC kleepsud maha võtma.
Üldse on ime, et keegi veel siia foorumisse ei ole tulnud minu "liikluskultuuri" arutama...
BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|
Aerodynamic
huviline
Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4
|
|
Seal on ikka teed ka kus proovida, 7 km sirget - Kaansoo sirge. Omad vitsad peksavad.
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Silwer
Ei tea, kas on meie klubist aga et vältida samasugust jama peaksin mina vist küll oma autolt AC kleepsud maha võtma.
Üldse on ime, et keegi veel siia foorumisse ei ole tulnud minu "liikluskultuuri" arutama... |
Ega ta head ei tee küll, kui AUDICLUB.EE silti kandvad autod 200'ga
radarisse lendavad, või "Politseinädalas" või "Raportis" mingi liiklusrikkumisega seoses figureerivad. Kui kellelgi on kalduvus
rullnoklusele, siis võiks ta teisi klubiliikmeid niivõrd austada, et mitte ühiselt kasutatava sümboolika väärtust devalveerida. Sümboolikast loobumine
on selleks lihtsaim meetod...
|
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Joel
Tsitaat: | Esialgne postitaja Silwer
Üldse on ime, et keegi veel siia foorumisse ei ole tulnud minu "liikluskultuuri" arutama... |
Ega ta head ei tee küll, kui AUDICLUB.EE silti kandvad autod 200'ga
radarisse lendavad, või "Politseinädalas" või "Raportis" mingi liiklusrikkumisega seoses figureerivad. Kui kellelgi on kalduvus
rullnoklusele, siis võiks ta teisi klubiliikmeid niivõrd austada, et mitte ühiselt kasutatava sümboolika väärtust devalveerida. Sümboolikast loobumine
on selleks lihtsaim meetod... |
Õnneks see V8 ei kandnud klepsu
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
"kelle Audi 8V sõidukiiruseks mõõtis 199 kilomeetrit tunnis."
Hmm, huvitav kuidas selline asi nii palju sisse võttis 2 klappi
silindrile saame neli silindrit 
irw@delfi
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
|
Kui ka kleeps oleks, siis antireklaam ju alati parim 
Üldiselt on ikka nii, et kui poeg teeb pättust, siis isa ikka häbiposti ei panda, seega võiksid inimesed nüüd selle klubi teemaga maha rahuneda, teil
kõigil on pahed ... ja siduma neid hakata AC-ga on äärmiselt nilbe minu arvates. Iga mees vastutab siiski ise ja AC pole tema leivaema ega vastutav
organisatsioon...
Oma pahedest hoolimata ei muutuks ntx Indro arvamus Auditeamist kui tema 200 -ga radarisse lendaks, siis oleks sõbralik "ära enam nii tee"
ja mitu seal taga ...
Kainet mõtlemist 
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Tõepoolest, MarkoC'ga sellel korral isegi täiesti ühel nõul. Kes siinsest rahvast ei ole kiirust ületanud? Arvan, et igaüks on proovinud masina
lõppkiirust (peale minu muidugi ) Ja seega on lihtsalt juhuse küsimus kes
on vahele jäänud ja kes mitte. Ise püüan enamasti kõiksugustest eeskirjadest kinni pidada ja viisakas olla, kuid selle 200 kanti olen ikka huvipärast
vajutanud küll. Ja mitte ühel korral vaid lausa paaril-kolmel. Kas ma pean kleepeka maha võtma?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Rikkuda võib aga vahele ei tohi jääda... 
BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|
Carla
klubiliige
Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal
|
|
Njah - kui tahad kihutada, siis selleks on kõikvõimalikud kohad olemas - lennuväljad, kiirendusvõistlused jne.
Mina võin näiteks käe südamele panna ja öelda, et S-iga pole liikluseks avatud teedel üle 140 sõitnud (ja sedagi Leedus kiirteel, kus 130 on
lubatud).
Pigem teema selles, et olgu see juht 200-ga sõitva auto roolis kui hea tahes - kui talle ikka keegi ootamatult ette keerab-ilmub (kes ei oska
arvestada 90-ne alas 200-ga lendajaga), siis on tagajärjed fataalsed.
Niiet kihutage liikluseks suletud aladel - elage ennast välja - mitte ärge olge potentsiaalsed tapjad...
PS. Isiklik arvamus on ka see, et kui sul on autol siiski mingigi reklaam (audiclub.ee, firma sümboolika, jne), siis peaks ikkagi olema korralik
liikleja - esindad sa ju siis rohkemat kui iseennast...
|
|
|
4rõngast
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
|
|
Ma olen aru saanud,et siin ainult üks Audi V8.
Võin julgelt öelda,et mina pole
kiiruse ületamise eest piletit saanud u.
5 aastat.
|
|
|
Mairo
huviline
Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
Ka mina olen päri Marko C-ga seekord .
Asi nimelt selles , et sõidan nii kiiresti, kui ise tahan ja muidugi on hea, kui vahele ei jää, aga ka sellega tuleb arvestada .
Tegelikult ei mõista hästi nagu, mis on pistmist Audiclub-i mainel, minu kiiruseületusega, karistada saan ju mina ning klubil pole sellest mingit
kahju.
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ve1ks
Tegelikult ei mõista hästi nagu, mis on pistmist Audiclub-i mainel, minu kiiruseületusega, karistada saan ju mina ning klubil pole sellest mingit
kahju. |
Kui ma mainisin isale ükskord audiklubi, siis esimene asi, mis talle sellega seoses meenus: samal ajal kui tema hommikuti tööle läheb, sõidab sama
teed sageli üks audiklubi kleepsudega vana kupee, nõelub vahele ja tekitab liiklusohtlikke olukordi ning käitub nagu täielik rullnokk. Olen seda sama
autot ka ise liikluses samal viisil sõitmas näinud, ning sel põhjusel on nii mõnelgi inimesel konkreetse rullnoka asemel hoopis audiklubi hammaste
vahel (audiga rullnokk vs rullnokkade klubi). Ning kuna ise olen suht korralik juht, siis just sellepärast kaalun tõsiselt, kas üldse tahaks oma auto
külge audiklubi sümboolikat? Ja kui niiviisi aina rohkem inimesi hakkab mõtlema, jäävadki lõpuks nende kleepsudega sõitma vaid need, kellel on klubi
mainest täiesti pohlad... Mulle isiklikult sümpatiseerib OffRoadi klubi, kuna nad on end väljareklaaminud eriti viisakate liiklejatena ning pole ka
kunagi näinud ühtegi OffRoadi sümboolikaga autot liikluses sigatsemas, kuid mind oma Quattroga sinna vist ei võeta
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja MarkoC
Üldiselt on ikka nii, et kui poeg teeb pättust, siis isa ikka häbiposti ei panda |
Kahjuks või õnneks aumeeste maailmas see nii ei ole. Eesti on kah tasapisi sinnapoole tüürimas - kui Riigikogu liike Jürgen Ligi poeg Rasmus
Stockmannis vargusega vahele jäi astus saadik Riigikogust välja. Kui siseminister Margus Leivo poeg Sander narkotsiostmisega vahele jäi esitas
minister lahkumisavalduse (mis, tõsi, koalitsioonikaaslaste survel rahuldamata jäi). On kindlasti ka mitmeid vastupidiseid näiteid.
Ei väidagi, et näiteks ühe korruptiivse mendi pärast peaks tervet politseiametit pätikambaks tembeldama. Minu mõte seisnes selles, et ühte teatavat
silti kandvad autod on Eestis ja Tallinnas piisavalt palju negatiivset suhtumist tekitanud oma sõiduvõtetega. Ei tahaks, et leviks arusaam, et samad
vennad on lihtsalt oma vana sildi AC logo vastu vahetanud. Mida vähem tekib negatiivset propagandat, seda parem. Me ei ole iga hinna eest tähelepanu
otsivad pesupulbrimüüjad, et "any publicity is publicity" põhimõtet järgida.
Ei suuda ma mõista mõtteviisi, et teen mis tahan, oma asi, AC'd see ei puuduta. Kuidas ta siis ei puuduta? Kui McDonald'si burgerimüüja jääb
avalikult vahele hamburgeri vahele rögastamisega, kas see siis üldsuse jaoks puudutab ainult seda konkreetset eraisikut või McDonald'si mainet
üldiselt? Miks eksinud politseinikud ja kaitsejõudude töötajad lahti lastakse? Mitte sellepärast, et nad ei ole head teenistujad, vaid selle pärast,
et nad on kahjustanud institutsiooni mainet ja usaldusväärsust ning sellele mitte reageerimine näitaks avalikult institutsiooni suhtumist. Ühtse
sümboolika kandmine ei ole ainult privileeg, sellega kaasneb ka vastutus kompanjonide ees...
|
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
|
Minu meelest on selline teema juba siit foorumist läbi käinud. Et kas kihutamine ja seaduse rikkumine rikub AC mainet. Siis ei jõutud teema
arendamisega mitte kui kuhugi.
Kõige lihtsam oleks AC Stuffil mingid kindlad reeglid paika panna ja kõik, et kes rikub liiklus eeskirju jne. visatakse klubist välja, Bmw klubis on
näiteks nii ,et klubi liikmed ei tohi osaleda illegaalsetele Sr-idel, ei tea küll milleks see hea või halb on aga liikmed aksepteerivad seda ja keegi
ei hakka vastu vaidlema. Kui keegi uus liige tahab klubisse astuda, siis kõigepealt saab juhatus temaga kokku ja vaatab üle nii inimese kui ka
auto.
Nii, et tehke siin ka mingid reeglid ja need mõttetud vaidlused jäävad ära.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Kusjuures Joeli jutus on tõetera sees. Mis politseisse puutub siis olen ka ise võmm. Mainisin fakti, et näitlikustada inimestele tiba tagamaid. Kui ma
kunagi veel võmm ei olnud siis teinekord sai ikka lollusi tehtud. Nüüd aga enam nii lihtsalt see ei käi. Enne ikka mõtled, mida teed, kuna Eesti on
ikka nii väike. Üldiselt distsiplineerib selline asi ja harjud ära. Eks ta ole tiba inimese enda iseloomus ka kinni. Idioote on igal pool, ka võmmis
nii kahju, kui see ka pole. Näiteks isegi teinekord öösel, kui ristmikul ühtegi autot pole siis pean stop märgi ees ilusti kinni. Kiirus on maanteel
nagu lubatud. Lubatud 110km/h siis ka cruis-ile nii ta fikseerin (give or take 10km/h). Neid näiteid on veel ja veel. Asi on ka osalt selles, et keegi
ikka alati näeb ja siis on jutt lahti, et võmmid ise näitavad halba eeskuju. Teisalt ka selles, et kui võmm jääb joogise peaga roolis vahele siis on
tema elu tuksis aga kui tavakodanikul nii juhtub siis tema jääb mõneks ajaks oma lubadest ilma ja elab edasi.
Aga mis puutub meie klubi sümboolikat kandvatessee inimestesse, kes huligaanitsevad siis lihtsalt peaks nende autode pealt need kleebised maha
kiskuda. Selle eest ehk peaks hoolitsema keegi klubi liikmetest, kes antud "piirkonnas" aktiivsed tegelased on. Loomulikult tuleb uute
kleebiste jagamisel ka enne vaadata, kellele anda.
Terv, Maku!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Joeli jutus on tõetera sees muidugi, kuid paraku ilma konkreetsete reeglite seadmiseta ei saa ei näpuga näidata ega ka kleebiseid kiskuda.
Huligaanitsemine on ju ka niivõrd laialivalguv mõiste. Minu arvates on liiklushuligaan see kes teises reas alla lubatud suurimat kiirust näiteks
veoauto kõrval rahulikult kulgeb olgugi, et taga on autod kes tahaksid mööduda.
Kahtlemata on ka miilitsas toredaid ja korralikke inimesi, seda ma ei vaidlustagi, kuid reeglina kipub vist ikka nii olema, et selle organisatsiooni
rahvas ise seadustest üldse lugu ei pea. Eriti just liikluseeskirjade kohapealt. Mina olen aru saanud, et nn. süsteem lihtsalt rikub inimese ära.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Need reeglid on staffil põhimõtteliselt olemas, pole üles pandud lihtsalt. Tahan toonitada, et nende eesmärk ei ole inimesi ahistada või raamidesse
suruda, vaid anda mõtlemisainet sümboolika kasutamise olemuse üle ja luua selgust selle väljastamise põhimõtetes. Kuna lõplikku redaktsiooni veel ei
ole, siis ei saa neid ka käesoleval momendil üles torgata. Žileti või kruvikeerajaga autode kallal käimist sümboolika mahakiskumise eesmärgil ei ole
ette nähtud, üle ei tasu ka pingutada igasugu normatiividega. Eelkõige loodame siiski inimeste mõistlikkusele... 
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
|
oo RESTEPPA 
võrdlete nüüd ka AC-d (mis TEGELIKULT on audihuvilisi ühendav ühendus netis, mitte KLUBI, kui nii näpuga järge ajada ...)politseiameti ja MC
Donaldsiga 
Appiii ! ! !
Ma arvan, need pole paraku võrreldatavad asjad, ei paku need ühendused mitte ligilähedale rahvale teenust, kui sellist ega heaolu ? (sellesse teemasse
ärme lasku, heaolu on, aga teatud ringkonnale)
Võrrelge parem MCDonaldsi kleebisega autot "sigatsemas", AC kleepsuga autoga, ja saamegi sama tulemuse ...
tegi margi täis ...
Politsei kui asi meie elus oli on ja jääb, nii ennem, kui peale AC-d. oOehh krt, ma olen ikka dumbasss, aga leian et need võrdlused on väga ebasobivad
...
Mõelge ise, enamik inimestel on eestis pohlad, ei huvitagi neid mingi auto klubi, küll aga kotib meid Eesti Politsei kui etaloni käitumine ... ja see
MIDA saab MC burgerist 
|
|
|
|
Kotkas
huviline
Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3
|
|
Markoga 100% ühel meelel ja keelel.
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
|
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
|
kihutamisel ja kihutamisel on ka vast vahe. politsei silmis on 120 ka kihutamine aga 200 sõitmine ei ole küll normaalse inimese tegu, ma arvan et see
kahjustab klubi mainet. ja purjuspeaga vahelejäänud AC liige tuleks kindlasti klubist välja visata
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
|
Eelpool mainitud seitse kilomeetrit laussirget lagedal - see lausa kutsub
kiirust proovima! Tean seda teelõiku väga hästi, ise sõidan sealt tihti, aga - lubatu piires! Liigagi tihti seal kiirusemõõtmist näinud ja õigusega.
See V8 vend pigem oli hea tee ja kiusatuse ohver kiirust proovida kui tõsine liiklusmaniakk.
Mis seal salata, eks aeg-ajalt sõidan ise ka kiiresti, aga selleks "oma" testlõik, kus nähtavus hea ja tean (ja on näha kui peaks tulema, st
hoogu aega maha võtta küll ja küll...), et pole politseid ega teisi liiklejaid.
Kokku rohkem, kui 1100 hobust
|
|
|
|
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7
|
|
Esiteks siis see audi mis kihutas 200km/h ei kandnud mingit audiclub.ee kleepekat... pole kleepsu aga asjata kära kui palju. See kuidas keegi sõidab
on tema oma asi... aga arvestama peab ka kaasliiklejatega.
Tyyp sai ju ikkagi trahvi ja mittevähe...
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|