Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kihutajad Audi roolis (Vastuseid: 37 | Vaatamisi: 4604)
Carla
klubiliige

Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 08:16
Kihutajad Audi roolis

Iseenesest inetu lugu. Huvitav, kas mõni meie klubi V8-test?

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=8407547

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 08:31

Ei tea, kas on meie klubist aga et vältida samasugust jama peaksin mina vist küll oma autolt AC kleepsud maha võtma.

Üldse on ime, et keegi veel siia foorumisse ei ole tulnud minu "liikluskultuuri" arutama...

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4

postitati 17.08.04 08:34

Seal on ikka teed ka kus proovida, 7 km sirget - Kaansoo sirge. Omad vitsad peksavad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 17.08.04 08:42

Tsitaat:
Esialgne postitaja Silwer
Ei tea, kas on meie klubist aga et vältida samasugust jama peaksin mina vist küll oma autolt AC kleepsud maha võtma.

Üldse on ime, et keegi veel siia foorumisse ei ole tulnud minu "liikluskultuuri" arutama...

Ega ta head ei tee küll, kui AUDICLUB.EE silti kandvad autod 200'ga radarisse lendavad, või "Politseinädalas" või "Raportis" mingi liiklusrikkumisega seoses figureerivad. Kui kellelgi on kalduvus rullnoklusele, siis võiks ta teisi klubiliikmeid niivõrd austada, et mitte ühiselt kasutatava sümboolika väärtust devalveerida. Sümboolikast loobumine on selleks lihtsaim meetod...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 17.08.04 08:47

Tsitaat:
Esialgne postitaja Joel
Tsitaat:
Esialgne postitaja Silwer

Ega ta head ei tee küll, kui AUDICLUB.EE silti kandvad autod 200'ga radarisse lendavad, või "Politseinädalas" või "Raportis" mingi liiklusrikkumisega seoses figureerivad. Kui kellelgi on kalduvus rullnoklusele, siis võiks ta teisi klubiliikmeid niivõrd austada, et mitte ühiselt kasutatava sümboolika väärtust devalveerida. Sümboolikast loobumine on selleks lihtsaim meetod...

Õnneks see V8 ei kandnud klepsu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 17.08.04 09:02

"kelle Audi 8V sõidukiiruseks mõõtis 199 kilomeetrit tunnis."

Hmm, huvitav kuidas selline asi nii palju sisse võttis :P 2 klappi silindrile saame neli silindrit :D

irw@delfi

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 17.08.04 09:14

Kui ka kleeps oleks, siis antireklaam ju alati parim :D
Üldiselt on ikka nii, et kui poeg teeb pättust, siis isa ikka häbiposti ei panda, seega võiksid inimesed nüüd selle klubi teemaga maha rahuneda, teil kõigil on pahed ... ja siduma neid hakata AC-ga on äärmiselt nilbe minu arvates. Iga mees vastutab siiski ise ja AC pole tema leivaema ega vastutav organisatsioon...
Oma pahedest hoolimata ei muutuks ntx Indro arvamus Auditeamist kui tema 200 -ga radarisse lendaks, siis oleks sõbralik "ära enam nii tee" ja mitu :D seal taga ...
Kainet mõtlemist ;)

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 17.08.04 09:25

Tõepoolest, MarkoC'ga sellel korral isegi täiesti ühel nõul. Kes siinsest rahvast ei ole kiirust ületanud? Arvan, et igaüks on proovinud masina lõppkiirust (peale minu muidugi:D) Ja seega on lihtsalt juhuse küsimus kes on vahele jäänud ja kes mitte. Ise püüan enamasti kõiksugustest eeskirjadest kinni pidada ja viisakas olla, kuid selle 200 kanti olen ikka huvipärast vajutanud küll. Ja mitte ühel korral vaid lausa paaril-kolmel. Kas ma pean kleepeka maha võtma?

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 09:27

Rikkuda võib aga vahele ei tohi jääda... :)

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
Carla
klubiliige

Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 09:47

Njah - kui tahad kihutada, siis selleks on kõikvõimalikud kohad olemas - lennuväljad, kiirendusvõistlused jne.

Mina võin näiteks käe südamele panna ja öelda, et S-iga pole liikluseks avatud teedel üle 140 sõitnud (ja sedagi Leedus kiirteel, kus 130 on lubatud).

Pigem teema selles, et olgu see juht 200-ga sõitva auto roolis kui hea tahes - kui talle ikka keegi ootamatult ette keerab-ilmub (kes ei oska arvestada 90-ne alas 200-ga lendajaga), siis on tagajärjed fataalsed.

Niiet kihutage liikluseks suletud aladel - elage ennast välja - mitte ärge olge potentsiaalsed tapjad...

PS. Isiklik arvamus on ka see, et kui sul on autol siiski mingigi reklaam (audiclub.ee, firma sümboolika, jne), siis peaks ikkagi olema korralik liikleja - esindad sa ju siis rohkemat kui iseennast...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
4rõngast
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 10:01

Ma olen aru saanud,et siin ainult üks Audi V8.
Võin julgelt öelda,et mina pole
kiiruse ületamise eest piletit saanud u.
5 aastat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mairo
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 11:03

Õige Marko C!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 17.08.04 11:09

Ka mina olen päri Marko C-ga seekord:D.
Asi nimelt selles , et sõidan nii kiiresti, kui ise tahan ja muidugi on hea, kui vahele ei jää, aga ka sellega tuleb arvestada;).
Tegelikult ei mõista hästi nagu, mis on pistmist Audiclub-i mainel, minu kiiruseületusega, karistada saan ju mina ning klubil pole sellest mingit kahju.

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 17.08.04 11:38

Tsitaat:
Esialgne postitaja ve1ks
Tegelikult ei mõista hästi nagu, mis on pistmist Audiclub-i mainel, minu kiiruseületusega, karistada saan ju mina ning klubil pole sellest mingit kahju.

Kui ma mainisin isale ükskord audiklubi, siis esimene asi, mis talle sellega seoses meenus: samal ajal kui tema hommikuti tööle läheb, sõidab sama teed sageli üks audiklubi kleepsudega vana kupee, nõelub vahele ja tekitab liiklusohtlikke olukordi ning käitub nagu täielik rullnokk. Olen seda sama autot ka ise liikluses samal viisil sõitmas näinud, ning sel põhjusel on nii mõnelgi inimesel konkreetse rullnoka asemel hoopis audiklubi hammaste vahel (audiga rullnokk vs rullnokkade klubi). Ning kuna ise olen suht korralik juht, siis just sellepärast kaalun tõsiselt, kas üldse tahaks oma auto külge audiklubi sümboolikat? Ja kui niiviisi aina rohkem inimesi hakkab mõtlema, jäävadki lõpuks nende kleepsudega sõitma vaid need, kellel on klubi mainest täiesti pohlad... Mulle isiklikult sümpatiseerib OffRoadi klubi, kuna nad on end väljareklaaminud eriti viisakate liiklejatena ning pole ka kunagi näinud ühtegi OffRoadi sümboolikaga autot liikluses sigatsemas, kuid mind oma Quattroga sinna vist ei võeta:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 17.08.04 11:51

Tsitaat:
Esialgne postitaja MarkoC
Üldiselt on ikka nii, et kui poeg teeb pättust, siis isa ikka häbiposti ei panda

Kahjuks või õnneks aumeeste maailmas see nii ei ole. Eesti on kah tasapisi sinnapoole tüürimas - kui Riigikogu liike Jürgen Ligi poeg Rasmus Stockmannis vargusega vahele jäi astus saadik Riigikogust välja. Kui siseminister Margus Leivo poeg Sander narkotsiostmisega vahele jäi esitas minister lahkumisavalduse (mis, tõsi, koalitsioonikaaslaste survel rahuldamata jäi). On kindlasti ka mitmeid vastupidiseid näiteid.

Ei väidagi, et näiteks ühe korruptiivse mendi pärast peaks tervet politseiametit pätikambaks tembeldama. Minu mõte seisnes selles, et ühte teatavat silti kandvad autod on Eestis ja Tallinnas piisavalt palju negatiivset suhtumist tekitanud oma sõiduvõtetega. Ei tahaks, et leviks arusaam, et samad vennad on lihtsalt oma vana sildi AC logo vastu vahetanud. Mida vähem tekib negatiivset propagandat, seda parem. Me ei ole iga hinna eest tähelepanu otsivad pesupulbrimüüjad, et "any publicity is publicity" põhimõtet järgida.

Ei suuda ma mõista mõtteviisi, et teen mis tahan, oma asi, AC'd see ei puuduta. Kuidas ta siis ei puuduta? Kui McDonald'si burgerimüüja jääb avalikult vahele hamburgeri vahele rögastamisega, kas see siis üldsuse jaoks puudutab ainult seda konkreetset eraisikut või McDonald'si mainet üldiselt? Miks eksinud politseinikud ja kaitsejõudude töötajad lahti lastakse? Mitte sellepärast, et nad ei ole head teenistujad, vaid selle pärast, et nad on kahjustanud institutsiooni mainet ja usaldusväärsust ning sellele mitte reageerimine näitaks avalikult institutsiooni suhtumist. Ühtse sümboolika kandmine ei ole ainult privileeg, sellega kaasneb ka vastutus kompanjonide ees...

Rallymees
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 300 hobust :)

postitati 17.08.04 12:02

Minu meelest on selline teema juba siit foorumist läbi käinud. Et kas kihutamine ja seaduse rikkumine rikub AC mainet. Siis ei jõutud teema arendamisega mitte kui kuhugi.
Kõige lihtsam oleks AC Stuffil mingid kindlad reeglid paika panna ja kõik, et kes rikub liiklus eeskirju jne. visatakse klubist välja, Bmw klubis on näiteks nii ,et klubi liikmed ei tohi osaleda illegaalsetele Sr-idel, ei tea küll milleks see hea või halb on aga liikmed aksepteerivad seda ja keegi ei hakka vastu vaidlema. Kui keegi uus liige tahab klubisse astuda, siis kõigepealt saab juhatus temaga kokku ja vaatab üle nii inimese kui ka auto.
Nii, et tehke siin ka mingid reeglid ja need mõttetud vaidlused jäävad ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 12:13

Kusjuures Joeli jutus on tõetera sees. Mis politseisse puutub siis olen ka ise võmm. Mainisin fakti, et näitlikustada inimestele tiba tagamaid. Kui ma kunagi veel võmm ei olnud siis teinekord sai ikka lollusi tehtud. Nüüd aga enam nii lihtsalt see ei käi. Enne ikka mõtled, mida teed, kuna Eesti on ikka nii väike. Üldiselt distsiplineerib selline asi ja harjud ära. Eks ta ole tiba inimese enda iseloomus ka kinni. Idioote on igal pool, ka võmmis nii kahju, kui see ka pole. Näiteks isegi teinekord öösel, kui ristmikul ühtegi autot pole siis pean stop märgi ees ilusti kinni. Kiirus on maanteel nagu lubatud. Lubatud 110km/h siis ka cruis-ile nii ta fikseerin (give or take 10km/h). Neid näiteid on veel ja veel. Asi on ka osalt selles, et keegi ikka alati näeb ja siis on jutt lahti, et võmmid ise näitavad halba eeskuju. Teisalt ka selles, et kui võmm jääb joogise peaga roolis vahele siis on tema elu tuksis aga kui tavakodanikul nii juhtub siis tema jääb mõneks ajaks oma lubadest ilma ja elab edasi.
Aga mis puutub meie klubi sümboolikat kandvatessee inimestesse, kes huligaanitsevad siis lihtsalt peaks nende autode pealt need kleebised maha kiskuda. Selle eest ehk peaks hoolitsema keegi klubi liikmetest, kes antud "piirkonnas" aktiivsed tegelased on. Loomulikult tuleb uute kleebiste jagamisel ka enne vaadata, kellele anda.
Terv, Maku!

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 17.08.04 12:27

Joeli jutus on tõetera sees muidugi, kuid paraku ilma konkreetsete reeglite seadmiseta ei saa ei näpuga näidata ega ka kleebiseid kiskuda. Huligaanitsemine on ju ka niivõrd laialivalguv mõiste. Minu arvates on liiklushuligaan see kes teises reas alla lubatud suurimat kiirust näiteks veoauto kõrval rahulikult kulgeb olgugi, et taga on autod kes tahaksid mööduda.

Kahtlemata on ka miilitsas toredaid ja korralikke inimesi, seda ma ei vaidlustagi, kuid reeglina kipub vist ikka nii olema, et selle organisatsiooni rahvas ise seadustest üldse lugu ei pea. Eriti just liikluseeskirjade kohapealt. Mina olen aru saanud, et nn. süsteem lihtsalt rikub inimese ära.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.04 12:32

Need reeglid on staffil põhimõtteliselt olemas, pole üles pandud lihtsalt. Tahan toonitada, et nende eesmärk ei ole inimesi ahistada või raamidesse suruda, vaid anda mõtlemisainet sümboolika kasutamise olemuse üle ja luua selgust selle väljastamise põhimõtetes. Kuna lõplikku redaktsiooni veel ei ole, siis ei saa neid ka käesoleval momendil üles torgata. Žileti või kruvikeerajaga autode kallal käimist sümboolika mahakiskumise eesmärgil ei ole ette nähtud, üle ei tasu ka pingutada igasugu normatiividega. Eelkõige loodame siiski inimeste mõistlikkusele... :)

MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 17.08.04 14:01

oo RESTEPPA :D

võrdlete nüüd ka AC-d (mis TEGELIKULT on audihuvilisi ühendav ühendus netis, mitte KLUBI, kui nii näpuga järge ajada ...)politseiameti ja MC Donaldsiga :D
Appiii ! ! !
Ma arvan, need pole paraku võrreldatavad asjad, ei paku need ühendused mitte ligilähedale rahvale teenust, kui sellist ega heaolu ? (sellesse teemasse ärme lasku, heaolu on, aga teatud ringkonnale)

Võrrelge parem MCDonaldsi kleebisega autot "sigatsemas", AC kleepsuga autoga, ja saamegi sama tulemuse ...
tegi margi täis ...
Politsei kui asi meie elus oli on ja jääb, nii ennem, kui peale AC-d. oOehh krt, ma olen ikka dumbasss, aga leian et need võrdlused on väga ebasobivad ...
Mõelge ise, enamik inimestel on eestis pohlad, ei huvitagi neid mingi auto klubi, küll aga kotib meid Eesti Politsei kui etaloni käitumine ... ja see MIDA saab MC burgerist ;)

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 17.08.04 14:21

Markoga 100% ühel meelel ja keelel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 17.08.04 14:28

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=8404

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 17.08.04 15:05

kihutamisel ja kihutamisel on ka vast vahe. politsei silmis on 120 ka kihutamine aga 200 sõitmine ei ole küll normaalse inimese tegu, ma arvan et see kahjustab klubi mainet. ja purjuspeaga vahelejäänud AC liige tuleks kindlasti klubist välja visata

quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 17.08.04 15:31

Eelpool mainitud seitse kilomeetrit :olaussirget lagedal - see lausa kutsub kiirust proovima! Tean seda teelõiku väga hästi, ise sõidan sealt tihti, aga - lubatu piires! Liigagi tihti seal kiirusemõõtmist näinud ja õigusega. See V8 vend pigem oli hea tee ja kiusatuse ohver kiirust proovida kui tõsine liiklusmaniakk.
Mis seal salata, eks aeg-ajalt sõidan ise ka kiiresti, aga selleks "oma" testlõik, kus nähtavus hea ja tean (ja on näha kui peaks tulema, st hoogu aega maha võtta küll ja küll...), et pole politseid ega teisi liiklejaid.

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 17.08.04 15:48

Esiteks siis see audi mis kihutas 200km/h ei kandnud mingit audiclub.ee kleepekat... pole kleepsu aga asjata kära kui palju. See kuidas keegi sõidab on tema oma asi... aga arvestama peab ka kaasliiklejatega.
Tyyp sai ju ikkagi trahvi ja mittevähe...:D

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 45.0% - SQL: 55.0%]