Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 (C6) peeglisoojendused (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2431)
juuser
huviline

Registreerunud 20.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 TDI Quattro 2006

postitati 28.07.10 07:09 Tsiteeri
A6 (C6) peeglisoojendused

Tere,

Mul mure selline, et peeglisoojendused ei taha toimida. Juhiukse paneelil on peeglite nupp, kus keskmises asendis peeglisoojenduse tähis. Küsimus aga selles, et kuidas seda sisse lülitada.

Peeglisoojendus ei lülitu ka koos tagaklaasi soojendusega nagu mõnel teisel autol.

Kuskilt lugesin ka kellegi väidet, et see lülitub sisse automaatselt kui temperatuur langeb teatud piirist allapoole.
Sellisel juhul oleks küll väga jama süsteem kuna ka sooja ilmaga on peeglitel tihti udu või vihmapiiske. :(

Juuser

Audi A6 3,0 TDI Quattro 2006
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 28.07.10 08:22 Tsiteeri

Minu autol c5-l on ka peeglite soojendus automaatne,nagu eelpool arvasid teatud kraadist nad ei tööta või siis vastupidi.Sundkäskluse nuppu selle jaoks eraldi ei ole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juuser
huviline

Registreerunud 20.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.10 09:44 Tsiteeri

Siis on küll mage värk. Hommikuti peeglid päris tihti udused ja kaltsuga kuivatada ei ole just kõige mugavam.

Kas keegi teab kas ja kuidas oleks võimalik peeglitele käsitsi sisse/väljalülitatavat soojendust panna (nt. lülimine koos tagaklaasi soojendusega tundub mõistlik)?

Juuser

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 28.07.10 16:40 Tsiteeri

Kindel et need peeglid sul üldse veel soojenemisvõimelised on ?
Kui nad ei ole kunagi soojaks läinud siis klaaid maha ja vool otse peale, saad kiire vastuse, kas soojenduselement üldse veel elus on, ehk tuleb uued klaasid osta lihtsalt ;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juuser
huviline

Registreerunud 20.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.10 17:48 Tsiteeri

Ega kindel ei ole kuna auto alles soetatud. Sai Revalis iga viimane kui asi lastud üle vaadatud, kuid raportis midagi selle kohta kirjas ei olnud.

Mõtlesingi enne kelleltki teadjamalt küsida kas nad ülde sooja ilmaga peavad toimima enne kui midagi lammutama hakkan.

Juuser

ReimsR
huviline

Registreerunud 17.06.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 3.0BiTDI Quattro, Opel Manta

postitati 17.10.13 04:45 Tsiteeri

On nüüdseks kellegil teada,mis temperatuurist nad tööle hakkavad?Või on mingi võimalus see ümber teha,et sunniviisiliselt tööle panna ka näiteks suvel vihmase ilmaga?

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 17.10.13 05:30 Tsiteeri

Pakutud on ka varianti, et kui see peeglite regulli nupp on keskmises asendis, siis tuleks peale vajutada, kuid olen proovinud ja ei toimi. Mingit tuld sellega seoses põlema ei lähe ja nagu lugenud olen, siis ei peagi minema. Teatud versiooniga MMI-d kuvavad seda Energy Consuption all vms. Mõnel juhul ka tahhomeetri ja spidumeetri vahelisel displayl.
Samas välismaistest foorumitest võib lugeda, et kui on keskmises asendis, siis on koguaeg soendus peal. Sellega seoses võib olla ka tõesti see, et kuna ka suvel on koguaeg peal olnud, siis on lihtsalt läbi põlenud, kuid ei taha hästi seda uskuda, et Audi insenerid nii idiootse lahenduse on välja mõelnud.
Pakutud on ka varianti, et kui nupp on keskmises asendis, siis tuleb korra nuppu ülesse lükata ja soojendus aktiveerub - teistkordsel ülesse lükkamisel deaktiveerub - ei taha hästi uskuda.
Kõige tõenäolisem, mida olen lugenud, on see, et kui see nupp on keskmises asendis, siis peeglite soojendus hakkab tööle juhul, kui kumbki, kas esiklaasi või tagaklaasi soojendus on sisse lülitatud. Esiklaasi soojenduse all mõeldakse siis seda nupu, mis kogu õhu esiklaasile suunab ja puhuri põhja keerab. Muudel juhtudel töötab ainult siis, kui välistemperatuur alla 5 kraadi läheb.

Google aitab lahenduse leidmisel :)

Kui keegi C6-e omanikest on eelpool mainitud variandid läbi proovinud, siis võiks teada anda, milline nendest toimis või kas üldse toimis mõni.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ReimsR
huviline

Registreerunud 17.06.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 3.0BiTDI Quattro, Opel Manta

postitati 17.10.13 06:00 Tsiteeri

Nii.Kuna täna väljas külm oli jooksin hetk tagasi õuest läbi ja panin auto käima.Kahtlaseid ketihääli ei olnud ja peeglinupp keskel ja peeglid soojad :)
Ahjaa manualist sirvides siis niipalju ma saksakeelest välja tönkasin,et on ikka seotud välistemperatuuriga.
Minul ka tuluke põlema ei läinud seal nupu juures.

KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.13 06:03 Tsiteeri

Mul oli keskmises asendis ja töötas vist koos aknasoendusega. 100% kindel pole, aga üldiselt kui peeglid udused olid, siis oli ka tagaaken, et eraldi ei proovinud kuidagi neid tööle panna.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 17.10.13 06:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ReimsR
Nii.Kuna täna väljas külm oli jooksin hetk tagasi õuest läbi ja panin auto käima.Kahtlaseid ketihääli ei olnud ja peeglinupp keskel ja peeglid soojad :)
Ahjaa manualist sirvides siis niipalju ma saksakeelest välja tönkasin,et on ikka seotud välistemperatuuriga.
Minul ka tuluke põlema ei läinud seal nupu juures.

Mul ka koguaeg keskel ja suht kiiresti lähevad soojaks...

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 17.10.13 16:17 Tsiteeri

Mul nii, kui nupp on keskmises asendis, siis tuleb korra nuppu ülesse lükata ja soojendus aktiveerub. Automaatselt on ka töötanud kui külm ilm ja nupp on keskel. Eks see käsitsi võimalus on sellepärast, et kui niiskuse peale tõmbab saab puhtaks ka siis kui miinuskraade pole.

Kui on vajadus, leia lahendus!
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.9% - SQL: 86.1%]