Lehekülgi: 1 2 |
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
postitati 12.08.04 08:09
|
|
|
Ülevaatus
Käisin siis Sõle tn. ylevaatus punktis....seal ikka sellised jopskid koos et anna olla krt.....kõigepealt hakati kohe turja mulle lisatulede
pärast,siis ei meeldind neile et udutuled on piduri tuledeks pandud.....ja sportrool oli ka neile vastukarva ja neid asju mis nagu peaks kindlalt
autos olema ei huvitand keegi(kustuti,kingad,arstikapp,signaal,ohutuled jne).Nii et põhiroll oli see et KEPPIDA lihtsalt neid mehi kes autole vähegi
lisasi on juurde kruvind....nii et need affid seal käskisid uuesti sinna tulla kui ma olen oma auto KORDA teinud....no ma siis saatsin nad sinna
p....e auku...kokkuvõtteks kui keegi on omale vähe jubinaid kruvind hoidke eemale sellest kohast.NB!käisin Hiiumaal ametlikult ja keegi ei nurisend et
liiga suured tuled ees jne. vaid öeldi et jah audi80-l on tehase tuled nagu sea silmad ja saame aru mix need ees on. KÕIK.
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 12.08.04 08:18
|
|
|
Njah Hiiumaal ei mõõdetud ntx isegi kõrgetel pööretel co-d
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.04 08:22
|
|
|
No ega mul sõles ka ei mõõdetud kõrgetel pööretel Co-d.Seda aint nii tehakse vast diislitel....
|
|
|
doktorms
huviline
Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1.8 (1987 a.)
|
postitati 12.08.04 09:32
|
|
|
Diislitel ei mõõdeta CO-d. Ainult suitsu. Kõrgetel pöötretel gaase peab mõõtma kõigil pritsemootoritel, karbuss mõõdetakse ainult tühikäigul.
Jõud köidab alati madalate moraalsete omadustega inimesi. (A. Einstein)
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 12.08.04 11:36
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja audi80
Käisin siis Sõle tn. ylevaatus punktis....seal ikka sellised jopskid koos et anna olla krt.....kõigepealt hakati kohe turja mulle lisatulede
pärast,siis ei meeldind neile et udutuled on piduri tuledeks pandud.....ja sportrool oli ka neile vastukarva ja neid asju mis nagu peaks kindlalt
autos olema ei huvitand keegi(kustuti,kingad,arstikapp,signaal,ohutuled jne).Nii et põhiroll oli see et KEPPIDA lihtsalt neid mehi kes autole vähegi
lisasi on juurde kruvind....nii et need affid seal käskisid uuesti sinna tulla kui ma olen oma auto KORDA teinud....no ma siis saatsin nad sinna
p....e auku...kokkuvõtteks kui keegi on omale vähe jubinaid kruvind hoidke eemale sellest kohast.NB!käisin Hiiumaal ametlikult ja keegi ei nurisend et
liiga suured tuled ees jne. vaid öeldi et jah audi80-l on tehase tuled nagu sea silmad ja saame aru mix need ees on. KÕIK. |
Ja siit moraal: Ärge minge Sõle tn. ülevaatuspunkti. Kasulik oleks kui teisedki oma kogemusi jagaksid, teaks milliseid kohti vältida.
Mina käisin näiteks key kaubamaja taga ja põhjuseta nokkima ei kiputud. Masinal muide sel ajal veel üks udutuli puudus. Ütlesin, et nagunii
udutulesid ei kasuta ja asi korras. Kordusülevaatusele pidin minema küll, kuid täiesti põhjendatult- ¨arniir loksus. Ja ka hind oli seal oluliselt
odavam kui kõikides teistes kohtades. Soovitan soojalt.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Nagy
huviline
Registreerunud 27.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1,6 86a B2
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 12.08.04 14:41
|
|
|
Ei soovita minna Jüris ülevaatuspunkti.Mehed ei tea isegi kus asub lambda ja katalüsaator.Pealegi nende lambda nõuded ei vasta tegelikkusele.
|
|
|
Henri
huviline
Registreerunud 06.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.04 15:49
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Nagy
Jõgeva allakuuluv Siimusti ARK ülevaatuses on normaalsed mehed. Mul oli ainuke probleem parempoolsed pidurid (nii esimene, ku tagaratas ei taht
pidurdada). Piinas natuk epidureid testis (ajas soojaks) ja sain õnneks napilt läbi. Tõkiskingade, ohukolmnurga ning tulekustuti kohta küsiti ainult,
et kas need olemas on Loomulikult on.
PS! Esmaabikarbi olemasolu pole nõutav! nö uppuja päästmine on uppuja enda asi.... kasuta või istmeriiet sidemena |
Eraisikule pole kohustuslik... firmade autodel peab olema.
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 12.08.04 15:52
|
|
|
liiga suured tuled ees jne. vaid öeldi et jah audi80-l on tehase tuled nagu sea silmad ja saame aru mix need ees on. KÕIK. |
Oot,ma ei saa aru mida sa siin ülbitsed?Olen ka ise käinud korduvalt Sõle ülevaatus punktis,ja on ausalt öeldes üks väheseid kohti kus mehed viitsivad
ka kruvikeeraja kätte võtta ja ntx segud ja tuled paika keerata.
Ja see rooli ja tulede teema on juba siin foorumis ka ammu läbi nämmutatud.
|
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 12.08.04 19:34
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja QUATTRO
Oot,ma ei saa aru mida sa siin ülbitsed?Olen ka ise käinud korduvalt Sõle ülevaatus punktis,ja on ausalt öeldes üks väheseid kohti kus mehed viitsivad
Ja see rooli ja tulede teema on juba siin foorumis ka ammu läbi nämmutatud. |
oot et kui nagu sina seal oma autoga käid siis tähendab see kohe et see on norm koht või?
kahtlen!
et kes siin nagu hoopis ülbitseb... ma ei saa aru?
järelikult seal ei ole norm vennad kui tühja tähja pärast nokivad ja need mis tegelikult tähtsad on ei torgigi, siis ma ei tea nüüd, kas see on norm
koht?
ja jumal küll, see on mingi [roppus] foorum kõigest ja ma leian et iga inimene kirjutab siin mida tahab
igaühel õigus oma arvamusele
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 12.08.04 20:45
|
|
|
Esiteks: seadused kehtivad meile kõigile onju.
Teiseks:Ülevaataja on ka inimene,ning soovib et tema töökoht säiliks,ning kui linnapeal peaks erakorraline arki buss sind hiljem maha võtma ja siis
avastatakse et sul on pidurituled udukates ja ees lubatust kaks korda rohkem valgust,siis on ülevaataja esimene mees kes sõna otseses mõttes
kannikasse saab.Hea kui lahti ei lasta.Ma olen selles süsteemis üsna kodus kahjuks.Ja kui nüüd peaks hakkama vabanduseks tulema kõik need nn
pedemajakad ja muud asjad mis linnavahel ringi liiguvad,siis korruptsioonist oleme kõik kuulnud ja leidub ka selliseid ülevaatajaid kahjuks,kes
võtavad juurde +300.- eeku ja tänaval on jälle auto millel töötab ainult üks pidur ja poolteist suunatuld
Äkki lähed proovid seal õnna ja oledki oma ülevaatuse kätte saanud?
Ps.Ja tatti loopida oskame me kõik,aga et mingi vend tuleb siin õigust nõudma mida tal ei ole,no kamoon.
Adminnid võiksid selle teema hiljem ka ära kustutada,aga see on ainult minu arvamus.
|
|
|
|
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: A90Q, P944, UAZ469
|
postitati 13.08.04 05:24
|
|
|
Mis puutub sellesse Sõle tn ülevaatuspunkti, siis sõbralt taheti seal 25.- selle eest, et nad tuled paika reguleeriksid. Seda peaks ikka tasuta
tehtama.
Erinevad kogemused võivad tulla ka sellest, et ülevaatajaid on mitu. Kunagi oli ka betooni tänaval veoautodega õnnemäng- läbisaamine sõltus sellest,
kas sattusid normaalse mehe otsa või tuli mingi norija.
|
|
|
mike
huviline
Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 3.0 Q
|
postitati 13.08.04 06:15
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Driver
Ja see rooli ja tulede teema on juba siin foorumis ka ammu läbi nämmutatud. |
oot et kui nagu sina seal oma autoga käid siis tähendab see kohe et see on norm koht või?
kahtlen!
et kes siin nagu hoopis ülbitseb... ma ei saa aru?
järelikult seal ei ole norm vennad kui tühja tähja pärast nokivad ja need mis tegelikult tähtsad on ei torgigi, siis ma ei tea nüüd, kas see on norm
koht?
ja jumal küll, see on mingi [roppus] foorum kõigest ja ma leian et iga inimene kirjutab siin mida tahab
igaühel õigus oma arvamusele |
see kui auto ei vasta kehtestatud nõuetele ja selle pärast ülevaatuselt läbi ei lasta on õige. ja kui kohe alguses on visuaalselt näha, et auto ei
läbi ülevaatust, siis mida sa enam seal uurid ja puurid.
"igaühel on õigus oma arvamusele" - sa kipud seda alati rõhutama kui teemaks on mingi korruptsioon, altkäemaks, autode tagasiostmine jms. on
küll õigus oma arvamusele, aga ei ole õigust rikkuda kehtivat korda. ja samuti ei ole õigust möliseda, kui rikkumiste pärast trahvitakse või ei lasta
ülevaatuselt läbi vms.
to: laur4,
miks peaks ülevaatuspunktis sulle töid tasuta tehtama? et lähed ülevaatusele, heal juhul võtad uued vahetamist vajavad jupid kaasa ja lased seal
meestel auto ära parandada? või ootad, et ka jupid antaks sealt tasuta? see, et sul ülevaatuspunktis tuled paika keeratakse (ükskõik kas selle eest
küsitakse raha või mitte) on tegelikult ülevaatajate vastutulek - tegelt nad võiksid sind ka ilma ülevaatuseta minema saata. ja oh seda seakisa, mis
siis tulema hakkaks!
www.auto24ring.ee
|
|
|
|
janza
huviline
Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6
|
postitati 13.08.04 06:28
|
|
|
njah enda poolt lisaks seda et Nagy, mina küll ei üytleks et see jõgeva koht normaalne on kui pidurid on pool peetis aga nibi nabin saab läbi ,homme
enam ei saaks nibin nabin läbi aga sellised plekk-kirstud liiguvad maanteedel ja linnades ringi ( leian et pidurid on koht mis nalja ei mõista ) .
mis aga puudutab quattro juttu ,et ülevaatajad saavad liti siis minu meelest vastutab ülevaataja et antud ajahetkel vastab sõiduk nõuetele seega 5
minti hiljem enam pole tema mure .
|
|
|
brunnts
huviline
Registreerunud 16.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2,3
|
postitati 13.08.04 06:36
|
|
|
Selles Sõle ülevaatuse putkas on ikka jah väga kahtlane koht.
Vennad ei suutnud tuvastada et tagasilla puksid olid nii läbi kui vähegi võimalik ja et sharniir õhtal on.
Life is hard. It's harder if u're stupid.
|
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.08.04 08:35
|
|
|
PS! tuli meelde et vend tuleb ytleb mulle et nr tuled taga ei põle.....vedasin ta peadpidi nr juurde ja ytlesin et nac tuleb ikka oma kanget kaela ka
keerata et näha et need ikka põlevad......krt uimane vend....ja yldse olid sellise üleoleva suhtumisega.... 
|
|
|
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: A90Q, P944, UAZ469
|
postitati 13.08.04 08:46
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja mike
miks peaks ülevaatuspunktis sulle töid tasuta tehtama? et lähed ülevaatusele, heal juhul võtad uued vahetamist vajavad jupid kaasa ja lased seal
meestel auto ära parandada? või ootad, et ka jupid antaks sealt tasuta? see, et sul ülevaatuspunktis tuled paika keeratakse (ükskõik kas selle eest
küsitakse raha või mitte) on tegelikult ülevaatajate vastutulek - tegelt nad võiksid sind ka ilma ülevaatuseta minema saata. ja oh seda seakisa, mis
siis tulema hakkaks! |
Seda, et keegi juppe tasuta vahetama hakkaks või neid ilma annaks ma küll ei looda. Aga nii elementaarne asi nagu tulede reguleerimine võiks ikka
teenuse sisse kuuluda. Või äkki peaks sellegi eest eraldi maksma hakkama, et nad sulle ikka vead ära näitavad? See ju ka omaette töö teinekord. Key
kaubamaja taga Termakis kruttis ülevaataja mu autol tükk aega karburaatorit, et heitgaasid paika saada. Tuledest rääkimata. Ja ei olnud selle eest
mingit eritasu.
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 13.08.04 09:18
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja laur4
Tsitaat: | Esialgne postitaja mike
siis tulema hakkaks! |
Seda, et keegi juppe tasuta vahetama hakkaks või neid ilma annaks ma küll ei looda. Aga nii elementaarne asi nagu tulede reguleerimine võiks ikka
teenuse sisse kuuluda. Või äkki peaks sellegi eest eraldi maksma hakkama, et nad sulle ikka vead ära näitavad? See ju ka omaette töö teinekord. Key
kaubamaja taga Termakis kruttis ülevaataja mu autol tükk aega karburaatorit, et heitgaasid paika saada. Tuledest rääkimata. Ja ei olnud selle eest
mingit eritasu. |
sulle tuldi lihtsalt vastu siis, ülevaataja kohustuste hulka EI KUULU su auto reguleerimine jms.
tema vaatab auto üle ! Inimesed on juba kord sellised, tee talle kord head(tasuta regull siis hetkel) ja tema võtab seda nii loomulikuna ja nõuab seda
hiljem nagu õige mees ...
ei käi need asjad ka nii päris ...
|
|
|
|
Eeroz
huviline
Registreerunud 21.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
|
postitati 13.08.04 10:34
|
|
|
Esiteks: seadused kehtivad meile kõigile onju.
Teiseks:Ülevaataja on ka inimene,ning soovib et tema töökoht säiliks,ning kui linnapeal peaks erakorraline arki buss sind hiljem maha võtma ja siis
avastatakse et sul on pidurituled udukates ja ees lubatust kaks korda rohkem valgust,siis on ülevaataja esimene mees kes sõna otseses mõttes
kannikasse saab.Hea kui lahti ei lasta.Ma olen selles süsteemis üsna kodus kahjuks.Ja kui nüüd peaks hakkama vabanduseks tulema kõik need nn
pedemajakad ja muud asjad mis linnavahel ringi liiguvad,siis korruptsioonist oleme kõik kuulnud ja leidub ka selliseid ülevaatajaid kahjuks,kes
võtavad juurde +300.- eeku ja tänaval on jälle auto millel töötab ainult üks pidur ja poolteist suunatuld
Äkki lähed proovid seal õnna ja oledki oma ülevaatuse kätte saanud?
Ps.Ja tatti loopida oskame me kõik,aga et mingi vend tuleb siin õigust nõudma mida tal ei ole,no kamoon.
Adminnid võiksid selle teema hiljem ka ära kustutada,aga see on ainult minu arvamus. |
Kahes kohas kus mina ülevaatust teinud olen siis võtakse ümmargune 500.- selle eest et auto "korras" oleks (ehk siis lisaraha 150-200 eeku).
Muidugi minul on tegu olnud pisemate vigadega nagu käsipidur pidurdab liiga ebaühtlaselt või midagi sellist. Ja kustutite ja tõkiskingade olemasolu
kontrollimist pole mina küll veel näinud. Ei lisaraha eest ülevaatusel käies ega ka ilma.
Tulede reguleerimine ühes kohas nägin et oli hinnakirjas ja maksis 50 krooni...
AUDI - Accelerates Under Demonic Influence
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 13.08.04 11:03
|
|
|
Ma käin ühes ja samas kohas aastaid ja seal küll kontrollitakse lisavahendeid ja korra vaadati isegi apteek üle st mis sees on 
|
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 13.08.04 14:17
|
|
|
Irf järjekordne hea teema...
Põhimõtteliselt olen nõus Kauriga-Reeglid on kõigile ühed
Kuid ärge unustage,et on võrdsetest võrdsemaid 
Lühidalt: ülevaatusele ei ole mõtet minna autoga millel tuled ei põle/on katki,pidurid ei ole korras.
St. need on kriteeriumid,mis peavad autol miinimumina korras olema,et ma oma autol(del)TÜV tehtud saaks.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Starter
huviline
Registreerunud 26.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5 TDI
|
postitati 13.08.04 21:11
|
|
|
Raplas saavad ainult korras autod läbi.
Parem Audi'ga kui Audi'ta...
|
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
postitati 13.08.04 21:29
|
|
|
Mõne sõnaga ka oma TÜV kogemustest Viljandis.
Ülevaatuspunkte seal kolm, ise neist külastanud kahte. Soodsamas neist näiteks ei võeta lisatasu kordusülevaatuse eest (ülevaatus ise 350.- ,kui
määratakse kordusülevaatus siis maksad 100.- ette ja 250.- kordusülevaatusel) . Lisaks sellele hinna sees tõkiskingad ja ohukolmnurk, kui puuduvad
(krt seda eestlase hinge, millegipärast mul need ülevaatuse ajal kodus alati ). Tulede reguleerimine ka hinna sees. Olen ÜV läbinud arvestatava veaga kui ka on mind kordusülevaatusele kutsutud tühisena tunduva vea pärast
(rehvi serv kulunud - aga ületas siiski 1.5mm, aga see selleks...)
Kokku rohkem, kui 1100 hobust
|
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
postitati 13.08.04 22:35
|
|
|
Heh, teeme nii, et iga mats vaatab ise kuidas hakkama saab oma ülevaatusega? Üldiselt see jutt, bla mul on võimalus kuskil teha??? Või siis, bla mind
seal ülevaatuses pandi??? Parem kui selline jama ära jääks, ok?. Sorry, kui mu tekst ei meeldi, siis priva või mail abiks na...i läbustada.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Lehekülgi: 1 2 |