yksk6ik
huviline
Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.10 10:53
|
|
|
AC Trackday 2010 - 04. juuli - järelkaja ja pildid
Rapla Kardirada Mõned pildid ja üks kehva video
http://maxxx.mine.nu/Vigursoit/
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 04.07.10 12:35
|
|
|
Rahvast oli väga vähe, aga muidu oli täitsa normaalne. Nägin RS2 ka ära, mille pärast ma sinna läksingi . Väga palju külgbokse oli.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 04.07.10 13:40
|
|
|
Jube palav oli ja osalejaid oleks võibolla tõesti natuke rohkem oodanud.
Isiklikult saab ürituse väga hästi kordaläinuks lugeda, Vigursõidus 3. koht ja ringrajavõistlusel 1.
Kiitused ürituse eestvedajatele
|
|
|
|
Evil9
|
postitati 04.07.10 14:41
|
|
|
Ka käidud ja tehtud/nähtud. Rahvas oli sellise kuuma ilmaga ilmselt enamasti rannas. Aga siiski omajagu seltskonda oli ju kohal. Tore oli uusi nägusid
ja autosid mida ainult arvutist näinud ka päris elus näha. Lisan ka mingi aeg enda klõpsud ja siis mingi aeg hiljem ka videod. Ootame ka tabelit,
millest siis hea tulemusi võrrelda. Ise pole üldse rahul aga samas pereauto kohta ilmselt päris arvestatavad tulemused.
Kuuma päikest kõigile
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.10 16:33
|
|
|
Väga meeldiv aga palav pühapäev. Tänud korraldajatele.
Üks väga värisev video.
Ja ICE finish vigursõidul (üks kolmest).
Ma kõige lahjema mootoriga polegi viimane. "Läti" lilla toonkile ja liiga koopas rattad olid minu jaoks suur probleem. Turvavöö segas muidugi palju.
Aga eks palju oli kinni endas. Näiteks ma ei näinud kordagi seda lauda millest pidi üle sõitma aga tunda oli.
Ringrada oleks tahtnud ka proovida nalja pärast aga kahjuks hakkas auto jukerdama.
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 04.07.10 17:34
|
|
|
Mnjah, hommikul Rapla poole sõites kujutasin ma ennast, võidukarikas peakohal, uhkelt kõrgeimal astmel seismas. Vuvuzelade hordid täiest kõrist
kisamas. Oli ju põhjust- eelmise aasta kaks esimest ei saanud tulla ning minu geniaalne loogika pidas elementaarseks, et ma liigun lihtsalt kaks sammu
kõrgemale.
Aga ei, kus sa sellega. Jälle pidi higistama, väristama ning kõigele lisaks ka jooksma. Ja ikka oli keegi, kes jäi püüdmatuks. See, et Kristo80 oma
cabrioga ainuüksi juba puhta sõiduga kõigile poole minutiga lajatas, on väga märkimisväärne. Loomulikult kolleegium rajaääres leidis, et põhjuseks on
cabriolett keretüüp. Asi ei ole mitte kunagi ju mehes Silmaga kõrvalt
kusjuures aru ei saanud, kus see edu sisse sõideti aga no vähemalt ise lasin ma kõik kolm katset mälu järgi sõiduajas 8 seki sisse, vahe tuli ainult
trahvidest. Ehk siis stabiilne aga pool minutit liiga aeglane, et võita. Ulme.
Õnneks Eerole sai tervelt kahe sekiga müts silmini rebitud ning Tartu võistluse võitnud Evil jäi juba natuke kaugemale.
Mida siis selleaastase kohta öelda... Oluliselt parem kui eelmine, mis arvestades Audiclubi orgunni, on ka täiesti elementaarne. Arenemisvõime on meie
klubi edu aluseid olnud algusest peale. See auto seis, mootor kinni, autost välja ja kerge spurt, oli ikka väga cool. Kuigi selle päikesega võib olla
sellel hetkel nii ei tundunud Minujaoks oli täielik komistuskivi, mida
ma lõpuni endale selgeks ei saanudki, see tagurpidi väljatulek enne lauast ülesõitu. Krt kõrvalt vaatad- lihtne. Juhi kohalt aga täiesti juhe koos. Ma
veendusin, et see koht oli suht mu isiklik draama kuna teised seal väga ei eksinud. Samas tagurdamised boksi ning uss olid minu jaoks ülilihtsad ning
360kraadi oli bemmiga puhas rõõm.
Mõned tähelepanekud:
- turvavöö nõue ära, kuniks on vaja reaalselt pea (loe: pool keha) õue saada
- laua trahv minut!!!! (kui eelmine aasta sai teadlikult riskitud pisikese trahviga siis tegelikult oleks võinud ka see aasta toorelt üle lajatada,
sest stopperiga mõõdeti seal ukerdamise ajaks 30 sekundit. Seega oleks igati võidus taas olnud).
Korraldajatelt väga väga hea töö see asi mõnusas õhkkonnas läbi viia, tänud!
"Rinka" oli rohkem niisama sahistamine, kuna tänu lapsele oli turvavaru 1,5m igas kurvis ning muidugi õiget autot ka polnud
Ja tänud 32aastasele Marjele, et ta vahepeal last kantseldas ning oma 1.9kg kaalunud rohusööjast pisilehmaga teda rõõmustas. Sinust saab ikka hea ema!
|
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
|
Marili
klubiliige
Registreerunud 03.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
Marje
huviline
Registreerunud 06.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe Quattro best ET10,2sec@240,24km/h, topspeed on 1 mile 304km/h
|
|
kristo80
huviline
Registreerunud 25.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b5 1.8TQ Hoehnester
|
postitati 04.07.10 21:13
|
|
|
Väga bro üritus!
Läksin mõttega, et teen mis suudan. Kuigi tunnistan kiiruga külgboksi tagurdamine ei tule üldse väla. Ülejäänud rada sobis mulle ja minu
sõiduvahendile ideaalselt ja nii me selle võidu koju tõime.
Kiidusõnad ka rajameistrile, väga osavalt tehtud!!!
Igaljuhul mina tänan korraldajaid ja jään ootama uut üritust!
Tervitades
Kristo
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 04.07.10 21:58
|
|
|
Eks süda tilgub verd, et ei saanud kohal olla... Oleksid on meie sõbrad. Aga suur kiitus tegijatele, et õigemat sorti üritus jälle täie teravusega on
läbi viidud. Järgmisel korral kraanajuhiausõna, et tulen võtan osa. Ei pretendeeri oma kesiste oskustega esikolmikusse kohe kindlasti
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
TURPS
huviline
Registreerunud 22.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: 200 20v
|
postitati 05.07.10 21:32
|
|
|
Üritus igati tipp-topp.Ise ma sinna võitma ei tulnudki pigem ennast ja autot proovile panema.Kas mulle aind tundus või minu auto ei tahtnud esimesse
tagurpidi poksi hästi ära mahtuda ? Sealt ka mõlemal katsel koonuse puudutus.Rinka oli igati lahe sai ikka isuga peenestatud.Tavalise rehvirõhuga ja
kergelt kolksuva kaldepuksiga tuli tulemus päris hea, kuigi tünnid olid rajale liiga lähedal ja ei tahtnud autot väga ära ka lõhkuda pidi ikka tagasi
hoidma veidi .Temperatuuri ka tõstis ilma tõttu väga kõrgele. Järgmine kord tulen vana 200-ga siis vähe julgem rinkal lasta.
|
|
|