lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
postitati 11.08.04 17:22
|
|
|
Kolm kassipoega üle
Hei,
et siis selline mure tuttaval, et kolm kassipoega üle. Kaks isast ja üks emane.
Varsti saavad vanuselt kaks kuud täis, seega paras aeg ära anda.
Üks süsimust, ühel kõhu all väike valge laik, ühel nina ja käpad valged. Söövad ise ja käivad kastis asjal.
Kui kedagi soovimas lähiajal ei ole, siis kahjuks ootab karvapalle pikemat sorti uni... 
Lähemat infot võib küsida telefonil 5653744 - Ulla
...
|
|
|
|
weix
huviline
Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 12.08.04 14:40
|
|
|
See yleni must on ikka isane?? Pajata nende vanematest kah veidike (karva pikkus, iseloom jne.). Muidu reaalne huvi olemas musta vastu!
|
|
|
Kotkas
huviline
Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3
|
postitati 12.08.04 21:34
|
|
|
et mismoodi sa seda tänapäeval siis kontrollid? Annad kiisul kondoomikesed kaasa, kui kodust plehku paneb ja loed sõnad peale?
|
|
|
morpheus
huviline
Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.04 21:56
|
|
|
Sellega seoses meenub üks anekdoot.
Aeg lendab ja Tuhkatriinu on saanud 80 aastaseks, istub kiiktoolis ja mõtleb elu üle järele. Järsku ilmub tema kõrvale haldjake ja ütleb:" Tead
tuhkatriinu oled hästi elanud, täidan su kolm soovi". Tuhkatriinu selle peale, et esiteks soovin saada sama ilusaks nagu ma olin noorena,
teiseks sooviks elada uuesti samasugust head ja õnneliku elu, nagu ma elanud olen ja kolmandaks...hmm...soovin, et minu kõrval olevast kassist saaks
nägus ja tore noormees. 1,2,3 ja tehtud. Kass sirgub ilusaks nooreks tüübiks ja ütleb siis irvitades...noh, kahetsed ka nüüd, et mul munad maha lasid
võtta 
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 13.08.04 06:13
|
|
|
Olgu sellega kuidas on, olen maalt ja hobusega ja sinna ei saa midagi parata, kui loomadel ka sexrevolutsioon käib.Aga kui pojad järgi ja midagi
nendega peale pole hakkata siis tuleb nad lihtsalt hävitada-elu on selline, samas võiks ise ka kassipoegi pakkuda,aga tean et ega kainelt mõtlev
inimene ikka kaalub kas võtta loom ja mis tast pärast saab ja neid kodutuid loomi on piisavalt.Rahu-ainult rahu.Erand on tõuloomadel, kuigi liigub
neidki kodutuna ringi ja mitte vähe.
|
|
|
|
weix
huviline
Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 13.08.04 15:47
|
|
|
Heh! Ise kyll ei kavatse kassi võtta selleks, et teda loodusesse viia ja lõpuks sinna yksi jätta. Vaja sellepärast, et eelmine suri ära arstide
pärast!! mis teha, tahaks uut nyyd.
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
postitati 16.08.04 18:38
|
|
|
Niih..võib teema lukku panna. Ei ole enam kedagi pakkuda. Weiks, oleksid pidanud helistama esimeses postis antud telefoninumbril nagu ma seal palusin.
Jõudsin sinu soovi kassipoegade omanikeni liiga hilja edastada. 
...
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 17.08.04 09:39
|
|
|
Sorry, et risustan sinu teemat, aga on pakkuda üks must, isane kassipoeg. Mitte küll kohe, ta alles nädalane. Üldse 4 poega oli, 3 tk läksid
"merekooli". Vanematest: ema on siiam, isa küla kakleja, temalt ka must värv.
|
|
|
Ulvar
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Ioniq 5
|
postitati 17.08.04 10:15
|
|
|
Sõbral on ka kassipoegi pakkuda, u. 10-nädalased. Kaks on isast, üks emane, kui õigesti mäletan.
Pilte võin meilile saata.
Ulvar
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
postitati 17.08.04 19:10
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Kotkas
et mismoodi sa seda tänapäeval siis kontrollid? Annad kiisul kondoomikesed kaasa, kui kodust plehku paneb ja loed sõnad peale? |
no uuri seda loomaasjandust pisut ... Loomi steriliseeritakse.
|
|
|