Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi 100 (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1703)
simpsik
huviline

Registreerunud 06.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.10 15:31 Tsiteeri
audi 100

Alustaks siis sellega, et auto on audi 100 2.3 98kw 91.a .
Mure järgmine, et auto vahest sureb välja sõidu ajal, mitte väga tihti. Ning kui olen natuke pikemalt sõitnud, siis peale seda ei lähe enam tööle pikemat aega.. nii umbes pool tundi. Hallianduris asi ei saa olla kuna säde on olemas.
Kas asi võib olla bensupumbas? Et mingi klapp seal vigane näiteks. Kui jah, siis peaksin ilmselt täiesti uue bensupumba ostma? Või on kellelgi veel öelda, mis võib viga olla.

Ette tänades!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 06.05.10 15:35 Tsiteeri

Eks võib palju asju olla, aga äkki (muuhulgas ka) pihustid? Kui pihustid ei pea, siis lasevad seistes kütust silidrisse ja seetõttu soojalt halb käivitumine. Poole tunniga jahtub mootor piisavalt maha ja siis läheb rikka seguga ilusti tööle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
simpsik
huviline

Registreerunud 06.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.10 16:29 Tsiteeri

Kuna ma olen suhteliselt võhik, siis kas palun saad mulle seletada või pilte anda kus mis asub, et mul endal lihtsam oleks.

Samas on veel teine mure ka. Nimelt summutist tuleb palju tossu ja tilgub, toss on selline valge, tavaline. Olen kuulnud, et plokikaane tihendi vahetus võib aidata. Või kas?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 06.05.10 18:03 Tsiteeri

Kas jahutusvedeliku kaob?

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
simpsik
huviline

Registreerunud 06.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.10 20:31 Tsiteeri

pisut kaob ikka.

rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 07.05.10 18:04 Tsiteeri

Kui kaanetihend arvad olevat siis anna korralikult minna,käigud lõppuni. kas lööb korralimku auru sumpsist välja või keema läheb. Pihustitega tuleb kah poolsoojalt auru ja soojalt käivitub pikalt-küttekulu kah suurem.palju kulu on,kas oled jälginud.Kui suht võhik asjas siis soovitan kuskile targema juurde minna,mitte küla seppade!!!Ja siis saaksid kõrvalt õppida kuidas asi käib!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
dub1
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 23.12.11
Kasutaja on eemal

Auto: AV6

postitati 24.04.12 15:10 Tsiteeri

Ei Hakka uut teemat tegema..
Aga mul mure selline,et kui auto seisab tund või kaks, siis läheb pikalt käima. Aga kui mootor soe siis läheb ilusti. milles siis viga võib olla? Sai vahetatud bensupump aga ikka sama moodi... Omale tundub,et bensiin vajub tagasi paaki. kuna kui mitu korda lasta süütega pumbal töötada, siis läheb ilusti käima.
Seal paagi juures on mingi vaakum toru??!?!?!, kui pumpa vahetasin siis sealt tuli õhk välja susinal, kui selle vaakum vooliku lahti võtsin.

dub1

Registreerunud 23.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.04.12 07:50 Tsiteeri

Ei oska keegi midagi öelda jah?

martin333
huviline

Registreerunud 20.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: Passat B8

postitati 28.04.12 20:36 Tsiteeri

Kui pikalt ta siis külmalt käivitub? Muide reeglina soe mootor lähebki paremini tööle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
dub1

Registreerunud 23.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.12 08:15 Tsiteeri

3-4 korda peab laskma enne surve üles ja siis ka 5 sec umbes käivitamist ja siis ka kohe ei hakka kõik silindrid tööle

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 12.9% - SQL: 87.1%]