Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Tehnilise passi koopia? (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 4005)
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1,9 96kw 04

postitati 04.05.10 11:29 Tsiteeri
Tehnilise passi koopia?

Mõni aeg tagasi kadus käru tehniline pass ära ja oli vaja uus teha. Seoses sellega ka küsimus, et kas ma võin teha tehnilisest passist koopia ja seda kaasas kanda originaali asemel, nii auto oma ja ka käru? Originaalid oleksid siis ilusti kodus ja koopiad asemel, või politseil on sellega mingi probleem? Kas see passi koopia võib olla ka must/valgelt?

Tänud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.10 11:36 Tsiteeri

Proovi poes seletada, et sul tegelikult ka on kodus 500ne olemas aga sa kardad selle ärakaotamist, seega tegid sa koopia ja nüüd üritad õlut selle eest osta, et järgminekord teed poele ülekande vms...

Lühidalt - Ei tohi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.10 11:40 Tsiteeri

Ok kui ei tohi siis ei tohi, aga küsimus tekkiski sellest, et firmas, kus sõber töötab on ka kõikidel masinatel tehnilise passi koopia ja masinaid on päris palju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
InTz
huviline

Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V

postitati 04.05.10 11:56 Tsiteeri

LE sätestab, mis peab dokumendid peavad juhil kaasa olema.
Koopia puhul võib inspektoritega konflikti küll sattuda, kuigi tegelikult nad vaatavad andmeid ju nagunii oma arvutist.
Sõltuvalt juhusest ei pruugi keegi isegi pahandada, kui kõik dokumendid koju on jäänud. Kes soovib see proovib (riskib).
Aga miks mitte teha notariaalselt kinnitatud koopia, see teenus ei maksa pea midagi.:P
Kui notar on koopia õigsuse kinnitanud, ei tohiks see oma kanguselt eriti alla jääda.

Ps! mina olen küll poest kaupa saanud ja alles teine päev maksma läinud.

Audi - Home Of Quattro
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.10 12:14 Tsiteeri

Peab vist riskima ja koopia tegema jh:) Autoga nagu polegi probleemi, aga käru käib käest kätte ja sedasi see ära kadus ka, keegi ei teadnud enam kus mis on:)

Veiko2
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro 3.0 TFSI

postitati 08.05.10 12:13 Tsiteeri

§ 17. Mootorsõidukijuhilt nõutavad dokumendid

(1) Juhil peavad mootorsõiduki juhtimisel olema kaasas juhiluba või muu juhtimisõigust tõendav dokument, mootorsõiduki registreerimistunnistus ja selle haagise registreerimistunnistus või haagise registreerimistunnistuse koopia, mille on tõendanud selle väljastanud asutus ja muud dokumendid, kui seda nõuab seadus.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 08.05.10 12:28 Tsiteeri

Haagise dokumendi koopiast on juttu, mitte mootorsõiduki dokumendi koopiast...

Tegelikult on nii, et kui sa just millegi ulmelisega hakkama ei saa, siis ei ole mingit probleemi.
Saadakse väga hästi ka ainult ID kaardiga hakkama.

Sellel hetkel, kui sind kinni peetakse, on politseil kogu informatsioon kasutajate, omaniku ja auto kohta juba ekraanil. Vajadusel koos piltidega.
Isegi siis, kui kõik dokumendid kodus, ei tehta sulle selle eest midagi. Kui sa akna alla kerid ja politseinikul näo täis sõimad, siis on teine teema muidugi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 08.05.10 16:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Haagise dokumendi koopiast on juttu, mitte mootorsõiduki dokumendi koopiast...

Tegelikult on nii, et kui sa just millegi ulmelisega hakkama ei saa, siis ei ole mingit probleemi.
Saadakse väga hästi ka ainult ID kaardiga hakkama.

Sellel hetkel, kui sind kinni peetakse, on politseil kogu informatsioon kasutajate, omaniku ja auto kohta juba ekraanil. Vajadusel koos piltidega.
Isegi siis, kui kõik dokumendid kodus, ei tehta sulle selle eest midagi. Kui sa akna alla kerid ja politseinikul näo täis sõimad, siis on teine teema muidugi.

Selle eest et tehnilist passi kaasas polnud, tegid sõbrad mulle kohe 420.- Mis siis et kõik oli ekraani peal olemas ja kodu paistis 200 m. kaugusel. Olin nõus jala kodust ära tooma, aga see neid ei huvitanud.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
at60
huviline

Registreerunud 19.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 avant quattro

postitati 08.05.10 21:31 Tsiteeri

Noh kes käskis sul kiirmenetlusega nõustuda. Kui sina oleksid nõudnud üldmenetlust oleksid "sõbrad" kaalunud kas kogu see paberimajandus mis sel juhul vormistada tuleb ikka tasub seda tegemist ja vägagi tõenäolislt oleks asi lõppend a.la."no kui järgmine kord..."
Seda muidugi juhul kui asi oli vaid selle millest kirjutasid

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 08.05.10 22:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: villu157

Selle eest et tehnilist passi kaasas polnud, tegid sõbrad mulle kohe 420.- Mis siis et kõik oli ekraani peal olemas ja kodu paistis 200 m. kaugusel. Olin nõus jala kodust ära tooma, aga see neid ei huvitanud.:)

Tõepoolest ei usu, et lihtsalt lambist niimoodi norima hakati. Ju ikka mingi põhjus militsionääridel oli? Vaidlustamisvõimalus jääb ikka, sõltumata mis liiki menetlusega tegu.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 09.05.10 05:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: villu157

Üks oluline detail on puudu - kuna see juhtus?

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.2% - SQL: 68.8%]