Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: SQ tehnika valimis raskused (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1817)
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 28.04.10 19:00 Tsiteeri
SQ tehnika valimis raskused

Oleks sooviks teha autosse suhteliselt hea heli lahendus, aga kuna pole väga sina peal nende asjadega oleks äkki abi vaja nõu osas.
Niisama tuhnides ja enamvähem oma ajuga sai välja valitud sellised komplekti variandid

kõlarid:

a) Alpine SPX-17PRO
b) DLS Iridium 6.2i
c) Hertz mlk165

Sub element:

a) Alpine SWX-1243D
b) DLS Nobeliun 12

Subiks said need valitud need, sest nendel on madala osa mängimine parem kui paljudel kehvematel, oleks mõni lahjem mis mängiks sama hästi madalaid valiks tolle, sest ei ei ole vaja tegelikult üle 150 w rmsi.

Võimendi:

a) Alpine PDX-4.100
b) DLS RA30
c) Audison srx 2.1 ja Alpine mrp-m500

Selle 4 kanalise võimuga oleks plaan 2 kanalit sillata. Ja võimude juures on palju muid asju mida tuleks arvestada, aga millest mul nagunii aimugi pole! Alpine 4 kanalisel võimul on THD 1%.... Kas seda palju pole?

Äkki saaks mõne teadjama abiga siit komplektist sotti!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 29.04.10 08:44 Tsiteeri

Sa mainisid, et ei ole väga sina peal nende asjadega. Soe soovitus, sul ei ole mõtet osta nii kalleid elemente kokku;) Kallid elemendid ei tähenda kohe head heli, paigaldus märksa tähtsam, eriti kui ei ole kogemusi selles vallas.

Kõlariteks soovitaks valida näiteks DLS R6A http://www.noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=57&id3=723

Võimendiks sobiks ka selline ma arvan http://www.noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=65&id3=791

Woofri kohta ei oskagi öelda, kunagi müüdi Signat Rage seeria omasid, head odavad ja minu arust neid ka kiideti.

Äkki mõni asjatundja oskab rohkem öelda:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 29.04.10 09:51 Tsiteeri

Päris hea summa tahad ära raisata.Et hea saaks siis seda ikka kulub ka.Võin su ühe isikuga kokku viia kellel on sellisel alal väga head kogemused.Ei ole vaja, et asjast mitte teadvad inimesed sulle tehnika kokku panevad ja lõpptulemus on nendel suva aga sinule võib see kulukaks minna.Sai ka SQ-ga tegeletud 2aastat ja sama tüüp oli suureks abiks kahe karika välja teenimisel:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion

postitati 29.04.10 17:24 Tsiteeri

Paigalduse poole pealt oli plaan kuhugi pöörduda... kes teeks kastid nii esi kõlarile kui ka subile... aga ei saa ju hakata paigaldusest pihta, vaid peaks ikka alustama elementidest. Ega ma nii sinapeal ei ole jah, et oskan välja lugeda kõik asjad mida peaks arvestama, aga nii ühte kui teist tean, ja olen ka juba teinud. Aga seekord ei tahaks, et peaks 2 aasta pärast mõtlema hakkama kuidas seda veel paremaks saaks. Ja neid DLS elemente on mulle kunagi ennem juba soovitatud, ja sõber ostis endale ka Dls võimu millega ta üli rahul oli, sellest sai asi alguse. Kuna ise olen valdavalt alpine fänn... vaatasin kõrvale ka midagi sarnast alpinelt, võrdluseks, ja näitajate poolest tunduvad paremad, aga jah... ega hea kõlar pole midagi väärt sita paigaldusega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.10 17:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AronL
Sa mainisid, et ei ole väga sina peal nende asjadega. Soe soovitus, sul ei ole mõtet osta nii kalleid elemente kokku;) Kallid elemendid ei tähenda kohe head heli, paigaldus märksa tähtsam, eriti kui ei ole kogemusi selles vallas.

Kõlariteks soovitaks valida näiteks DLS R6A http://www.noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=57&id3=723

Võimendiks sobiks ka selline ma arvan http://www.noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=65&id3=791

Woofri kohta ei oskagi öelda, kunagi müüdi Signat Rage seeria omasid, head odavad ja minu arust neid ka kiideti.

Äkki mõni asjatundja oskab rohkem öelda:P

ps. praegune tehnika on suht sama klass alpinelt, seega soov midagi paremat!

Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.10 16:39 Tsiteeri

Nii. Kuna tuli välja, et selle komplektiga saaks teha ainult passiivse süsteemi, ja aktiivne oleks palju parem langevad kõlarid kõik välja. Subid langevad ka välja kuna tegu SPL subidega mis ei ole täpse bassiga ja võimenditest langevad välja alpine digi võimud. Seega asi suhteliselt nullis jälle.

Kõlarite valikusse lisandusid nüüd Scan Speaki kõlarid
ja subiks Peerless 12" XLS

Originalstw
huviline

Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.10 16:01 Tsiteeri

Asi hakkas nüüd liikuma ja teema jätkub http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=58404&page=1#pid437429

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.8% - SQL: 71.2%]