Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Piduriõli roheline nagu LHM??? (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 3552)
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 30.03.10 19:04 Tsiteeri
Piduriõli roheline nagu LHM???

On keegi kunagi rohelist piduriõli kohand??? Auto peres olnud aastast 2005 nii et see õli on seal juba eelmisest omanikust. Tegemist A6 C4 1994a

Keerasin sinna sisse rahulikult Dot 4 ja kui õhutama hakkasin siis tuli roheline vedelik välja kuni vana veel jätkus. :o

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 30.03.10 19:13 Tsiteeri

Castrol SRF on heleroheline pidurivedelik mis on kasutusel mootorispordis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 30.03.10 19:15 Tsiteeri

Märk hoolsast omanikust on see, et auto on 5 aastat käes olnud ja vedelik veel eelmisest omanikust sees - mõnel juhul peetakse märgiks regulaarsest hooldusest pidurivedeliku vahetust iga 2 aasta tagant.

BRAVO !

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.03.10 19:30 Tsiteeri

Tead mees ma küsisin siin seda et mis piduri vedelikuga võib tegemist olla aga mitte seda kas tegemist on hoolsa omanikuga või mitte. Teadmiseks siis kõigile et meil peres on auto olnud viis aastat aga selle ajajooksul kolm omaniku pere siseselt kes igaõks remondib ja hooldab ise oma autot. Nüüd ma võtsin kätte ostsin taha uued supordid ette rem komplektid vahetasin asjad ära ja ühtlasi otsustasin ka piduri õli ära vahetada.

Kui midagi tarka õelda ei ole siis ei mölise siin

Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t
Märk hoolsast omanikust on see, et auto on 5 aastat käes olnud ja vedelik veel eelmisest omanikust sees - mõnel juhul peetakse märgiks regulaarsest hooldusest pidurivedeliku vahetust iga 2 aasta tagant.

BRAVO !

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.03.10 19:35 Tsiteeri

Oskad sa öelda kas se sobib ka DOT4`ga segamiseks? Segamise all pean silmas seda et pumpasin vana õli välja esimesed supordid said kõik uued mansetid tolmukad ja muud värgid, taga uued supordid. Vahetamata jäid piduri peasilindris asjad ja siduri silindreid ka ei puutund muidugi ka piduri vooliud vanad.

Leidsin ise ka juba http://www.raceshopper.com/castrol_srf_brake_fluid.shtml

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ
Castrol SRF on heleroheline pidurivedelik mis on kasutusel mootorispordis.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 31.03.10 07:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t

BRAVO !

Samas mõnel juhul peetakse märgiks auto säilitamise nimel mitte jamaga tegeleda.
See piduriõli vahetamise vajaduse jutt on täpselt samasugune turundusstrateegia nagu marsimehikeste vitamiinid, kalgonit jne, st reaalset vajadust sellisel tegevusel ei ole.
Sry teema risustamise pärast.:(
Üldjuhul peaks kõik tänapäevased pidurivedelikud omavahel segatavad olema, kuigi üübersuperrallihvormulagigarace õlide kohta ei oska muidugi ütelda. Vanasti sai kooskasutamise võimalust proovitud lihtsalt segades, kui omavahel segunevad siis ok.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 31.03.10 08:00 Tsiteeri

Teemaalgatajal ei maksaks nii palju kärkida - rikud oma maksa ära ei enamat. :P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Siim5
klubiliige

Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 31.03.10 09:14 Tsiteeri

DOT 5 ainuke piduriõli mida ei tohi muu õliga segada - silikonibaasil. Muid õlisi kaasaarvatud DOT 5.1 võib omavahel segada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 31.03.10 10:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Samas mõnel juhul peetakse märgiks auto säilitamise nimel mitte jamaga tegeleda.
See piduriõli vahetamise vajaduse jutt on täpselt samasugune turundusstrateegia nagu marsimehikeste vitamiinid, kalgonit jne, st reaalset vajadust sellisel tegevusel ei ole.

Ma olen selles osas nõus, et minnes pisikese sillakolksuga kontrolli, siis öeldakse kohe, et issand jumal, kuidas sa sellega üldse sõita oled saanud, sa võid surma saada ju nii (kuigi eelmisel kuul läks ÜV-lt puhtalt läbi). KINDLASTI peab terve silla uueks laduma, muud varianti pole. Eks see ole mõne mehe leib ja teise mehe hobi. Ja selles osas ma ei süüdista inimesi, kes ise enda autosid hooldavad ja remondivad, et kott tõmmatakse igal pool osaliseltki pähe, kui ise asja ei jaga. Oma auto puhul mõtlen ise ja ei põe liigapalju, eiran poolt hala mis remondikojast tuleb, vana auto ka ja garantii sada aastat läbi juba, samas kokku liialt ei hoia. Ema ja õe auto saadan margiesindusse kus tehakse siis see KÕIK, kogu see jura alates ülikohustuslikust 500 eekisest klaasipesuvee kontrollist jne. Ent sa parem vali sõnu, sinu jutust järeldatakse ilmselt kohe, et sa vahetasid mootoriõli 90ndatel, istme asemel on taburett, autot oli viimati puhas kui tehasest välja veeres jne :)

Mul selle kohta oma termin ka. Mazdainimesed. Need on need liisingu 3-dega tegelased, kes nädalas 2 korda autoga pesus käivad ja mustamäelt õismäele GPS-ga sõidavad ja õhtuti netis bodykitte uurivad, aga kunagi ei osta sest pere on. Ja kui uus 3 tuleb välja, siis vana enam ei kõlba automaatselt ja peab püksirihma pingutades hambad ristis uue ostma, 5 aastase liisinguga kindlalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.10 10:38 Tsiteeri

Nii asi toimetab praegu endiselt. Olen kunagi näind mis juhtub siis kui piduriõli asemel lhm kallatakse, minul ilmselt siis oli see ikkagi mingi piduriõli ja mitte LHM mida ma kõige rohkem kartsin.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 31.03.10 10:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Nii asi toimetab praegu endiselt. Olen kunagi näind mis juhtub siis kui piduriõli asemel lhm kallatakse, minul ilmselt siis oli see ikkagi mingi piduriõli ja mitte LHM mida ma kõige rohkem kartsin.

Eeh, ma olen kah mitu korda ehmatanud, et piduriõli pole üldse, aga sinna on kallatud seda neetud peaaegu läbipaistvat ja imeõrnalt kollakat tooni dot-4'ja :(. See raip ei näita ju potilt kah väljast, mismaani see parasjagu täis on :(.

Hea auto on palju autosid...
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 31.03.10 10:59 Tsiteeri

Ma tavaliselt ikka köigutan autot, siis näeb vedeliku taset.;)
Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri

Eeh, ma olen kah mitu korda ehmatanud, et piduriõli pole üldse, aga sinna on kallatud seda neetud peaaegu läbipaistvat ja imeõrnalt kollakat tooni dot-4'ja :(. See raip ei näita ju potilt kah väljast, mismaani see parasjagu täis on :(.

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 31.03.10 17:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
Ma tavaliselt ikka köigutan autot, siis näeb vedeliku taset.;)
Tsitaat:
Algselt postitas: kps

Aga tasemeandur? Potsikul tuleb ju korgi keskelt "nibu" välja - kobad näpuga ja kui nibu kikkis on, on kõik korras ;)

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 31.03.10 18:31 Tsiteeri

Tsitaat:

See dot-4 muutub ajapikku tumedamaks olluseks siis on paras väljavahetada ca 2-3 aastat. :)

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 02.04.10 14:03 Tsiteeri

Just vaatasin, heleroheline jah, hiljuti esinduses vahetati. Ja täitsa korgini pea välja on tase. Ja LHM ikka tumedam ja viskoossus teine.

A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 03.04.10 05:07 Tsiteeri

Tsitaat:

Täiesti lamba jutt. Piduriõli peab vahetama meie kliimas iga 2a. tagant.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kaido.
huviline

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: S4 2.2 avant

postitati 03.04.10 12:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ
Tsitaat:

Täiesti lamba jutt. Piduriõli peab vahetama meie kliimas iga 2a. tagant.

Aastate jooksul kogub pidurivedelik endasse niiskust ja saasta, mis halvendab tööomadusi. Lisaks roostetavad torud ja silindreid seestpoolt. Selle tulemusena lakkavad pidurisilindrid töötamast ja vedelik ei kannata enam kuuma ega külma, ning pidurid enam ei pidurda. Pidurivedelikku on soovitatav vahetada 2 kuni 4 aasta tagant.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.04.10 12:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kaido.
Aastate jooksul kogub pidurivedelik endasse niiskust...

Just seepärast peabki vahetama, et pidurivedelik on hügroskoopne ja sisseimendunud õhuniiskus koguneb vaikselt veena alumistesse piduriosadesse (töösilindritesse), hakates seal roostet tekitama. Lisaks tekivad sellest veest pidureid kuumaks lastes silindritesse/torustikku kergesti kokkusurutavad aurukorgid. Pidurivedeliku enda aurustumistemp on üle 200°C.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.8% - SQL: 61.2%]