Igavene jama akuga
Tõesti on nii,et igavene jama on viimasel 2-3 nädalal akuga. Algas sellest ,et umbes 3 nädalat tagasi sai auto nädala aja pikkuse seismise ja sellega
tõmbas aku tühjaks. Andsin täkku ja sai elu sisse tagasi ning asi toimis nädal aega kuni auto pidi seisma 2 ööpäeva. Peale seda oli loomulikult aku
tühi ja andsin uuesti elu sisse, jälle toimis kõik hästi ja polnud probleeme ning sai võetud pikem teekond ette ( üle 100km) . Sellega peaks minu
arvates aku ennast täiesti täis tõmbama korralikult. Sai siis tagasi tuldud ja nädal aega probleemideta olla (auto oli kasutuses iga päev) kuni
nüüdseks kui auto seisnud jälle 2 päeva ja ta mul tühi on, isegi kesklukk ei tule maha puldist.
Ühtegi üleliigset tarbijat ei ole peale signa ( isegi järeljahutuse võtsin ära,et ei koormaks) , olen kontrollinud hoolikalt ja tarbijaid peale ei
jää. Kui aku töös ja sõitsin ,siis laetavuse tase oli ilusti 13 kandis. Kas tõesti võtab signa+immo nii palju ,et tõmbab 2 päevaga aku kotti ?
Minu mõtted on otsas ja kas peaks hakkama mõtlema uuele akule ? Aku ise on 1,5 aastat vana steco D3D70.
Auto on profiilis.
|