Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Igavene jama akuga (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1011)
liito
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: ceed xR

postitati 28.03.10 15:22 Tsiteeri
Igavene jama akuga

Tõesti on nii,et igavene jama on viimasel 2-3 nädalal akuga. Algas sellest ,et umbes 3 nädalat tagasi sai auto nädala aja pikkuse seismise ja sellega tõmbas aku tühjaks. Andsin täkku ja sai elu sisse tagasi ning asi toimis nädal aega kuni auto pidi seisma 2 ööpäeva. Peale seda oli loomulikult aku tühi ja andsin uuesti elu sisse, jälle toimis kõik hästi ja polnud probleeme ning sai võetud pikem teekond ette ( üle 100km) . Sellega peaks minu arvates aku ennast täiesti täis tõmbama korralikult. Sai siis tagasi tuldud ja nädal aega probleemideta olla (auto oli kasutuses iga päev) kuni nüüdseks kui auto seisnud jälle 2 päeva ja ta mul tühi on, isegi kesklukk ei tule maha puldist.
Ühtegi üleliigset tarbijat ei ole peale signa ( isegi järeljahutuse võtsin ära,et ei koormaks) , olen kontrollinud hoolikalt ja tarbijaid peale ei jää. Kui aku töös ja sõitsin ,siis laetavuse tase oli ilusti 13 kandis. Kas tõesti võtab signa+immo nii palju ,et tõmbab 2 päevaga aku kotti ?

Minu mõtted on otsas ja kas peaks hakkama mõtlema uuele akule ? Aku ise on 1,5 aastat vana steco D3D70.
Auto on profiilis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 28.03.10 15:28 Tsiteeri

Millega ja kuidas kontrollisid tarbimise puudulikust ?

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 28.03.10 15:37 Tsiteeri

Kas sõidad lühikesi otsi aind ?
Võta aku maha ja lae korralikult laadijaga täis.
Soovitaks lisaks veel lasta kuskil teeninduses kontrollida ka voolu mida auto tarbib niisama seisest.
Ise sa nii täpselt seda kodus vast ei tuvasta, vähemalt minul küll ei ole kodus vastavaid seadmeid millega amperaasi kontrollida.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 28.03.10 18:48 Tsiteeri

Ma küll ei tea mis asi võiks olla "laetavuse tase", kuid kui sellega mõeldi laadimispinget, siis "13 kandis" on ilmselgelt vähe st normaalne laadimine puudub.
Lisaks sellele võib oletada et ka auto seistes on voolutarve liialt suur, selliste sümtomitega sobiks kõige paremini kokku lekkiv diood genekas.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a90q20v
huviline

Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: zil157

postitati 28.03.10 18:56 Tsiteeri

Nende voltidega ei näe sa midagi. Võtad suvalise testi mis on võimeline ampreid näitama.

Testri paned 10a piirkonda ning ühendad aku pluss klemmi vahele. Aku pluss maha ja siis üks testri ots aku peale teine juhtme külge. Nüüd pead natuke ootama kui kõik tuled salondis kustuvan ning auto läheb puhkele. Mõningatel mudelitel võib võtta see mitmeid minuteid. Nii näed ära kas auto tarbib seistes üleliia voolu või mitte.

Kui aku ikka täitsa tühi siis auto peal ei lae korralikult kunagi täis.

Täitsa võib olla, et aku ise lõppemas ja ei suuda voolu hoida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.4% - SQL: 76.6%]