Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mis firma sound A8's (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 2195)
KalevK
huviline

Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 27.03.10 18:21 Tsiteeri
Mis firma sound A8's

Selline küsimus siis, et oskab keegi targem öelda kelle audio paigaldati 95nda aasta A8sse millel 10 kõlarit. Bose vist ei ole? Järeldus sellest, et bose märke pole kõlarikatetel. Või selle järgi ei saa alati võtta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 27.03.10 18:37 Tsiteeri

Kui sul originaal headunit veel sees on, siis kirjutab ta sulle sisselülitamisel tervituseks "Bose" kui see seal on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KalevK
huviline

Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 18:39 Tsiteeri

Asendatud on makk mingi pioneeriga. Ühesõnaga nii raske öelda kelle kõlarid nad olla võiks? Aga ega neid variante vist eriti palju olla ei saa? Ja 10x kõlarit oli tol ajal vist max. arv?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 27.03.10 18:55 Tsiteeri

Endal kogemus A4 ´97. Sees oli auto ostes concert I, see viskas sisse lülitatdes ette "TELEFON". Originaal dokumentides surfates leidsin ka raadio raamatu. Originaalis oli autole paigaldatud Delta CC CD boxiga. Üks Delta CC oli teises autos olemas ja kui ühendasin asja nii nagu peab, viskab esimese asjana displayle "BOSE". Kusjuures mitte ühelgi kõlarikattel pole märget "BOSE".

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 PLUS 4.2, A4 TDI quattro, S8

postitati 27.03.10 19:26 Tsiteeri

Kui teid nii hirmsasti huvitab, siis võtke uksepolster maha ja vaadake mis kõlari enda peale kirjutatud on. Ma ei saa aru, mida te siin mõistatate. Kel janu - sel jalad.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KalevK
huviline

Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Kui teid nii hirmsasti huvitab, siis võtke uksepolster maha ja vaadake mis kõlari enda peale kirjutatud on. Ma ei saa aru, mida te siin mõistatate. Kel janu - sel jalad.

Kuna seda autot mul reaalset käes ei ole, siis mind lihtsalt hakkas huvitama, mis audio tal olla võiks. Sest bose soundist olen ainult head kuulnud. Ja kui selle endale soetan, siis tean, mis soundi oodata on. Praegune omanik ei osanud midagi kõlarite päritolu kohta öelda.
Häirib sind et inimesed arutavad?
Ma saan aru et foorum oleks paberkandjal ja sa oled looduskaitsja ning võitled puude eest :) Siin kuluvad ainult enda sõrmed ja vaevalt serveris ruum otsa saab tänu sellele teemale :)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.03.10 19:43 Tsiteeri

Aknalaual olevatel kõllikatetel on kindlasti BOSE kirjad peal, säravad ilusti vastu:

http://pildid.audiclub.ee/black/A8.bose.01.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KalevK
huviline

Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 19:48 Tsiteeri

Omanik väidab et lävepaku sees on kõlar, on see võimalik?

Eks küsin ta käest, las vaatab tagumisele aknale.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 19:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KalevK
Omanik väidab et lävepaku sees on kõlar, on see võimalik?

Ei. Esi- ja tagaustes 8 elementi (4 2-ribalist kõlli) ja aknalaual vist üheribalised bassikad. Pole katete alla vaadanud, kuna A8 BOSE sound tundus minu vilumata kõrvale tehasepaigalduse kohta haruldaselt klaar.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KalevK
huviline

Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 20:03 Tsiteeri

Niisiis 10x kõlarit ei tähenda automaatselt bose soundi aga suure tõenäösuse annab. Mis see alternatiiv võib olla, oli audil palju erinevaid firmasid kelle süsteeme nad kasutasid?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 20:07 Tsiteeri

Pagassis vasaku tagumise tiiva sees peaks BOSE võim ka olema, kui seda välja kraabitud pole. Seal kus box ja telefoniplokk on.

Üldiselt kui autol on 4.2 mootor, siis on suht kindel, et seal on tehasest ka BOSE audio sees olnud. Samuti, nagu nelivedu. See ei olnud omal ajal odav auto.

Püüa lauseid ikka suure tähega alustada. Ühe korra ma eespool parandasin juba vaikselt ära, järgmine kord viskan märkuse alla. Sul on juba korra postitusõigus ära olnud...

KalevK
huviline

Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 20:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Pagassis vasaku tagumise tiiva sees peaks BOSE võim ka olema, kui seda välja kraabitud pole. Seal kus box ja telefoniplokk on.

Üldiselt kui autol on 4.2 mootor, siis on suht kindel, et seal on tehasest ka BOSE audio sees olnud. Samuti, nagu nelivedu. See ei olnud omal ajal odav auto.

Püüa lauseid ikka suure tähega alustada. Ühe korra ma eespool parandasin juba vaikselt ära, järgmine kord viskan märkuse alla. Sul on juba korra postitusõigus ära olnud...

Viga parandatud :)

Aga ok, asi selge, eks uurin. Minu poolest võib teema lõpetatuks lugeda.

Tänud.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 20:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raika
Endal kogemus A4 ´97. Sees oli auto ostes concert I, see viskas sisse lülitatdes ette "TELEFON". Originaal dokumentides surfates leidsin ka raadio raamatu. Originaalis oli autole paigaldatud Delta CC CD boxiga. Üks Delta CC oli teises autos olemas ja kui ühendasin asja nii nagu peab, viskab esimese asjana displayle "BOSE". Kusjuures mitte ühelgi kõlarikattel pole märget "BOSE".

Selle kohta lisaks veel, et kodeering on makis, nii et kui BOSE kodeeringuga maki ilma BOSE süsteemita autosse viskad, siis näitab ta ka ikkagi tervituseks BOSE kirja. Lõppvõim aga peaks välja lülitatud olema ja kasutatav vaid line-out. Arvutiga saab ümber kodeerida.

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 PLUS 4.2, A4 TDI quattro, S8

postitati 27.03.10 21:08 Tsiteeri

Kulla KalevK. Looduskaitsja ma pole(suht esmakordne väide minu kohta kellegilt) ja ma ei hala siin foorumiruumi vähesuse pärast. Ma saan aru, et sul tekkis huvi.

'Sest bose soundist olen ainult head kuulnud. Ja kui selle endale soetan, siis tean, mis soundi oodata on.'

Oletada võib, et foorumis on suhteliselt raske tonaalsust, klaarsust, müra vs signaali nivood jne kirjeldada. Eks omal ajal oli tolle BOSE süsteemi puhul tegu nn 'kõvema otsa' stock HiFi süsteemiga, mida autodesse üldse installeeriti. Omast kogemusest võin lisada, et olgu see 'oma aja täislaks HiFi' nii kõva kui ta on, aga ilma korralikuma subwoofrita ta tänapäeval enam mingit erilist emotsiooni ei suuda tekitada. Kes on korra mõistusega seadistatud analoogset varianti autos proovinud, see ei vaidle vastu ka. Paralleele me võimegi tõmbama jääda siia(a'la kunagised täislaks 17-18' veljed A8 puhul, mis nüüd on pea igal pereautol).

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
tiitk
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,4Q 2004

postitati 27.03.10 21:20 Tsiteeri

Bosel 8 kõlarit
http://www.bose.de/DE/de/Images/Audi_A8_(D2)_Baujahr_1993-2001_DE_tcm44-6242.pdf

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 21:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Omast kogemusest võin lisada, et olgu see 'oma aja täislaks HiFi' nii kõva kui ta on, aga ilma korralikuma subwoofrita ta tänapäeval enam mingit erilist emotsiooni ei suuda tekitada.

Oioi, just vokaal võttis kananaha ihule. :) Samas tümakat kuulates võiks bassiots pisut madalamale ulatuda küll.

Tsitaat:
Algselt postitas: tiitk
Bosel 8 kõlarit
http://www.bose.de/DE/de/Images/Audi_A8_(D2)_Baujahr_1993-2001_DE_tcm44-6242.pdf

Tagaustes võibolla tõesti tegelikult eraldi tweetereid polnud. Ei sattunud sinna kuigi tihti vaatama. :)

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 21:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Omast kogemusest võin lisada, et olgu see 'oma aja täislaks HiFi' nii kõva kui ta on, aga ilma korralikuma subwoofrita ta tänapäeval enam mingit erilist emotsiooni ei suuda tekitada.

Oioi, just vokaal võttis kananaha ihule. :) Samas tümakat kuulates võiks bassiots pisut madalamale ulatuda küll.

Just. Enamvähem. Et madalamale. Palju madalamale :P
Aga selle vastu saab ravi. Mureks jällegi pisut väsivad tagumised vedrud. Mille vastu näiteks mina praegu ravi otsin. Aga vähemalt on madal. See ots. Nii sageduslikult kui asupaigaliselt.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 21:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Mureks jällegi pisut väsivad tagumised vedrud.

Nivooamorte pole? :)

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.10 21:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Mureks jällegi pisut väsivad tagumised vedrud.

Nivooamorte pole? :)

Ei ole jah - veidrikud pole taibanud neid Bosega siduda :D

LINDE
huviline

Registreerunud 23.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.10 11:04 Tsiteeri

olen 1996 a8 omanik ja mul on tagumiste kõlarite all kirjas Nokia Concert ... ka 10 kõlari süsteem sees ... ustes 8 ja taga 2.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.10 11:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: LINDE
olen 1996 a8 omanik ja mul on tagumiste kõlarite all kirjas Nokia Concert ... ka 10 kõlari süsteem sees ... ustes 8 ja taga 2.

Mis mootoriga auto on? Tüüpiline orig. kõllide tootja oli Audil muidu jah Nokia.

LINDE
huviline

Registreerunud 23.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.10 10:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: LINDE

Mis mootoriga auto on? Tüüpiline orig. kõllide tootja oli Audil muidu jah Nokia.

4.2l 220kw ... just sai siit foorumi kaudu võetud ka bose võim tagumiste jaoks .... loodan et saab nad toimima korralikult. Nii et Nokia kõlarid peaksidki sinna "Bose" süsteemi kuuluma? või on see mingi eraldi värk?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.10 11:20 Tsiteeri

Ma ei ole tegelikult Bose süsteemi ise lammutanud, kuid olen kuulnud, et C4 Bose kõllid on väiksema takistusega: 1 või 2 oomi. Mu 2.8 100 originaalid olid sellised.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.5% - SQL: 57.5%]