Lehekülgi: 1 2 |
mart154
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.10 10:30
|
|
|
Audi 80 B4 2.0 RHD - 1994 - mart154
Sellised on mu rattad siis down underis.
Kell on 18.30 õhtul, istun võrkkiiges palmi all ja trükin posti, elu on lill. Lumest ei tea ma enam midagi
Pole küll kunagi mingi eriline audifanatt olnud, aga heade juhuste kokkulangemisel sai täna soetatud Lääne Austraalias endale 2.0e mootoriga B4.
Käike vahetab avtomaatkast ja elektrilisasid on ka õnneks mõnuga topitud.
Õnnistati mind ka töötava airconiga ning korras tehnikaga.
Auto eest tuli välja käia umbes 10000 krooni, ehk täpselt 1000 AUD. Selle raha eest sain siis kõik ülevalpool mainitu, lisaks veel räbala välimuse ja
kergelt lekkiva roolilati. Aga ma olen rahul
Kuna enne mind omas autot mingi tädi, siis on autol tädikahjustused
Loe: tädi vist parkis kuulmise järgi vms. Ühesõnaga parema (juhi) külje uksed on mõlkis ja nurgad on kah siit-sealt natuke kriimud. Kui viitsimist
peaks tekkima, taon ustelt suuremad mõlgid välja, aga kes teab millal see tahtmine tekkima peaks
Lisaks on katus ja kapott mõnusalt rahemõlke täis, esmaspäeval sadas meil siin Perthis munasuurusi raheterasid, nii mõnigi miljon dollarit läks selle
toreda loodusnähtuse tõttu tuulde.
Muidugi tänu siinsele toredale päikesele on enamus värvist totaalselt pleekinud ja lakk koorub.
Aga kõik see välimus jätab mind hetkel täiesti külmaks, peaasi et tehnika kestaks. Plaan on selle autoga nii hea mitukümmend tuhat kilti maha kimada.
Siin on vahemaad lihtsalt tohutud ja see pole üldse pikk maa
Igatahes, praegu polegi muud, kuna seni on asi mind ilusti üleval pidanud, siis sõidan esmaspäeval sellega tööle ära mingi ~800km ja kui esimesed
töönädalad tehtud, siis vaatan õlid ja rihmad üle.
Eniveis. paar pilti kah, kuna Picasa ei lase otse linkida, panen need lingina.
Pildid
Ahjaa, kas keegi teab, kas sellel 2.0e mootoril käivad rihma purunedes klapid pähe kah, või on turvaline?
Cheers, mate
Mart from Aussie
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.10 10:59
|
|
|
Tiptop
Aussies Audi vist väga levinud ei ole?
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 26.03.10 11:20
|
|
|
Ma oleks ikka Skyline´i või mingi V8 Holdeni võtnud
Mis sa seal austraalias üldse teed? Jäädavalt või?
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 26.03.10 11:35
|
|
|
Vägev, millal luuptuled ja rs2 replica stange tulevad?
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
postitati 26.03.10 11:44
|
|
|
Klapid käivad pähe jah aga sellel on hammasrihma vahetus väga lihtne.
|
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
postitati 26.03.10 15:27
|
|
|
Ehk avaldad ka sisemusest pilte
QUATTRO.
|
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.10 20:37
|
|
|
Kümne tonni eest on seal autot ju küllalt...
BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|
mart154
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.03.10 04:18
|
|
|
Kümpsi eest jääb autot ülegi.
Aga tuunima ma seda ei hakka, kohe kindlasti
Audid siin väga popid pole jah, näiteks perthis on 2 poodi, kust varuosi saab + muidugi esindued oma toredate hindadega.
Tänavapildis neid siiski ikka kohtab, tuttavalgi samasugune b4. Enamik liikuvaid audisid
on muidugi paar põlvkonda uuemad, aga olen kohanud ka ühte URQ-d
Sisemuse piltide kohapealt, ega seal midagi väga vahtida polegi, hele tekstiil ja tavalised taburetid. Lisaks ma ei viitsi ei pildistada ega selle
"ülikiire broadband internetiga" neid pilte üles laadida
Skylinega on sellised lood, et neid on siin tõesti iga nurga peal aga minu esialgse eelarvega ei tahtnud nad klappida. Peale esimest palgapäeva võib
uuesti vaadata. Millaski tahaks r33 gtri ära proovida küll.
Kauaks ma siia jään, kurat seda teab. Hetkel on elu lihtsalt liiga hea, et mingisse morni eestisse tagasi tulla
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
r2its
huviline
Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 c5
|
postitati 27.03.10 07:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiil
Klapid käivad pähe jah aga sellel on hammasrihma vahetus väga lihtne. |
Minu 100 c4 2,0 klappidega küll midagi ei juhtunud panin märgid paika ja käib siiani ei ole tiksu ega midagi.
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 27.03.10 07:50
|
|
|
Väga muhe on see esimene postitus - kõik on pe*ses, aga jumala po**ui, nagunii niisama saadud Proovi ikka mingi BigBlock Ute ka ära kui juba sinnakanti sattusid. Aga vaata, et baaris Fordimeestega mölisema ei
lähe - võid tappa saada. Sellisel kujul kahte leeri nagu Aussies Holdeni/Fordi vahel toimub ilmselt mujal maailmas ei olegi...
Ka Aussies on Audil tuled E tähisega või mingi kolmas versioon lisaks USA DOTile?
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 27.03.10 07:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mart154
Kell on 18.30 õhtul, istun võrkkiiges palmi all ja trükin posti, elu on lill. Lumest ei tea ma enam midagi |
Sügisene aeg, küll ta varsti tuleb.
Ja väliste tädikahjustustega pole hullu, peaasi, et sees pole.
|
|
|
Javest
huviline
Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.03.10 14:48
|
|
|
Audid siin väga popid pole jah, näiteks perthis on 2 poodi, kust varuosi saab + muidugi esindued oma toredate hindadega. |
Ära muretse, ma võin Sulle sinna ka varuosi tarnida. Iga üle 1000.- tellimusega saad pätsi musta leiba või koti kama kaasa!
|
|
|
|
Jürgen
klubiliige
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.10 07:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Javest
Audid siin väga popid pole jah, näiteks perthis on 2 poodi, kust varuosi saab + muidugi esindued oma toredate hindadega. |
Ära muretse, ma võin Sulle sinna ka varuosi tarnida. Iga üle 1000.- tellimusega saad pätsi musta leiba või koti kama kaasa! |
IRWWW kodanikud humoristid... kui ma ütlesin Mardile, et tee AC huviliste alla teema, raudselt saad Aussie Audiga feimi, siis ma ei uskunud, et selle
siit ka leian
Jaanus, kui Mart peakski hullusehoos midagi tellima, siis anna märku - teeme paki koos raskemaks!
Kui õlleuimast välja tuled, siis hakkavad näpud sügelema raudselt mingis suunas. Kuna Audi roolilati vahetus on sul ka selge, siis ma juba ootan
postitusi stiilis "kuradi OOOO insernerid, mis pe**ega nad midagi mõtlesid"
|
|
|
|
mart154
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.10 11:30
|
|
|
Tuunime audit!
Kuna farmis, kus ma töötan hetkel, võib suure maailmast eraldatuse tõttu vahepeal igav hakata, siis ükspäev võtsin kätte ja üritasin mõlgid
juhipoolsetelt ustelt kätte saada. Vahenditeks 2'' x 4'' prussi jupp ja 20 pound haamer.
Noh, tulemus vähemalt on natuke sirgem, kui enne
Aga asja kah. Kuna mul polnud õrna aimugi, millal õli viimati vahetati ja palju seda seal sees on ja olema peaks (klassikaline värdjas õlivarda
plastikust hoidik, mis ära murdub), siis otsustasin tellida endale õlifiltri ja võtta natuke värskemat õli. Helistasin siis lähima linna suurimasse
autopoodi, sealt ehk ikka filtri saab, need ju paljuski universaalsed. Kutt telefoni otsas oli kohe vaimustuses, tema tahab ka sellist rariteeti nagu
Audi näha oma silmaga veel selles elus, et ma pean kindlasti filtri järgi minema audiga. Ootasin siis nädala ja kusagilt idakaldalt nad sobiva filtri
mulle välja ajasidki
Kimasin siis täna audiga kohale. Pood pmst pandi minu tõttu kinni, kõik vandid jalutasid vähemalt 3 tiiru ümber auto ja imestasid
Aga miinuspoolest kah... 5 liitrit odavat mineraalõli maksis umbes 700 eeku ja filter lisas sinna otsa veel umbes 300
Ja õlivahetus ongi tehtud!
Aga õlitaseme korrektsust ikkagi ei tea. Kui keegi saaks mõõta selle õlipulga plastikust osa pikkuse, oleksin tänulik!
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
|
mart154
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.10 12:30
|
|
|
tänud, pilt seletab täpselt, mida tarvis
Aga tuli meelde, et mul üks pilt ka vahepeal tekkinud.
Cape Le Grand National Park.
Lucky Bay.
Rehvides umbes 0.5 atti ja läheb küll
Tegelikult oli enamus rannast täiesti betoonkõva õrnalt niiske liivaga.
Mõnus oli seal uhada. Kiirus 150-180, veepritsmed klaasil ja paljupalju ruumi nalja teha
Kinni ei tasunud ainult jääda, tõus oli tulemas
180 on ka seni suurim kiirus, mida see saan arendanud on. Üle selle hakkab osuti ikka väga aeglaselt edasi kerima....
|
|
|
mart154
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.10 02:17
|
|
|
Vahepeal lisasin autole kaks Hella lisatuld-pro˛ektorit, mis tegid öö valgeks kui päev. Aga juba esimese pikema sõiduga nühkis känguru ühe neist
kahest suure kaarega metsa poole, kurat.
Katsun O oooo O -st mõnikord pildi kah saada. Ahjaa, üks suur O on juba puudu
Kuidas antud isendil kaugtulede lülitus lahendatud on? Kas kogu vool käib läbi suunatulekangi või on ikka releed?
St, kas mul tasuks lisatuledele releed alles jätta või võin kogu selle juhtmepuntra minema visata ja loota olemasolevatele releedele?
Lisatuled on muide 100w each Igasugu tulede referentsarvudest ja asjadest
ei teata siin midagi ja kedagi sisuliselt ei huvita, mis majakatulesid sa kasutad
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.10 07:04
|
|
|
Ei ole Audil kahjuks mingeid releesi tuledel vahel, see on ka enamasti põhjuseks miks tuled suurt midagi ei näita kuna nendeni jõudev vool on
väike.
Kuidas antud isendil kaugtulede lülitus lahendatud on? Kas kogu vool käib läbi suunatulekangi või on ikka releed?
|
|
|
|
|
Jürgen
klubiliige
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.10 10:00
|
|
|
St, kas mul tasuks lisatuledele releed alles jätta või võin kogu selle juhtmepuntra minema visata ja loota olemasolevatele
releedele? |
Jäta alles ja topi ka tavatuledele midagi vahele ning hakkad midagi ka ilma prozektoriteta nägema
Või noh, kui känguru testri toob, mõõda enne ära, palju sul tuledele peale tuleb... kui näppimata, siis laadimisvoolu on tunduvalt rohkem, kui
tuledele jõuab.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 05:01
|
|
|
St, kas mul tasuks lisatuledele releed alles jätta või võin kogu selle juhtmepuntra minema visata ja loota olemasolevatele
releedele? |
Pigem võiks jah mõne relee hoopis juurde panna. Võta otse generaatori pealt toide, see vii releesse, ning sealt otse pirni, lülitama paned selle otsa
mille pealt tuled ennem "hõõgusid"
Vaata foorumis ringi, siin sellest juba ennem kah juttu olnud.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 05:55
|
|
|
Mis tal seal traditsiooniliselt trip-kompu koha peal on? Mingi kliimaandur? Pole enne sellist varianti kohanud.
Rannamiljöö valguse ja varjude mäng on müstiliselt ilus.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 06:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Mis tal seal traditsiooniliselt trip-kompu koha peal on? Mingi kliimaandur? Pole enne sellist varianti kohanud.
Rannamiljöö valguse ja varjude mäng on müstiliselt ilus. |
Sel masinal ei ole trip kompuutrit... ja kui ma õigesti aru saan siis sa mõtled seda "akent" seal üleval kellade vahel? seal ei ole muud targemat
kui hoiatus tuled, standartne ilma lisadeta kellade plokk.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 06:17
|
|
|
Ma mõtlen seda võret autocheck'ist (seal ruudus võib muidugi ka lihtsalt 4 lambikest olla) allpool, kus muidu trip-kompu on. Oleks uuem auto, võiks
veel ka handsfree mikri asukohaks arvata.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 25.04.10 06:37
|
|
|
See peaks kõige tüüpilisem minicheck olema. Autochekiga masnatel seal see võre puudub, sest piniseja on mujal, kuid minchekiga autodel peaks see
piniseja otse seal võre taga peituma.
Vaata mingi suvalise diisel B4 kuulutust, need peaks kõik selle võrega (minichekiga) olema.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |