Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Probleem jagaja või ajuga (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1374)
charley
huviline

Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant

postitati 25.03.10 17:44 Tsiteeri
Probleem jagaja või ajuga

Nimelt,mu auto ei töödanud korralikult.Kohapeal käies suri täiesti suvalisel hetkel välja ja ei läinud korralikult pöördesse,nö nõkutas kui gaasi lisada.Selle probleemi lahendamiseks võtsin maha oma audi 80 b4 "aju",enne eemaldasin auto akul + klemmi..Küsiksin siinkohal,et kas aju teeb nö restardi kui ta on teatud aja maas?Eile panin aju tagasi ja klemmi külge,masin töötas väga ilusti ja probleeme ei olnud.Täna olin sunnitud taas aju pistiku tagant eemaldama,et aju tagasi oma algsesse asendisse panna.Soovitati mul igaksjuhuks puhastada jagajat(eemaldasin 2 klambrit äärtest ja puhastasin kuiva lapiga jagaja klemme(nende peal oli mingi metalli sodi vms,ühel lihvisin selle käigus osa sellest metallist maha)Siinkohal küsiksin siis,et kas on võimalik,et see mõjutab auto käima minekut?Või võib viga olla ajus?Sest pärast neid tegevusi ei saanud autot enam käima,käijas tühjalt.Olen auto kohapealt üsna ullike,loodan et keegi oskab mingit viga pakkuda.Igasugune mõte antud teemakohta on väga teretulnud ja oodatud,sest nv on autot väga vaja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a90q20v
huviline

Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: zil157

postitati 25.03.10 18:06 Tsiteeri

Mina vaataks kas aju sees ka ikka kõik korras, suure kruvikaga saad lahti :)

Enamus alutsavad muidugi süütesüsteemi kontollist ja bensiini surve mõõtmisest.

Kas oled küünlaid vahetanud, kui siis kunas? kui suur on küünla elentroodi vahe? Mõõda küünlajuhtmete sisetakistus.

Igaks juhuks: Bensiini survet ei mõõdeta puba otsa manomeetrit ühendades või siis võtad filtri küljest otsa lahti ja paned näidiku sinna. Lihtsalt õeldes tuleb kasutada kolmikut.

Kus kaugel, l-virus asud? Lihtsam on kui mõnda diagnostikat soovitaks sulle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
charley
huviline

Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.10 18:18 Tsiteeri

Kas võib olla probleem ka selles,et jagaja 1 klemm sai liiga puhtaks hõõrutud?Et ei saa enam sädet ja ei lähegi seetõttu käima?Kui ei siis pean viga otsima ajust.Ma hetkel seostan selle mitte käima minekuga just neid 2 asja,aju ja jagajat.Kuna muud ma ei näppinud enne kui masin töötas.Ja nüüd ei saa üldse käima.Küünlad vahetatud 2 kuud tagasi uute vastu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a90q20v
huviline

Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: zil157

postitati 25.03.10 18:24 Tsiteeri

Jagaja kaant kraapides tõmmasid sinna mõne kriimu kus nüüd taob üle näiteks.
Palju on kõrgepinge jutmete sisetakistus? Juhtmeid kangutades vigastasid mõnda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 25.03.10 21:26 Tsiteeri

Vaheta see jagajakaan ära, see pole kallis. Palju hullem on kuskil urkas seisma jääda sellise lohakuse pärast. Teisaldamise maksumus on tunduvalt suurem. Muideks sa ei pea ajult jutmeid maha kiskuma. Aku juhtmeklemmid teatud ajaks kokku, sellest peaks piisama. Muidugi aku klemmid ei tohii kokku puutuda omavahel.

Kunagi oli ka selline juhus, kus üks Mitsubishi ei tahtnud töötada(pöördesse ei läinud ning tõrkus) Peale aju restarti masin aga nurrus ilusti mingi aeg. Veaks osutus tookord bensupump. Imelik, aga nii oli. Auto on üks imelik vidin.

Palju juhtme sisetakistus võib olla? Kuni 12kohm?

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
charley
huviline

Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.10 04:22 Tsiteeri

Probleem leitud ja see on väga proosaline. Jagaja küljes olev andur ei olnud korralikult pesas. Tänan kõiki kes aitasid oma nõuga, eilse õhtuga sain jagaja osas väga palju targemaks. Loo moraal, töötavat asja ei tasu näppida ja eriti ei tasu näppida kui sa autodest midagi ei jaga. Hommikul vara sai tuju heaks, nüüd saab ikka oma autoga Tartu sõita :D. Juba oleksin pidanud žigulii 21011 sõbralt laenama :D.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.8% - SQL: 72.2%]