Lehekülgi: 1 2 |
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Avant 2.6 q
|
postitati 13.03.10 15:48
|
|
|
Käidud, nähtud ja tehtud. 4wd klassis 3. koht on enda jaoks üllatus.
Tavapärased tänusõnad orgunni eest kõigile, kes ennast puudutatuna tunnevad
|
|
|
Sparkle
huviline
Registreerunud 27.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: 80 typ85(Q), S6 C4 AAN, A3 8V Tdi Q
|
postitati 13.03.10 18:11
|
|
|
Esimene võistlus mul quattroga ja nagu alati...esimene vasikas läheb ikka aiataha. Põhi viga, mis siin salata, oli ikka viimase piiri peal olevas tihendis. Aga õpime, niikaua kui veel talve on, Tartust ei saanud enne 19.00 tulema tänu suurele lumesajule, sai tänavaid ja parkalid
lihvitud. Kahju ainult et mul kodukandis pole grammigi lund tulnud ja
põhimõtteliselt võib suvekatega sõita(maanteedel). aga ok...
Suured tänud korraldaja teamile ja söögivalmistajatele, väga maitsev supp oli!
|
|
|
Evil9
|
postitati 13.03.10 18:16
|
|
|
Ja üritus selleks korraks jälle läbi. Mina siis seekord kaamerat kotist välja ei võtnudki. Suurem osa sai rajal veedetud. Kas siis ise või kellegi
kaardilugeja koha peal. Minu poolt ka taas kord tänud korralduse ja muu eest, samuti meeldiva seltskonna eest. Minu parim Valli külastus oli küll
kps-i kõrval istmel. Kahju, et sellest jäädvustust ei saanud
Huvitav oli ka biisti kaardilugeja kohal olla ja samuti teistes autodes. Selles suhtes vist kõik autosi paremini tundma õppinud, et köied said vähe
kasutust täna. Kahju on sellest, et võistlejaid vähe oli. Oleks huvitavam võrrelda olnud. Ootame ka ajatabelit, samuti pilte/videosid.
Rajal sai jälle maha kärutatud ligi 45 km. Käru pistiku sain ka neetidest lahti. See on küll tühiasi aga kodu poole sõites avastasin, et pidurid on
kadunud. Pedaal käis lihtsalt põhja kinni. Ilmselt tegi ikka Valli natuke liiga. Leket ei näinud kuskil aga Puhjas kapoti alla vaadates oli
pidurivedelik miinimumi peal. Sain õnneks koduni ära kulgetud. Nädala alguses vaatama seda asja.
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
Tarmop
huviline
Registreerunud 06.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.10 20:23
|
|
|
Ka mina kiidan ja tänan toreda ürituse eest.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Germo
huviline
Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
|
|
Evil9
|
postitati 14.03.10 09:29
|
|
|
Tänud kps`ile piltide eest. Ootame ka videomaterjali.
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
Tonx
huviline
Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: G31 540; Tucson AWD
|
|
elar
klubiliige
Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2dq + 4dq
|
postitati 14.03.10 12:01
|
|
|
Mina ka väga rahul. Hea on aga see, et kolm 4wd esimest olid väga väikse vahega. Kolmandaga katsega pressisin ennast Morrowist mööda. Morrow oligi ehk
kiireim mees rajal arvestades, et ta sõitis raske c4'ga kui mina ja Kirsa b3q'dega.
Videoga läheb veidi aega. Ja hea on ennast diplomilt vaadata
|
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.10 12:46
|
|
|
Njah, 2. katsel tegin paar viga kuid 3. katse oli küll juba väga väga viimase piiri peal, sealt enam eriti palju paremaks ei saa oma tarkusega.
Kas aegade tabelit ka kunagi näeb?
|
|
|
Evil9
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 14.03.10 16:19
|
|
|
Kelle B2 see 077 AKO. Kas oleks veljes vähe paremat pilti näha kuskil ja mis veljega tegu on?
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.10 16:26
|
|
|
Sparco Cromodora.
|
|
|
|
Evil9
|
|
Tarmop
huviline
Registreerunud 06.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.10 20:45
|
|
|
Germo, mis naast all oli?
|
|
|
Hegol
klubiliige
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B2q & Audi 80 B3q 16v & Audi A4 Avant B9q & Audi Q4 e-tron q
|
postitati 14.03.10 21:17
|
|
|
Jõudsin siis ka nüüd oma asjadega niilaugele, et saan teile jagada ka ajatabeleid.
Vabandan, et see niikaua aega võttis, aga peale võistlust on nii kiire olnud, et pole eriti saanud arvuti taga aega ollagi. Oli vaja veidikene eemal
oldud aega tagasi teha tütrega koos olles ja täna käisid ka veel külalised, milleks oli vaja ka ettevalmistusi teha terve hommiku otsa.
Veidikene täpsema ülevaate ringiaegadest saab siit.
Tänan kõiki, kes kohale tulid. Ka teie head soovid on perenaisele edastatud.
Erilised tänud Äss'le, et viitsisid ennast ikka kohale ajada ja veidikene esivedustes ka "konkurentsi" tekitada. Nagu kohalekutsumisel sai
sulle lubatud, nii ka auhinna vääriline kolmas koht kindlustatud
PS! Moded palun teada anda, kui see ajatabeli pilt on mittesobiv. Ma kasutan ise 22'' laiekraan monitori ja siin ei tundu see väga hull olevat.
Kps: Tegin pildi pisut pisemaks ja kel huvi suurema vastu, klõpsab pildile
|
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.10 22:00
|
|
|
Ai krt, vist oli hea et sõitude ajal eriti aegadele tähelepanu ei pööranud täpsemalt, sest nüüd tuli küll jube hasart sisse
Aga jah...peab vist tehnikamaailma abil tehtud rehvivalikut ka kiitma (Michelin X-Ice), sest eriti millegi muuga ei oska põhjendada, miks kohati vahed
nii väiksed on kergemate/võimsamate masinatega.
+ põrgusse, ABS'i kaitsme peab lõpuks ikkagi ka välja võtma ning korralikult ära proovima, kuidas ilma on sõita
|
|
|
Germo
huviline
Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8
|
|
elar
klubiliige
Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2dq + 4dq
|
postitati 15.03.10 07:46
|
|
|
Selle pildi allkirjaks võiks olla, et
jõuga siiski kurvist läbi ei saa Lõpetasin sisekurvis auto täiesti
rajalt väljas. Rattad maha ei puutunud ja MorroW oma masinaga ei liigutanud seda millimeetritki. Aitas ainult kaevamine ja mõned abikäed kes ka lükata
aitasid
Kirsal on all vist 4 nädalat vanad protid (Kirsa ehk täpsustab) ja Hegoli b3q'l (millega mina ka sõitsin) teist hooaega Continental Winterviking 2.
|
|
|
Hegol
klubiliige
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B2q & Audi 80 B3q 16v & Audi A4 Avant B9q & Audi Q4 e-tron q
|
postitati 15.03.10 08:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: elar
Selle pildi allkirjaks võiks olla, et
jõuga siiski kurvist läbi ei saa Lõpetasin sisekurvis auto täiesti
rajalt väljas. Rattad maha ei puutunud ja MorroW oma masinaga ei liigutanud seda millimeetritki. Aitas ainult kaevamine ja mõned abikäed kes ka lükata
aitasid
Kirsal on all vist 4 nädalat vanad protid (Kirsa ehk täpsustab) ja Hegoli b3q'l (millega mina ka sõitsin) teist hooaega Continental Winterviking 2.
|
Vaatasin pilte ja imestasin jah, et kõik rattad on kuidagi kaugel koopa servast
Aga rehvide osas peab täpsustama, et teist jäärajahooaega sõitvad rehvid, kuna asfalti on nad väga vähe näinud
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.10 09:07
|
|
|
Mina jäin kohati hätta selle vitsataolise baranka väänamisega, mida audi eksikombel rooliks nimetab . Kui käsi oli külm, siis libises sellel plastollusel, mitte ei haakunud. I ja III katse käisin kergelt Vallis
mõlemate ringide ajal, kuna käed ei liikunud nii kiiresti, kui vaja oleks olnud. Rst ja MorroW masinatel oli tänu heale rehvile ikka pidamine väga
hea. Kahju, et Risto ei suvatsenud ühtegi ajasõitu teha, ta oleks väga kõvat konkurentsi pakkunud enamusele neliveolistele sellise pidamisega.
|
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
|
Evil9
|
postitati 15.03.10 17:36
|
|
|
Vaatasin, et tabelis on Germol juures märge atm. Et siis minu masinal ka ju atm kast iseenesest
Mitte, et see midagi muudaks enam. Sain minagi vist nii teisel kui kolmandal katsel päris pikalt Vallil peal olla, sealt tuli ka kindlasti tibake
kadu. Samuti tahaks, et mul see abs välja kakkumine piirangut kiirusele peale ei paneks ja käigud vahetuksid normaalselt. Kps, kui midagi avastad,
siis mind huvitaks samuti põhjus, miks see nii on. Miks ta ei võiks ilma abs-ita kiiremini kui 80 km/h sõita ja samuti miks üle 2. käigu ei vaheta.
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |