Deprecated: Implicit conversion from float 261685.99999999997 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Palju liigub Audi 90-neid Eesti teedel?
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Palju liigub Audi 90-neid Eesti teedel? (Vastuseid: 36 | Vaatamisi: 5749)
miko556
huviline

Registreerunud 22.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.10 12:22 Tsiteeri
Palju liigub Audi 90-neid Eesti teedel?

Tekkis huvi, et kui palju liigub Audi 90-neid eestis või kui palju neid alles on:D??
Endal siis Audi 90 2,3 100kw:)
Ja muidugi pakub mulle huvi mis tähendab 2,3E endal aint 2,3 või see E lihtsalt on ilu number taga:D?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 08.03.10 13:10 Tsiteeri

E on Einspritzung - ehk siis sissepritse.
Ja kuvatakse seda kirja enamjaolt dekoratiivsel eesmärgil, vahet pole kas on E´ga või ilma see 2.3.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 08.03.10 13:41 Tsiteeri

Audi 90-neid on väga väga palju. Seega mingit loetelu siia küll pole mõtet teha.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
miko556
huviline

Registreerunud 22.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.10 14:00 Tsiteeri

Nu ise küll neid eriti palju pole tähele pand, kas siis garaazi all lume eest peidus ja ootamas suve:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 08.03.10 14:08 Tsiteeri

Jah neid on palju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.13 22:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: miko556
Tekkis huvi, et kui palju liigub Audi 90-neid eestis või kui palju neid alles on:D??

Tsitaat:
Algselt postitas: püstolett
Jah neid on palju.

3aastat möödas ja enam ei ole nii palju - olen linnapeal alati püüdnud märgata neid ja tõsi on, et 50tuhandelises linnas on neid vaid mõned nüüd - vist ilmselt 4tk, ühe olen ise maha sõitnud ja teine see mille varuosadest ma oma praeguse 90ne stange üles ehitasin. Teatud juppe pole orgininaalis võimalik enam tellida, niiet nende 90nete käigushoidmine originaalina on tõeline katsumus, sest väikse stange kõksuga maksab see remont üles kogu auto hinna ja seda tööd ka ükski kindlustuse teenindus teha ei taha - sest lihtsalt pole osasid saada. Ehk siis tuleb seda teha teiste 90nete varalt, aga kuna nad eriti ei roosteta ja puruks sõidetuna on ka neilt kadunud kõige kallimad detailid, siis see on täna juba õigustatud küsimus....

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 07.02.13 22:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pierre
3aastat möödas ja enam ei ole nii palju - olen linnapeal alati püüdnud märgata neid ja tõsi on, et 50tuhandelises linnas on neid vaid mõned nüüd - vist ilmselt 4tk, ühe olen ise maha sõitnud ja teine see mille varuosadest ma oma praeguse 90ne stange üles ehitasin. Teatud juppe pole orgininaalis võimalik enam tellida, niiet nende 90nete käigushoidmine originaalina on tõeline katsumus, sest väikse stange kõksuga maksab see remont üles kogu auto hinna ja seda tööd ka ükski kindlustuse teenindus teha ei taha - sest lihtsalt pole osasid saada. Ehk siis tuleb seda teha teiste 90nete varalt, aga kuna nad eriti ei roosteta ja puruks sõidetuna on ka neilt kadunud kõige kallimad detailid, siis see on täna juba õigustatud küsimus....

Sellele võib täitsa sekundeerida. Infot nende mootorite ja veoskeemide ja kastide jne kohta on küll, kuid eks vähem levinud isenditega on ikka see, et juhul kui avarii peaks juhtuma, siis on pahasti. Muus osas on kõik ok veel.
Kui teemaalgatajal see 2.3 veel korralikult töötab, siis on hästi. Kui jebima hakkab, siis on ilmselt Audi insenerid järgmises postituses kõiges süüdi! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.13 22:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Sellele võib täitsa sekundeerida. Infot nende mootorite ja veoskeemide ja kastide jne kohta on küll, kuid eks vähem levinud isenditega on ikka see, et juhul kui avarii peaks juhtuma, siis on pahasti. Muus osas on kõik ok veel.
Kui teemaalgatajal see 2.3 veel korralikult töötab, siis on hästi. Kui jebima hakkab, siis on ilmselt Audi insenerid järgmises postituses kõiges süüdi! :)

Ei, Kivi, mul on see elektroonilise pritsega asi, niiet mingit mootori ja käivitamise jama pole. Lihtsalt kõik asjad käivad manuaalselt (käigud, aknad, uksed jne :) ) mul on ta seisnud juba vahelduva eduga ja seisnud ei ole see aint minu käes, vaid ka mujal.
Ma nagu enda asja pärast muret ei tunne aga üldises mõttes on need stangepealsed roostevabad liistud see teema miks võib asja taastamine minna maksma kogu varanduse.
Mul on neid esistange liisturinge nüüd juba 2 varaks, et igaks juhuks :cool:
See liisturing ongi tõeliselt kallis asi seal....

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.13 23:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Jah neid on palju.

2012 aasta lõpu seisuga b3 90-d oli arvel vähemalt 355tk (kuna 87 aasta ei ole tuvastatav, kas b2 või b3, siis neid pole siia sisse loetud).
Pärnumaal neist 20v-sid 3tk, 10v 2,3 motoga 17, 10v 2,0 motoga 5tk.

Ja kõik see on avalik info igaühele, kes suudab aadressiribale www.mnt.ee toksida ja sealt leida statistika osa ning omale viimase seisu CSV tabeli sikutada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 08.02.13 06:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Tsitaat:
Jah neid on palju.

2012 aasta lõpu seisuga b3 90-d oli arvel vähemalt 355tk (kuna 87 aasta ei ole tuvastatav, kas b2 või b3, siis neid pole siia sisse loetud).
Pärnumaal neist 20v-sid 3tk, 10v 2,3 motoga 17, 10v 2,0 motoga 5tk.

Ja kõik see on avalik info igaühele, kes suudab aadressiribale www.mnt.ee toksida ja sealt leida statistika osa ning omale viimase seisu CSV tabeli sikutada.

Ehk siis suht sama palju, kui audi coupesid (kuubik ja uuem), seega pole väga haruldane.
Golfe on 25600:D

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
reff20
bännitud topeltkonto

Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 2.0 85KW

postitati 08.02.13 08:08 Tsiteeri

Oma sõpruskonnas tean väheamalt 3 sõitvat 90-et (koos enda omaga) eks neid ole veel. Audiclubis juba 50+ masinat.

Endal muidugi 87.a masin.

Koodineeger.
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 08.02.13 09:53 Tsiteeri

Tsitaat:

Ei küsitudki ju tegelikult konkreetselt B3 kohta. Ja kui 88-... võtta, satuvad need mõned üksikud B4-d ka sisse.

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.13 10:05 Tsiteeri

Ideaalis peaks statistika tegema kehtivate kindlustuspoliiside järgi, siis oleks vastus teema küsimusele adekvaatsem. Mul on ka 87 aasta oma seega statistika vaakumis. 355tk on muidugi piisavalt vähe et mitte märgata enam liikluses. Elektriautosid on ainult kaks korda rohkem ja neid näeb Tallinnas lühikese tripi järel vähemalt kolme.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.13 14:30 Tsiteeri

Tsitaat:

2012 aasta lõpu seisuga b3 90-d oli arvel vähemalt 355tk.....

Jah, arvel on aga palju neist igapäevaselt liigub?
See isend mille pealt ma osasid võtsin oli ka arvel aga ei saa enam kunagi liikuma. Nii on nende paljudega, lihtsalt seisavad kuskil gaara˛is, hoovis või põllul, ootamaks aega millal viimanegi jupp on küljest võetud ning teekond pressi alla võib alata....
Kusjuures minu oma ka ei liigu hetkel igapäevaselt, kuigi on suuteline seda tegema.
Lihtsalt linnapildis on asi nii et võid nädal aega ringi sõita märkamata ühtki 90´et, sest siin neid liikuvaid on ma ütlen - 4tk.

3aasta pärast vaatame uuesti.

sadguy
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia

postitati 08.02.13 19:10 Tsiteeri

Mul ka üks 90'ne esistange vedeleb koos liistudega siiani. Aga sa tead seda vast ise ka. :)

Kui pöörata vasakus kurvis paremale, siis näeb rohkem loodust.

Sõidukite poleerimine, vahatamine ja muud iluteenused Pärnus. Meguiar´s toodete müük.
segu
huviline

Registreerunud 24.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 quattro rallikas

postitati 09.02.13 07:57 Tsiteeri

Mul seisab audi 90 coupe,mis ootab keretöid.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.13 13:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: segu

Hea teada. Ainueksemplar? Tehasest ametlikult sellise mudelinimega autot ei ole kahjuks mitte kunagi välja veerenud. On kas 90 või Coupé.

segu
huviline

Registreerunud 24.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 quattro rallikas

postitati 09.02.13 14:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Hea teada. Ainueksemplar? Tehasest ametlikult sellise mudelinimega autot ei ole kahjuks mitte kunagi välja veerenud. On kas 90 või Coupé.

Ok

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reff20
bännitud topeltkonto

Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.13 14:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Tarmo ära nori nüüd:) B3 kerega coupe-sid võib vägagi vabalt Audi 90 Coupe-ks kutsuda just oma 90 meenutava esiotsa tõttu.

Samuti on ARKI registris kirjas Audi 90 Coupe mitte Audi coupe.

Koodineeger.
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 09.02.13 14:52 Tsiteeri

See nina mitte ei meenuta 90 oma vaid on täpselt sama, mis 90 nina.
Mis imeloom on B4 kerega Audi 90? Üks tarkur väitis ka, et tema olla näinud B4 kerega Audi 90, Euroopa versiooni... pole mina veel siukest imelooma näinud.
Aga 90-neid on väheks jäänud küll. Jõhvis vist liigub neid vaid 1-2tk.

reff20
bännitud topeltkonto

Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.13 15:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Mis imeloom on B4 kerega Audi 90? Üks tarkur väitis ka, et tema olla näinud B4 kerega Audi 90, Euroopa versiooni... pole mina veel siukest imelooma näinud.

B4 kerega 80-d müüdi USA-sse Audi 90-tena. Põhilised erinevused on mingid rõvedad bumprid:)

Koodineeger.
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 09.02.13 15:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reff20
Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi

B4 kerega 80-d müüdi USA-sse Audi 90-tena. Põhilised erinevused on mingid rõvedad bumprid:)

Seda ma tean jah, aga osa tarkasid väidab, et B4 90 on ka EU versioon...reaalselt siukest asja ei eksisteeri minuteada. US versiooni B4-st nimetatakse jah sealmaal 90-ks.

reff20
bännitud topeltkonto

Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.13 15:20 Tsiteeri

Kui seletada lahti siis :
Euroopa - USA
Audi 90 B3-Audi 80 (selles kombinatsionis pole kindel)
Audi 80 B3-Audi 80
Audi 80 B4-Audi 90

Koodineeger.
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 09.02.13 15:35 Tsiteeri

EU B3 80 ja 90 suur erinevus peale kosmeetika oli 4sil vs 5sil mootor. B4 80 sai endale vihase 2.8 V6 ja pikad tuled ning polnud enam pointi mitutmoodi nimetada.

USAs ilmselt müüdigi algusest saati 90-d. On sinna kunagi B2 80-d müüdud? Seegi läks vist vaid 4000 nime all.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.13 15:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reff20
Tsitaat:
Tsitaat:

Tarmo ära nori nüüd:) B3 kerega coupe-sid võib vägagi vabalt Audi 90 Coupe-ks kutsuda just oma 90 meenutava esiotsa tõttu.

Samuti on ARKI registris kirjas Audi 90 Coupe mitte Audi coupe.

Ark nüüd küll pädev mudelinimesid välja mõtlema pole. Siin on tegu lihtsalt rumala ametniku saamatusega. Eestis on vist kõik RS2-d erineva nimega passis. Mis nüüd saab siis?
Aga mis paneb sind arvama, et mingit mudelit võiks lihtsalt teise nimega nimetada? Ma nimetaks sinu siis ümber roheliseks kotletiks näiteks. Sobib? Noh, lihtsalt niisama, sest sa äkki meenutad seda.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.7% - SQL: 59.3%]