Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Löökaugud, halvad lõigud tänavatel. (Vastuseid: 67 | Vaatamisi: 7565)
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.10 17:50 Tsiteeri
Löökaugud, halvad lõigud tänavatel.

Kevad pole enam kaugel ja varsti ka lumi läinud lõplikult, talv aga oli nii võimas, et ega me asfaltteid enam eriti ei mäletagi.
Eelmise hooaja põhilised löökaugud ja kehvad tänavalõigud olid juba pähe kulunud, kuid uuel aastal uue hoo ja aukudega.
Räägimegi ja hoiatame siin kaasklubilisi kohtade eest, kus võib auto lõhkuda, sest esimene sula on juba aimu andnud, mis toimuma hakkab.

Ise alustan oma tsitaadiga quattrorõõmude teemast.
Praeguseks siis quattrorõõmud asendunud mälumänguks teeaukudega. Ja see asi kisub veel hullemaks, kui nüüd uuesti külmetab. Haabersti ringist Paldiski poole on tee korralikult üles paisunud ja praod sees, sügisel oli kõik veel hea. Ülejäänu linna kohta ei tea, kuna põhimarsuut on Järveotsa - Tallinna sadam ja pole seda sula veel nii pikalt olnud, et oleks aega olnud seiklemas käia.

Lisaks veel, et sellel marsuudil juhtuda auku sõitma kohas, kus seda ei oska oodatagi, näiteks Paldiski mnt.l enne Rocca keskust, tulles linna poolt. Samuti ka tranpordi kooli juures olev Tehnika tänav, mis pole ka eelmistest aastatest uudis.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 27.02.10 18:04 Tsiteeri

Lisaks omalt poolt, et juba ristmikud on muutunud parajaks kuumaastikuks.
Lisaks saab korralikult testida masina vedrustust Mustamäe tee ja Linnu tee ristmikul (Hilti maja juures), kus suunaga Paldiski mnt poolt tulles ja teises reas olles antud ristmikul tehtud "remondi" töttu vöimalik öhulendu sooritada, kui piisavalt nobedasti söita.
Augud muutunud trampliiniks.
Lisaks Kadaka tee hakkab taas kobrutama ja niisamuti ka Ristiku tn.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.10 18:10 Tsiteeri

Pärnu mnt ja Tondi tn riskmikul trammitee ületamisel on 2. reas tekkinud korralik trampliin.
Tervise tn on veel hullemaks trepiks muutunud ja vasakule Sütistele keerates on võimalus rattaga auku sattuda.
K.Türnpu ja J.Vilmsi ristmik Laagna tee suunas, lapitud asfaldijupp veelgi alla vajunud.
Akadeemia teed võib samamoodi endiselt vältida.
Estonia pst 1 ees olev ülekäigurada, Kaubamaja suunas - lohk 2. reas. Raskuskese all olev ratas satub täpselt sinna : )
Järvevanal Mustamäe suunas (kohe pärast Filtri tee valgusfoori) on tekkinud VÄGA ebameeldivad augud 2. reas.
Ja otseloomulikult Pärnu mnt Vabaduse platsi ja Kosmose vahelisel lõigul 2. rida, mida lähiaja pluss- ja miinuskraadidega lahti kangutab.

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.10 18:11 Tsiteeri

Läksin ka selle Linnu tee ja Mustamäe tee ristmiku paranduse orki ükspäev. Varasemalt oli see parem, kui esimene rida ja sai seda kasutatud, nüüd aga vastupidi.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 27.02.10 18:19 Tsiteeri

No pärnakate jaoks ei ole vist uudiseks uue silla peal olevad teega ristuvad rööpad. Aukud nii sügavad, et jäta või sild sinna maha (kellele uut silda vaja).

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 27.02.10 18:37 Tsiteeri

Pärnus tuleks ehitajate teed üldse vältida ja oja tänav on ka suht jubedaid auke täis. Pikal tänaval politsei maja juures on ka esimeses reas juba suht järks auk tekkinud siis veel ikla poolt tulles peale linna piiri umbes 100m pärast teises reas suht järsk auk kus käib ikka päris hea mats läbi ja no ranna rajoonis tuleks ka tähelepanelik olla. Uus saugas on ka kaevud suht ära vajunud ja madaldusega ja suurte velgedega masinad peaks seal suht ettevaatlikud olema.

lohe
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw

postitati 02.03.10 07:47 Tsiteeri

Kui mööda Tallinna ringteed läheneda Peterburi teele (n.ö. Väo ristmik), siis umbes 200m enne ristmiku on tekkinud väga sügav, risti üle tee ulatuv lohk, kuhu 90se kiirusega võib kerge vaevaga alumise poole mootorist maha jätta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
raino84
huviline

Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2,7Tdi, 140kw, 09

postitati 02.03.10 11:14 Tsiteeri

Kotka tänav alates Tulikast, kuni lõpuni praktiliselt. Just Kristiine keskuse parklasse keeramise koha pealt on auk augus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 02.03.10 12:27 Tsiteeri

Masendav teema. Ma jääkski lugema neid kohti siia, kogu telliskivi kant, balti jaama poolt mööda tehnikat endlasse jõudes on lausa halenaljakas selle tee olukord jne. Sõidan ja ei mõtle sellele.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 02.03.10 12:32 Tsiteeri

Kaasliiklejatele ohtlikest aukudest on elementaarne esmalt asjassepuutuvaid organisatsioone teavitada, sõltuvalt asukohsat siis
1510- Maanteeinfo;
1345 Tallinna & Keila abitelefon;
või kui muu number meelde ei tule siis ohtliku augu korral on ka 112 igati kohane number.
Kogemused näitavad, et tõeliselt ohtlikud augud (või olukorrad liikluses) lapitakse või tähistatakse uskumatult kiiresti.

Minu meelest on teede olukord üldiselt igati hea, samuti on tänavu pealinna ja ümbruse lumetõrje olnud igati korralik, hoopis suurem probleem on igale poole teedele paigaldatavad sinised postid ja lapikud kivid.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.10 12:35 Tsiteeri

Enamvähem head on põhitänavad linnas, muus osas on olukord suht masendav. Eks midagi toimub ka, kunderi on ilusaks tehtud vähemalt.

lohe
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw

postitati 02.03.10 13:13 Tsiteeri

Ma olen 1 nendest õnnelikest, kelle telefoni arve tööadja kinni maksab ja kes vaevub ka vastavaid numbreid valima (nad on isegi telefonis kirjas), aga paraku minu kogemus näitab, et kui ma nädala jooksul olen viitsinud vähemalt 3 korda helistada, siis pole see veel tulemust garanteerinud. Isegi kirjutanud olen maanteeametisse korduvalt, aga tulemus sama ümmargune null. Korra on lõppenud isegi sellega, et nad mu auto kapoti värvimise kinni maksid.
Märk märgiks, kuigi reeglina kulub ka selle välja panemisele miinimum nädal, või hunnik kõnesid, aga pahatihti auto lõhkuisest see ei pääasta. Ka 30 pealt on võimalik löökauku auto korralikult puruks sõita. Tõsi märk annab osadele ainult õiguse vastutus oma õlgadelt järelvalve ja liiklejate endi õlgadele veeretada.

Edukat mälumängu!

end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 02.03.10 19:56 Tsiteeri

Kui võimalik, ärge Pallasti tänavat Tallinnas kasutage. Hetkel ~10 sügavat terava äärega löökauku ja neid tekib juurde üleöö! Suured tükid on asfaldist väljas.
Eriti s*tt uudis on http://www.tallinnapostimees.ee/?id=231550

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 02.03.10 19:59 Tsiteeri

Lihtsalt hoiatuseks, et lisaks tänavate olukorrale on ka mönede raudteede ülesöidud muutunud löökaukudega vörreldavaks.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.10 23:03 Tsiteeri

Tegelikult on palju lihtsam kirjutada, millised Tallinna tänavad on sõidetavad ja ei vaja veel sel suvel remonti (küll aga järgmisel): Paldiski mnt, Vabaduse pst, Tartu mnt, Narva mnt ja Pirita tee kuni Meriväljani. Sealt edasi (lõik Meriväljalt raudteeni) on mulle kohe eriti südamelähedane ja tundub, et varsti peab minema seda ise sinna parandama. Isegi kui mõtlen, et nüüd olen omaarust kõikide aukude asukohad meelde jätnud ja oskan neist mööda sõita, on sellest rõõmu ainult üheks päevaks, sest järgmisel päeval on juba uued üllatused varuks. Hiljuti sain tunda ka Männiku teed ja tuleb mainida, et ma enne olen nõus sõitma 20 km ringi kui mööda seda lõiku. Lihtsalt arusaamatuks jääb see, et kas siin taastatud vabariigi tingimustes on võimalik teed ehitada nii, et ta kestab või ei ole. Ei tahaks uskuda, et neid meelega halvasti tehakse, et "tööd hoida", sest isegi kui korralikke teeehitusfirmasid oleks meil 50 tükki, jätkuks kõigile leiba vähemalt kolmeks inimpõlveks.

Asjast ka - küsiks targematelt, kas on võimalik nõuda mingit hüvitist kui ma oma velje tähistamata löökauku kõveraks sõidan või ei ole ? Ja kui on, siis kuidas see käib.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.10 23:31 Tsiteeri

On ikka võimalik, aga eeldusel, et kui pauk käib, siis jätad auto kohe seisma ja kutsud politsei, kes fikseerib olukorra. Siis võtad ühendust tee omanikuga. Linnas, kui ei eksi (aga võin eksida) kommunaalamet. Neilt saab siis raha nõuda. Siit foorumist Big sai hakkama sellega, kui õigesti mäletan. Küllap poetab ka kommentaari. Pikk ja lohisev ning närve kulutav tegevus, aga soovitan kindlasti kottida neid nii palju kui jõudu ja viitsimist on. Las saavad raisad oma palga.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 03.03.10 09:05 Tsiteeri

No ma ei tea, rahvas, olge natuke positiivsemad ometi. On ju ilmselge, et meie kliimas teed lagunevadki kevadeks rohkem kui ntx vahemeremaades. Sõidan ka ise üsna palju linnas ja linnast väljas, (sh ka viimsis v männiku teel) ja ma küll mingeid eriliselt sõidetamatuid kohti ei oska esile tuua. Mõned kehvemad lõigud on muidugi küll, kuid ega teed ei peagi ju olema klaassiledad. Teeremondi kvaliteet on küll tõesti s.tt ja ei kannata kohati mingisugust kriitikat.

Hoopis tõsisem probleem on see, et lausa massiliselt kasutatakse teeoludega sobimatuid velgi, rehve ja vedrustust. Tihtilugu peab venima mõne sihukese järgi kes lamavast politseinikust v künnisest s-o mõttes üle manööverdab.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 03.03.10 09:29 Tsiteeri

Samas Soome Vabariigis on kliima meie omaga VÄGA sarnane ja kõik teed ei ole OTSE graniidile ehitatud, ometi püsivad üsna heas korras - seega mina teedeehituse - ja remondi kvaliteedi osas ei oska küll kaitsta eesti ehitajaid, tellijaid - tundub ringmäng tellija ja teostaja taskusse, kus teed ei saa liiga hästi ehitada sest ei ole raha ja pole ka mõtet, muidu järgmisel aastal pole tööd. Vähemalt tekkis üsna jõuline ringkaitse, kui Soome Tielaitos üritas Eesti turule siseneda!

Kogu sellest teemast oleks minu arust kasu vaid siis, kui keegi võtaks vaevaks siia laekuva info kanda mõnele interaktiivsele kaardile. Jutu kujul on ta lihtsalt meeldiv kiunumisnurk, ei enamat. Oma igapäevasel marsruudil on mul niigi teede aukude kaart peas jooksmas ja täieneb iga päev kogemuslikult uute olude tekkega paralleelselt - küll aga oleks ehk kasu gepsu peale integreeritavast kaardist teekonna planeerimisel mõnda harva külastatavasse või senitundmatusse paika?

OFFTOPIC
Noh õnneks keskmise eestlase mentaliteet on puhas show off ja enese paremaks tundmiseks pigem pannakse teisele omasugusele ära, kui organiseerutakse riigipoolse tegevusetuse vastu meeleavaldusteks. Mulle VÄGA MEELDIS aastaid tagasi (vist streetrace organiseeritud) meeleavaldus, kus kodanikud istutasid Paldiski maantee asfaldiaukudesse põõsaid ja murumättaid :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.10 09:48 Tsiteeri

Kurb lugu on see, et kevadel seelikute vaatamise asemel tegeled 20m auto ees toimuva jälgimisega :D

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.10 10:28 Tsiteeri

Ole nüüd pprz - ikka vaatab ju, ma käin selleks tarbeks ekstra vahel jala.
Generally olen nõus, et sõit markeerimata ja auklikel teedel on üsna väsitav - eriti pimedas ja vihmasajuga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 03.03.10 11:06 Tsiteeri

Helistasin täna hommikul 1345 peale ning kaebasin Pallasti löökaukude peale. Vaatame, kui kaua läheb, et korda teevad.
(Kui ma iga päev ei sõidaks seda tänavat mitu korda, siis ma ei viitsiks üldse vinguda:cool: )

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.03.10 12:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t
Samas Soome Vabariigis on kliima meie omaga VÄGA sarnane ja kõik teed ei ole OTSE graniidile ehitatud

Samas on neil täidisena kasutusel ikkagi graniitkillustik/kruus. Meie pehme paekild/kruus laguneb kergemini ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.10 13:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
No ma ei tea, rahvas, olge natuke positiivsemad ometi. On ju ilmselge, et meie kliimas teed lagunevadki kevadeks rohkem kui ntx vahemeremaades. Sõidan ka ise üsna palju linnas ja linnast väljas, (sh ka viimsis v männiku teel) ja ma küll mingeid eriliselt sõidetamatuid kohti ei oska esile tuua. Mõned kehvemad lõigud on muidugi küll, kuid ega teed ei peagi ju olema klaassiledad. Teeremondi kvaliteet on küll tõesti s.tt ja ei kannata kohati mingisugust kriitikat.

Hoopis tõsisem probleem on see, et lausa massiliselt kasutatakse teeoludega sobimatuid velgi, rehve ja vedrustust. Tihtilugu peab venima mõne sihukese järgi kes lamavast politseinikust v künnisest s-o mõttes üle manööverdab.

Männiku teed sõiduteeks nimetada on küll sulaselge liialdus, nii on see juba pea 10 aastat. Viimsilastel on valida, kas asuvad keskerakonda toetama või sõidavad samamoodi edasi, ilmselt jääb teine variant. ;) Seoses lamavate politseinikega ja lugedes ferdinandi postitust, siis tuleb ennast tagasi hoida, et mitte vaenu asuda õhutama. Ma ei hakka välja tooma täpseid seadusepügalaid, kuid nendest peaks olema võimalik üle sõita kiirusega 30 km/h. Senikaua kuniks Eestis ei paigaldata nõuetele vastavaid lamavaid, manööverdan lausa hea meelega seal (ehk satub minu taga kommunaalamet olema, kelle päev seetõttu rikutud saab). Vabandust, kui nüüd liiga veriseks kiskus.

Aga teemasse: Keegi viimasel ajal Hiiu ülesõidu kogemust omab? Viimati nägin, kuidas buss sealt läks, niiet raudteerööpad silmnähtavalt lausa lendasid üles-alla.

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.10 13:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t
Samas Soome Vabariigis on kliima meie omaga VÄGA sarnane ja kõik teed ei ole OTSE graniidile ehitatud

Samas on neil täidisena kasutusel ikkagi graniitkillustik/kruus. Meie pehme paekild/kruus laguneb kergemini ära.

Ei näe põhjust meil ebakvaliteetset alust kasutada - minu poolest võib suurema koormusega teedele aluse kasvõi raudbetoonist valada lintvundamendina alla, kui see tagaks kvaliteedi. Jutt, et eelarves pole vahendeid ka ei motiveeri - kütuse aktsiisist võiks ka 100% rahuliku südamega suunata teedeehitusse ilma hirmuta, et kõnealust aktsiisi tasuvad isikud selle peale lärmi tõstaks. Algselt kehtestati kütuseaktsiis ju siiski sihtotstarbelise maksuna minu mälu järgi ja alles hiljem on sealt haugatud ca pool muudeks otstarveteks.

Tsitaat:
Algselt postitas: priidik
[Viimsilastel on valida, kas asuvad keskerakonda toetama või sõidavad samamoodi edasi, ilmselt jääb teine variant. ;)

Otsest sidet keskerakonna ja Viimsi valla elanike poliitiliste eelistuste vahel ei näe, kuna kõnealune teelõik on Tallinna maa peal - seega iga kohalik omavalitsus võib rahus oma tegematajätmised ise ära teha, ilma naabervalla elanikke terroriseerimata.

jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1990 Audi 80 B3 66kW

postitati 03.03.10 14:20 Tsiteeri

Sõpruse pst. kesklinna poolt Linnu teele lähenedes läheb ka iga päevaga "huvitavamaks".

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.3% - SQL: 56.7%]