lehys
huviline
Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Cupra Leon Sportstourer
|
|
Johnny
klubiliige
Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC
|
|
lehys
huviline
Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Cupra Leon Sportstourer
|
|
martin471
huviline
Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 Avant , 3.0TDI quattro, 2005
|
postitati 07.02.10 21:30
|
|
|
Kontrolli ega paagi tuulutus ära ei ole külmunud. Hiljuti sõbral ühe diisel maasturiga oli see jama. Sai ka natuke sõita ja siis tõmbas hinge kinni,
natuke seisis ja siis jälle natuke sõitu. Kui seisma jääb siis keera kiiresti paagi kork maha ja kuula, kas on paagi vaakumisse tõmmanud. Üks variant
on natuke aega ilma korgita või lahtise korgiga sõita. Kui viga tuulutuses ei ole, siis võib kuskilt mujalt mingi tropp ette jääda. Selge on aga see,
et kuskile taha jääb küte kinni, miski asi takistab pealevoolu.
|
|
|
Riho88
huviline
Registreerunud 03.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2.4D '94
|
postitati 07.02.10 21:33
|
|
|
aga kust ja kuidas ma seda paagi tuulutust saaksin lahti sulatada?
Proovisin üldse ilma korgita sõita, panin mingi kaltsu ette - ei jõudnud isegi 90 kui juba kinni tõmbas ja suri välja.
|
|
|
martin471
huviline
Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 Avant , 3.0TDI quattro, 2005
|
postitati 07.02.10 22:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Riho88
aga kust ja kuidas ma seda paagi tuulutust saaksin lahti sulatada?
Proovisin üldse ilma korgita sõita, panin mingi kaltsu ette - ei jõudnud isegi 90 kui juba kinni tõmbas ja suri välja. |
Kui nii, siis peab mujal ummistus olema. Kas sellist ohtu ei ole, et varem paagis suvist kütet olnud on ja külmaga paaki parafiin on tekkinud? See
võib ka ummistust tekitada.
|
|
|
Riho88
huviline
Registreerunud 03.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.02.10 22:45
|
|
|
See variant peaks olema välistatud, sest suvine küte sai välja pumbatud ning asendatud talvisega+vahend. Pärast seda käis päris kaua soojas garaa˛is
seista ning pärast seda kontrollisin kütusefiltrit - puhas.
Muidugi oleks väga loogiline, et aja jooksul on ikka kimpe filtrini jõudnud ning selle ummistanud (kuigi filtri põhjast tuleb väga puhast kütet).
Nädalavahetusel kui uuesti auto juurde pääsen siis asendan filtri veel uuemaga, ehk õnnestub asi korda saada.
|
|
|
Riho88
huviline
Registreerunud 03.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.10 14:28
|
|
|
Hommikul sai paigaldatud uus filter ning käivitus seejärel ilusti. Käis kohapeal kuskil 3minti ilusti ning siis hakkas turtsuma - õhk jõudis
mootorisse, paar korda suri ka välja, uuesti läites jäi käima ning proovisõitu sai teha umbes 300m ning koolenud ta oligi. Uuesti läites vedas garaa˛i
välja. Kohapeal käis 10minti ilusti ning siis hakkas turtsuma ja jäigi turtsuma, suretasin välja ning nüüd on mõistus otsas.
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 13.02.10 14:47
|
|
|
Soovitan tutvuda kütusepaagi sisemusega. Seal on sõel sees, järsku see ummistunud.
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 13.02.10 15:32
|
|
|
Mul oli täpselt sama asi bensuaga paar päeva tagasi,, vahetasin kütusefiltri ja asi ok. Sul ehk jäi kuhugi õhk vahele, et turtsuma hakkas? Sümptomid
on ka erinevad, kui õigesti aru saan.
|
|
|
Riho88
huviline
Registreerunud 03.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.10 15:38
|
|
|
Õhk tuleb ju turtudes välja. Paagi sisemus ei tohiks sodi täis olla, sest sellest pole poolt aastatki möödas kui sai paak puhtaks tehtud.
|
|
|
Riho88
huviline
Registreerunud 03.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.10 14:08
|
|
|
Küttevoolikust tuli jääklimp välja pärast seda käib nagu auto kohe
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
|
Riho88
huviline
Registreerunud 03.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.10 12:09
|
|
|
Tekib küsimus, kas te olete ikkagi täie mõistuse juures, et sellises teemas sellist sitta suust välja ajate...
|
|
|
kassvassili
huviline
Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 18.02.10 16:31
|
|
|
Ei hakanud uut teemat tegema, kuna see probleem lahenes ja mul vist midagi sarnast:
A6 99 110kw diisel
Peale 2-3 päevast seismist läksin sõitma, turtsus ja värises kuidagi imelikult juba -10 kraadi juures külma mootoriga (tavaliselt tegi seda -20
juures), sõitsin mina siis oma sõite, mootori olin ilusti soojaks saanud, ca 20 minti sõitnud, kui äkki tõmbas hinge kinni ja pöörded üle 1600 ei
lähe. Venisin siis parklasse, panin seisma, proovisin uuesti käivitada, ikka sama jama, ei saa pöördeid üle 1600. Sõitsin siis kuidagi koju ära ja
õhtul tuli sõber vaatama. Selleks ajaks oli auto seisnud ca 4-5 tundi ja läks peaaegu ilusti käima, kuid ikka kuidagi kahtlaselt köhis ja turtsus.
Läksime sõitsime natuke ringi kõrgemate pööretega, kui tavaliselt, päris sujuvalt ei liikunud, kuid seda hinge kinni jäämise probleemi enam polnud.
Täna hommikul siis läksin autot käima panema, aga vat, ketrab-ketrab-ketrab ja käima ei lähe. Imelik on see, et nii kui välja keerad, hakkab kapoti
all vent tööle, nagu vajaks mootor jahutust
Ma ise oletan, et mul ka kuskilt on niiskus sisse tulnud ja lahedalt jäätunud. Ütleme ausalt, et kuna väga asja ei jaga, siis kustkohast ja mida
peaksin kontrollima, kui ei taha soojemaid ilmasi ootama jääda?
Tänud ette
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 18.02.10 20:19
|
|
|
A6 2,5 TDi 85kw
Täna siis panin auto käima ja käis paar minutit ja hakkasin sõitma. Kuid pea kohe mootor lämbus ja suri välja. Proovisin käivitada ja läheb käima ja
natuke käib kuid lämbub ära. Siis vaatasin, et ok vesi filtris ja jääs vahetasin filtri ära kuid sama jama jätkus. Rohkem pold aega tegeleda asjaga.
Seega küsimus, et kas enen pumpa tal mingi sõel on? Kas paagis on mingi sõel?
|
|
|
Riho88
huviline
Registreerunud 03.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.10 20:25
|
|
|
Paagis on sõel. Kapoti all filter. Vaadake üle ka voolikud - võivad külmadega rabedaks minna ja puruneda või lihtsalt umbes olla - jääklimp või
parafiin vms. Meie kütus on parim
|
|
|
kassvassili
huviline
Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 05.03.10 11:04
|
|
|
Minu probleemi lahendas vigase temp.anduri vahetus, kuigi tundus, nagu oleks külmast ilmast mingi jama.
|
|
|