tanel
huviline
Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 09.07.04 18:46
|
|
|
siduri vahetus+immo paigaldus Pärnus
Äkki keegi klubilistest oskab keegi soovitada Pärnust sellist teenindust kus korralikult ja norm hinnaga vahetatakse b4 sidur ära. Mure nimelt selles,
et sidur hakkab võtma peaaegu täiesti ülevalt ja on kartus, et ega ta kaua vast niimoodi enam vastu ei pea. Ning teine küsimus kuhu oleks mõtekas
minna (ka Pärnus) autole immot peale panema. Kõik arvamused on teretulnud. Ette tänades!
|
|
|
ABK 92
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Cordoba
|
postitati 11.07.04 08:18
|
|
|
Minu sama mootoriga autol võtab ka sidur peaaegu ülevalt ning seda tegi ta juba 2 aastat tagasi. Siiamaani ei ole libisemisest juttugi, ning läbi on
päris palju sõidetud.
Saksa foorumitest olen lugenud, et antud mootoriga autodel päris paljudel võtab ülevalt. Igatahes mina teda enne ära ei vaheta kui selleks tõsist
vajadust ei ole, aga valik on sinu.
|
|
|
|
Teerull
huviline
Registreerunud 19.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Cross Polo; Trafic
|
postitati 11.07.04 09:02
|
|
|
Kui immot või miskit ärandamisvastast soovid Pärnus panna, siis soovitada võiks SV
Alarmid. Korduvalt tema teenuseid erinevate autode juures kasutanud ja pettunud ei ole.
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 13.07.04 06:21
|
|
|
Immo poolelt soojalt soovitaks ka Valto Car, ülejõel. Kõik masinad töö juurest seal signad / immod saanud + aegade pikku ka oma 3 masinaga sealt läbi
käidud ning probleeme pole olnud.
Siduri osas jään vastuse võlgu, 7 aastat ainult automaatidega sõitnud.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.04 06:33
|
|
|
Valto Caris on tiba klienditeenendusega probleeme... esialgu vaadatakse sinu peale a'la "mida krdit sa siia tulid minu päeava
rikkuma"
Immosid ja signasid paneb ka üks sell suur-kuke tänaval (oli vist see tänava nimi) suht normaalne sell tundub olevat.
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 13.07.04 06:52
|
|
|
Kui sidur ei libise veel ja mingit muud jama ka pole nagu kakkumine vms. siis pole tõesti põhjust selle vahetamiseks ja tegelt siduri vahetus on
küllaltki lihtne , mina vahetan tavaliselt ise
|
|
|
tanel
huviline
Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 13.07.04 07:25
|
|
|
Siduriga siiamaani pole probleeme veel olnud, ei ole ka täheldanud selle libisemist. Ära tahtsin vahetada lihtsalt kindluse mõttes, et ei tuleks
ebameeldivat üllatust mingil x ajal.
|
|
|