Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Mõnel tsiklimehel on vist eluisu otsas... (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2231)
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 08.07.04 10:36 Tsiteeri
Mõnel tsiklimehel on vist eluisu otsas...

Situatsioon: eile kella ~18:30 paiku ootasin ristmikul oma rohelise tule süttimist, et vasakule keerata. Roheline süttis, lasin veel paaril ristmikku ületaval autol ära sõita, kes niigi juba punasega ristile ronisid ja tänu eriti uimasele olekule ja sellele, et kedagi minu taga ei tulnud ei andnud kohe pedaali vaid kiirendusin üliaeglaselt. Järgmine hetk räme pidurivilin minust vasakult lähenemas. Mitte midagi erilist näha ega mõelda ei jõudnud vaid jäin paugust seisma tagasi ja minu eest vihises päris viisaka kiirusega tsikkel pidurivilina saatel auto esiosast mööda. Vend sai kuidagi vaevu hoo maha, et enda ees sõitvatele masinatele mitte sisse sõita. Peale seda ma ei suutnud ära vihastada, vend keeras ennast korraks ringi ja vibutas minu poole täiega rusikat ???? Mul hing täis paugust paremale ja vennale vilinal järgi. Sain vennale kõrvale proovisin teda kinni peatada, et pasunasse sõita. Vend valis trajektooriks vastassuunavööndi ja andis vastutulevate autode poole minna. Need suutsid kuidagi ühele reale ära kibedalt mahtuda, et mitte otsalaksu tsikliga teha. Nii ma siis loobusin :mad:
Otsa ringi keerates ja tagasi sõites puhusin veel pisut juttu kahe autojuhiga, kellest üks oli kõrvalreale tõmmates oma esistange teisele kärukonksu otsa väheke kriimustanud.

Kuradi kahju, et tsikli numbrimärki ei näinud muidu oleks lasknud vennal koduukse ees midagi maha võtta.

Teine variant... Kui kellelgi on musta värvi bike eile Tartus tuuri pandud, siis arvata on ega seda ratast vist terves tükis ilmselt pole, sest eriti tsiklisti riides vend küll polnud, aga kiiver oli raisal peas seega nägu kah ei näinud :mad:

Järeldused tehke ise...

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 08.07.04 11:27 Tsiteeri

Sõna edasi antud vastavale ringkonnale ja lubati silmad lahti hoida ja noomitus teha :)

Sest ega sellised tegelased ei meeldi kellelegi.:mad::mad:

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Miki
huviline

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf 3 VR6

postitati 08.07.04 14:03 Tsiteeri

nigunii vend praegu kuskil tsiklistide foorumis hoopleb oma tegudega ja saab kiidetud:D

Autoorienteerumine -> http://autoori.pri.ee Foorum -> http://autoori.pri.ee/foorum
Adman Studio OÜ -> reklaamkleebised, kristallkleebised, autode kleepimine.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 08.07.04 14:51 Tsiteeri

Ja kahjuks ei ole see ilmselt ainus selline vend. Jube paljud "mootorratturhiired" tõmblevad ja ülbitsevad liikluses. Ning siis imestatakse, et miks autojuhid mootorratturitesse pahasti suhtuvad. Olen ka ise piisavalt palju tsikliga sõitnud ja mina pole seda "pahasti suhtumist" küll eriti täheldanud. Kui ikka ise viisakalt käituda siis juhtub igasuguseid intsidente oluliselt vähem.

Täpselt sama lugu on suurte veoautode juhtidega. Tihtilugu venivad rekkad teises reas kavatsuseta vasakule pöörata. Ja siis kommenteeritakse, et veoautojuhtidesse suhtutakse halvasti, et väikeste autodega sõelutakse muudkui koguaeg. Sellisest suurest näiteks teises reas jalus tolgendavast masinast ei saa ju enamasti ilma sõelumata mööda.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 08.07.04 15:41 Tsiteeri

Ainuke positiivne asi minu mitte kiirustamises... Auto jäi terveks... :) Oleks normaalselt kohalt ära läinud oleks endale tsiklisti kõrvalaknast sisse lasknud :P Kahju, et venda kätte ei saanud...

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 10.07.04 13:06 Tsiteeri

tegu suht näotu, ja al la kätte saan maha löön on ka mõttetu..........

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 10.07.04 13:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Miki
nigunii vend praegu kuskil tsiklistide foorumis hoopleb oma tegudega ja saab kiidetud:D

Arvan et mitte. Nii palju kui mina tsiklimehi tean, on nad korralikud liiklejad. Kuid igas karjas on kahjuks ka musti lambukesi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.3% - SQL: 61.7%]