Ls
huviline
Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.01.10 11:34
|
|
|
Varastatud Peugeot Partner, 2001, reg.nr 204 MCR (LEITUD!)
Tere,
ma ei hakka pikaks juttu ajama juhtumi keerulisusega, seega lühidalt: Peugeot Partner, 2001, reg.nr 204 MCR - kui keegi näeb liikumas või on näinud,
kokku puutunud viimase 4 aasta jooskul selle autoga või teavad Vitali Jastopenko või Igor Makatrenko asukohta/kontakti, siis oleksin väga tänulik
informatsiooni eest. Nende inimeste puhul on tegemist suure tõenäosusega varastega, algatatud on kriminaalasi, aga politsei võimekus on suhteliselt
nõrk, helistan ise neile , et anda uut infot, nad isegi ei tea et auto kindlustatud .Ette tänades.
Kontakt: loanlus@live.com
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 15.01.10 13:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ls
Tere,
ma ei hakka pikaks juttu ajama juhtumi keerulisusega, seega lühidalt: Peugeot Partner, 2001, reg.nr 204 MCR - kui keegi näeb liikumas või on näinud,
kokku puutunud viimase 4 aasta jooskul selle autoga või teavad Vitali Jastopenko või Igor Makatrenko asukohta/kontakti, siis oleksin väga tänulik
informatsiooni eest. Nende inimeste puhul on tegemist suure tõenäosusega varastega, algatatud on kriminaalasi, aga politsei võimekus on suhteliselt
nõrk, helistan ise neile , et anda uut infot, nad isegi ei tea et auto kindlustatud .Ette tänades.
Kontakt: loanlus@live.com |
Nii väikese info hulgaga võidki lootma jääda,et äkki keegi märgand.Isegi auto värvi pole märgitud. Auto nr. vaatatkse siis kui märgatakse otsitud
tunnustega autot.Vaevalt keegi ainult nr. vahib.
Mingid pildid või eritunnused võiks ikka olla, kui ikka tõsiselt oma autot otsid? Kui pilti pole, siis pane või sarnase auto pilt jne. Ja ei usu, et
kõik teavadki,et milline see 2001 a Peugeot välja näeb,veel vähem hakkab ta seda ise uurima! Nii et...
|
|
|
Ls
huviline
Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.01.10 18:47
|
|
|
No ma ei usu et Peugeot Partneri pilt oleks vajalik, enamus neist, nagu ka minu oma, on valged ja ilmselt igaüks korra näinud, suhteliselt rahvamasin,
seega ainus eritunnus on reg. number. Ma otsin tõsiselt, ajaliselt väikese nihkega, sest lootsin et inimesed tulevad ise mõistusele,aga
ei....tegelikult ta eemal minust juba aastaid, aga teadlikult varastati alles nüüd kui pabereid võltsides minu nimelt see ära võeti. Sealt ka krim asi
neile nüüd.
Number on ainus millest kinni hakata visuaalselt.
|
|
|
Ls
huviline
Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.10 18:42
|
|
|
Vana teema lõpetuseks siis: auto peatati Läti piiril 1 kuu tagasi ja hetkel olen kohtuvaidlustesse laskumas ilmselt, sest vargad on väidetavalt
õigeusksed ostjad kes isegi numbri dublikaate tellides( auto oli siis nende nimel juba), kirjutasid minu allkirja taoleja allkirja kohale, mitte aga
enda, hetke omaniku, oma
|
|
|
|