Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Paluks abi! Lühis Audi cabrios. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1155)
kristo80
huviline

Registreerunud 25.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b5 1.8TQ Hoehnester

postitati 10.12.09 16:59 Tsiteeri
Paluks abi! Lühis Audi cabrios.

Auto: audi cabrio 2.3 92(algselt automaat nüüdseks manual)
Probleem: Lüisesse läksid sigareti süütaja ÜMBER ASUVA VALGUSTUSE juhtmed.
Tulemus: Pimedad on kellad, lisakellad keskel ja puhuri lülitd. Aga see nupurida kus asub udutulede lüliti, seal on vool sees.
Kõige huvitavam on see, et kella valgustus ( tahomeetri all ) põleb ja kui sisse lülitada tuled, kustub kell ära.

lisan pildi salongist

Kaitsmed on korras.:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 10.12.09 17:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kristo80
Auto: audi cabrio 2.3 92(algselt automaat nüüdseks manual)
Probleem: Lüisesse läksid sigareti süütaja ÜMBER ASUVA VALGUSTUSE juhtmed.
Tulemus: Pimedad on kellad, lisakellad keskel ja puhuri lülitd. Aga see nupurida kus asub udutulede lüliti, seal on vool sees.
Kõige huvitavam on see, et kella valgustus ( tahomeetri all ) põleb ja kui sisse lülitada tuled, kustub kell ära.

lisan pildi salongist

Kui kaitse korras siis põles tulede reostaat ära selle keeratava nupu taga millest tulesid heledamaks ja tumedamaks regullida saad. Need nupu tuled ongi eraldi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 10.12.09 17:03 Tsiteeri

Põletasid arvatavasti spidoplokis reostaadi läbi, proovi kuidas käituvad täistulede ja suundade märgutuled, kui nendel ka mingi kamm, siis on plokis hoopis rada maha põlenud.

E: automees6 jõudis ette.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kristo80
huviline

Registreerunud 25.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.09 17:06 Tsiteeri

Tänud kiirete vatuste eest!
Võtan spidoploki maha seljuhul.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ZGR
huviline

Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 10.12.09 17:31 Tsiteeri

Minu arust peabki tehasest niimoodi olema, s.t B3 del ja B4 del on nii. Enda isend pole erand. Nimelt täpsustuseks küsiks, et kas digikella taustvalgus põleb eredalt, kui tulelülituskang on 0 asendis. Ja kui sisse lülitada kabariidid, ehk siis lülitikangi esimene aste- jääb kell pimedaks? Kui jah siis nii tegelikult vist peakski olema. Pole küll selle masina elektroonika tööpõhimõtete loomise juures ise olnud, kuid minu arvamus on see, et 0 asendis sa niikuinii kella ei näe pimedas- selleks ka oma lisavalgus (erk). Kui aga sa peaksid sisse lülitama kabariidid, siis ju spidobloki valgustus hakkab tööle ja valgustab kella ära nõrgemal moel kui ennist. Miks mitte nii erk kui 0 asendis? Aga selleks, et pimedas sõites silma ei riivaks. Kui sa mõtlesid seda. Targemad võiksid parandada. Kui ma olen valesti sellest asjast aru saanud, siis järelikult on mul ja minu autol mingi viga küljes.:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 10.12.09 17:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ZGR

Minu arust peabki tehasest niimoodi olema, s.t B3 del ja B4 del on nii. Enda isend pole erand. Nimelt täpsustuseks küsiks, et kas digikella taustvalgus põleb eredalt, kui tulelülituskang on 0 asendis. Ja kui sisse lülitada kabariidid, ehk siis lülitikangi esimene aste- jääb kell pimedaks? Kui jah siis nii tegelikult vist peakski olema. Pole küll selle masina elektroonika tööpõhimõtete loomise juures ise olnud, kuid minu arvamus on see, et 0 asendis sa niikuinii kella ei näe pimedas- selleks ka oma lisavalgus (erk). Kui aga sa peaksid sisse lülitama kabariidid, siis ju spidobloki valgustus hakkab tööle ja valgustab kella ära nõrgemal moel kui ennist. Miks mitte nii erk kui 0 asendis? Aga selleks, et pimedas sõites silma ei riivaks. Kui sa mõtlesid seda. Targemad võiksid parandada. Kui ma olen valesti sellest asjast aru saanud, siis järelikult on mul ja minu autol mingi viga küljes.:P

Kõik on õige ja nii peabki olema.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 10.12.09 17:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ZGR

Kell peab tööle jääma, kuna seal on üks pirn mis teda valgustab, kui tuled sisse lülitad siis hakkab seesama pirn lahjemalt pölema. Ja kui on mingi lühis, siis kustubki ära. Mina olen nii aru igatahes saanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kristo80
huviline

Registreerunud 25.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.09 10:16 Tsiteeri

Reostaat terve, plokis hoopis rada maha põlenud. Sai veits tina peale pandud nüüd kõik korras:D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.9% - SQL: 76.1%]