Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Auto(de)ga seotud kulutuste kajastamine mobiilile mõeldud tarkvaraga! (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1474)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.11.09 06:43 Tsiteeri
Auto(de)ga seotud kulutuste kajastamine mobiilile mõeldud tarkvaraga!

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Ise kasutan sellist programmi iPhonel nagu Gas Cubby.

Proovi Road Trip'i ka. Neid mõlemat mingi aeg näppides jätsin ma just selle alles. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.11.09 08:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Ise kasutan sellist programmi iPhonel nagu Gas Cubby.

Proovi Road Trip'i ka. Neid mõlemat mingi aeg näppides jätsin ma just selle alles. :)

Nende moblajurakate peal kasutasin kunagi ~kuu aega sellist asja. No ei istunud mulle see variant, et mobiili kogu seda jama toksida. Meeletu ajakulu. Tunduvalt lihtsam oli pastakaga tshekile odomeetri näit kribada ja hiljem õhtul ajaviiteks arvuti taga sisse kiirelt toksata.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.11.09 08:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Nende moblajurakate peal kasutasin kunagi ~kuu aega sellist asja. No ei istunud mulle see variant, et mobiili kogu seda jama toksida. Meeletu ajakulu. Tunduvalt lihtsam oli pastakaga tshekile odomeetri näit kribada ja hiljem õhtul ajaviiteks arvuti taga sisse kiirelt toksata.

Hehe, see ongi iPhone'i fenomen, et sellega saavad igapäevased pisiasjad nagu lennult tehtud, mitte ei pea kordamööda konfiguraatoriks ja andmesisestajaks kehastuma. :P Kes pole omanud-kasutanud, oskavad põlglikult vaid iPhone'i läikivat kesta näha ja kiita, kui paindlikud ikka S60 ja WM sellega võrreldes on. Kui on aga vaja kiirelt ja mugavalt midagi reaalset ära teha, on mök-mök. :P

PS. Mu eelnevad telefonid olid P535 (WM6), E51, N95 8GB (mõlemad S60).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.09 13:43 Tsiteeri

Jagasin selle teema kaheks, et väga läbuks kätte ära ei läheks. Päris huvitav oleks kuulata ka teiste foorumlaste kogemusi selles valdkonnas :). Tooteid on väga palju väga erinevatele mobiili platformidele, aga ega neid kuradeid ei jõua ju kõike ise omal nahal läbi proovida :P. Ma olen nõus telefoni vahetama, kui tõesti midagi väga head kuskil leidub, sest ega nende telefonidega rääkida niikuinii ei saa vaid mängimiseks ainult taskus ongi, mis igast erinevat tarkvara jooksutavad :D. Helistamiseks on mul üldse teine telefon koos twinsimi ja BT handsfreega :D.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 14.11.09 15:36 Tsiteeri

Proovin seda RoadTripi ka kunagi. Igatahes, kuna minu autol kompuutrit pole mis küttekulu näitaks siis saigi see app (GasCubby) ostetud et saaks mingi reaalse aimduse mis küttekulu on. Samas saab seal ka hoolduskulud kirja panna. Nüüd olengi suuremad hooldused ala õlivahtused ja mingid remondikulud kirja pand.
Need vb vahel ununevad, aga küttega on küll igakord nii, et tangin ära, istun autosse ja kohe tsekk näpus trükin odo näidu , liitrite arvu ja liitri hinna sisse. Ja ongi valmis.

Pärast on hea jälgida palju oled küttele kulutanud erinevatel kuudel, kuidas kütte hind on muutunud ja keskmine kulu graafikuna jne. Peale selle saab panna veel meeldetuletusi, et ala 15 000 pealt vaheta õli jne.

Ja Black ütles kõik põhimõtteliselt ära iPhone kohta. See üllatab mind ennastki kuidas ma viitsin sellise asjaga tegeleda. Mul on olnud PDA'sid (Palm E2 ja mingi vanem m505), need olid mõlemad mul vast kuuaega käes, seal samamoodi igast expenses programmid, ja no ei viitsind ma sinna neid eriti kauem trükkida. Sama lugu telefonidega kah, mul on olnud kah päris palju neid klotse, nii WindowsMobile baasil kui Symbian OS, aga iPhone on kuidagi mugav ja lihtne kasutada. Siiani pole mõtet tekkinud et vahetaks välja.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.09 23:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Hehe, see ongi iPhone'i fenomen, et sellega saavad igapäevased pisiasjad nagu lennult tehtud, mitte ei pea kordamööda konfiguraatoriks ja andmesisestajaks kehastuma. :P

Black nimetab siis uuringute tulemusi konfiguraatoriks ja andmesisestajaks :D OKOK :P

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.0% - SQL: 69.0%]