Lehekülgi: 1 2 |
Kurask
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.09 11:25
|
|
|
Vargad Audi RS6 Avandiga
Käisid kutsumata külalised Audi Avant RS6 hõbedast värvi aastast mingi 2000-2003 ja üritasid varastada BMW X5-te. Ühesõnaga keerasid autol lukud
puruks ja võtsid signa maha, kuid autot ära viia ei jõudnud, kuna naabriplika sattus peale. Kohapeal nähti hõbedast Audi Avanti RS6 mingi Läti
nr-tega, mis oli Lätist varastatud. Autol Xenon tuled, nikeldatud peeglid ja katuseraamid, taga toonklaas. Sama autot on nähtud korduvalt üle Eesti
toimepanud uuemate BMW-de ja Hondade varguste sündmuskohtadel (Pärnus, Viljandis, Tartus, Otepääl). Autol pidavat iga kord olema erinev nr. põhiliselt
Leedu ja Läti omad. Tegemist pidavat olema leedukatega, kes käivadki naglalt Eestist autosid varastamas. Siiani pole vahel jäänud. Kui keegi
klubilistest näeb sellist autot kusagil Eestis ringi sõitmas, (välismaiste reg. numbritega, ükskõik mis riigi omad) siis oleks hea kui annaks koheselt
teada. Viimane kord nähti Pärnus. Ilmselt on autos ka igasugune tehnika, mis vajalik autovarguste toimepanemiseks ja samuti seade ka politseiradarite
tuvastamiseks. Ja siiani pole ka politseil seda autot õnnestunud pidada. Ei usu et selliseid eriti palju Eestis liigub või on kellelgi infot nende
tegelaste kohta. Tuttava BMW 530d peaks ka nende värdjate kättetöö olema. Igal juhul kui keegi juhtub nägema seda auto sõitmas ringi, siis igasugune
info koheselt teretulnud 24h tel. 56606165
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
postitati 29.10.09 11:54
|
|
|
Otepäält päris mitu autot minema läinud viimasel ajal. Nüüd teab, mida jälgida.
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.09 12:19
|
|
|
Kus kandis Eestis see X5 varguskatse toimus?
|
|
|
Chrizz
huviline
Registreerunud 09.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6C7
|
postitati 29.10.09 15:30
|
|
|
Võrust varastati täna öösel üks BMW 530D
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 29.10.09 15:38
|
|
|
Eeldan ,et politsei siis teab, mida teha, kui ma talle helistan,et RS6 siin minu ees sõidab?
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 29.10.09 15:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JanariA4
Eeldan ,et politsei siis teab, mida teha, kui ma talle helistan,et RS6 siin minu ees sõidab? | No eriti roosiline mõte.
Kui neile aga asi lusasti ära seletada, siis kül nad teavad mida teha.
|
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
postitati 29.10.09 17:30
|
|
|
Varastatud numbrimärk on juba põhjus kinnipidamiseks.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 29.10.09 17:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4Audi
Varastatud numbrimärk on juba põhjus kinnipidamiseks. |
Jah.
Selles on sul tuline õigus, kuid kui laias ulatuses politsei numbriinfo võib olla?
Pean silmas just seda, et tuleb mingi jopski hoopis mingi Botswana numbriga jne, kas ikka saab mingi info kätte.
Aga see selleks, ega neid sulisi ole kõik nurgatagused täis ja proovi kohe õige kätte saada, kuid ega vast muudmoodi ei saagi, kui infot ei levita!
Eks proovime siis silmad lahti hoida.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Kurask
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.09 15:22
|
|
|
Tegelikult ka lootsin, et siin foorumis on asjalikke inimesi, kes suudavad info edasi anda ja on võimelised, selle auto teistest eristama, kui
sellised tegelased jälle Eestis liiguvad. Mis ma selle teadmise või infoga peale hakkan, see jätke minu hooleks. Aga kui Teie Audi järgmiseks minema
läheks, siis vaevalt te sellist jama siin räägiks. Eile Pärnust läks 2002 A6 Avant näiteks, kui kellelegi huvi pakub ja te arvate, et see teema teid
üldse ei puuduta. Nii, et ootan endiselt asjalikku infi, isegi siis kui kahtlus on kas on või mitte.
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 30.10.09 17:32
|
|
|
Eks hoiame silmad kõrvad lahti, sina oleks võind ka ära märkide selle, et mitte mingil juhul ise neid tegelasi püüdma, peatama minna. Kõne 110
politsei teab seda teemat väga hästi. Asi käib ka nii, et veetakse sleppis minema ja käima pannakse juba kaugemal.
Tsitaat: | Algselt postitas: Kurask
Tegelikult ka lootsin, et siin foorumis on asjalikke inimesi, kes suudavad info edasi anda ja on võimelised, selle auto teistest eristama, kui
sellised tegelased jälle Eestis liiguvad. Mis ma selle teadmise või infoga peale hakkan, see jätke minu hooleks. Aga kui Teie Audi järgmiseks minema
läheks, siis vaevalt te sellist jama siin räägiks. Eile Pärnust läks 2002 A6 Avant näiteks, kui kellelegi huvi pakub ja te arvate, et see teema teid
üldse ei puuduta. Nii, et ootan endiselt asjalikku infi, isegi siis kui kahtlus on kas on või mitte. |
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
jippy1
huviline
Registreerunud 28.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: s2 replical
|
postitati 30.10.09 17:39
|
|
|
Üritan ka tähelepanelik olla, aga võrus kust see auto varastati, seal lõigati maja värav eest, ise arvan, et mingi laser lõikajaga, need vargad juba
veits haritumad. Arvan et nad selle rs6 enam ei liigu.
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 30.10.09 18:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jippy1 : võrus kust see auto varastati, seal lõigati maja värav eest
|
Läheb läbuks jälle, aga "tsiisõs-fucking-crist"
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 30.10.09 21:31
|
|
|
Mis kuradi auto sul sealt võrust varastati? Siin on selgelt kirjas et sõidavad RS6.
Tsitaat: | Algselt postitas: jippy1
Üritan ka tähelepanelik olla, aga võrus kust see auto varastati, seal lõigati maja värav eest, ise arvan, et mingi laser lõikajaga, need vargad juba
veits haritumad. Arvan et nad selle rs6 enam ei liigu. |
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 31.10.09 08:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pampkuri
Mis kuradi auto sul sealt võrust varastati? Siin on selgelt kirjas et sõidavad RS6.
|
Ehk peeti silmas BMW 530D .
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.09 10:41
|
|
|
Eile öösel nägin politsei masinat kes oli Pärnus kinni pidanud hõbedase avandi... kuna vilkurid surusid normaalselt silma ning mendi auto oli suht
keset teed ees, ei suutnud ma möödasõidul tuvastada kas tegu oli RS-ga... aga peeglist vaade numbrile kinnitas miskit läti-leedu numbrit.
Ehk siis paistab, et politsei on nendel meestel sabas... kas tegu oli sama masinaga või mitte... võetakse maha kõik samade tunnusmärkidega masinad
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.09 20:38
|
|
|
See tundub paras huumorinurk olema.
Leedukad varastasid Lätist RS6'e, et tulla Eestist autosid varastama???
Esimese posti kirjelduse järgi võib olla tegemist tavalise diisel A6'ga millel nikkel peeglid külge krutitud.
Sry, kui ongi nii nagu seal kirjas, aga mulle see asi õige ei tundu.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Competition
huviline
Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.
|
postitati 02.11.09 06:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kurask
üldse ei puuduta. Nii, et ootan endiselt asjalikku infi, isegi siis kui kahtlus on kas on või mitte. |
Selle auto number peaks olema 914 AVB,on musta värvi ja minema viidi ta Pärnus Mai tänavalt.Juhul kui keegi märkab kuskil sellist sõidukit oleks hea
kui märku antaks.Tegemist siis väga lähedase sugulase masinaga.
Ps.Käed juba sügelevad
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
|
InTz
huviline
Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V
|
|
Kurask
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.09 18:21
|
|
|
Jap.Hea töö.
Aga Audiga seltskond ikka veel liikvel. Nii et silmad lahti ja kõll.
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
dymo
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 66kw
|
|
Kurask
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 04.05.11 09:40
|
|
|
Ma uudiseid üldjuhul ei vaata, aga üks päev jäi silma, et määrati karistus mingitele leedu või läti autovarastele. Mingit turvakaamera klippi näidati
ka. Tundus, et hõbedane avant sõitis ees ja must X5 järgi. On need samad, kellest siin jutt?
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
Chuulo
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.11 09:42
|