Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi A8L - 2001 - ottOmar (Vastuseid: 53 | Vaatamisi: 16815)
ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 D3, Lexus GS450h ja BMW 330d Touring

postitati 25.10.09 13:07 Tsiteeri
Audi A8L - 2001 - ottOmar

...sai endale 2008 suve alguses muretsetud selline kauaoodatud neljarattaline:

Audi A8L quattro '01 228kw

Varustuses:

roheline metallik
quattro
lang
automaat: tiptronic
must el. sportnahk
MF rool
xenon lähituled
6 x airbag
18" veljed
CD box
navi
TV
telefon
fax
pakett klaasid
cruise
jne

...auto on siis aastast 2001. Eelmiseks autoks oli 2000a. Audi S6 250kw. Kuna aga S'ga sai sõidetud pea kaks aastat, siis tundus loogiline tuua muutusi ellu. Varem oli mul olnud 1997a. 7mene, mille suurusega olin väga rahul, seega tegelikult juba enne ostu oli mul üsna selge ja kindel teadmine mida tahan. Valik oli siis 2000-2002 aasta A8 ja 90% kindel nõudmine oli, et tegu oleks pika variandiga.
Kui kätte jõudis ostmise aeg, siis uurisin nii Saksast kui ka Eestist. Paremad pakkumised olid tol hetkel Eestis. Üllataval kombel oli korraga pakkuda lausa kaks isendit - minu ostetud ja siit foorumist juba tuttav kasutaja cabrio isend.
Tegelikult oleks olnud esmane valik see halli värvi, kuid paraku jäin täpselt ühe päeva hiljaks. Aga seda kiiremini põrutasin Tlnast Tartusse vaatama teist pakutavat. Vaatlusel ilmnes päris hunnik pisemaid vigu ja ka läbisõit esialgu ehmatas (274.000km), aga siiski sai ära ostetud. Kõikide vigade eemaldamine kokku läks maksma üllatava 4.800.- + poleerimine (kuna paistis, et seda autot ei olnud küll mittekeegi mittekunagi poleerinud).
Tänaseks auto väga eeskujulikus korras (arvestades auto vanust) ja sõidumõnu rohkem kui küll.

http://static2.nagi.ee/i/p/523/29/130824173dc92d_l.jpg
http://static2.nagi.ee/i/p/523/29/130824193f5385_l.jpg
http://static2.nagi.ee/i/p/523/29/130824219fb5cc_l.jpg
http://static2.nagi.ee/i/p/523/29/13082427cdd193_l.jpg
http://static2.nagi.ee/i/p/523/29/1308242967b264_l.jpg
http://static2.nagi.ee/i/p/523/29/13082431e0d0d1_l.jpg
http://static2.nagi.ee/i/p/523/29/130824336f44e4_l.jpg
http://static2.nagi.ee/i/p/523/29/130824357400dd_l.jpg

Koguaeg hea meelega vahetaks - peaasi, et oleks sakslane
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 25.10.09 13:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ottOmar
...ja 90% kindel nõudmine oli, et tegu oleks pika variandiga.

Ma olengi alati tahtnud küsida, et millest selline soov, kui ise roolis ollakse? Või sõidad rohkem tagaistmel?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.09 14:11 Tsiteeri

Millegipärast juba varem välja kujunenud, et tahaks midagi natuke teistmoodi kui teistel.
Ja kui aus olla, siis ega see lisa 127mm mingi kohutav lisapikkus ei ole. Pigem on hea teada, et minu taga (ise olen 193cm) sõitjatel on ruumi lahedalt. ...ja kui veel ausam olla, siis on nii mõnigi kord ka ise taga istutud :D

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.09 15:44 Tsiteeri

No mul oli ka kindal nõudmine, et oleks Lang.

Esiteks seepärast, et saaks noorpaare ja siis Eestit külastavaid staare (viimati sai Scooter Haapsallu veetud) sõidutada.

Aga enamasti sõidan temaga üksi ja eks linnas vähe raskem on aga nüüdseks olen täiesti harjunud. Jama muidugi see kah, et paljudesse maaalustesse garaazidesse ei saa kuna langus on nii suur ja kere pikk...

Aga samas sai eile kolmekesi Kaunases käidud ja siis kulus kogu ruum ära. Samuti pean nüüd kohe neljakesi Riiga minema ja siis on hea kui rahval ruumi on ja kõik saavad mugavalt olla.

Samuti ei kurda ruumi puuduse üle, tagaistme peamine kasutaja, aastane laps.

Ja siis ka loomulikult see, et tegemist ei ole tavapärase autoga, see kehtib veel eriti D2 kere puhul. Neid uue kerega pikkasid panne on suht palju liikvel.

Samuti on tavaliselt pikad oluliselt suurema varustusega ning kindlasti on nad ka parema juhitavusega ja teelpüsivusega kuna teljevahe on pikem. Iga sentimeeter teljevahe kauguses on roolis olles tuntav.

Ehk siis selle pikaga on see teema, et kui ise ei kasuta siis sellest lisaväärtusest aru kah ei saa.

Samas on see ka minu viimane pikk, kui just 6,0 mootori soovi ei tule või tagaistmel reisima hakata.

Selle pikaga on ehk nagu Sul Black oli A8'aga, et elus tuleb kõike proovida ainult, et neid uue kerega pikkasid hetkel küll vist kellegile ei müü...

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

Ma olengi alati tahtnud küsida, et millest selline soov, kui ise roolis ollakse? Või sõidad rohkem tagaistmel?

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 25.10.09 15:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

Küllap siis see, et pikkus ON oluline :D

Auto iseenesest on superilus.

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 25.10.09 16:33 Tsiteeri

VÄga ilus isend! Need veljed sobivad sinna väga hästi !Muretuid kilomeetreid !

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.09 16:41 Tsiteeri

... :D pikkus on alati oluline.
Kui aus olla, siis hetkel piilun juba kergelt (siin foorumis küll väga häbi tunnistada) BMW L7't, sest see veel pikem ja veel haruldasem. Paraku hinnaklass on neil 1997-2001 aasta autodel alates 22.500 EUR kuni 60.000 EUR välja.

JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 25.10.09 19:43 Tsiteeri

Kle rahune nüüd maha @ 7´mene :P
Olles ka üht sellist omanud siis ütlen ,et selles autos on ruumi nagu mõnel mehel kaubikus. Maadle kellega tahad:D
Ja velg on vägev.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 25.10.09 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Ehk siis selle pikaga on see teema, et kui ise ei kasuta siis sellest lisaväärtusest aru kah ei saa.

Selle pikaga on ehk nagu Sul Black oli A8'aga, et elus tuleb kõike proovida ainult, et neid uue kerega pikkasid hetkel küll vist kellegile ei müü...

Ma ise poleks küll Lang'i tahtnud. Mingist hetkest muutub liigne pikkus tülikaks (ka jokerAudi kahemõttelises võtmes :P) ja juhitavuski tuimemaks, kuigi maanteel võib stabiilsus tõesti tõusta. Ise kettas olles ei sooviks A8-s enda selja taha seda CD-plaadi jagu lisapikkust. Minu arust läheb sellega õige proportsioon paigast. Pole ju näiteks ka ühtki S8 Lang'i tehtud. Seega kui on vaja limusiiniteenust osutada või naisi vedada, :) on Lang oma koha peal, muidu aga... no ei. Aastane laps vast ei kurda suvalise kupee tagaistmel ka ruumipuuduse üle. Aga jah, maitse asi. :)

Need kaevukaaneveljed on küll efektsed. Need vist läksidki enamasti Lang'ide ja 6.0-de alla?

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.10 09:13 Tsiteeri

Aega tublisti vahepeal edasi läinud ja vahepealsest olukorrast:

Teostatud sai korraline jooksuosa juppide vahetus:

Mõlemad esisilla ülemised tegumised õõtsad
Vasak esimene rattalaager
Tagumine parem stabika kont

Tehtud ka õlivahetus:

Sisse sai valatud täissünt.

Ja aja jooksul vahetatud paar jooksu kojamehi, peale kantud paar-kolm kihti vaha ja tehtud muid pisihooldusprotseduure.

Peale nende loomulike toimingute annavad endast märku ka mõned ajahamba probleemid:

Koostöö on lõpetanud kaks andurit:

Xenoni kõrguse reguleerimis andur
Külgkiirendus andur (ABS)

Kui keegi oskab soovitada, kust saaks mõistliku hinnaga (peale Revali ja Forsi) siis ootan huviga. Ja samuti oodatud arvamuseavaldused, et kas on mõtet panna kasutatud andurit või eelistatum ikkagi uus? Uus oleks jah ikkagi uus, aga lihtsalt kui kasutatud asja saaks kätte nö kopikate eest, siis et kas tasub vaeva?

Vahepeal kaotas hermeetilisuse paisupaak:

Tänu foorumile sai vana mõraga isendile korralik asemele leitud ja toimib kenasti. Tänud siinkohal.

Eelmise talve suur lumeuputus ja elukaaslase nõrk gabariiditunnetus said saatuslikuks vasakule esimesele udutulele (tuli töötab, aga klaas katki) - Ära peaks vist vahetama ikkagi kogu tule? Hetkel parim pakkumine ca 500 krooni. Endiselt oodatud pakkumised nii uuele kui ka kasutatud tulele.

Peale nende väikeste probleemide on auto näidanud ennast ainult heast küljest.

SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 TDI BiT

postitati 06.11.10 13:11 Tsiteeri

Tsitaat:

Varustuses:

must el. sportnahk

MF rool

Mis on "must el. sportnahk" ?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.10 13:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SvenU
Tsitaat:

Varustuses:

must el. sportnahk

MF rool

Mis on "must el. sportnahk" ?

Must - musta värvi. Must on värvus, mis tekib, kui nähtava valguse spektriosa neeldub täielikult.
el. - elektriliste liigutamisvõimalustega (erinevaid istme seadeid/osiseid saab liigutada nupulevajutusega istme küljel asuvate nuppudega).
sport - kõrgemate istme väliskülgedega nii istmiku kui ka seljatoe osas ning seatava istme esiservaga tagamaks mugavamat kui ka kindlamat sõiduasendit ka äärmuslikumate sõiduvõtete korral. Samuti on istmete tootjaks võistlussõidukite istmetele ja muule inventarile spetsialiseerunud ettevõte Recaro.
nahk - istmete kattematerjalina on kasutatud nahka - eeldatavalt mõne elusolendilt pärinevat naturaalnahka.

Loodan, et sai selgeks. Vastan melleldi ka teistele arusaamatuks jäävatele ning nähtavasti äärmiselt relevantsetele ning teemaga haakuvatele arupärimistele.

SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.10 13:47 Tsiteeri

Muidugi sai nii põhjaliku selgituse peale selgeks. Mis võimalused MF roolil on? Küsin, kuna pildilt ei saa aru. Mul näiteks on ainult käigu üles-alla vahetamise võimalus.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.10 14:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SvenU
Muidugi sai nii põhjaliku selgituse peale selgeks. Mis võimalused MF roolil on? Küsin, kuna pildilt ei saa aru. Mul näiteks on ainult käigu üles-alla vahetamise võimalus.

Kui ma nüüd õieti mäletan, siis roolilt saab raadiojaamu otsida / vahetada (SEEK + -), telefonimenüüd sirvida (SEEK + -), kõnedele vastata ja välja helistada (TEL) ja raadio / telefoni hääle tugevust reguleerida (VOL + -) - vot nüüd ei mäleta, kas VOL poole peal oli veel üks nupp või mitte.

Telefoniga seotud nuppude kasutamine on üllatavalt mugav, kuid peale telefoni ja volüümi seadmise väga rooli nuppe ka ei kasuta.

Minu isendil käiguvahetus võimalus roolilt puudub, kuna tegu pole S'i rooliga.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 06.11.10 14:20 Tsiteeri

Piltidelt ei saa väga ilust arugi, kuid päevavalges on tegu tösise "maasikaga".
Juhul, kui see sinu masin oli, mida kuu-paar tagasi sai Kohilas märgatud.
Igatahes pidin poodi minnes liialt masinat silmates teise isendi alla jääma :(
Veljed andsid välimusele veel omakorda kärtsu juurde.

Vorsprung durch Drehmoment !
ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.10 14:31 Tsiteeri

Tänud komplimentide eest - Kohilas on tõesti paar korda siin sügise jooksul käidud.

Pildid ei ole jah parimad - püüan seda asja tulevikus parandada.

SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.10 14:46 Tsiteeri

Kuidas seda autos olevat telefoni kasutada? Kas panid sinna teise SIM-kaardi sisse? Mul on ka niisugune telefon, aga ausalt öeldes pole teist proovinudki. Kunagi ühel kliendil oli autotelefon, millel oli teine SIM kaart ja numbridki oli sarnased: kui tavaline mobla algas 50-ga, siis autotelefon algas 51-ga, lõpp oli mõlemal sama.

Algselt oli minu autos ühe Nokia-telefoni käed-vaba süsteem endise omaniku poolt installeerituna olemas ja ma täitsa kasutasin seda - oli tõesti mugav. Pärast seda oli mul telefon N95, mille kohta ma ei leidnudki mõistlikku käed-vaba-lahendust. Oleks pidanud ei tea mis imesüsteemi aretama. Nii ma seadust rikungi, helistades täitsa tavalisel kombel.

---

Faks autos on muidugi eriliselt äge. Veel paarkümmend aastat ja see auto-faks maksab rohkem kui auto ise. Muuseumid konkureerivad, kes saaks sellise faksiga isendiga endale.

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.10 14:58 Tsiteeri

Mina olen jah autotelefoni kasutanud eraldi SIM kaardiga (eraldi number). Ajapikku on autotelefoni number vajalikele inimestele meelde jäänud ja mõned isegi helistavad sisse, kuid peamiselt olen seda tel. ise kasutanud välja helistamiseks. Pean tunnistama, et originaalis sisse ehitatud telefonisüsteemi hands-free töötab väga, väga hästi. Tagaistmelt normaalselt rääkides saab vastuvõtja kõigest aru. Samuti on väga mugav telefonimenüü sirvimine (kui mällu ei ole salvestatud väga palju numbreid).

Igapäevases reaalsuses kuulun siiski ise ks nende hulka, kes paraku eeskirja rikuvad ja "tavaliselt" telefoniga roolis räägivad.

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.10 12:36 Tsiteeri

Nagu eespool rääkisin, siis hetkel ei tööta xenoni kõrguse reguleerimis andur ja külgkiirendus andur (ABS).

Kuna eile tundus olema parajalt mõtetu õhtupoolik, siis otsustasin selle veeta koos autoga.
Keerasin alt ära kõik neli ratast, puhastasin ära kõik neli ABSi andurit (antud teemal tuginesin sellisele artiklile:

http://www.audipages.com/Tech_Articles/susp_whls_brake_steer/abstroubleshooting.html )

ja samuti logistasin läbi ka mõlemad xenoni kõrguse regulaatori andurid. Keerasin rattad alla tagasi ja prooviringile - tulemus - mittemidagi ei muutunud :D.

Tegelikult siinkohal võiks loogiliselt järeldada, et ega mittetöötavat andurit puhastamisega korda ei teegi, aga proovimise mõte tekkis ainult sellepärast, et eelmine talv suurte külmadega ja rohke lumega hakkasid mõlemad anomaaliad tööle vahepeal - xenon reguleeris kõrgust täpselt nii nagu ta seda originaalis tegema peaks (olgugi, et ta enne suurt külma ja lund seda ei teinud) ja ABS ja veojõukontroll töötasid (varem läksid mõni hetk peale käivitust armatuuris tuled põlema ja ei töötanud).

Mis seos saab olla rohkel lumel ja suurel pakasel andurite töötamisega?
Kas on veel kohti mida võiks näppida enne kui panen andurid vahetusse?

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 17.11.10 13:45 Tsiteeri

Selleks, et xenonid uuesti liikuma hakkaks, tuleb ajust veakoodid kustutada.
Seejärel muidugi tuled uuesti reguleerida, kui paigast kruditud vahepeal.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Pooder
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8tq

postitati 17.11.10 15:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Mina olen jah autotelefoni kasutanud eraldi SIM kaardiga (eraldi number). Ajapikku on autotelefoni number vajalikele inimestele meelde jäänud ja mõned isegi helistavad sisse, kuid peamiselt olen seda tel. ise kasutanud välja helistamiseks. Pean tunnistama, et originaalis sisse ehitatud telefonisüsteemi hands-free töötab väga, väga hästi. Tagaistmelt normaalselt rääkides saab vastuvõtja kõigest aru. Samuti on väga mugav telefonimenüü sirvimine (kui mällu ei ole salvestatud väga palju numbreid).

Igapäevases reaalsuses kuulun siiski ise ks nende hulka, kes paraku eeskirja rikuvad ja "tavaliselt" telefoniga roolis räägivad.

Aga minuarust on võimalik ka selline asi nagu duubelkaart(vist kutsuti seda nii). Seda peaks saama esindusest, kui sul on liitumine. Ehk see on sama numbriga kaart mis sul telefonis. Kui sõidad autoga siis tulevad kõned autotelefoni ja kui auto välja suretad, tulevad automaatselt kõned jälle telefoni peale, mis on sul taskus. Lihtne ja mugav minuarust.

Madis

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
reizor
huviline

Registreerunud 26.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Õnnetud S6 2.2T, S6 4.2

postitati 17.11.10 15:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Pooder
Tsitaat:

Aga minuarust on võimalik ka selline asi nagu duubelkaart(vist kutsuti seda nii). Seda peaks saama esindusest, kui sul on liitumine. Ehk see on sama numbriga kaart mis sul telefonis. Kui sõidad autoga siis tulevad kõned autotelefoni ja kui auto välja suretad, tulevad automaatselt kõned jälle telefoni peale, mis on sul taskus. Lihtne ja mugav minuarust.

Madis

Kunagi uurisin ise seda varianti, kuid millegi pärast jäi asi katki. Emt-st ja kindlasti mujalt on võimalik seda teenust kasutada. Twinsim nime all. Emt-s oli minu mäletamist mööda 200kr liitumine ja iga kuu 100kr teenustasu. Täpsemat lugemist EMT TwinSIM

Kuna auto on väga sile ja edev, siis võiks edevuse lisamiseks need veljed ära poleerida. Minu mäletamist mööda on keegi sellised veljed juba poleerinud ja tulemus ei jäänud mitte paha. Kuid kui see liigne edevus siis pole asjal mõtet.

Midagi sellist

http://farm5.static.flickr.com/4082/4866709975_71cd226ab6.jpg

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.10 16:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reizor
Tsitaat:
Algselt postitas: Pooder
Tsitaat:

Madis

Kunagi uurisin ise seda varianti, kuid millegi pärast jäi asi katki. Emt-st ja kindlasti mujalt on võimalik seda teenust kasutada. Twinsim nime all. Emt-s oli minu mäletamist mööda 200kr liitumine ja iga kuu 100kr teenustasu. Täpsemat lugemist EMT TwinSIM

Kuna auto on väga sile ja edev, siis võiks edevuse lisamiseks need veljed ära poleerida. Minu mäletamist mööda on keegi sellised veljed juba poleerinud ja tulemus ei jäänud mitte paha. Kuid kui see liigne edevus siis pole asjal mõtet.

Telefoni jah võimalik täitsa kasutada TwinSim süsteemiga.
Perekonda tekkis just eelmine nädal D3 kerega A8, kus sai kohe telefonile hangitud TwinSim - hind on jah 100 krooni kuus lisakaardi eest ja liitumine 250.
Süsteem iseenesest lihtne - niipea, kui autotelefon sisse lülitub (käivitamisel) hakkavad kõned jooksma selle telefoni peale ja kui telefon välja lülitub, siis hakkavad kõned uuesti taskusse tulema. Ainuke jama asja juures on see, et nii D2 kui ka D3 A8'tes lülituvad telefonid välja alles ca 15 min peale auto välja suretamist. Seega kõige lihtsam moodus TwinSim'i kasutada on igakord valida suunamiseks üks telefoni number ja suunamise lõpetamiseks teine number (põhimõtteliselt sama nagu mobiilne parkimine). TwinSim'i miinuseks on see, et autotelefonile ei edastata sõnumeid ja lisakaardilt välja helistades ei lähe arvesse paketisisesed tasuta kõneminutid. Mingisuguseid megaeeliseid sellel ei ole, aga - abiks ikka.

Veljed on oma edevuse juba saavutanud - ei olnudki tarvis poleerida, vaid piisas korralikust pigipesust.
Kasutaja sospert'l on samad veljed all ja kinnituseks tema sõnadele pean ütlema, et tõesti peab neid velgi pidevalt kasima, et nad nö silma torkaks, sest määrdununa on nad lihtsalt ühed parajad peletised :).

Selliseid velgi nagu sa pildi peal näitad, kroomitud, pole minu teada originaalis A8 alla toodetud (võin eksida ja kui isegi on toodetud, siis arvatavasti Ameerika turu jaoks). Aga väikestele sakslastele sobivad minu meelest täitsa kenasti sellised kroomid.

Uuemaid pilte tulevikus.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.10 17:59 Tsiteeri

Ei olegi kroomitud, poleeritud lihtsalt. :)

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.10 09:13 Tsiteeri

Selline on kroomitud või mis iganes teholoogiaga saavutatud kõrgläige:

http://static3.nagi.ee/i/p/682/74/17068719badcc6_l.jpg

aga pelgalt poleerimisega paremat lõpptulemust sellest küll ei saavuta:

http://static3.nagi.ee/i/p/682/74/17068723eccb5b_o.jpg

sest need veljed ei ole lihtsalt toorelt alumiiniumist, vaid neil on peal ka värvi / lakikiht (olen liivapaberiga nende velgede kallal käinud - täpsemalt keskmiste kapslite kallal - ja lihtsalt lihvimise ja poleerimisega kõrgläiget saavutada oleks ropp töö).

Võin tõesti eksida, aga hetkel küll üsna kindel endas.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 41.8% - SQL: 58.2%]