Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Küsimus kindlustuse kohta. (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1247)
Vembut
huviline

Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.9tdi

postitati 20.10.09 07:32 Tsiteeri
Küsimus kindlustuse kohta.

Tere,

Tegin suvel ühe avarii, jäin selles ise süüdi. Ei edastanud kindlustusele ühtegi paberit palju minu auto remont maksma läheb/läks.
Täna siis vaatasin www.lkf.ee -st et seal kirjas ühel ja sama küüpäeval, et ma nii kannatanu, kui ka põhjustaja.
Kannatanu taga on kirjas, et kahjud 11000.- ja põhjustaja taga et auto kahjud 5000.-.
Tekkis küsimus, kust kindlustus need hinnad võttis, pilte nad tegid aga rohkem ma nendega suhtlend ei ole mingil teemal.

Tean, et sõbral oli ka avarii, ei jäänud ta ise süüdi. Kuna autol midagi ei juhtund kängururauad olid ees. Käis küll kindlustuses ja värki, aga autot korda ei lasknud teha ega midagi. Vaatas ka lkf.ee st järele ja kirjas oli 15000.- remonti.

Kas on võimalik, et kindlustus lihtsalt kirjutab sinna mingid summad, kui inimene asja ei uuri, ja kannab küll autoremondi jaoks raha välja, aga paneb selle kohe ka oma tasku?
On keegi kokkupuutund sellise asjaga ja oskab nõu anda (juhul kui kindlustus kandis omale rahasid) kuidas kindlustust vastu nöökida???

Tänan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 20.10.09 07:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vembut

Kas on võimalik, et kindlustus lihtsalt kirjutab sinna mingid summad, kui inimene asja ei uuri, ja kannab küll autoremondi jaoks raha välja, aga paneb selle kohe ka oma tasku.

Ma küll väga aru ei saa, kust kohast sa kohe SEDA järeldad? Kõige normaalsem lähenemine oleks asjale see, kui sa küsiksid kindlustajalt, MIKS see summa seal on.
Mina võin siit järeldada , et raha liikus sealt taskust edasi kuhugi erakonda- nali offcourse :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.7% - SQL: 71.3%]