Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Tähelepanekuid häirivatest liikluskorraldustest Eestimaa linnades!!! (Vastuseid: 77 | Vaatamisi: 9005)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 19.10.09 17:54 Tsiteeri
Tähelepanekuid häirivatest liikluskorraldustest Eestimaa linnades!!!

Üle pika aja sattusin jälle sinna kanti ning tõepoolest jääb mulle arusaamatuks, milleks on noolega fooris roheline tuli samas kui sellest lähtuvalt sõita pole võimalik, sest ka teistele põleb roheline ning ristipidi käib intensiivne liiklus. Inimesed kes selle koha ära jagasid ehk avaldavad arvamust milles peitub tolle ristmiku loogika ... mina igatahes välja ei suuda mõelda ... ehk peab kooli tagasi minema :P

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 19.10.09 18:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Üle pika aja sattusin jälle sinna kanti ning tõepoolest jääb mulle arusaamatuks, milleks on noolega fooris roheline tuli samas kui sellest lähtuvalt sõita pole võimalik, sest ka teistele põleb roheline ning ristipidi käib intensiivne liiklus. Inimesed kes selle koha ära jagasid ehk avaldavad arvamust milles peitub tolle ristmiku loogika ... mina igatahes välja ei suuda mõelda ... ehk peab kooli tagasi minema :P

Pigem peab rohkem linnas, eriti Tallinnas, sõitma, siis jõuab "kohale" :)

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 19.10.09 18:09 Tsiteeri

Tsitaat:

Mina küll ei jaganud seda kohta ära, lastekodu tänaval on ainult juhkentaliga ristudes foor.

Kui sa ei tea mida tähendab noolega foor, siis tasub kindlasti kohe liikluseeskiri uuesti läbi lugeda. Kui sellise elementaarse asjaga juba küsimusi tekib, siis ilmselt tasuks ennast eeskirjaga uuesti kurssi viia, mitte õppida testide vastuseid pähe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 19.10.09 18:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Ei tea. Siiamaani on kõik Tallinnas suht loogiliselt lahendatud ... Ainult Kotka tänavalt Kristiine keskuse tagant Tulikasse sõites ning sealt parempööret sooritades rohelise+noolega foori süttides peab jälgima et keegi sulle Koskla tnv-poolt vasakpööret sooritades sisse ei põrutaks ... päris mitmeid kordi on seal pöörded piirajasse lastud et kellegi eest ära saada kes külge tahab tulla :P Aga seal on viga juba sõitjates eneses ...

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 19.10.09 18:16 Tsiteeri

Tsitaat:

Kuidas on sinu liikumis suund?
Mis tänavalt kuhu tänavale?

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.09 18:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Ei tea. Siiamaani on kõik Tallinnas suht loogiliselt lahendatud ... Ainult Kotka tänavalt Kristiine keskuse tagant Tulikasse sõites ning sealt parempööret sooritades rohelise+noolega foori süttides peab jälgima et keegi sulle Koskla tnv-poolt vasakpööret sooritades sisse ei põrutaks ... päris mitmeid kordi on seal pöörded piirajasse lastud et kellegi eest ära saada kes külge tahab tulla :P Aga seal on viga juba sõitjates eneses ...

Kotka tänav ja Koskla tänav ei oma minu meelest küll ühist ristmiku.

Noolega foori osa vaata kohe kindlasti LE'st järgi, tundub, et oled selle osa täiesti vahele jätnud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.09 18:25 Tsiteeri

Minul on tunne, et Ultra ajab tänavaid tiba segi, sest Lastekodu ja Keldrimäe ristmikul ei tohiks foore olla!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.09 18:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Minul on tunne, et Ultra ajab tänavaid tiba segi, sest Lastekodu ja Keldrimäe ristmikul ei tohiks foore olla!

Eks ta ole jah, ilmselt soovib keldrimäelt sõita juhkentali ja seal on tõesti paremale pööramiseks noolega foor.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.09 18:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Viga millises söitjas?
Arvan, et pead silmas Kosklast tulijat, kes teeb vasakpööret, sest temale kehtib sinu suhtes veel paremakäereegel!

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.09 18:59 Tsiteeri

Tulika poolt Kristiine suurele ristmikule sõites roheline tuli koos lisasektsiooniga lubab paremalepööret piiranguteta ... koskla poolt tulijaile kehib ainult roheline mis lubab neil otse ja vasakule pöörata ... kuid otse sõitjad peavad nad läbi laskma - aga kuna tavaliselt tekkib vaba hetk suht foori rohelise vilkudes kiirendavad nad julmalt ette...

XZN M16
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.09 19:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Tulika poolt Kristiine suurele ristmikule sõites roheline tuli koos lisasektsiooniga lubab paremalepööret piiranguteta ... koskla poolt tulijaile kehib ainult roheline mis lubab neil otse ja vasakule pöörata ... kuid otse sõitjad peavad nad läbi laskma - aga kuna tavaliselt tekkib vaba hetk suht foori rohelise vilkudes kiirendavad nad julmalt ette...

Sellest saan aru, kuid ikkagi kehtib ettekeerajale sinu suhtes ju paremakäe reegel.Sina söidad puhtalt edasi...ja kui samal hetkel näiteks vasakkeeraja sulle küljelt sisse lendab...siis süüdi siiski tema, mitte Sina.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.09 20:22 Tsiteeri

Jap nõustun sellega aga ebamugav kui seliiseid situasioone ekkib :)

XZN M16
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 20.10.09 04:20 Tsiteeri

Kui juba närida tahate, siis närige ka see pähkel läbi. Tartus fooridega üldjuhul suht ok, aga ristmikel reguleerimine või siis reguleerimisest aru saamisega on omaette värk. Ma pole vist eeskirjade erinevalt tõlgendamisega nii palju kokku puutunud kui sellel ristmikul.
Nii palju infoks, et Pikk on peatänav ja Raatuse kõrvaltänav, kumb peab teisele teed andma kas kollane punasele või punane kollasele, nii palju veel, kes selle ristiga kursis pole, punase parema pöörde rada on ainus, mis on eraldi ja põhisuunast eraldatud saarekesega.
Minu kiiruga vorbitud "kunsti" üle võite kõva häälega naerda :D.

http://ufo.planet.ee/foorum/ristmik.jpg

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lorenzo
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: B7 avant quattro, 2x 82' Ford Capri

postitati 20.10.09 04:58 Tsiteeri

Varem ta ju isegi oli seda pidi et Pikalt tänavalt tulijad pidid teed andma, praegu ju on Raatuse tänavalt tulijatelt anna teed märgid?
Minu teooria on selline et kuna see jõeäärne tänav, Fortuuna või mis iganes, see on ju sealt silla poolt ühesuunaline, seega kogu annelinna poolt tulev liiklus mis tahab sillale või Narva mäele saada(kõige otsem tee annelinnast), on sunnitud seda ristmikku läbima ja niipalju kui mina seda ristmikku olen sõitnud siis põhiline mass liigubki Pikalt tänavalt Raatuse tänavale, vähem on neid kes kasutavad Raatuse tänavat Narva mnt.-lt nt. Jaama tänavale jõudmiseks. Lisaks sellele on Pikalt Raatusele ka suhteliselt tihe ühistranspordi liiklus.

Nüüd ma küll sain vist millestki valesti aru.

//Ja jah, ma hakkasin midagi muud mõtlema, ei lugenud kps-i posti korralikult mõttega läbi.
Loogiline ju oleks et punase noole suunas liikleja annab teed, eriti veel kuna ta on eraldi rajal ja tema seisma jäämine ristmikku umbe ei aja.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 20.10.09 05:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lorenzo

Nüüd ma küll sain vist millestki valesti aru.

:D Liiga raskeks mõtled enda jaoks selle. Tuleb silmanurgast märke jälgida ja peaks siis kõigile arusaadav olema.
'
See eraldus saar ainukesena Pika tn. otsas parempöörde tegemiseks on vist sellest ajast jäänud, kui pikalt tn-l (jõe poolt) oli peatee Raatuse tn-le. Aga ma võin ka valesti mäletada.

Sry for ot.

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.09 05:26 Tsiteeri

Kps, mis seal keerulist on? :) Pikalt parempöörde tegijad annavad Raatuselt allatulijatele ja Pikalt vasakpööret tegijatele teed, see märk on seal seepärast, et Pikalt vasakule pöörab enamus seda ristmikku läbivat liiklust. Ja muide, kas varem mitte seal peatee ei olnud? Annelinna poolt tulles mööda Pikka ja sealt vasakule Raatusele?

Ultra, soe soovitus, kui ikka ebameeldiv tundub või üle jõu käib, kasuta ühistransporti, usu mind, on nii sinul kui ka teistel liiklejatel parem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 20.10.09 05:30 Tsiteeri

Muideks Tartust rääkides Kaubamaja juures Riia ja Turu nuka pääl ka tekib paljudel autojuhtidel segadus Riia tänavalt tagasi Riia tänavale tagasi keeramisega. Et teine ots vist kaardilt vaadates Vabaduse pst, sealttuleval ja paremale pöörajal on anna teed märk. Ma saan aru, et vahet pole, kui sa sealt Riia tänavalt tuled, peaks tagasipööret tehes ja suundudes Kaubamaja keldrikorrusele-parklasse ikka jääma öigus peateel liikujale? Samas rada ka ju vahetatakse, et vöta nüüd kinni.

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.09 05:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Jap nõustun sellega aga ebamugav kui seliiseid situasioone ekkib :)

Ebameeldivaks teevadki olukorra sellised juhid kes ei tunne liikluseeskirju. Kohas kus neil on eesõigus jäävad toppama, kuna pole endas kindlad ja tekitavad sellega ebameeldivaid olukordi, kus teeandja jääbki ootama millal eesõigusega liikleja oma manöövri sooritab, viimane aga ei tea, et temal on eesõigus.

avanti
huviline

Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 2,8 Avant Q (müüdud)

postitati 20.10.09 05:59 Tsiteeri

Kuigi teema on sujuvalt läinud üldiseks, siis nõustun teemaalgatajaga, et Keskturu juurest Juhkentali pööramisel on foorid natuke kiiksuga, kuid lisan kohe, et kui jalakäijad punasega teele ei kappaks, siis saab seal hakkama küll. Kuna ise kasutan seda kohta selleks, et lõpuks Järvevanasse jõuda ja seda ca 17 paiku, siis üldjoontes see pööramine siiski õnnestub. Mõne sekundi põleb paremale nool enne kui Juhkentalis Olümpia poole "rong" liikuma lastakse. Varem kulgesin Järvevanasse Sossi mäe kaudu ent peale super-hüper viadukti avamist on sealne tipptunniliiklus läinud üksjagu kohmakaks. Minu arvates oleks võinud seda Sõjamäelt tulevat rida pikendada jalakäijate foorini. Aga vähemalt saab miski seltskond vastu rinda taguda, et ära tegime ja likvideerisime ummikud Järvevanas.
Rahulikku meelt Tallinna liikluses!
Ago
ps. Kuna minu lõppsiht kesklinnast liikudes on Sütiste tee algus, siis kas kellelgi on kogemust kui Järvevana asemel kasutada Veerenni, Tehnika tänava uut osa ja siis ilmselt Taksopargi risti kaudu Sõpruse pst mööda. On seal ca 17-17:30 paiku hõlpsam liigelda?

huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 20.10.09 06:35 Tsiteeri

Veerenni-tehnika on sel ajal kindlasti rahulikum kui järvevana. Ise sai siin tööl oldud mõnda aega Paldiski mnt ja sõle tn nurga peal, ning sealt oli vaja saada lennujaama juurde - kõige prblemaatilisemaks kujuneski Kristiine ristmik, ülejäänu juba väga sujuv ja kiire(v.a. juhul kui ülemiste juures matsu pole olnud)
Suunaga sütiste teele võid proovida niipidi: veerenni - tehnika - endla - sõpruse pst, jään vastuse võlgu, kuid kui nõmme tee avatud, siis kasutaksin seda sõpaka asemel.
Mis siin muud soovitada, kannatlikku meelt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
avanti
huviline

Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 2,8 Avant Q (müüdud)

postitati 20.10.09 06:58 Tsiteeri

Nõmme tee on avatud küll. Tänud soovituse eest. Seal on küll üksjagu tihti foore ent sama on ka Sõpruse peal vast.

Germo
huviline

Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8

postitati 20.10.09 08:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
See eraldus saar ainukesena Pika tn. otsas parempöörde tegemiseks on vist sellest ajast jäänud, kui
pikalt tn-l (jõe poolt) oli peatee Raatuse tn-le. Aga ma võin ka valesti mäletada.
Kivitare

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
...Ja muide, kas varem mitte seal peatee ei olnud? Annelinna poolt tulles mööda Pikka ja sealt vasakule
Raatusele?

Selle ristmikuga seoses tekkis meil kunagi Ivoonu'ga tõsine vaidlus - just selle peatee suhtes (Annelinna
poolt tulles mööda Pikka ja sealt vasakule Raatusele). Tema väitis, et pikk tn on peatee. Seda ma ei oska
öelda, kas ta uuris asja linnavalitsusest, aga mingi nädal peale vaidlust helistas mulle Tõnu Lukmann (liikluskorraldusteenistuse juhataja). Tema väitis, et seal pole sedasi kunagi peateed olnud. Samas tean mina ja mõned mu tuttavadki, et seal on selline märk olnud. Kui nüüd siitki lugeda tuleb välja, et nii mäletavad veel teisedki. :cool: Tõnu Lukmanni väitel pidi see ristmik olema Tartus kõige probleemsem. Kuna kunagi ammu oli olnud Raatuse tn peatee.

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 20.10.09 15:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Ebameeldivaks teevadki olukorra sellised juhid kes ei tunne liikluseeskirju. Kohas kus neil on eesõigus jäävad toppama, kuna pole endas kindlad ja tekitavad sellega ebameeldivaid olukordi, kus teeandja jääbki ootama millal eesõigusega liikleja oma manöövri sooritab, viimane aga ei tea, et temal on eesõigus.

Ma ei leia,et ultrale peaks kohe kõrri kargama,kui teine esitab küsimuse ?:o Küsija suu pihta ei lüüa ju! Ja teisks,kui pole endas kindel,pabki toppama jääma,see oleks küll vastutus tundetu,kui mitte kindel olles edasi põrutada? Arvan,et paljud,eriti kes on võõras linnas,ei tea liikluse iseärasusi,eriti kui sa ei tunne linna.
Näiteks Tartus Aardla Tn. ja Võru Tn. rist - tulles mõõda Aardlat sealt raudtee poolt Säästuka poole,näitab märk,et otse läheb kaks rada,nii kui ristist üle,tuleb äärmise raja sund põõrak paremale.Tihti jääb see äärepoolne auto toppama veel ristmiku juures,(kohe näha,et hämming juhil),et saaks vahetada rida,et otse minna.Ja liiklus seisab.Selleks peaks olema seal märk,et tegelikult,peale risti enam otse ei saa. Ja mõisavahes on algul kaks rada ja siis koab sujuvalt üks ära ( sattusin küll sinna Mõisavahe tänavale öösel aga kas ei olegi või ma ei märganud märki,et kaks rada üheks läheb?) Ja võõras kohas,tekib omalgi vahel arusaamatusi,eriti kus on palju paremakäe reegleid. OK,kui veel võõras kohas tuled ja keegi maru julgelt ikka paremalt tuleb siis loomulikut pidurdad kartes,et äkki jäi märk märkamata vms.
Ja heihei püstitatud teemat olen isegi mõelnud,kuna vaadates teisi juhte,tundub neil enamustel seal tunde küsimus olema. Ja ausalt peaks isegi eeskirjad üle vaatama,sest 15 aastaga nii mõnigi asi kahjuks ununenud ja näiteks Tallinnas sõitnud elus kaks korda ja päris raske oli ausalt:) Otsides Tallinnas õiget tee otsa,kui enam ei saa arugi kus oled, ja seal uimama jäädes oleks küll vist hr. Eero mu keset tänavat pae jagu lühemaks võtnud:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.09 16:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: avanti
Kuna minu lõppsiht kesklinnast liikudes on Sütiste tee algus, siis kas kellelgi on kogemust kui Järvevana asemel kasutada Veerenni, Tehnika tänava uut osa ja siis ilmselt Taksopargi risti kaudu Sõpruse pst mööda. On seal ca 17-17:30 paiku hõlpsam liigelda?

Arvan, et köige lihtsam on sul seda lahendust paar päeva kasutada.
Saad kella aegadega tiba mängida ja näed üldise olukorra ära.
Aga kuidas on lahendatud sinu marsruut hetkel?
Kesklinn suur ja lai :P

Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 20.10.09 17:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Spooky
Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
See eraldus saar ainukesena Pika tn. otsas parempöörde tegemiseks on vist sellest ajast jäänud, kui
pikalt tn-l (jõe poolt) oli peatee Raatuse tn-le. Aga ma võin ka valesti mäletada.
Kivitare

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
...Ja muide, kas varem mitte seal peatee ei olnud? Annelinna poolt tulles mööda Pikka ja sealt vasakule
Raatusele?

Selle ristmikuga seoses tekkis meil kunagi Ivoonu'ga tõsine vaidlus - just selle peatee suhtes (Annelinna
poolt tulles mööda Pikka ja sealt vasakule Raatusele). Tema väitis, et pikk tn on peatee. Seda ma ei oska
öelda, kas ta uuris asja linnavalitsusest, aga mingi nädal peale vaidlust helistas mulle Tõnu Lukmann (liikluskorraldusteenistuse juhataja). Tema väitis, et seal pole sedasi kunagi peateed olnud. Samas tean mina ja mõned mu tuttavadki, et seal on selline märk olnud. Kui nüüd siitki lugeda tuleb välja, et nii mäletavad veel teisedki. :cool: Tõnu Lukmanni väitel pidi see ristmik olema Tartus kõige probleemsem. Kuna kunagi ammu oli olnud Raatuse tn peatee.

Põlise tartlasena väidan ma jätkuvalt, et ammusel ajal oli Raatuse tn peatee ja peale Pika tänava rekonstrueerimist on Pikk tn peatee ja peatee on alati olnud seal ristmikul sirgjooneline, mitte suunda muutev. Pikk tänav tehti pärast rekki otsesuunas peateeks seetõttu, et kavas oli ta välja ehitada kuni Narva mnt'ni aga see on siiamaani tegemata ja ma ei tea, kas ja kuna seda üldse tehakse.
Kuna Spookyga me teede koha pealt kokkuleppele ei jõudnud, siis ma küsisin tõesti asja Tõnu Lukmani käest ja tema kinnitas minu seisukohti.

PS. 2 aastat tagasi käisin ma täiendavalt autokoolis ja sinna minnes mõtlesin ma tõsiselt, et mul on liikluseeskirjast hea ettekujutus aga nii kurb, kui see ka pole, oli mul sellest ikka väga ähmane arusaam ehk siis oleks autojuhtidel vägagi kasulik aegajalt oma teadmisi värskendada ja seda arki lehe peal teste tehes ka kontrollida.

Kui ei ole midagi asjalikku õelda, siis ole palun vait!!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 49.5% - SQL: 50.5%]