Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: C3 Spidomeetri ploki parandus; abi vaja (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1247)
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100

postitati 15.10.09 20:13 Tsiteeri
C3 Spidomeetri ploki parandus; abi vaja

Auto A100 C3 90a.
Esialgne probleem: Spido hüppab, vahet ei toimi üldse; temp näidik töötab.
Mõlemad töötavad mingi aeg, kui peale koputada kõvasti.

Soovitati nii Eintsi kui mõne teise poolt skeem üle joota, kuna äkki mõni külmjoode lahti.
Uurisin ja puurisin nu igaljuhul ei tuvastanud ühtegi silmnähtavat kohta ja jootsin vast suurel määral pea plaadi, kui spido enda plaadi üle.

Spido avamisel osutus kõige raskemaks nõela eemaldamine.
Vähemalt seda ma arvasin.

Hetkeseis selline.. tee mis tahad nõel tagasi ei lähe.
Olen surunud, koputanud, pressinud. ja tagasi ei lähe, ennem läheb nõela jalg kõveraks, kui see sinna sisse läheb.

Kellegil äkki kokkupuudet või kogemust, Kuidas see sinna tagasi saada?

Samuti millest võib tulla see hüppav spido? Ja kui muud üle ei jää, äkki on kellegil teist, töökorras, spido mulle pakkuda?

Juhendiks, kus mõlemas oli juttu, et nõel jõuga ära kõib kasutasin:
http://www.humanspeakers.com/audi/odometer.htm
http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2087589

Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.09 07:54 Tsiteeri

Sain nii palju targemaks.
1. ei ole mõtet hakata kiiruga tegema midagi, pigem järgi küsida teadjamatelt. Kuigi on oht neid ära tüütada.
Igaljhuhul spido hüppamised jne ei ole enamasti siiski spido enda viga, vaid bloki viga aka bloki suur trükkplaat vaja joota ja selleks ei pea spido nõela ega midagi eemaldama. spido käib kolakana muudest asjades eemal ja hea nii toimetada.

2. Sain juba uue spido ja loodan, et see töötab.

3. kuidagi peab see nõel seal käima ja huvi pärast ikkagi, et mida ma valesti tegin ja kuidas selle sinna tagasi saaks.
Seda ma ikka veel ei tea kuidas.

Õnneks tahhokas töötab ja kuna spidokas väga ennamgi ei töödanud, siis hetkel eriti suur kaotus ei ole.
Mootori tempi trükkplaadi ülejootmine ei aidanud, kuna too ikka näitab siis kui tahab, mitte siis, kui mina tahan.

Minge metsa!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 17.10.09 09:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ullivilli
Sain nii palju targemaks.
1. ei ole mõtet hakata kiiruga tegema midagi, pigem järgi küsida teadjamatelt. Kuigi on oht neid ära tüütada.
Igaljhuhul spido hüppamised jne ei ole enamasti siiski spido enda viga, vaid bloki viga aka bloki suur trükkplaat vaja joota ja selleks ei pea spido nõela ega midagi eemaldama. spido käib kolakana muudest asjades eemal ja hea nii toimetada.

2. Sain juba uue spido ja loodan, et see töötab.

3. kuidagi peab see nõel seal käima ja huvi pärast ikkagi, et mida ma valesti tegin ja kuidas selle sinna tagasi saaks.
Seda ma ikka veel ei tea kuidas.

Õnneks tahhokas töötab ja kuna spidokas väga ennamgi ei töödanud, siis hetkel eriti suur kaotus ei ole.
Mootori tempi trükkplaadi ülejootmine ei aidanud, kuna too ikka näitab siis kui tahab, mitte siis, kui mina tahan.

Nõela ei tohigi välja tõmmata vaid osuti nõela otsast.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.09 10:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Nõela ei tohigi välja tõmmata vaid osuti nõela otsast.

V nu tuli osutu ära ja seal all oli jupike mingit pulgakest.
Terminites ma enam kohe mitte ei ole kindel nii et raske nii kirjeldada.

Minge metsa!
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.7% - SQL: 78.3%]