Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  5
Autor:
Pealkiri: Audi S4 Avant 2.7 Biturbo - 2000 - OttOlesk (Vastuseid: 121 | Vaatamisi: 34691)
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 05.10.09 21:03 Tsiteeri
Audi S4 Avant 2.7 Biturbo - 2000 - OttOlesk

http://i613.photobucket.com/albums/tt214/OttOlesk/pildid/11177210.jpg
http://i613.photobucket.com/albums/tt214/OttOlesk/pildid/11177213.jpg
http://i613.photobucket.com/albums/tt214/OttOlesk/pildid/11177216.jpg
http://i613.photobucket.com/albums/tt214/OttOlesk/pildid/DSCF0029.jpg?t=1275927192
http://i613.photobucket.com/albums/tt214/OttOlesk/pildid/OgAAAIhr6noBesS6CYnEYOw5XiLQyjoZ1_o.jpg
http://i613.photobucket.com/albums/tt214/OttOlesk/pildid/OgAAAJkYWzRqLYAD1AQUbAjVVIGyn4n3LnZ.jpg
http://i613.photobucket.com/albums/tt214/OttOlesk/pildid/S4034.jpg
http://i613.photobucket.com/albums/tt214/OttOlesk/pildid/S4035.jpg
http://i613.photobucket.com/albums/tt214/OttOlesk/pildid/S4.jpg

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Sqad
huviline

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: -

postitati 06.10.09 03:01 Tsiteeri

Ääretult "sisukas" teema.
Ole nüüd hea ja lisa midagi ka peale piltide.

Transport : info@cargobuild.ee www.CargoBuild.ee +372 58 98 98 98
Nüüd ka Facebookis
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.09 06:20 Tsiteeri

BOSE helisüsteem, Recaro nahksisu, veljed 17'' (Barzetta Tendenza), kliimaautomaatika, läbisõit 200 000 km. Kütusekulu 100km/h püsikiiruse hoidjaga umbes 10, tundub palju olevat, äkki kellegil soovitusi. Ostmisest olen vahtanud tagarataste laagrid, esimesed ja tagumised pidurklotsid ja lähiajal vahetan ka esisillas mõned kannid ära.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 06.10.09 06:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk
Kütusekulu 100km/h püsikiiruse hoidjaga umbes 10, tundub palju olevat, äkki kellegil soovitusi. Ostmisest olen vahtanud tagarataste laagrid, esimesed ja tagumised pidurklotsid ja lähiajal vahetan ka esisillas mõned kannid ära.

Kütusekulu ma ei usu, et sa eriti vähemaks saad, kui siis liitrikese 100km/h peal püsides. Tagarattalaagrid ja vedrustuse teema on 'vanad naljad' selle mudeli puhul. Enamus, kes neid autosi omavad, on ka neid vahetanud.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.09 06:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Tsitaat:
Kütusekulu 100km/h püsikiiruse hoidjaga umbes 10, tundub palju olevat, äkki kellegil soovitusi. Ostmisest olen vahtanud tagarataste laagrid, esimesed ja tagumised pidurklotsid ja lähiajal vahetan ka esisillas mõned kannid ära.

Kütusekulu ma ei usu, et sa eriti vähemaks saad, kui siis liitrikese 100km/h peal püsides. Tagarattalaagrid ja vedrustuse teema on 'vanad naljad' selle mudeli puhul. Enamus, kes neid autosi omavad, on ka neid vahetanud.

Olen kuulnud jah, aga aasta aega auto omanik olnud ja siiamaani suuremaid probleeme ei ole esinenud. Ütlen, et äärmiselt hea auto on.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 06.10.09 06:46 Tsiteeri

Mis jubinad seal laes on? Mingi valguspakett?

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.09 07:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk

Salongi valgustus jah, 2 lampi, mõlemale eraldi lüliti ja üks ühine (on/off ja see keskmine osa siis kui uksed lahti, siis põleb). Minu arust see kõikidel S4-del.

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 06.10.09 07:04 Tsiteeri

Need on jah seal valgustuse jubinad.
Kust auto ostetud on? Kas tõid ise Eestisse või leidsid siit sellise "koleda" sisuga auto? :)
Kas tegu on veel tehaseseades autoga või on miski soft ka juba paigaldatud?
Navi Plus on vist ainuke asi mida mina sinna autosse veel tahaks. :)

Edit: Omanik jõudis juba vastata jubinate kohta laes. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.09 07:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dan
Kust auto ostetud on? Kas tõid ise Eestisse või leidsid siit sellise "koleda" sisuga auto? :)

Tartust ostetud, šveitsist toodud, Recaro ülikena sisu minu arust (võiks veel kerge nahahoolduse ka teha, ei ole selleni jõudnud veel), navi oleks hea idee küll (Y). Praegu veel kõik originaal, aga viimasel ajal olen mõelnud küll mingi teistsuguse softi peale, aga ei ole sellega ennast veel kurssi viinud, et kust saaks ja mida saaks.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 06.10.09 07:19 Tsiteeri

Selle Navi Plusi koha pealt olen mina küll skeptiline, sest see Navi, mis tollal sisse pandi, ei ole kasutatav praktiliselt kuskil meie regioonis, teine asi on veel TV-lisa, seegi kaob ju kohe-varsti ära (lisana digi-tv box maksab ka mitte vähe ja lisab jällegi mittestandartseid lahendusi) ehk MINU arvamuse kohaselt on sinu lahendus oluliselt rohkem kasutatav, kui tolleaegne TV+ navi, loomulikult viimased Audi navid on juba rohkem kasutatavad aga arvestades B5 S4 hinda, siis oleks suhteliselt mõttetu investeering.

Tsitaat:

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 06.10.09 07:39 Tsiteeri

Kift!
Viled on juba vahetatud? :D
Kui softiga ei viitsi veel jamada, siis võid proovida algatuseks väljalaske vabamaks teha. Softi soovitan ainult tuntud tegijate oma. Endal Oettinger ja võib rahule jääda.

Mis puudutab esisilla vastupidamist või -pidamatust, siis minuarust on see veidi ülespuhutud teema. Ise olen mõned tükid vahetanud. Viimati aasta tagasi. Pannud normaalsed jubinad ja noh, praegu veel ei kolise. Ptüi-ptüi.

Ma muretseks kasti ja siduri pärast rohkem. Aga oleneb ilmselt sõidustiilist. Ma igatahes maksin oma kooliraha ära, et käiku vahetama õppida.

PS! Rapla kardirajal oled proovimas käinud? Vihmase rajaga oli igatahes päris fun.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 06.10.09 08:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MartinCS
PS! Rapla kardirajal oled proovimas käinud? Vihmase rajaga oli igatahes päris fun.

Alati võid kuiva raja trenni proovida(sõiduvõtete poolest), kuid quattroga on tunduvalt lõbusam kui libe on. Mida libedam - seda lõbusam. Traditsiooniliselt on jäärajal alati rohkem quattromehi olnud kui suvel rinkal. Ja ma pole ühtegi quattromeest enne näinud, kes talve ei ootaks.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.09 08:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MartinCS
Kift!
Viled on juba vahetatud? :D
Kui softiga ei viitsi veel jamada, siis võid proovida algatuseks väljalaske vabamaks teha. Softi soovitan ainult tuntud tegijate oma. Endal Oettinger ja võib rahule jääda.

Mis puudutab esisilla vastupidamist või -pidamatust, siis minuarust on see veidi ülespuhutud teema. Ise olen mõned tükid vahetanud. Viimati aasta tagasi. Pannud normaalsed jubinad ja noh, praegu veel ei kolise. Ptüi-ptüi.

Ma muretseks kasti ja siduri pärast rohkem. Aga oleneb ilmselt sõidustiilist. Ma igatahes maksin oma kooliraha ära, et käiku vahetama õppida.

Ei ole turbodega midagi teinud. Lugesin, et k03 turbode eluiga umbes 160 000 km, aga praegu tundub, et puhuvad väga hästi. Varsti tahaks kontrollida küll turbo rõhkusid ja asju. Kast ja sidur on väga timm, asfalti peal ei ole kordagi sidurit järsult lahti lasknud, kruusa peal mõned üksikud korrad, aga siis hakkas ka kahju autost :P, üritan selle koha peale autot hoida, selle tõttu väldin ka kiirendusvõistlusi. Rapla kardikale olen mõlenud minna küll, aga miski pärast ei ole veel jõudnud. Ei kahtlegi selles et seal huvitav on :P. Üritan veel enne talve ära käia.

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.09 08:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Tartust ostetud, šveitsist toodud, Recaro ülikena sisu minu arust (võiks veel kerge nahahoolduse ka teha, ei ole selleni jõudnud veel), navi oleks hea idee küll (Y). Praegu veel kõik originaal, aga viimasel ajal olen mõelnud küll mingi teistsuguse softi peale, aga ei ole sellega ennast veel kurssi viinud, et kust saaks ja mida saaks.

Recaro sisu on muidugi ülikena! Seepärast kirjutasingi "koleda" jutumärkide vahele! :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 06.10.09 18:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk

Salongi valgustus jah, 2 lampi, mõlemale eraldi lüliti ja üks ühine (on/off ja see keskmine osa siis kui uksed lahti, siis põleb). Minu arust see kõikidel S4-del.

Minu teada see valgustus seal laes kõigil facelift autodel (99-) :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.09 18:50 Tsiteeri

Võibolla ma olen loll, aga ma ei ole siia maani aru saanud, mis asi see facelift on? :P

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 06.10.09 18:53 Tsiteeri

Kõige lihtsam aru saada - ees on suunatuled ja tavatuled koos. Pre-face-lift autol aga tavatuli ja suund eraldi detailid ning ees küljetiival suunatuli ka pikem, mitte ruudu kujuline väike.
Muid erinevusi on ka piisavalt, aga need 2 on rohkem silma torkavamad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 06.10.09 19:26 Tsiteeri

Facelift tähendab mudeliuuendust.

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 06.10.09 19:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Imres
Facelift tähendab mudeliuuendust.
Mudel kui selline B5 jäi ju samaks...facelift = otsetõlkes iluravi, saneerimine, fassaadi remont ehk nägu on uue ilme saanud :D Et siis väline muutus peamiselt (tuled, stanged, liistud, jne...):cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Uk_
klubiliige

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: B5 RS4

postitati 07.10.09 01:13 Tsiteeri

Oi mis tore suguvend välja ilmunud :-)
Mis muud kui nael kummi, aga jh igaks seitsmeks juhuks soovitan arvestatavat summat tagataskus hoida, et korra aastas ikka tõsiselt masinast üle käia.
Mis puutub Nav+ siis jh pole väga m6tet taga nutta. Nagu mainiti juba, et CD põhisele süsteemile pole baltimaade kaarte tehtud ja ei tehta kaa. Mind isiklikult vihastab kõige rohkem see salongisisene headunit - ei mängi muusikaplaati, peab alati taguotsa kallale minema boxi niblima. Tv box kah rohkem eputamise asi kui kasu sellest sahisevast analoogsignaalist (ainult välise meediaplayeriga on midagi teha läbi viimase).
Lõpuks küsiks sportlikust huvist nende peene kodaraga velgede täpseid parameetreid.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you take the wall with you.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.09 07:21 Tsiteeri

Kusjuures ei teagi täpseid parameetreid, sest need olid mul all ainult nädala vist (kuni enda uued kätte sain), aga tavalised OZ Racingud, suhteliselt tuntud velg, ma palju näind selliseid.

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.09 10:48 Tsiteeri

Velje nimi peaksid olema siis OZ Superturismo.

Kütusekulust niipalju, et mul on ka samasse auku see maanteel seega vaevalt, et sealt palju kärpida annab. Niipalju siiski on vahet, et mul ei ole stock soft ja on toll suurem velg.

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 07.10.09 10:50 Tsiteeri

Minul kulu maanteel.. 9 või alla. Keskmine 11,5-12,5. Täpselt mõõtnud pole. Püsikat kaa pole (veel). Minul chipp + väljalase + õhuvõtt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.09 11:04 Tsiteeri

Sa räägid siis nüüd keskmisest? Minul ka chipp ja väljalase kuid maantee kulu olen vaadanud ainult selle järgi kus kandis see hetkeline kõigub, ühtlase kiirusega sõites. Täpselt pole ka mina mõõtnud kuna siis ei tohiks sooritada ühtegi mõõdasõitu. Suures plaanis on mul suhteliselt ükskõik kas ta võtab 9 või 10 sajale aga lihtsalt imelik, et kulu vahe põhimõtteliselt liiter.

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.09 11:22 Tsiteeri

Ma kevade poole tahaks ka panna 18'' alla ja olen mõelnud samuti uue softi peale, kas see tähendab siis, et kütusekulu suureneb veelgi? Ja mis õhuvõtust sa räägid? Mis tehtud on? Ja seda ka, et ma sõbra jutust olen aru saanud, et väljalase vabaks muudab auto häält, aga kas see annab midagi performancile ka juurde või on see vajalik kui chip panna? Et mis teema sellega on?

Lehekülgi:  1  2  3  ..  5
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 40.8% - SQL: 59.2%]