Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kus on see filmitud?? (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2005)
Rauno005
huviline

Registreerunud 07.05.09
Kasutaja on eemal

Auto: Opel Astra GT,MB E320CDI 07a 150kw

postitati 18.09.09 07:43 Tsiteeri
Kus on see filmitud??

Tere!

Oskab keegi öelda, kus on see üritus filmitud http://www.youtube.com/watch?v=hqLxs-On6os ?
Võiks isegi enda liikuri mingi mudasema ilmaga seal proovile panna:D

www.rollar.eu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 18.09.09 07:49 Tsiteeri

Mine uuri Audi-club.ee kuttide käest äkki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.09 10:38 Tsiteeri

Ei ole raske ju audi-clubi foorumist vaadata, et see toimus Pannjärve karjääri lähistel Ida-Virumaal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 18.09.09 11:28 Tsiteeri

Või toksida meie otsingusse nimi "alehandro" ja lugeda tema autoteemast. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.09 17:52 Tsiteeri

Kui mul oleks D2 A8 või B5 A4 siis ma küll sellisesse mülkasse läbivusteste tegema ei roniks. :o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100

postitati 18.09.09 18:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kella4
Kui mul oleks D2 A8 või B5 A4 siis ma küll sellisesse mülkasse läbivusteste tegema ei roniks. :o

Miks küll.
Auto oleks, aga ei sõidaks nii nagu.... Ikka kui asi ostetud võiks ju seda kasutada ka :P
Nu vbolla oleks patroliga mõistlikum, aga mõistlikus ongi see, mis teeb elu igavaks ja kahetsema, et midagi pole teinud. :)

Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 19.09.09 07:36 Tsiteeri

Tsitaat:

Vaata SIIA, mida D2 tegema peab, kui korterelamust mitte keegi suurele teele ei pääse :P. 15-30min, sai majade ümbruses korduvalt "sahka pandud" ja hiljem lihtsalt oma masinat 30min lumest puhastatud, et ülekuumenemisprobleeme ei tekiks ja kõik olid rahul :D. Ning lisaks on kõik minu hetkel olevad C4'd on läbinud KORDUVALT samasuguseid ja oluliselt hullemaid teste. Nii et mis ma selle jutu peale oskaks kosta "... kui mul oleks... siis ma küll sellisesse mülkasse läbivusteste tegema ei roniks" :P.

Lisaks veel üks illustreeriv pilt, millistes tingimustes tuleb autosid kasutada kui põld on ainult neliveolise poolt läbitav - pilt:D. Leidsin veel ühe "rescue missioni", kus sai seda isendit välja kakutud ja oli tükk tegemist, et ise mitte läbi vajuda :). Mul pole paraku kõigist seiklustest kaugeltki mitte pilte tehtud, kuhu ma olen oma liikureid "uputanud" või "istutanud".

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 19.09.09 14:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:

Vaata SIIA, mida D2 tegema peab, kui korterelamust mitte keegi suurele teele ei pääse :P. 15-30min, sai majade ümbruses korduvalt "sahka pandud" ja hiljem lihtsalt oma masinat 30min lumest puhastatud, et ülekuumenemisprobleeme ei tekiks ja kõik olid rahul :D. Ning lisaks on kõik minu hetkel olevad C4'd on läbinud KORDUVALT samasuguseid ja oluliselt hullemaid teste. Nii et mis ma selle jutu peale oskaks kosta "... kui mul oleks... siis ma küll sellisesse mülkasse läbivusteste tegema ei roniks" :P.

Lisaks veel üks illustreeriv pilt, millistes tingimustes tuleb autosid kasutada kui põld on ainult neliveolise poolt läbitav - pilt:D. Leidsin veel ühe "rescue missioni", kus sai seda isendit välja kakutud ja oli tükk tegemist, et ise mitte läbi vajuda :). Mul pole paraku kõigist seiklustest kaugeltki mitte pilte tehtud, kuhu ma olen oma liikureid "uputanud" või "istutanud".

Ei tea jah, kuidas sõberpoiss oma Hyundai sellisesse mülkasse ajas :D

Lisaks selle teema kohta- inimestel on way liiga palju vaba aega ja liiga palju lolle ideesid...kahjuks nad ka realiseerisid oma lollid ideed... Kahjuks näitab see inimeste suhtumist oma autodesse...videos nähtu põhjal võib järeldada, et suurem osa neist naljameestest on vene rahvusest mehepojad...kenadest autodest kahju...aga noh, öeldakse, et loll pea on ihule nuhtlus. Veidi ümber sõnastada ja võiks öelda: loll omanik on autole nuhtluseks :P

kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.09.09 16:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:

Kaps ma ei mõelnudki seda, et "kalli ja ilusa (Q)" autoga ei võiks lumes hullata või kerges poris naabripoisi hundaid välja sikutada, see on hoopis teine teema ju kui D2 läheb metsatraktorite sissetallatud rööpaid pidi niiet põhi lohiseb mööda kände-juurikaid, peeglid käivad mööda puid ning stangede küljest lendab juppe, antud juhul see nii enamvähem oli, siis see on minu arvates vale.

Kui mul oleks selline masin (Q), ei kahtleks ma hetkegi kui väljas lumi põlvini.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.6% - SQL: 67.4%]