Lehekülgi: 1 2 |
meim
huviline
Registreerunud 11.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100
|
postitati 09.06.04 21:45
|
|
|
Hoiatuseks Tartu inimestele auto remontimisel...
Lugu ise jargmine.Mu Tartu sugulane oma Audi 80 B4-ga kais ulevaatusel ja seal mainiti et varsti aeg esisilla ootsa puksid valja vahetada.Astus ta
sisse siis TURU Autokaupadesse.Sealt sai ta siis puksid ja mainiti et nende tookojas voimalik ka vahetada.Moeldud- tehtud.Lisaks puksidele vahetati ka
pooltelje kumm ja esimesed piduriklotsid.Nuud on sest 3 nadalat ja monedgi koned mu 55a sugulaselt et autol on midagi mada.Sai tana kontrollitud.
TULEMUSED:1.Pooltelje kummiga kaasas olev maare kaib sinna sisse-selle pooltelje eluiga on nuud poole luhem.
2.PIDURIKLOTS OLI RAUAPOOLEGA VASTA KETAST PANDUD.Ja sugulane oli veel 'meistrile' maininud et imelik haal kes oli vastand et see on
normaalne enne kui klots sisse kulub-3 nadalaga on ketas nii et laheb vahetusse.
3.Mootori aluse katte eemaldamiseks pidi logari otsad lahti andma.Need jaetigi lahti-nuud on soiduga tuul logarid vastu kummi surund ja molemal suur
auk sees.
NII ET "SOOVITAN SOOJALT"seda kohta kui kellegi auto liiga vahe remonti vajab.
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 09.06.04 23:35
|
|
|
Niivõrd absurdne, et raske uskuda Sellest peaks kirjutama lehes, mitte
ainult siin foorumis
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 10.06.04 04:24
|
|
|
TULEMUSED:1.Pooltelje kummiga kaasas olev maare kaib sinna sisse-selle pooltelje eluiga on nuud poole luhem.
Mul jookseb selle lausega kuul kokku kahjuks.
Ülejäänud on aga väga karm.
|
|
|
|
tarts
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.06.04 06:08
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja QUATTRO
Ülejäänud on aga väga karm. |
ilmselt on mõeldud, et siis seda määret sinna ei pandud, vist....
Tuttav koht muidu, ei oska nende remonditöid hinnata-kommenteerida. A kord lasksin seal silda reguleerida, midagi kahtlast hiljem ei ole täheldanud...
www.eksperthooldus.ee
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 10.06.04 06:08
|
|
|
oejahh .....
ma räägin ammu juba et TAINAID on maailm täis 
|
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
postitati 10.06.04 06:13
|
|
|
tarbijakaitse vahest abiks? Eeldusel et arve maksja oli eraisik.
jalgratturid jalgrattateele
|
|
|
|
meim
huviline
Registreerunud 11.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100
|
postitati 10.06.04 07:19
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja QUATTRO
Ülejäänud on aga väga karm. | Mis seal moista.Ta oli pooltelje otsa lahti votnud.ara puhastanud ja ilma maardeta uuesti kokku pannud
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 10.06.04 09:28
|
|
|
Noh nagu minu tuttav ütles...
"ja üldse võite rohkem salome'st kah juppe osta, siis jääb see koht ka meelde" 
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
brunnts
huviline
Registreerunud 16.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2,3
|
postitati 10.06.04 09:43
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja meiemees
Lugu ise jargmine.Mu Tartu sugulane oma Audi 80 B4-ga kais ulevaatusel ja seal mainiti et varsti aeg esisilla ootsa puksid valja vahetada.Astus ta
sisse siis TURU Autokaupadesse.Sealt sai ta siis puksid ja mainiti et nende tookojas voimalik ka vahetada.Moeldud- tehtud.Lisaks puksidele vahetati ka
pooltelje kumm ja esimesed piduriklotsid.Nuud on sest 3 nadalat ja monedgi koned mu 55a sugulaselt et autol on midagi mada.Sai tana kontrollitud.
2.PIDURIKLOTS OLI RAUAPOOLEGA VASTA KETAST PANDUD.Ja sugulane oli veel 'meistrile' maininud et imelik haal kes oli vastand et see on
normaalne enne kui klots sisse kulub-3 nadalaga on ketas nii et laheb vahetusse.
3.Mootori aluse katte eemaldamiseks pidi logari otsad lahti andma.Need jaetigi lahti-nuud on soiduga tuul logarid vastu kummi surund ja molemal suur
auk sees.
NII ET "SOOVITAN SOOJALT"seda kohta kui kellegi auto liiga vahe remonti vajab. |
Ei taha kuidagi uskuda, et sellist s...a on võimalik kokku keerata. Piduriklots tagurpidi panna???
Life is hard. It's harder if u're stupid.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
rax21
klubiliige
Registreerunud 06.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2,5 4wd
|
postitati 10.06.04 15:23
|
|
|
kas sa mõtlesid seda ringteeautokaubad poodi?
ka minul halb kogemus lasin õli vahetada ja sõitma minnes kukkus mootori põhjakatte alt ära see plastik siis läksin uut küsima öeldi meie et tellivad,
kuu möödas ei mindagist, siis küsisin et kuhi jäi ja müüa ütles se ei ole meie viga pöördu garaaxi ülemuse poole ja sealt öeldi et tuled kuu hiljem
nõudma. ja nii ma siis sõidangi ilma sest pole midagi sinna külge panna
sinna garaazi ma ei lähe aga poodi ehk võib isegi minna veel, kuna lubati alet teha kui ostan sealt midagi, aga garaazi ei soovita kellegile.
13.014 @ 170,17
|
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 10.06.04 16:45
|
|
|
minumeelest võiks selliste töökodade/poodide, kes sõna otseses mõttes s***a kokku keeravad, uue lingi teha, et kohe silma all oleks kuhu
töökotta/poodi pole mõtet minna
või mis rahvas arvab?
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 10.06.04 16:56
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Driver
minumeelest võiks selliste töökodade/poodide, kes sõna otseses mõttes s***a kokku keeravad, uue lingi teha, et kohe silma all oleks kuhu
töökotta/poodi pole mõtet minna
või mis rahvas arvab? |
Päris nii üldistavalt ei saa kahjuks asja kokku võtta.Kes teeb sellel ikka juhtub,eriti veel nendel kes remondivad mitut marki autosid(nn
universaalnahaalid).
Tean omast käest,et põhjuseid kus miskit nihu läheb on mitmeid.Tüütu klient on neist esimene(St kohad kus lastakse klient auto juurde,kes kipub veel
ise õpetama ja tahab ka aidata.
Teiseks,kui on juba tööpäev pea õhtus ja on olnud mõningad jamad,mille tõttu kogu tööprotsess võttis loodetust rohkem aega.(kliendiga on kindel
kellaaeg kokku lepitud ja paljud asjad tehakse seega üle t..a)
Kolmandaks,alati on olemas inimlik eksimus.Kui isik või firma oma viga hiljem ka tunnistab siis on see igati teretulnud nähtus.
Keegi meist ei ole sündinud meister ja ma usun et nii mõnigi meist on suuremaid jamasid kokku keeranud kui eelpool mainitud,iseasi kes seda tunnistada
julgeb avalikult.
Minul on juhtunud nii mõndagi ja alati on saanud asi ka lahendatud.
Peace
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 10.06.04 17:10
|
|
|
QUATTROga nõus - kes teeb sel juhtub. Niikaua, kuni ei ole tegemist hooletuse või lohakusega. Siin kirjutatud jutud on aga absurd juba - või ei oska
inimene ise oma õiguste eest seista. Sellise "laimulisti" tegemine vist eestlastele omase kadeduse tõttu natuke küsitava väärtusega.
Tunnistan ausalt, et olen TEADMATUSEST teinud kah suuri prohmakaid OMA (mitte kellegi teiste) autodega ja loomulikult kannan täiel määral ka
prohmakatega seotud kulud ega teeni raha igapäevatööna sellega, mida ma ei oska. Üleüldse, inimese ravimine on lihtsam: keegi ei tule vigaselt
paigaldatud varuosa pärast nina alla hõõruma, vaid need vead korrigeerib loodus ise Halvemal juhul mulla all...
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.06.04 17:22
|
|
|
Abiks oleks alati küsida, kas antud tööd on mistahes töökojas keegi teostanud, kui ei ole, siis mina küll pole oma autot jätnud õppevahendiks. Eks
tegijal juhtub loomulikult, aga selle kohta ütleks, et ära näpi kui ei oska või kui ei oska siis küsi - keegi ikka midagi teab, mitte ära soperda
midagi kokku.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Driver
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.06.04 17:29
|
|
|
mõtlesin just seda et aegajalt ikka käivad sellised teemad läbi et keegi kuskil miski s**a kokku keerand ja pärast asjaga jama olnud
et võiks sellised kohad kuskile üles loendada
ei taha ise ka kuskil remondikohas järgmine katsejänes olla
et kui kellelgi midagi öelda oleks mingi koha kohta saaks sinna kirja panna
lihtsalt hoiatuseks
no hard feelings
|
|
|
VIP
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V
|
postitati 10.06.04 18:08
|
|
|
Mina Driver-i poolt! ja see et "tegijail juhtub ikka" selle loo puhul küll midagi ei vabanda! saaks aru kui mõni polt jääb lahti aga no see
lugu......
|
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
postitati 10.06.04 18:16
|
|
|
selle pärast ma tahangi ise ninapidi juures olla, et mingisuguseid väga debiilseid prohmakaid ei tehtaks, mitte sellepärast, et ahaa, näen, kuidas
tehakse ja järgmine kord teen ise.
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
AudiQuattro
huviline
Registreerunud 17.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Quattro Avant 2,5tdi 132kw -03
|
postitati 11.06.04 18:11
|
|
|
Minu saatus oli seal püksilukkudega ära kriibitud poritiib ja õliste näppudega ära mökerdatud hele salong Kui jutt Ringtee autoremondist ikka käib....
~~The fellowship of the four silver rings~~
|
|
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
postitati 13.06.04 11:53
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja VIP
Mina Driver-i poolt! ja see et "tegijail juhtub ikka" selle loo puhul küll midagi ei vabanda! saaks aru kui mõni polt jääb lahti aga no see
lugu...... |
njaah, mul jäeti kummiboxis 4 jast poldist 3 lahti, ei olnud just mõnus.........
|
|
|
|
Driver
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.04 16:48
|
|
|
see seal tore koht küll jah aga ma üldiselt muid foorumeid ei kasuta kui AUDICLUB.EE ja seega leian et siingi võiks selline teema olla või siis äkki
saaks selle teema sealt streetrace.org meile kuidagi aktiivseks teha.
sest tulevikus on seda praegust käimas olevat teemat vist suht raske otsinguga leida ma arvan
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
postitati 13.06.04 18:28
|
|
|
mul vahetati seal õhufiltrit ja kui ära hakkasin sõitma siis auto üle 2000 pöörde ei läinud. läksin siis tagasi ja seal naerdi ,et filtri vahetusega
ei ole võimalik autot p....e keerata. kui ka kisa tõstsin siis tuldi vaatama ja ennäe imet üks juhe oli ära lõhutud mingi pistiku küljes.(eks sigari
mehed teavad kuda see õhufilter sinna mahub)
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 13.06.04 19:10
|
|
|
Sellepärast mina oma autot ise remondingi, et kui tekib mingi olukord, et unustan midagi külge keerata või lahti, siis on süüdlane omast käest võtta
ning tööraha eest saan õlut osta
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |