Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Sellise maki vahetada naviplussi vastu? (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 5378)
Tehnix
huviline

Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 85kw 1992

postitati 01.09.09 19:05 Tsiteeri
Sellise maki vahetada naviplussi vastu?

Kas selle maki asemele saaksin panna Navi plussi. Tal ju nagu kohad oleksid olemas, kas see oleks väga suur töö. Ehk oskab öelda, palju see keskmiselt võib maksma minna ?

http://img2.auto24.ee/auto24/560/968/15288968.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 01.09.09 20:17 Tsiteeri

Suht koht maki hind see läheb

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tehnix
huviline

Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.09 16:31 Tsiteeri

ühesõnaga, koht on olemas, ainult maki hind läheb :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 02.09.09 20:26 Tsiteeri

Sõltub mida sa sellest makist ootad.
Kui soovid samu asju nagu autodes kus ta sees on siis läheb ikka veel jubinaid.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 02.09.09 20:39 Tsiteeri

Navi + ei mängi ise midagi peale raadio ja naviplaadi, cd jaoks tarvis box,analog Tv ei ole enam mõtet aretama hakkata, pigem juba digi.
Video vaatamiseks vaja spets adapterit ja dvd player
Seega pead ise arvestama kas tasub vahetada või ei

Tehnix
huviline

Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.09 11:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: westa
Navi + ei mängi ise midagi peale raadio ja naviplaadi, cd jaoks tarvis box,analog Tv ei ole enam mõtet aretama hakkata, pigem juba digi.
Video vaatamiseks vaja spets adapterit ja dvd player
Seega pead ise arvestama kas tasub vahetada või ei

siis küll. Mõtlesin, et hea minna kuhugi ja teleka pilt olemas. Analoog kaob ära jah varsti .

AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 03.09.09 12:20 Tsiteeri

Minu tõi igatahes maapeale tagasi see teema :)

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Allroader
huviline

Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 2.5 TDI; TT 1.8T

postitati 21.09.09 19:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AudiMihkel

Mind tõi ka maapeale see teema ja selle järgi tegingi ära:cool:

AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.09 06:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Allroader
Tsitaat:
Algselt postitas: AudiMihkel

Mind tõi ka maapeale see teema ja selle järgi tegingi ära:cool:

No kurja, siis tuleb küll ära teha. ;)

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tehnix
huviline

Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.09 14:49 Tsiteeri

Olete tublid ja peale hakkamist täis. Ma parema meelega otsin kogenud inimese, kes neid teinud on. See liigagi tehnika minu jaoks, et ei julge ise sellist asja külge panna.
Need kes teinud on, palju tehnika maksma läks kokku ja mõni kogenum panija võiks öelda, palju tema sellise töö eest tööraha võtab. :)

Tehnix
huviline

Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.09 16:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tehnix
Olete tublid ja peale hakkamist täis. Ma parema meelega otsin kogenud inimese, kes neid teinud on. See liigagi tehnika minu jaoks, et ei julge ise sellist asja külge panna.
Need kes teinud on, palju tehnika maksma läks kokku ja mõni kogenum panija võiks öelda, palju tema sellise töö eest tööraha võtab. :)

Kas tõesti keegi ei oska aidata !

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 22.09.09 17:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tehnix
Kas tõesti keegi ei oska aidata !

Rahu. Klubis on mitmeid liikmeid kes sellist asja suudavad teha, paraku kõik nad ei käi iga tunni tagant foorumit lugemas.

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 22.09.09 17:39 Tsiteeri

Kui sul on sees täpselt sama makk mis seal pildil näidatud siis ei ole seal mingit erilist kunsti. Kogu tehnika hinnaks ongi navi ise, kuskil 2000-2500.-

Elsast peab järgi vaatama juhtmestiku erinevuse, minul oli erinev kuna mul oli hoopis Concert II seal sees, vanematega on suur võimalus et on kõik õiges kohas või piisab mõne klemmi ümbertõstmisest vaid.

Eeldusel et juhtmed on õigel kohal kulub selle töö tegemiseks kõige rohkem 5 minutit.

Kui tahad muidugi mingeid lisasid (GPS antenni, video sisend jne) siis nende paigaldamine võtab natuke rohkem aega, kuid mitte oluliselt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tehnix
huviline

Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.09 19:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Kui sul on sees täpselt sama makk mis seal pildil näidatud siis ei ole seal mingit erilist kunsti. Kogu tehnika hinnaks ongi navi ise, kuskil 2000-2500.-

Elsast peab järgi vaatama juhtmestiku erinevuse, minul oli erinev kuna mul oli hoopis Concert II seal sees, vanematega on suur võimalus et on kõik õiges kohas või piisab mõne klemmi ümbertõstmisest vaid.

Eeldusel et juhtmed on õigel kohal kulub selle töö tegemiseks kõige rohkem 5 minutit.

Kui tahad muidugi mingeid lisasid (GPS antenni, video sisend jne) siis nende paigaldamine võtab natuke rohkem aega, kuid mitte oluliselt.

Ahsoo. Kas sina oleksid selle töö nõus ära tegema :) Siis tuleb mul lihtsalt see navi plus osta kusagilt ja ära teha .
Ega lisasi ei olegi vaja, piisab lihtsalt telepildist, ehk digipildist, kuna PAL süsteemi pole enam mõtet panna ju.

Allroader
huviline

Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.09 19:05 Tsiteeri

Mõned juhtmed tuleb ka spido taha vedada, et makk tööle hakkak kui süüte sisse paned ja valgustus toimima.

Tehnix
huviline

Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.09 19:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Mõned juhtmed tuleb ka spido taha vedada, et makk tööle hakkak kui süüte sisse paned ja valgustus toimima.

See eeldab siis ikkagi suuremat tööd ju. :)

Tehnix
huviline

Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.09 19:25 Tsiteeri

Ja mis see tähendab, mis adaptrist jutt käib?

http://www.topparts.ee/files/MM-adapterid-05.pdf

Hinnad on ju meeletud.

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.09 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:

Kui on vanem symphony nagu teemaalgatajal siis ei ole vaja minu teada. Uuematel käib läbi can-busi valgustus ja värgid, sellepärast tuleb eraldi vedada.

See juhtmete vedamine pole hullu midagi.

Eestis on need video adaperid suht kirve hinnaga jah. Eints müüs siin mingi aeg tagasi päris talutava hinnaga. eBayst võib ka vaadata, jääb nii 2k kanti või veits alla.

EDIT: Ja ma võin selle pulli sul ära teha küll, ainult et ma asun Tartus. Kui siia tuled siis pole probleemi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Allroader
huviline

Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.09 06:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Kui on vanem symphony nagu teemaalgatajal siis ei ole vaja minu teada. Uuematel käib läbi can-busi valgustus ja värgid, sellepärast tuleb eraldi vedada.

Eestis on need video adaperid suht kirve hinnaga jah. Eints müüs siin mingi aeg tagasi päris talutava hinnaga. eBayst võib ka vaadata, jääb nii 2k kanti või veits alla.

EDIT: Ja ma võin selle pulli sul ära teha küll, ainult et ma asun Tartus. Kui siia tuled siis pole probleemi.

Jah nii see on, ei viitsind enne joonise pealt vaadata. Video adapterit saab minu kaudu ka Toppartsist veidi parema hinnaga kui hinnakirjas.

Tehnix
huviline

Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.09 18:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Tänud.Ma jätan meelde:)Ma peaksin siis arvestama mingi nelja tuhandega kokku, et kõik ära saaks tehtud?

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.09 07:12 Tsiteeri

Kuskil nii jah, oleneb mis hinnaga selle adaptri saad. Peale adaptri on sul muidugi digitv vastuvõtjat ka vaja kui pilti tahad näha seal.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 25.09.09 04:26 Tsiteeri

Jutt kisub sinnapoole, mis ka mind huvitaks. Milline digi vastuvõtja oleks hea mõte soetada? Aega muidugi veel on ja need asjad muutuvad päevadega, kuid tore oleks end asjaga enam vähem kurssi viia.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2024, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.09.09 08:17 Tsiteeri

Kui raha on siis Alpine TUE-T200DVB. Töötab Eesti DigiTV'ga, ja pilt pidi sõites ja prakselt igaltpool väga hea olema.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 02.10.09 04:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Kui raha on siis Alpine TUE-T200DVB. Töötab Eesti DigiTV'ga, ja pilt pidi sõites ja prakselt igaltpool väga hea olema.

10K on muidugi veits liig sellise asja eest, kui just autos ei ela.
Päris kindlasti tuleb talve jooksul turule uusi ja huvitavaid lahendusi, peab silmad lahti hoidma. Ise arvan, et paar tonni oleks selline "õiglane" hind sellise jublaka eest sinna vahele.
Tänud igatahes, vähemalt teab, mida vaja.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2024, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.09 00:47 Tsiteeri

Aga kas sellisest ka asja saab?
http://www.erta.ru/base/audi/chorus_blau.shtml

Loogika & Taktika.
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 41.9% - SQL: 58.1%]