Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kell ja raadio vait. (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1355)
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.09 13:42 Tsiteeri
kell ja raadio vait.

Kontrollisin küünlaid visuaalselt. Kunagi lõikasin juhtme pagasniku tulel läbi, kuna tuli ei kustunud ära. Täna ühendasin jutmed, vaadata kas tuli põlema läheb. Ei läinud. Ja autosse istdes avastasin, digitaal kell ja raadio vait. Nüüd ei tea kas neid liigutusi tehes midagi juhtus või lihtsalt kokkusattumus. Kahtlustan kaitset aga ei tea mis nr on. Kui keegi teaks midagi sellise asja kohta siis paluks teadmisi. Armatuuri tuled põlevad. Auto b4 85kw 1994a. Raadio originaal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 01.09.09 13:56 Tsiteeri

No krt küll, kuidas te ütlete, et ei tea mis number on:mad:. Kas siis karbis on nii palju läbipõlenud kaitsmeid? Võta vaheta kõik ära ja saadki asjad korda, kui on kaitsme viga. Silmaga ju näha milline katki;).

roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.09 14:23 Tsiteeri

See tühi jutt ei vii kuhugi, igalühel oma mõtlemine. Kuna olen vanem mees ja neid kaitsmeid palju, siis lihtsalt ei taha kõiki välja kiskuma hakata. Ehk on veel midagi selle kaitsme all siis oleks kindel. Kindlasti mõni mees teab ka kaitse nummert ja eelnevalt oli ka jutt tahaks teada kas sel mingi seos on raadio ja kellaga.

huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 01.09.09 14:59 Tsiteeri

Sinu isendil peaks olema siis tuledega seotud kaitsmed 6-11 - vaata need üle, ehk kokku ühendades põletasid sealt midagi läbi.

Kaitse nr 14 on numbritule valgustus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.09 15:38 Tsiteeri

Suur tänu, jah tal on mingi imelik värk, kell ja raadio ja pagasniku tuli on ühe kaitsme all. Arvata võib, et midagi veel, kaitse küllalki suur 15. Muidu auto on olnud saksas ainult ühe mehe käes ja mina olen teine omanik. Juhtmeid pole kül keegi torkinud aga mul käib ka üle mõistuse, mida kuradit kellal, raadiol ja pagasniku tulel ühine kaitse on. Nüüd on korras.

jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 01.09.09 15:50 Tsiteeri

Armatuuri valgustus peaks ka veels eal pundis olema. Aga kui pagasniku valgustus jääb põlema, siis võiks esimesena ikkagi ju lülitit kontrollida. Aga üldiselt kas mõistlikum poleks juhe sabast võtta, lõikamine liiast.

joyrider
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 01.09.09 16:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: roy
Suur tänu, jah tal on mingi imelik värk, kell ja raadio ja pagasniku tuli on ühe kaitsme all. Arvata võib, et midagi veel, kaitse küllalki suur 15. Muidu auto on olnud saksas ainult ühe mehe käes ja mina olen teine omanik. Juhtmeid pole kül keegi torkinud aga mul käib ka üle mõistuse, mida kuradit kellal, raadiol ja pagasniku tulel ühine kaitse on. Nüüd on korras.

Korrasolemine võib olla ajutine nähtus - väga tüüpiline viga on purunenud pagasiluugi juhtmed ning need lähevad omavahel lühisesse.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.09 11:57 Tsiteeri

Armatuuri ja numbri tuli kõik põlesid, need selle kaitsme alla ei käi. Nüüd uus küsimus. Ma ei leia seda pagasniku lülitit. Ostsin teise käsitsi lüliti ja tahan vahele panna. Originaal automaatne lüliti jätab tule põlema. Üles ma teda ei leia.

wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 02.09.09 12:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: roy
Armatuuri ja numbri tuli kõik põlesid, need selle kaitsme alla ei käi. Nüüd uus küsimus. Ma ei leia seda pagasniku lülitit. Ostsin teise käsitsi lüliti ja tahan vahele panna. Originaal automaatne lüliti jätab tule põlema. Üles ma teda ei leia.

Kas tegemist on sedaan või universaalkerega masinaga?
Universaalil (Avant) on lüliti tagaluugi luku sees ning tule põlema jäämise põhjus on 99% kindlalt purunenud juhtmed kere ja luugi vahel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.09 15:35 Tsiteeri

Auto on sedaan. Need juhtmed seal pagasniku kapoti ja kere vahel on kuradist.

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 02.09.09 18:03 Tsiteeri

Sedaanilgi on lüliti tagaluku sees. Pole need juhtmed seal nii kuradist midagi:) Lohuta end, et avandil on veel kitsam neid paigata.
Kisu kõik lahti (eelnevalt muidugi võta akult klemm maha.) Ja lapi kokku tagasi. Endal lõikasin vahelt välja ja panin uued juhtmed paraja pikkusega, nii et neid ei kangutaks miski, rüüs ümber ja probleeme sellesosas rohkem pole.

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.09 07:44 Tsiteeri

Ise ka olen juhtmetele jupid vahele pannud. Hakkan seda asja uurima. Mulle ei meeldi, kui autol midagi on ja see ei tööta. Teine asi on, jätad ühe asja tegematta siis teise ja varsti ongi saan valmis. Suured tänud kõigile, abistajatele vastajatele.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.0% - SQL: 75.0%]