ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe 2,8Q
|
postitati 28.08.09 12:40
|
|
|
92a kupee tulede pesu paak?
Tere!
Kas kellegi on sellist 92a kupee versiooni millel oleks 2.8 V6 ja tulede pesu süsteem peal.
Probleem nimelt selles, et ostsin tulede pesu mootori voolikud ja pihustid ja hakkasin neid külge panema, kuid selgus, et akna pesu paagil pole
sellist pimeda kaetud kohta kuhu pumpa panna. Pump ise on pärit selise isendi pealt millel on 2,3 mootor ja puudub rooli võim, võimu paagi koha peal
oli tulede täitmise kork, klaasi pesu kork sama koha peal nagu 2,8 V6 mootoril. Nüüd olen hädas, sest ei saa panna kuskile seda tulede pesu paaki nagu
on 2,3 mootoril. Kas keegi teab on äkki olemas mingit sellist paaki kus oleks võimalik kaks mootorit panna? Minu teada on selliseid isendeid olemas
küll millel oleks 2,8 V6 mootori puhul olemas nii tulede kui ka akende pesu. Kas keegi oskab nõu anda?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 28.08.09 12:58
|
|
|
Vaja läheb sul ilmselt sellist paaki. Mu vana B4 peal oli selline süsteem olemas, mahutas ca 8l.

Et oleks raskem!
|
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.09 13:24
|
|
|
Vot midagi sellist ma tahaksingi, seal on nagu ma aru saan kaks pumpa kõrvuti. Kas sama asja paak sobisk äkki kupeele ka?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.09 13:35
|
|
|
Minu teada on Nii 8B (type 89 Coupe) kui 8C (B4) kerede esiosad suhteliselt identsed, seega peaks see paak sinna suhteliselt kenasti sobima.
Tulepesuri juhtimiseks soovitan kasutada eraldi releed mis töötab eraldi nupu alt, sest vastasel juhul hakkavad(kui hakkavad) need tööle koguaeg kui
aknale vett pritsid (tuledele pritsimine sõltub tehaseversioonis tulede sisselülitamisest, ning seda nad meil 24/7 on). Igastähes säästaksid sa nende
arvelt kõvasti vett, ning saaksid samas kasutada neid siis kui tegelikult vaja on.
Kuid terve sellise paagi leidmine ei pruugi väga lihtne olla, leidub neid ainult tulepesuritega ja V6 mootoriga varustatud masinatel, ning asukohast
tingituna saavad nad teinekord väiksema plekiväänamise peale juba otsa.
Alternatiivine võiksid mõelda sellele, et kas kuhugi mujale on võimalik paigutada teine paak, mis jääks siis üksi tulepesureid varustama. muidugi V6
B4 kapotiall pole just vägapalju ruumi, niiet head katsetamist
Et oleks raskem!
|
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.09 11:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Minu teada on Nii 8B (type 89 Coupe) kui 8C (B4) kerede esiosad suhteliselt identsed, seega peaks see paak sinna suhteliselt kenasti sobima.
Tulepesuri juhtimiseks soovitan kasutada eraldi releed mis töötab eraldi nupu alt, sest vastasel juhul hakkavad(kui hakkavad) need tööle koguaeg kui
aknale vett pritsid (tuledele pritsimine sõltub tehaseversioonis tulede sisselülitamisest, ning seda nad meil 24/7 on). Igastähes säästaksid sa nende
arvelt kõvasti vett, ning saaksid samas kasutada neid siis kui tegelikult vaja on.
Kuid terve sellise paagi leidmine ei pruugi väga lihtne olla, leidub neid ainult tulepesuritega ja V6 mootoriga varustatud masinatel, ning asukohast
tingituna saavad nad teinekord väiksema plekiväänamise peale juba otsa.
Alternatiivine võiksid mõelda sellele, et kas kuhugi mujale on võimalik paigutada teine paak, mis jääks siis üksi tulepesureid varustama. muidugi V6
B4 kapotiall pole just vägapalju ruumi, niiet head katsetamist
|
Ega palju ruumi pole jah, tahaks ikka originaal asja saada. Forss pakkus mingi 700-800 hinnas paaki, eks peab vaatama kuidas sobib. Huvitav kuidas on
lahendatud see tulede eraldi pesemine, kus originaalis selline kang/nupp on?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.09 16:39
|
|
|
Originaalis pritsib vett siis, kui tuled põlevad ja aknale vett lased. Suhtkoht loll süsteem(mugav, kui kiire vee kadumine ei häiri), seepärast on
kergem eraldi nupust seda juhtida.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.09 07:16
|
|
|
Tänud info eest.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.09 07:29
|
|
|

Ma plaanisin sellise kangi keskmise nupuga tulepesureid juhtima hakata. Originaalis on selle C4 päritolu kangi keskel intensiivpesu nupp, kuid ta
sobib ideaalselt B4 külge. Pole ka vahet, kas pärineb sedaanilt või avandilt, sest kangid on oma jala peal vahetatavad. Proovi ainult kangi külge
minev juhtmestik kaasa saada, siis ei pea seda leiutama hakkama.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.09.09 10:22
|
|
|
Kas kellelgi oleks pakkuda sellist kangi?
|
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.09 08:16
|
|
|
Abipalve
Kas keegi suudaks aidata ülal mainitud kangi hankimisega mõeldava hinna eest, foorumi ostu kuulutusele pole
vastukaja tulnud ja Forss küsib uue eest 2600eeku. AKs tõesti kellegil kuskil ei vedele sellist asja?
|
|
|
|