Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Xenon lülitub välja (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1445)
Buntzik
huviline

Registreerunud 27.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 S-line.

postitati 19.08.09 14:45 Tsiteeri
Xenon lülitub välja

Probleem siis selles,et Vasakpoole xenon töötab algul ilusti siis lülitub välja,vaikselt hakkas see jama pihta siis lülitasin tuled välja ja uuesti sisse ja töötas kuid enam ei aita miski ,lülitub lihtsald välja? Äkki midagi läbi,või asi hoopis mingis ühenduses? Ühenduse viga ei leidnud,kuid võisin ka kogemata kahesilma vahele midagi jätta? Tuli on ka heledamaks läinud?Äkki xenon läbi?

ette tänades Raido! :)

Buntzik :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q

postitati 26.08.09 05:55 Tsiteeri

Imelik on see et heledamaks läinud, sest väsinud Xenon tõmbab lillaks. Ma olen 99,9% kindel, et lihtsalt pirn on läbi, kuid viga võib olla ka pirnipesa ühenduskohas. A8le saad revalist uue pirni umbes 2000 krooniga, forsist tuleb hind sarnane +/- 300 eek, kui seal on see B - varuosana.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 26.08.09 06:38 Tsiteeri

Mis pagana imepirn see on mis 2000 maksab?

Vaheta omavahel pirnid ära. Siis on kohe selge, et kas on pirni mure. Mina kahtlustaks ikka plokki. Ilmselt romulast mõistlik otsida.

Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 26.08.09 07:42 Tsiteeri

Teema küll MB kohta kuid vead/ideed võivad ju samad olla.

http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=14043

jalgratturid jalgrattateele
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 26.08.09 08:57 Tsiteeri

Mul tegi sama tempu - peale sissevälja lülitamist mõneks ajaks ärkas jälle ellu, siis kustus jälle ära. Minul oli häda on tulekorpuses sees olev kõrgepingeploki pistik ja selle ühendus. Seal oli tõenäoliselt säde vahel, põletas pistikute jalad suisa maha. Plokk ise on suht kallis, soovitan võimalusel udutuledega sõita, kuni viga kindlaks tehtud, OEM ja letikas oli ca 7000 eeki, romulatest väga ei leidnud omalajal neid.

Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.09 15:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A-kaheksa

Vaheta omavahel pirnid ära. Siis on kohe selge, et kas on pirni mure. Mina kahtlustaks ikka plokki. Ilmselt romulast mõistlik otsida.

Soovid sa mulle öelda kust sa saad A-varuosana Audi A8le Xenoni pirni alla 1500 krooni? Võta hinnapakkumised, ma tegin vähemalt 3-4 kohta, odavaim pirn juba minu autole ( B - varuosana ) oli 1300 eek...

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 26.08.09 16:46 Tsiteeri

Andestagae offtopp!

A-varuosa või A-8 tüüpi xenon pirne ma ei tea aga KUI sa pead silmas D1S pirne siis tasuks võibolla teha lihtne
OTSING
D2S pirne saab veel odavamalt

PS! Koju kui ostad mingi laterna siis hiljem käid ka samast poest A-varuosa pirne ostmas?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.09 16:50 Tsiteeri

Ma rääkisin üleüldiselt firmadest, mitte eraisikute müüdavast kaubast, sest see võib olla nagu ta on. Vabandan, kui end liiga ebaselgelt väljendasin.
Ei käi, aga ei vaeva end ka "Slava" käest ostmisega, ehk kasutan usaldusväärseid firmasid et puuduv või katkine osa ringi vahetada.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 26.08.09 16:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikkc
Tsitaat:
Algselt postitas: A-kaheksa

Soovid sa mulle öelda kust sa saad A-varuosana Audi A8le Xenoni pirni alla 1500 krooni? Võta hinnapakkumised, ma tegin vähemalt 3-4 kohta, odavaim pirn juba minu autole ( B - varuosana ) oli 1300 eek...

Mis ime xenonid teil sees käivad? D2S pirnid maksavad: Osram 900 - 1000 tk., Philips 600-700 tk., hiinakad 350 kr.tk.

E: erki.t jõudis ette.

Ja teemast kah natuke - minu A8-l lülitab kah parempoolne xenon välja, pirnid on uued.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.09 16:54 Tsiteeri

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 26.08.09 16:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikkc
Ma rääkisin üleüldiselt firmadest, mitte eraisikute müüdavast kaubast, sest see võib olla nagu ta on. Vabandan, kui end liiga ebaselgelt väljendasin.
Ei käi, aga ei vaeva end ka "Slava" käest ostmisega, ehk kasutan usaldusväärseid firmasid et puuduv või katkine osa ringi vahetada.

Julgen kogu lugupidamise juures sügavalt kahelda, et Osram-i või Philips-i toodete kvaliteet sõltub müüja nimest või ärimudelist. Kasutan ise samalt eraisikult ostetud D2S pirne C5 puhul ja kinnitan, et töötavad väga kenasti! Lisaks pakuti veel võimalust, et juhul kui pirn ei sütti vms moel tõrkuma peaks vahetatakse ilma pikema jututa ümber.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.09 17:01 Tsiteeri

Vabandan, ju siis peab tõdema et antud firmad kust hinnapakkumised sain olid tõesti kõrge hinnaga. Rohkem ma oma ebakompetentsuse tõttu sõna ei võta :) . Rääkisin vaid oma senisest kogemusest xenoni pirnidega.

A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 27.08.09 05:25 Tsiteeri

Arvestades, et hiinaka saab kätte juba 150 eegu eest, siis peavad philipsi ja teiste hinnad ka kõvasti langema lähiajal. See pole loogiline, et Philips on viimased 5 aastat olnud müügil 1500-ga. Ok, saan aru, et kogu tehnoloogia ja pirnide välja töötamine maksab. Maksab ka arendustegevus ja hiinakad seda üldiselt ei tee, lihtsalt varastavad tehnoloogia. Kui nüüd kui xenon on suht massides ja toodetav/müüdav kogus suur, siis enam ei tohi see arendustegevus hinda palju mõjutada. Vaadake kasvõi LCD telereid. 2-3 aastat tagasi maksis väike teler 10-15 tuhat, sama diagonaaliga tavaline teler maksis 5 tuhat. Tavalise teleka kaal, on aga 3x suurem. Seega ka transport ja toormaterjal kallim. Nüüd kui LCD on läinud massidesse on ka hinnad normaliseerunud. Täpselt sama seis ootab ees ka philipsi pirne. Olgem ausad 1500.- pisikese pirni eest on ikka räigelt palju. Pirn ei saa maksta sama hinda näiteks mobiiltelefoniga...

Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.8% - SQL: 76.2%]