prestigio
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.09 08:38
|
|
|
S8le müdinat
Äkki oskate öelda, kuidas 2000 a s8-l vähe rohkem müdinat tagant saaks tulema?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 21.07.09 08:47
|
|
|
Ära parempoolse pedaali vajutamisega koonerda, küll siis müdiseb. Mu 4.2 A8
tegi siis küll ilusat sepikojahäält, kui pöörded 5-6k RPM kanti minema kippusid. Kui aga mingit pidevat väsitavat kuminat tahad, eks siis tuleb
väljalaske kallale minna. Mina ei läheks. Madalal pöördel suht tontlikus vaikuses kruisimine on just üks sellise auto võludest. Hea eeldus Bose
helisüsteemi nautimiseks.
|
|
|
prestigio
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.09 09:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ära parempoolse pedaali vajutamisega koonerda, küll siis müdiseb. Mu 4.2 A8
tegi siis küll ilusat sepikojahäält, kui pöörded 5-6k RPM kanti minema kippusid. Kui aga mingit pidevat väsitavat kuminat tahad, eks siis tuleb
väljalaske kallale minna. Mina ei läheks. Madalal pöördel suht tontlikus vaikuses kruisimine on just üks sellise auto võludest. Hea eeldus Bose
helisüsteemi nautimiseks. |
Selles on sul küll õigus aga tahtsingi teada, et mis selle väljalaske juures muuta tuleks, et veits rohkem müdiseks aga samas ei tahaks et pea undaks
otsas kui rlingi ligun.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 21.07.09 11:26
|
|
|
Euroopa pinnalt neid leiab ikka. Kuna s8'l tagumine osa
originaal ühes tükis, siis tiba nokkimist põhja all on, aga netist leiab ilmselt küllaldaselt videolõike selle toodangu "häälekestest".
Põhjanaabrite juures ka esindus olemas, kui banaanivabariigis keegi ei paku.
Edit: eeh, ka pakutaval asi alates keskmisest osast olemas 
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
kosei19
huviline
Registreerunud 25.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6/C4 4.2,Audi S4/C4 4,2
|
postitati 17.09.09 19:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prestigio
Äkki oskate öelda, kuidas 2000 a s8-l vähe rohkem müdinat tagant saaks tulema? |
Nh oleneb kui kõvasti sa seda häält juurde tahad!Et seda häälega ikka annab päris palju mängida!Mul endal katid tyhjaks tehtud ja taga 2
sportpytti,ehk siis mõlemalt poolt tuleb välja,ja minu meelest see hääl juba kyll selline,millest piisab!Ei tee vaikselt sõites hull häält,aga kui
vähe gaasi anda siis tuleb siuke mahe mydin tagant
|
|
|
raimsb6
huviline
Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.09 08:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kosei19
Mul endal katid tyhjaks tehtud... |
Kas pärast ülevaatusest ka läbi saab ilma kattideta?
Tahaks endal ka väheke V8 häält rohkem kuulda ja siiani paistab sobivaim samuti Milltek tagaosa (catback), aga hinnaga alates 1000 eur on suht palju
minuarvates paari toru ja kahe püti eest. Samas lihtsalt pütte vahetada ei julge, sest ei tea mis häält sealt tulema hakkab...
|
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.09 09:21
|
|
|
Üldiselt vist mida rohkem häält, seda rohkem kütust? Tühjade kattidega või
üldse ilma nendeta võtab küll tunduvalt rohkem, ilmselt ka siis kui katid küll jäävad, aga lihtsalt natuke "vabam" väljalase peale panna. Mõelge
enne veelkord, kas olete ikka nõus lisaks ümberehitamise kuludele iga aasta suurusjärgus paartuhat krooni lisaks kulutama lihtsalt selleks, et rohkem
"müdinat" kuulda? Mina ei oleks. 
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 18.09.09 09:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vx_105
üldse ilma nendeta võtab küll tunduvalt rohkem, ilmselt ka siis kui katid küll jäävad, aga lihtsalt natuke "vabam" väljalase peale
panna. |
Ei pruugi võtta. Vabam väljalase - vähem tööd gaaside välja surumiseks - suurem kasutegur. Pigem kulub energiat hääle summutamise peale, kuna hääle loomulik olek mootorist väljudes on vali. 4-taktilise mootori korral pole see sumpsi vastusurve nii oluline kui
2-taktilisel.
Kütusekulu võib kaudselt suurendada see, et soovides rohkem seda müdinat kuulda, muutub gaasijalg varasemast raskemaks. 
|
|
|
kosei19
huviline
Registreerunud 25.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.09 12:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vx_105
üldse ilma nendeta võtab küll tunduvalt rohkem, ilmselt ka siis kui katid küll jäävad, aga lihtsalt natuke "vabam" väljalase peale panna. Mõelge
enne veelkord, kas olete ikka nõus lisaks ümberehitamise kuludele iga aasta suurusjärgus paartuhat krooni lisaks kulutama lihtsalt selleks, et rohkem
"müdinat" kuulda? Mina ei oleks. |
Minu kytusekulu kyll sama,vahet ei ole kas need katid ja sport pytid on seal või ei!Nyyd tulevad mulle kattide asemel resod ja keskele ka sport pytt!!
|
|
|
kosei19
huviline
Registreerunud 25.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.09 12:22
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud täitma
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!"
|
|
|