Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi Coupe B4 V6 2.6 ei käivitu hommikuti (Vastuseid: 42 | Vaatamisi: 4108)
Andu23
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.07.09 11:07 Tsiteeri
Audi Coupe B4 V6 2.6 ei käivitu hommikuti

Tere autoks on siis Audi Coupe B4 V6 2.6L 110kW

Probleem käivitumisega. Hommikuti ei taha Audi kuidagi käima minna.
Olen välja vahetanud Süüteajastu anduri; Mootori pöörete anduri; Hallianduri ja Bensiinipumba.
Juhe jumala koos juba.

Kas on võimalik et võib olla aju läbi?
Kas keegi oskaks öelda kust ma selle aju ülesse võiksin leida?

Ette tänades
Andrus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 13.07.09 14:16 Tsiteeri

Ma arvan, et kaabel järgi ja saad ehk enda probleemile mingisuguseid täpsemaid vastuseid.

QUATTRO.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Andu23
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.07.09 14:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Renz0
Ma arvan, et kaabel järgi ja saad ehk enda probleemile mingisuguseid täpsemaid vastuseid.

Kaabliga selline lugu et, auto seisis wolksvagen teeninduses kuuaega....kõik varjandid käidi läbi ja ka nemad ei saanud sellele probleemile vastust. Ei mingit vea teadet, auto nagu korras. Vahepeal arvasin et immos võib probleem olla aga immo on minuteada lahti ühendatud.

Andu23
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.07.09 15:07 Tsiteeri

Samas kas temperatuuri andur võib mõjutada käivitamist?

Hb4avant
huviline

Registreerunud 08.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: B4 avant 2.0

postitati 13.07.09 15:40 Tsiteeri

Kas muidu kuiva ilmaga läheb kohe käima? Kui jah, siis vaata üle oma juhtmed, mis võivad tekitada ülelööke ja sädet lihstalt pole. Mul oli nii et kui natukenegi niiskem ilm oli, auto enam ei käivitunud korralikult. Kuiva ilmaga oli kõik OK.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 13.07.09 19:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Andu23
Samas kas temperatuuri andur võib mõjutada käivitamist?

Võib küll.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ööbic
huviline

Registreerunud 17.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Audita

postitati 13.07.09 19:53 Tsiteeri

Tempi andur mõjutab kindlasti. Kuid, kui ma ei eksi, siis soojalt käivitamist segab.

"Elu nagu hernes"
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Andu23
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.09 04:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ööbic
Tempi andur mõjutab kindlasti. Kuid, kui ma ei eksi, siis soojalt käivitamist segab.

Huvitav aga soojalt käivitamisel ei ole käivitamis probleeme.
Ma proovin selle temperatuuri anduri ära vahetatud vaatame mis juhtub.

Andu23
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.09 11:52 Tsiteeri

Kas keegi oskab mulle seletada kus asub Audi B4 aju?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.07.09 17:45 Tsiteeri

Kindalaeka taga peaks rippuma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
morze
huviline

Registreerunud 14.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi UrS4 + typ85Q

postitati 16.07.09 17:33 Tsiteeri

Mul Coupel on tagumise istme all

kaharm
huviline

Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: S2 3B & S2 ABH & Coupe V6 & 1x V8 PT & 1x V8 ABH & S4 AAN & 90Q & Roheline NIVA 1.7 & Punane..

postitati 16.07.09 17:37 Tsiteeri

Kindalaeka taga ikka, taga istme all on abs i aju.

K Kogu autopark müügis! http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=130974&page=1&highlight=%26%2365533%3B#pid673043
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Andu23
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.09 04:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kaharm
Kindalaeka taga ikka, taga istme all on abs i aju.

Aga oskad öelda kuidas see kindalaeka eest ära saab:D

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 17.07.09 05:17 Tsiteeri

Mis ta sul täpsemalt teeb, kas üldse lubab või turtsatab korraks, või lihtsalt käib täiesti tühja?
Tempanduritega see värk, et kui v6'l oli nässus, siis masin ei jäänud lihtsalt käima korralikult ja suri mitu korda välja, aga "tühja" kohe kindlasti mitte ei käianud.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Andu23
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.09 06:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Mis ta sul täpsemalt teeb, kas üldse lubab või turtsatab korraks, või lihtsalt käib täiesti tühja?
Tempanduritega see värk, et kui v6'l oli nässus, siis masin ei jäänud lihtsalt käima korralikult ja suri mitu korda välja, aga "tühja" kohe kindlasti mitte ei käianud.

Mul käib täiesti tühja, ei luba ka mitte. Kui umb. 10min oled tzuksinud siis lõpuks läheb tööle:(
Kas Radiaatori temp.andur näitab salongis veetemperatuuri. Et kui ma vahetan ära siis peaks temperatuur näidik tööle hakkama (hetkel ei näita ültse et mootor soe oleks).

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 17.07.09 08:12 Tsiteeri

Andurit on lihtne kontrollida! Võta hommiku enne köivitamist pistik tagant ära, siis saab aju infot et mootor on külm ja antakse rohkem bensiini peale, et auto kõivituks. Sinise pistikuga andur peaks olema. 20 kraadi juures peab olema anduri takistus 2500oomi ja 80 juures 350oomi. Asub vist juhipoolse plokikaane otsas 2 klemmiga punn. Sul on andur lühises arvatavasti, tester näitab 0 ve ligtsalt väikest numbrit. Selline viga tulebb vag comiga ka kindlasti välja. Kui muidugi on temp anduri viga. Ja radika küljes pole temp andur vaid ventika andur (piimetall).

Andu23
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.09 08:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Andurit on lihtne kontrollida! Võta hommiku enne köivitamist pistik tagant ära, siis saab aju infot et mootor on külm ja antakse rohkem bensiini peale, et auto kõivituks. Sinise pistikuga andur peaks olema. 20 kraadi juures peab olema anduri takistus 2500oomi ja 80 juures 350oomi. Asub vist juhipoolse plokikaane otsas 2 klemmiga punn. Sul on andur lühises arvatavasti, tester näitab 0 ve ligtsalt väikest numbrit. Selline viga tulebb vag comiga ka kindlasti välja. Kui muidugi on temp anduri viga. Ja radika küljes pole temp andur vaid ventika andur (piimetall).

Kas sellele sinisele pistikule on raske ligi pääseda?

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.09 08:48 Tsiteeri

Vot ei oska öelda. Pole v6 el teda näppinud. Ja ta ei pea kindlasti sinine olema!

Andu23
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.09 10:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Vot ei oska öelda. Pole v6 el teda näppinud. Ja ta ei pea kindlasti sinine olema!

Uurisin natuke ja sain teada, et V6 temperatuuri andur asub eest vaatates vasakpoolse mootoripoole taga olevas jahutustoru küljes. Proovin täna ära vahetada.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.07.09 12:03 Tsiteeri

No pole mõtet raha ju raistata võibolla pole anduri viga enne proovi vana mõõta ve tee nii nagu soovitasin.

Hb4avant
huviline

Registreerunud 08.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.07.09 09:15 Tsiteeri

Miks sa nii kindel üldse oled et sul temp. anduris viga on?
Mul see samuti peetis, kuigi käivitub normaalselt, lihtsalt kellade peal on seier nullis koguaeg.
Mul oli sama jama, et käima läks alles peale 10 mintsast käiamist. Viga oli selles, et jagaja küljepeal olev juhe (ei tea mis juhe see on) oli jumalast ära oksüdeerunud. Kraapisin selle puhtaks ja probleem kadus. Vool ei kandu lihtsalt edasi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 19.07.09 12:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hb4avant
Mul see samuti peetis, kuigi käivitub normaalselt, lihtsalt kellade peal on seier nullis koguaeg.
Mul oli sama jama, et käima läks alles peale 10 mintsast käiamist. Viga oli selles, et jagaja küljepeal olev juhe (ei tea mis juhe see on) oli jumalast ära oksüdeerunud. Kraapisin selle puhtaks ja probleem kadus. Vool ei kandu lihtsalt edasi.

Nagu eelnevalt mainitud - vigasi vöib olla mitmeid.
Sellel autol puudub selline asi nagu jagaja.(2.6 - 2.8 V6 )
Mis muutub selle 10 minuti jooksul, kui...Vool ei kandu lihtsalt edasi.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hb4avant
huviline

Registreerunud 08.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.07.09 19:31 Tsiteeri

Puudub jagaja?
Ühesõnaga vb ma väljendasin valesti, see jubin kust tulevad küünlajuhtmed välja selle küljes on üks juhe mis oli jubedalt ära oksüdeerunud, tänu sellele tegi minul sellist jama. Ühesõnaga eks sa ise tead paremini, mis sul seal kapoti all on, kuid temp. andur nüüd küll käivitamist ei mõjuta.

Andu23
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.07.09 06:31 Tsiteeri

V6 peaks olema aju mis sädet jagab kui ma nüüd ei eksi. Et väga võimalik ei aju teeb trikke:(

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 20.07.09 09:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hb4avant

Mis puutub tempkella andur mootori käivitamisse? Mootori aju jaoks on teine tembiandur ja see mõjutab vägagi mootori tööd ja käivitamist. Kõik oleneb sellest kuidas andur tuksis on - kas "short to ground" ehk ühenduses maaga, siis külmaga ei käivitu, sest küttesegu lahja. Teine võimalus on "short to plus B" ehk katkestus, siis teeb küttesegu rikkaks ja ei tööta kuuma mootoriga - võtab palju benssu ja ajab musta välja.
Loomulikult mahub nende kahe juhtumi vahele veel valetavad andurid.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.7% - SQL: 70.3%]