Lehekülgi: 1 2 |
Andu23
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.09 11:07
|
|
|
Audi Coupe B4 V6 2.6 ei käivitu hommikuti
Tere autoks on siis Audi Coupe B4 V6 2.6L 110kW
Probleem käivitumisega. Hommikuti ei taha Audi kuidagi käima minna.
Olen välja vahetanud Süüteajastu anduri; Mootori pöörete anduri; Hallianduri ja Bensiinipumba.
Juhe jumala koos juba.
Kas on võimalik et võib olla aju läbi?
Kas keegi oskaks öelda kust ma selle aju ülesse võiksin leida?
Ette tänades
Andrus.
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
postitati 13.07.09 14:16
|
|
|
Ma arvan, et kaabel järgi ja saad ehk enda probleemile mingisuguseid täpsemaid vastuseid.
QUATTRO.
|
|
|
|
Andu23
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.09 14:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Renz0
Ma arvan, et kaabel järgi ja saad ehk enda probleemile mingisuguseid täpsemaid vastuseid. |
Kaabliga selline lugu et, auto seisis wolksvagen teeninduses kuuaega....kõik varjandid käidi läbi ja ka nemad ei saanud sellele probleemile vastust.
Ei mingit vea teadet, auto nagu korras. Vahepeal arvasin et immos võib probleem olla aga immo on minuteada lahti ühendatud.
|
|
|
Andu23
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.09 15:07
|
|
|
Samas kas temperatuuri andur võib mõjutada käivitamist?
|
|
|
Hb4avant
huviline
Registreerunud 08.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: B4 avant 2.0
|
postitati 13.07.09 15:40
|
|
|
Kas muidu kuiva ilmaga läheb kohe käima? Kui jah, siis vaata üle oma juhtmed, mis võivad tekitada ülelööke ja sädet lihstalt pole. Mul oli nii et kui
natukenegi niiskem ilm oli, auto enam ei käivitunud korralikult. Kuiva ilmaga oli kõik OK.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 13.07.09 19:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Andu23
Samas kas temperatuuri andur võib mõjutada käivitamist? |
Võib küll.
|
|
|
|
ööbic
huviline
Registreerunud 17.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Audita
|
postitati 13.07.09 19:53
|
|
|
Tempi andur mõjutab kindlasti. Kuid, kui ma ei eksi, siis soojalt käivitamist segab.
"Elu nagu hernes"
|
|
|
|
Andu23
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.09 04:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ööbic
Tempi andur mõjutab kindlasti. Kuid, kui ma ei eksi, siis soojalt käivitamist segab. |
Huvitav aga soojalt käivitamisel ei ole käivitamis probleeme.
Ma proovin selle temperatuuri anduri ära vahetatud vaatame mis juhtub.
|
|
|
Andu23
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.09 11:52
|
|
|
Kas keegi oskab mulle seletada kus asub Audi B4 aju?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 14.07.09 17:45
|
|
|
Kindalaeka taga peaks rippuma.
|
|
|
morze
huviline
Registreerunud 14.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi UrS4 + typ85Q
|
postitati 16.07.09 17:33
|
|
|
Mul Coupel on tagumise istme all
|
|
|
kaharm
huviline
Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: S2 3B & S2 ABH & Coupe V6 & 1x V8 PT & 1x V8 ABH & S4 AAN & 90Q & Roheline NIVA 1.7 & Punane..
|
postitati 16.07.09 17:37
|
|
|
Kindalaeka taga ikka, taga istme all on abs i aju.
|
|
|
|
Andu23
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.09 04:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kaharm
Kindalaeka taga ikka, taga istme all on abs i aju. |
Aga oskad öelda kuidas see kindalaeka eest ära saab
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 17.07.09 05:17
|
|
|
Mis ta sul täpsemalt teeb, kas üldse lubab või turtsatab korraks, või lihtsalt käib täiesti tühja?
Tempanduritega see värk, et kui v6'l oli nässus, siis masin ei jäänud lihtsalt käima korralikult ja suri mitu korda välja, aga "tühja" kohe
kindlasti mitte ei käianud.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Andu23
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.09 06:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Mis ta sul täpsemalt teeb, kas üldse lubab või turtsatab korraks, või lihtsalt käib täiesti tühja?
Tempanduritega see värk, et kui v6'l oli nässus, siis masin ei jäänud lihtsalt käima korralikult ja suri mitu korda välja, aga "tühja" kohe
kindlasti mitte ei käianud. |
Mul käib täiesti tühja, ei luba ka mitte. Kui umb. 10min oled tzuksinud siis lõpuks läheb tööle
Kas Radiaatori temp.andur näitab salongis veetemperatuuri. Et kui ma vahetan ära siis peaks temperatuur näidik tööle hakkama (hetkel ei näita ültse et
mootor soe oleks).
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 17.07.09 08:12
|
|
|
Andurit on lihtne kontrollida! Võta hommiku enne köivitamist pistik tagant ära, siis saab aju infot et mootor on külm ja antakse rohkem bensiini
peale, et auto kõivituks. Sinise pistikuga andur peaks olema. 20 kraadi juures peab olema anduri takistus 2500oomi ja 80 juures 350oomi. Asub vist
juhipoolse plokikaane otsas 2 klemmiga punn. Sul on andur lühises arvatavasti, tester näitab 0 ve ligtsalt väikest numbrit. Selline viga tulebb vag
comiga ka kindlasti välja. Kui muidugi on temp anduri viga. Ja radika küljes pole temp andur vaid ventika andur (piimetall).
|
|
|
Andu23
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.09 08:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Andurit on lihtne kontrollida! Võta hommiku enne köivitamist pistik tagant ära, siis saab aju infot et mootor on külm ja antakse rohkem bensiini
peale, et auto kõivituks. Sinise pistikuga andur peaks olema. 20 kraadi juures peab olema anduri takistus 2500oomi ja 80 juures 350oomi. Asub vist
juhipoolse plokikaane otsas 2 klemmiga punn. Sul on andur lühises arvatavasti, tester näitab 0 ve ligtsalt väikest numbrit. Selline viga tulebb vag
comiga ka kindlasti välja. Kui muidugi on temp anduri viga. Ja radika küljes pole temp andur vaid ventika andur (piimetall). |
Kas sellele sinisele pistikule on raske ligi pääseda?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.09 08:48
|
|
|
Vot ei oska öelda. Pole v6 el teda näppinud. Ja ta ei pea kindlasti sinine olema!
|
|
|
Andu23
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.09 10:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Vot ei oska öelda. Pole v6 el teda näppinud. Ja ta ei pea kindlasti sinine olema! |
Uurisin natuke ja sain teada, et V6 temperatuuri andur asub eest vaatates vasakpoolse mootoripoole taga olevas jahutustoru küljes. Proovin täna ära
vahetada.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.09 12:03
|
|
|
No pole mõtet raha ju raistata võibolla pole anduri viga enne proovi vana mõõta ve tee nii nagu soovitasin.
|
|
|
Hb4avant
huviline
Registreerunud 08.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.07.09 09:15
|
|
|
Miks sa nii kindel üldse oled et sul temp. anduris viga on?
Mul see samuti peetis, kuigi käivitub normaalselt, lihtsalt kellade peal on seier nullis koguaeg.
Mul oli sama jama, et käima läks alles peale 10 mintsast käiamist. Viga oli selles, et jagaja küljepeal olev juhe (ei tea mis juhe see on) oli
jumalast ära oksüdeerunud. Kraapisin selle puhtaks ja probleem kadus. Vool ei kandu lihtsalt edasi.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 19.07.09 12:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hb4avant
Mul see samuti peetis, kuigi käivitub normaalselt, lihtsalt kellade peal on seier nullis koguaeg.
Mul oli sama jama, et käima läks alles peale 10 mintsast käiamist. Viga oli selles, et jagaja küljepeal olev juhe (ei tea mis juhe see on) oli
jumalast ära oksüdeerunud. Kraapisin selle puhtaks ja probleem kadus. Vool ei kandu lihtsalt edasi. |
Nagu eelnevalt mainitud - vigasi vöib olla mitmeid.
Sellel autol puudub selline asi nagu jagaja.(2.6 - 2.8 V6 )
Mis muutub selle 10 minuti jooksul, kui...Vool ei kandu lihtsalt edasi.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Hb4avant
huviline
Registreerunud 08.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.07.09 19:31
|
|
|
Puudub jagaja?
Ühesõnaga vb ma väljendasin valesti, see jubin kust tulevad küünlajuhtmed välja selle küljes on üks juhe mis oli jubedalt ära oksüdeerunud, tänu
sellele tegi minul sellist jama. Ühesõnaga eks sa ise tead paremini, mis sul seal kapoti all on, kuid temp. andur nüüd küll käivitamist ei mõjuta.
|
|
|
Andu23
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.09 06:31
|
|
|
V6 peaks olema aju mis sädet jagab kui ma nüüd ei eksi. Et väga võimalik ei aju teeb trikke
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 20.07.09 09:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hb4avant
jumalast ära oksüdeerunud. Kraapisin selle puhtaks ja probleem kadus. Vool ei kandu lihtsalt edasi. |
Mis puutub tempkella andur mootori käivitamisse? Mootori aju jaoks on teine tembiandur ja see mõjutab vägagi mootori tööd ja käivitamist. Kõik oleneb
sellest kuidas andur tuksis on - kas "short to ground" ehk ühenduses maaga, siis külmaga ei käivitu, sest küttesegu lahja. Teine võimalus on "short
to plus B" ehk katkestus, siis teeb küttesegu rikkaks ja ei tööta kuuma mootoriga - võtab palju benssu ja ajab musta välja.
Loomulikult mahub nende kahe juhtumi vahele veel valetavad andurid.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |