Maxway
huviline
Registreerunud 06.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Avant Quattro 2.6 V6
|
postitati 07.02.03 14:36
|
|
|
Cooperi lamellrehvid
Tere rahvas!
Kas kellegi on kogemust Cooperi talverehvidega? Kas nad kõlbavad kuhugigi? Pakutakse ringi väga hea hinnaga, aga kui pidamist on
vähem kui suverehvil, siis on jama...
Mmmm... Quattro...
|
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 (c5) 1.9
|
postitati 10.01.07 00:14
|
|
|
ei hakka uut teemat tegema. Küsin ka kohe otse ära mis antud firmast arvata? Võib juhtuda et saan omale veljed millel peal uued Cooper ZEON ZTP -d kas
kellelgi on kogemusi konkreetsete kummidega või üldiselt cooperitega?
ei ole suutnud kuskilt miskit eriti leida AIDAKE ! 
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 10.01.07 08:21
|
|
|
Tere Kiro ja Maxway!
Oskan öelda cooperi kohta ainult seda,mida omast kogemusest tean. Tegu siiski kvaliteet rehviga (ZTP),niipalju kui sõitnud ise olen,on pidamine
super.Ka hinnaklass jääb neil kvaliteet rehvidega ühele pulgale. Nagu mu tuttav Laki Tuuningus ütles,et sek siia sinna--me ei ela nürbungil!!Ja see on
ka õige. Mis puutub nüüd talverehvidesse siis see kogemus mul puudub.Samas on naljakas ,et cooper kui pika ajalooga tootja on paljudele nii
tundmatu!!Kõik seostavad cooperit millegipärast kohe usa-dziipidega
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 (c5) 1.9
|
postitati 10.01.07 10:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JanariA4
Tere Kiro ja Maxway!
Oskan öelda cooperi kohta ainult seda,mida omast kogemusest tean. Tegu siiski kvaliteet rehviga (ZTP),niipalju kui sõitnud ise olen,on pidamine
super.Ka hinnaklass jääb neil kvaliteet rehvidega ühele pulgale. Nagu mu tuttav Laki Tuuningus ütles,et sek siia sinna--me ei ela nürbungil!!Ja see on
ka õige. Mis puutub nüüd talverehvidesse siis see kogemus mul puudub.Samas on naljakas ,et cooper kui pika ajalooga tootja on paljudele nii
tundmatu!!Kõik seostavad cooperit millegipärast kohe usa-dziipidega
|
mina sinu velgede vastu huvi tunnengi mõtlesin ,et uurin kummide kohta natuke . Lugesin välismaa reviewsid ja arvamused seinast seina! Osad räägivad ,et vihmaga sõites pidi nagu jääl olema! Osad ka ütlevad ,et müra
üpris tugev ja seal samas teised kiidavad kui head vaiksed rehvid jne. Mõni ka mainis ,et kuluvad kiiresti ja mainiti ka head vastupidavust samas raske nagu aru saada. Mõtlesin ,et küsin kodu publikult ka arvamust Aga äkki sinu kummide mark hoopis ZPT kuna ZTP-st ei leidnud jälgegi= Review-d
ka ZPT kohta mis leidsin 
|
|
|
Ulvar
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Ioniq 5
|
postitati 10.01.07 11:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JanariA4
neil kvaliteet rehvidega ühele pulgale. Nagu mu tuttav Laki Tuuningus ütles,et sek siia sinna--me ei ela nürbungil!!Ja see |
Küll natuke teemast välja, aga minuarust pole see seisukoht päris õige. Ei tohi unustada, et see sek siia-sinna, võib teatud hetkel elu tähendada.
Selleks pole vaja pidevalt pidamise piiril sõita.
Konkreetne rehv on minu jaoks natuke arusaamatu, mustri järgi pole tegemist ei muda-, ega lumerehviga, miks seal siis M+S peale on märgitud?
Ulvar
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.07 11:53
|
|
|
Kiro, ütlen ausalt ,et kuna tegu siiski On suverehvidega ja rehvil on nö. V muster,siis eks ta mürarikkam arvatavasti on.Pidamine on minu rehvidel
hea(olin isegi alguses skeptik),ei ole nad märja ilmaga kehvad samuti.Tähise kohta ei oska ma tõesti miskit öelda,sest rehvid asuvad mujal..(kas ztp
või siis zpt)Neid reviewsid ära ka puhta kullana võta,sest see sõltub ikkagi sõitjast endast ja autost.Minul olid nad Quattro all ja olin ülimalt
rahul.Isegi esimese lumega(mis tuli jälle äkki ) oli pidamine olemas,nii
et....
Ulvar.
See ütlus on nö. nagu rohkem suusoojaks.Ise tean ka sama hästi kui tähtis on sekk siia sinna.Tegemist siiski kvaliteet rehviga. Miks on tal ms?Ma ei
tea..Arvan ,et meie talve neid toodetud ei ole.
Ei kiida oma rehve siin maast laeni,lihtsalt selgitan oma kogemust!
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
|
|