Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K: Coupe kohta (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1978)
alr
huviline

Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.04 14:37 Tsiteeri
K: Coupe kohta

Tere! Selline küsimus, on tekkinud soov osta endale Audi Coupe, aastast 89-91, täpselt pole selgeks teinud kas 80 või 90. Siin kohal kas keegi saaks jagada oma kogemusi, mida sellise auto ostmisel peab silmas pidada, mõtlen just talle omaseid nõrki kohti. Mootoritest arvatavasti 2,0 või 2,3. On nende kahe mootori ülalpidamise kulud erinevad? Kõik arvamused tere tulnud.:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 23.05.04 14:45 Tsiteeri

90 ned on tavaliselt rikkalikuma varustusega ja vaiksemad. Soovitan 2,3 mootorit kuna on oluliselt sujuvam ja vaiksem kui neljasilindrilised ning ressurssi on kah sitaks palju. Bensukulu on muidugi kah suurem. Ise olen omanud mõlemat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT

postitati 24.05.04 07:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja alr
täpselt pole selgeks teinud kas 80 või 90.

Siiamaani pole ma veel aru saanud mis vahe neil on. Ühel on kirjas 80, teisel 90, minul lihtsalt coupe. Äkki keegi palun seletaks, miks see nii on.

24 tundi päevas ... 24 õllepurki kastis ... Kokkusattumus ???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Krahv
huviline

Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Maserati 4200GT

postitati 25.05.04 11:33 Tsiteeri

Kõige nõrgem koht oleks mittevedav tagasild :P:P:P

ära sa 2,0 küll võta, sinna minevast bensust oleks küll kahju, 2,3 ikka juba midagi saab vastu kah :)

BR,
Krahv

a see 80 vers 90 ja cupe on küll põnev. mul ka coupe kirjutatud, ise on krt hoopis päraluuk :D

Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 25.05.04 11:41 Tsiteeri

eks siis hakkan uuesti ja otsast pihta.....ei ole olemas 90 ja 80 coupe vaid lihtsalt Audi Coupe....see mis ark on ise kokku leiutanud pole tähtis...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Krahv
huviline

Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Maserati 4200GT

postitati 25.05.04 11:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Absolut
eks siis hakkan uuesti ja otsast pihta.....ei ole olemas 90 ja 80 coupe vaid lihtsalt Audi Coupe....see mis ark on ise kokku leiutanud pole tähtis...

kuuldub loogiliselt...

siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT

postitati 25.05.04 16:36 Tsiteeri

See võib olla ka minu haiglase ettekujutuse vili, aga ma omaarust olen näinud erinevatel coupedel armatuuril erinevaid kirjasid: coupe; audi 90; audi 80.

24 tundi päevas ... 24 õllepurki kastis ... Kokkusattumus ???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
selfer
huviline

Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe-83, A6 -2000, kadett -84

postitati 29.05.04 08:09 Tsiteeri

mina olen kuulnud ka seda et 90 on luks varjant 80-st.ja mootor 2,3 on parem kui 2,0 (vastupidavam).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
bibikas
huviline

Registreerunud 18.08.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.04 07:57 Tsiteeri

Mul 2,0 Coupe ja väga rahul mis põiline kütte kulu linnas alla 10l sajale . Varuosad Eestis kohapeal saada ja samas ka norm. hinnaga.Soovitan soojalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 31.05.04 07:03 Tsiteeri

Tsitaat:

See võib olla ka minu haiglase ettekujutuse vili, aga ma omaarust olen näinud erinevatel coupedel armatuuril erinevaid kirjasid: coupe; audi 90; audi 80

Ja enamus bemme on eestis kirjade järgi M seeria masinad :P Need sildid,kirjad, logod ei ütle küll auto kohta midagi. Absolutil on õigus... Lihtsalt Coupe. Kõik muu on valeinfo ja/või ARK rumalus,

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.5% - SQL: 69.5%]