Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B6 uksed ei lähe puldist lahti. (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 951)
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 12.06.09 19:42 Tsiteeri
B6 uksed ei lähe puldist lahti.

Cobra signa ja harva juhtub selline asi, et just lahti ei tee uksi. Võtmega ilusti tulevad uksed lahti. Muud nagu ei oska mainiida. Ja peale jääb ka ilusti signa. Otsingus põhilised mured just pealepanekuga raskusi, mul veidi teised mured.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 12.06.09 20:39 Tsiteeri

Kas on paigaldatud cobra lisapuldiga signa või originaalpuldist juhitav cobra signa?

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.09 06:41 Tsiteeri

Puldi peal on model 7777
EDIT- Vabandust, seda küll ei tea kas lisapult on see, sest mina seda peale ei lasknud panna. Ei kujuta ettegi, ega vist aru saagi kuidagi, kas on lisapult? Uurisin ka vene foorumit, et see 7777 ei olegi mudel:(
Et umbes autos peaks selle üles otsima ja sealt vaatama. Müügimees pani sama mudeliga seonduva kõik kaasa, aga arvestamata, et teise A4-ja dokumendid sees:D. Mul peaasi, et hooldusraamat ikka selle auto oma sai.;) Võibolla siis eelmise omanikuga rääkida, müügimees vaevalt midagi teab rääkida.

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.09 12:39 Tsiteeri

Ei hakanud uut teemat tegema, plaanis osta autokülmik, aga olen kuulnud, et kui juhe seal pagasis taga, siis isegi süüte välja lülitamisel võtab see voolu? Kuidas A4 avandil see on, kas peab kogu aeg seal juhet välja tõmbamas käima?
EDIT- Ja seda kah, et vool sinna läheb automaatselt( pagasi pistikusse) või peab armatuurlaualt kuskilt nuppu vajutama? :D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.9% - SQL: 83.1%]