Registreerunud 11.12.08
Kasutaja on eemal
postitati 27.03.09 09:33
Armatuuri tarkvara
Tere.
Mul on selline probleem, et auto armatuuri tarkvara kadus ja oleks vaja lasta uuesti peale, aga firma kus käisin polnud täpselt õiget, aga pakkus
välja, et kui leian teise sama suguse auto, siis ta saab sealt võtta tarkvara ja mulle installida.
Kui kellelgi oleks võimalik aidata võiks teada anda.
Auto siis audi A6, 95a, automaat, 2,5TDi, sedaan.
Asun Tartus.
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
postitati 27.03.09 09:36
Tsitaat:
Algselt postitas: matuboy
Tere.
Mul on selline probleem, et auto armatuuri tarkvara kadus ja oleks vaja lasta uuesti peale, aga firma kus käisin polnud täpselt õiget, aga pakkus
välja, et kui leian teise sama suguse auto, siis ta saab sealt võtta tarkvara ja mulle installida.
Ohoh. Ilmselt ma lihtsalt rumal, kuid räägi palun sellest tarkvarast. Mis firma selle sinna armatuuri installis?
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
postitati 27.03.09 10:48
Kust see tarkvara täpsemalt kaduma läinud on? Kellablokist? Kliimast? Ajust? Mil moel ta võis kaduma minna? Lihtsalt iseenesest kustus ühel hetkel
flashikivi pealt? Võibolla on sul seal hoopis mõni katkenud ühenduse probleem?
matuboy
huviline
Registreerunud 11.12.08
Kasutaja on eemal
postitati 27.03.09 11:20
Sai suurema külmaga korra aku täiesti tühjaks käiatud ja siis kustus ära elektroonilinekell, spidomeeter ei töödanud, tahomeeter ei töödanud, lasti
mingi uus tarkvara peale aga nüüd kell ei tööta ja lubati, et kui leian kellegi samasuguse autoga siis võtavad sealt tarkvara ja lasevad siis peale.
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
postitati 27.03.09 11:41
Ehk siis tarkvara ei kadunud, vaid rikuti diletantlike remontijate poolt?
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.7% - SQL: 83.3%]