Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  30
Autor:
Pealkiri: Natuke naeru vol. 12 (Vastuseid: 749 | Vaatamisi: 206924)
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.09 08:52
Natuke naeru vol. 12

Lambaralli

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 20.03.09 23:46

Mite just kõige naljakam, aga natuke naeru sellegipoolest:)

s2 avant

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
narayan
huviline

Registreerunud 21.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.09 09:01

Vot sellise ilusa nimega äri
http://xs137.xs.to/xs137/09126/bdhwi484.jpg

ozzipov
huviline

Registreerunud 17.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A5 Sportback Quattro S-Line Black edition

postitati 21.03.09 10:04

Soomes olen sellest hotellist mööda sõitnud:

http://www.pihkuri.fi/main.site?action=siteupdate/view&id=2

Ja üks eestlastele naljakas kohanimi ka Soomest:

http://www.maplandia.com/finland/lansi-suomi/keski-suomi/pasala/

lullu2
huviline

Registreerunud 26.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.0

postitati 21.03.09 17:58

Fakte elust.

Toidu teekond suust makku kestab 7 sekundit.
Inimese juuksekarv kannatab kuni 3 kilo raskust.
Mehe peenis on kolm korda pikem kui pöial.
Naise süda lööb kiiremini kui mehel.
Inimese jalatallas on üle saja miljardi bakteri.
Naine pilgutab silmi kaks korda tihedamini kui mees.
Kasutame 300 lihast selleks, et vaid püsti püsida.
Naised on selle teksti juba läbi lugenud, aga mehed jõllitavad ikka oma pöialt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaan777
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 22.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.09 21:24

http://www.youtube.com/watch?v=srzrfuw8QqM

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100

postitati 21.03.09 23:03

http://blog.dreamhosters.com/2006/07/26/top-10-worst-domain-names/

Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 22.03.09 16:13

Uut teadusilmas

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 23.03.09 14:43

http://englishrussia.com/?p=2348

Jube hea story venemaalt

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 23.03.09 15:30

Vahva tegelane ühest teisest foorumist. :D

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 23.03.09 20:06

Kõige karmim olelusvõitlus on vikatitega.

Kus juures see on juu sulaselge tõsi!! :o:o:o
Kes ellu jääb on kõige karmim:D

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
martint
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 27.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi100 2,8q

postitati 23.03.09 20:11

Jõud on taga peab minema, ütles karu ja pani suvel suusad alla.

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 23.03.09 20:14

Tsitaat:
Algselt postitas: ozzipov
Soomes olen sellest hotellist mööda sõitnud:

http://www.pihkuri.fi/main.site?action=siteupdate/view&id=2

selline on hotelli esine:)

http://www.raptum.ee/audi/pihkuri.jpg

ps! ma ei tööta seal hotellis, see pole vormiriietus:) Riietuse värvid olid lihtsalt samad:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000

postitati 24.03.09 08:25

Kas tead, et hispaania keeles on nimisõnad mees või naissoost?

Aga sõna "arvuti" puhul pole veel otsustatud, kas see on mees- või naissoost...

Ühel keeltekursusel pandi poisid ja tüdrukud eraldi rühmadesse ja lasti

neil otsustada, kas see peaks olema mees- või naissoost ning oma otsust põhjendama.

Mehed otsustasid, et "arvuti" peab kindlasti olema naissoost "la computadora", sest:

1. Tema sisemist loogikat ei mõista keegi peale tema looja.

2. Seda keelt, mida ta kasutab teiste arvutitega suhtlemiseks, ei mõista mitte keegi muu.

3. Iga sinu pisimgi viga salvestub püsimällu, kust seda vajalikul hetkel kätte saab.

4. Niipea kui oled ühe endale välja valinud, saab selgeks, et vähemalt pool palka kulub tema lisavidinate peale.

Naised aga jõudsid otsusele, et "arvuti" on mõistagi meessoost, "el computador" või "el ordenador", sest:

1. Ta teeb kõike, mida soovid, kui vaid oskad õigele nupule vajutada.

2. Temas on tohutul hulgal seosetut informatsiooni, aga oma peaga mõtelda ikka ei oska.

3. Ta on mõeldud sinu elu kergendamiseks, aga vähemalt pool aega ta teeb seda raskemaks.

4. Niipea kui oled ühe endale välja valinud, selgub, et oleksid sa natuke kauem oodanud, oleksid parema mudeli saanud.

priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.09 18:37

Et sobitaks siia
Audi R8

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 25.03.09 00:42

Pisut kohtuvärki.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q

postitati 26.03.09 11:22

Tasumata arvest

Kallid sõbrad,

Olen just lugenud Teie käredaloomulist kirja, milles Te nõuate minult arve maksmist, mis Teie arvates oleks pidanud toimuma juba kaua aega tagasi ja milles te kirjutate ,et võite mulle raskusi valmistada, kui ma arvet ei maksa.Mis puutub raskustesse, siis tahaks Teid veidi valgustada.
1907.a. võtsin võlga saeveski, 1908a. härjavankri, palgiree, kaks hobust, haavlipüssi, traktori,revolvri ja paar tiinet siga.
1909a põles saeveski maani maha, järele ei jäänud muud, kui hunnik tuhka. Üks hobustest suri, teise laenasin ühele äbarikule, kes lasi sel nälga surra. Pärast pöörasin usku.
1910.a.suri mu isa ja mu vend poodi hobusevarguse pärast. Hulgus tegi mu tütre käima peale ja ma pidin maksma 440 marka posijale,et ma ei saa mingit äbarikku omale sugulaseks.
1911.a. haigestus üks mu poegadest mumpsi, mis läks nii raskelt, et elu päästmiseks tuli ta kastreerida. Kord kui ma kalal olin, läks paat ümber ja õnge otsast pääses suurim kala, mida ma kunagi püüdnud olen.Samas uppusid kaks minu poega, kellest kumbki polnud see kastreeritud.
1913.a lasi minu naine neegriga jalga jättes mulle kingituseks kaksikud tõmmud poisid.Abiellusin oma piigaga, et kulutusi veidigi vaos hoida. Ta oli aga külm naine ja mul oli raskusi oma rahuldamisega.Seepärast läksin tohtri juurde. See soovitas mul veidi pinget tekitada, kui naine hakkab rahulduseni jõudma.Mina võtsin haavlipüssi voodisse kaasaja kui naine oli minu arvates peaaegu küps lükkasin toru aknast välja ja vajutasin päästikule. Tagajärjeks see, et naine pasandas voodisse, mul ei läinud pauk lahti ja lasin maha oma parima lehma.
1915.a. põlesid maha ka ülejäänud hooned, mina hakkasin jooma ning polnud muud järgi, kui veekindel kell ja neeruvaevad.Kaua polnud muud teha, kui kella keerata ja kusel käia.
Järgmisel aastal proovisin uuesti alustada.Ostsin sõnnikulaotaja ja niidumasina, aga tuulispask tuli ja kandis need naabervalda.Mu naine läks rändkaupmehega, mu poeg pühkis perset maisitõlvikuga, mida oli leotatud rotimürgis ja keegi kõlvatu lasi mu premeeritud pullil munad alt.Nüüd olen vaene, et kui sittumine maksaks penni peaks ma oksendama.Raha saamine minult on sama raske, kui sukavardaga või toppimine metskassi perse.

Ja Teie kallid härrad, ütlete, et võite minule raskusi valmistada, kui ma arvet ei maksa.

Selle kohta ei ole mul muud öelda, kui et olete südamlikult teretulnud üritama.

Sõbralike tervitustega. :D

Sõida... aga ära mölise....
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.09 13:10

Tsitaat:
Sadistmultfilm pretsdavljaajet, veiks i tambet v pesnje okse, i teper pa estonskii
http://ufo.planet.ee/foorum/tarmole.png

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse vene keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-sekundi keelekasutuse koolituse leiad >>> SIIT <<<."

Edit by kps@hõkkkk

auditdi
huviline

Registreerunud 29.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDI Avant7 > A6 C5 2.5TDI Q

postitati 26.03.09 13:28

veel tasumata arvete teemal...

Vastuseks Teie nõudmisele koheselt kustutada võlgnevus Teie äriühingu ees teatan, et seoses ülemaailmse majanduskriisiga toimub meie firmas võlgnevuste likvideerimine allkirjeldatud viisil:
Kõik tasumisele kuuluvad jooksvad kuludokumendid, samuti väljamaksmisele kuuluvad töötasud ja tasutavad riigimaksud, aga ka varasemad õigeaegselt tasumata arved ja maksed laotakse ühte virna.
Pärast hoolikat segamist, valitakse nende seast juhuslikult välja 3 maksmisele kuuluvat dokumenti, millised tasutakse esimesel võimalusel.
Seega, kui Te veelkord lubate enesele taolises sobimatus toonis võla tasumise nõudmist, siis olen sunnitud kahetsusega teatama, et Teie nõuded enam kunagi loosimises ei osale.

Lugupidamisega,

Nälg & Võlg OÜ

Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000

postitati 26.03.09 14:00

Punamütsike uues võtmes

Veix01
huviline

Registreerunud 07.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: a6 2,4 q.aut

postitati 26.03.09 20:16
Kuidas tegutsen mina, kui mul on paha tuju....

Kui sul aeg-ajalt on tõsiselt halb päev ja sa pead seda kellegi peal välja elama, siis tee seda mõne võõra peal!
Ükskord istusin oma laua taga, kui mulle meenus telefonikõne, mille olin unustanud teha. Ma leidsin numbri ja valisin selle. Meeshääl vastas: "Hallo!" Ma ütlesin viisakalt: "Mina olen Tiit. Kas ma saaksin rääkida Marek Piegusega?!" Vastuseks karjus meeshääl mulle kõrva: "Hangi omale õige number, kurat!" ja lõi telefonitoru hargile. Ma ei suutnud uskuda, et keegi saab olla nii häbematu.

Kui ma valisin Mareki korrektset numbrit, et talle helistada, avastasin, et olin kogemata kaks viimast numbrit segamini ajanud.

Peale temaga kõne lõpetamist otsustasin uuesti helistada valele numbrile. Kui sama tüüp telefonile vastas, karjusin ma: "Sa oled sitapea!" ja panin toru ära. Ma kirjutasin ta numbri üles ja kirjutasin sinna kõrvale sitapea. Ja kleepisin selle lauaplaadile. Iga paari nädala tagant, kui ma maksin arveid, või mul oli eriti s*** päev, helistasin ma talle ja karjusin: "Sa oled sitapea!"

Kui hakati pakkuma "numbrinäidu" teenust, mõtlesin, et mu teraapiline sitapeale helistamine peab saama lõpu, sest võin vahele jääda. Igaks juhuks otsustasin kontrollida, kas jobu sellest teab. Ma helistasin tema numbrile ja ütlesin: "Tere! Mina olen Toomas Tool Elionist. Helistan, et teada sada, kas te olete juba tuttav meie uue "numbrinäidu" teenusega?" Ta karjus: "EI!" ja lõi telefoni hargile. Ma helistasin talle kiiresti tagasi ja ütlesin: "See on sellepärast, et sa oled sitapea!" ja katkestasin kõne.

Ühel päeval kui olin Selveri juures ja valmistusin parkima, lõikas mingi tüüp musta BMW-ga mul tee ära ja parkis end kohale, mida ma kannatlikult oodanud olin. Ma tuututasin signaaliga ja vehkisin kätega - tema lihtsalt näitas mulle keskmist sõrme. Aga tema auto küljeaknal ilutses silt: MÜÜA, koos tema telefoninumbriga. Ma kirjutasin selle üles...

Paar päeva hiljem, kohe peale seda, kui olin esimesele sitapeale helistanud (mul oli ta number kiirvalimise all) ja ta korralikult läbi sõimanud, arvasin, et ma helistan sellele BMW sitapeale ka. Ma küsisin: "Kas teie olete see, kellel on must BMW müüa??" Ta vastas: "Jah, olen küll!" Ma küsisin: "Kas ma saaksin seda ka näha?" Ta ütles: "Jah, ma elan Vanapapli 14, Veskimöldres. See on helebee&#731; majake ja autod on kohe ette pargitud." Siis küsisin: "Mis su nimi on?" Ta ütles: "Mu nimi on Madis Muul." "Millal on hea aeg, sind leida, Madis?" "Ma olen kodus igal õhtul, peale kella 17" "Kuule Madis, kas ma saan sulle midagi öelda?" "Jah?" "Madis, sa oled sitapea!" Siis panin ma toru ära ja salvestasin ka tema numbri kiirvalikusse.
Edaspidi, kui mul oli probleeme, oli mul kaks sitapead, kellele helistada. J

Ühel päeval olin kogu maailma peale tige ja otsisin oma vihale väljundit. Siis tuli mul idee. Helistan esimesele sitapeale. Ta ütles: "Hallo" Ma ütlesin: "Sa oled sitapea!" kuid ei pannud toru ära. Ta küsis: "Oled sa veel seal?" Ma vastasin: "Jah" Ta karjus: "Lõpeta mulle helistamine!" Ma ütlesin: "Eks sunni mind!" Ta küsis: "Kes sa oled?" Ma vastasin: "Mu nimi on Madis Muul" Ta ütles: "Jah?? Kus sa elad?" Ma vastasin: "Sitapea, ma elan Vanapapli 14, Veskimöldres, bee&#731;is majakeses. Mul on must bemm maja ette pargitud, et sa teaksid." Ta ütles: "Ma tulen kohe sinna, Madis-poiss. Ja sul on parem juba testament ära teha!" Ma ütlesin: "Jah, ma juba tõsiselt kardan, sitapea!" ja panin toru ära.

Siis helistasin ma teisele sitapeale. Ta ütles: "Hallo?" Ma ütlesin: "Hallo, sitapea!" Ta karjus: "Kui ma peaksin teada saama, kes sa oled..." Ma ütlesin: "Mis siis saab?" Ta ütles: "Ma kütan su p... kuumaks!" Ma vastasin: "Sul on see võimalus, sitapea! Ma tulen kohe sinu juurde!" Siis panin ma toru ära ja helistasin politseisse. Ütlesin, et elan Vanapapli 14, Veskimöldres ja et ma olen teel koju, et tappa oma elukaaslasest pedesõber.

Siis helistasin ma Kanal 2 Reporterisse, et kohe läheb mölluks lahti aadressil Vanapapli 14. Vennad lubasid kärmelt kaameratega kohale kimada. Seejärel läksin oma autosse ja sõitsin Veskimöldre poole.

Ma jõudsin sinna täpselt õigel ajal, et näha kuidas kaks sitapead just kohale jõudnud politseiauto ees teineteist tümitasid. Ning loomulikult ei puudunud ka telemehed oma kaameratega.

Kohe tundsin ennast PALJU paremini. Viha taltsutamine toimib tõepoolest, tuleb ta lihtsalt enda seest välja lasta!

fred2103
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.09 20:47

http://www.youtube.com/watch?v=A2NEvXzcIJc&feature=related

Carla
klubiliige

Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.09 07:27

Tõeline mure :)

Ja pilt ka teemast :)

http://www.chicgeeks.com/uploaded_images/Cat-found-717189.PNG

If you have no lag, you have no turbo. You also have no huge torque increase to look forward to.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
narayan
huviline

Registreerunud 21.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.09 09:02

Karlssoniga kes käis väikevenna juures Batmani vaatamas.
http://xs537.xs.to/xs537/09135/o331.jpg.xs.jpg

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 28.03.09 17:39

Hamba kaotus!

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  30
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.7% - SQL: 81.3%]