Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Engine ECU software tuning teostajad Eestis/ kogemused (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 3101)
kivialune
huviline

Registreerunud 02.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.09 12:11 Tsiteeri
Engine ECU software tuning teostajad Eestis/ kogemused

Teretulnud on siia kõik info nende kohta, kes teevad mootori softi vahetamisega tuuningut Eestis ja kasutajate kogemused või näpunäited.

Üldiselt ei kuulu siia teema alla TDI boxid ja muud seadmed, millega antakse valeandmeid mootori juhtplokile.

Võimalulusi, mis ma olen ise leidnud:
www.autohai.ee - nende tuuning omab TÜV sertifikaati, aga segaseks jääb, mis firma tuuning failidega tegemist on
www.bsr.se - neil on huvitav lahendus, millega saate ise tuuning faili peale lasta ja samuti originaali taastada kui soov (Eestis pakub seda mitu firmat: http://www.dreamtruck.eu, ..)

Mootori tuuningu teema on mõnda aega susinenud ja ahvatlevaks teeb, et turbodiislitel on võimsuse kasv korralik. Eks teahased valmistavad korraliku varuga ja kui tuuning faili taga on korralik katsetamine ja uurimustöö, peaks hooldatud mootor sellele väga hästi vastu pidama.

Siiski millega võib probleeme tulla:
Diislite suure momendi tõttu hakkab sidur läbi libisema.
Näiteks mootor, millel millel mina tuuningut teha tahan AXR 74kw on sidur väiksema mõõduga, kui ASZ 96kw mootoril.

5291327
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kivialune
huviline

Registreerunud 02.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.09 07:07 Tsiteeri

Helistasin Autohaisse, kahjuks jäi küll telefoni teel halb mulje... Allahindlust üldse ei tee, et see liiga odav hind üldse (präeguses majanduse olukorras nii öelda?)!? 2003 aasta auto kohta öledi, et vana autoga tegemist. Ülejäänud suhtlmine oli samalaadne...

5291327
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 22.04.09 07:14 Tsiteeri

Uuri SIIT ja SIIT need on kvaliteetseimad, mida Eestist kohapealt võimalik saada.

Odavat mingit krdi tuningboxi naftamootorile on täislollus panna. Kui, siis uus kvaliteetsoft ja korras, seljuhul on asjal jumet ja efekti.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 22.04.09 08:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kivialune
Helistasin Autohaisse, kahjuks jäi küll telefoni teel halb mulje... Allahindlust üldse ei tee, et see liiga odav hind üldse (präeguses majanduse olukorras nii öelda?)!? 2003 aasta auto kohta öledi, et vana autoga tegemist. Ülejäänud suhtlmine oli samalaadne...

Miks ma küll ei imesta...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kivialune
huviline

Registreerunud 02.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.09 07:45 Tsiteeri

Katsetasin nukkvõlli nurga muutmisega. Vähemalt minu diislil (axr) käib nurga muutmine lihtsalt 3 poldiga.

Kui jääda +-3 kraadi sisse (arvuti järgi CA angle), siis saab kiirendusest sekundi maha. Mina leidsin, et diisli puhul jõu ajamisest ülemisse pöörete vahemikku pole midagi kasu, sest kogu moment on palju varem saadaval ning kiirenduses pigem kaotab.

Käisin BMW klubi teeningpäeval Tabasalus ja aeg tuli 51,76 - 74kw (195/65r15 rehv) puhul polegi vist kõige hullem.

5291327
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.5% - SQL: 71.5%]