Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mure kesklukuga - Korras (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1070)
huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 18.03.09 12:17 Tsiteeri
Mure kesklukuga - Korras

Auto Audi 80 B4, 2.0E Sedaan

Mure järgnev, hommikul üritades autosse minna ei avanenud kesklukust uksed ning orig. võti asub hetkel maal Tallinnast üpriski kaugel(ukse ja süütelukk erinevad kuna süütelukk läbis vahetuse mõned aastad tagasi)

Kahtlustan et aku tühi ja oleks vaja autosse pääseda või lihtsalt kapott lahti saada et saaks akut veidi laadida(juhul kui on probleem selles, kuigi aku pole kordagi talve jooksul alt vedanud)

Kas oskate ehk nõu anda kuidas oleks võimalikult valutult autosse siseneda(kasvõi kapoti alla) või tuleks siiski kasutada lukuabi teenuseid(kaunis kirves hind neil hetkel)
Või oleks ka selline võimalus et saaks akut laadida veidike ilma kapotti avamatta(põhjakatte auto alt saaks vast lahti)

Edit:

Kasutasin ka otsingut, midagi konkreetset ei leidnud, kuid võimalus avada uks joonlaua abil või väänates ukse raami veidi eemale oleksid ka mõeldavad.
Kui keegi oskaks ise seda avada Tallinnas ja viitsiks õhtupoole Ristiku tn lõpust läbi hüpata siis paar nelipakki teeksin hea meelega selle eest kui asja peaks saama.
kontaktiks 56762475

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 18.03.09 15:03 Tsiteeri

Kas sa ei saanud uksi avada puldist ja uste avamiseks pole võtit? Muidu kui põhjakate eemaldada, siis alt kruvikeerajaga kapoti lukustit hooba lükata peaks lahti saama, kunagi passatil tegin nii lahti. Muidu ise endal täheldasin sellist asja B4-l, et mul tuleb üks punane juhe aku + klemmile ja kui toda säristada vastu pluss klemmi, siis uksed avanesid :D. Proovi ja vaata!

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 18.03.09 18:04 Tsiteeri

Mure siiski lahendatud. Võti on lihtsalt maakodus(olin terve puhkuse maal) ning järgi poleks võimalik olnud sõita kohe. Probleem oli selles, et oli plaanis süüteluku kontaktplaadi vahetus - vana andis saba eelmine kolmapäeva hommikul nii et auto käima saamiseks pidin kellad välja kiskuma ning selle plaadi eemaldama, sain autot kruvikaga käivitada ning linna sõidetud, raha polnud et kohe uut osta ning nii ma lasin kuni tänaseni kruvikaga käivitades. Samas pärast viimast sõitu ei keeranud seda korralikult lõpuni tagasi(võtmega süüdet välja) ning ei pannud tähele, et süüde sisse jäi, seepärast oligi kahepäevase töötava vendi ning tagaklaasi soenduse tõttu aku kuivaks imenud. Nagu eelpool mainitud hommikul üritades auto uksi avada puldist need lihtsalt ei avanenud - probleem ka veel selles et autole paigaldatud eraldi alarm ning nii lihtsalt lukku lahti poleks saanud. Lahendasin asja nii et otsisin selle õhukese metall joonlaua millele lõikasin väikese hamba sisse ning kukkusin tagumisel uksel klaasi vahelt surama(seda olen ennem lammutanud ning tean kus lukumehanism asub) läks aega ca 20-30 sek kuni uks lahti oli, siis juba täkud peale ja asi lahendatud.'
Nüüd ma saan aru miks B4ja nii lihtne pihta on panna, elus esimest korda sel moel uksi avamas ning siis ka õnnestub:D
Lukuabi oleks tahtnud 400.- mina ostsin endale parem ühe koogi selle raha eest ja pudeli joodavat õhtuks:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.4% - SQL: 73.6%]