Lehekülgi: 1 2 3 |
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
Sqad
huviline
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: -
|
postitati 13.03.09 17:15
|
|
|
Kindlasti tuleb ilus auto aga mina küll ootama ei jää vanema a8 hind kukub
siis veel rohkem allapoole.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 01.12.09 10:11
|
|
|
Uue A8 pildid ja info siin ning mina veidi pettusin tagaosa
lahenduses, aga muidu on küll väga ilus auto. Suurepäraste andmetega hiilgab suvel lisanduv 3.0TDI mootor. Vast maitse asi, aga need LED-tuled esiosas
on väga ilusad. Kindlasti on tänavapildis tegu väga ilusa ja pilkupüüdva autoga.
|
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
postitati 01.12.09 10:25
|
|
|
Tagumik on päris ok
Isiklikult ei meeldi need ukseavamise sangad.
Esiosa on siis sarnane A7 conseptiga, pop ja noortepärane. 
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 01.12.09 11:23
|
|
|
Noh maitse asi, vaatasin natuke pilte ja sangad jah ukse avamisel imelik valik, vot ei tea kas 2010 aastal uksed omaniku liginedes ise ei ava?
Aga keskkonsool- retrokell on minu arvates väga koledasti disainitud (väike ja odav välimus).
Keskonsool vist vaatan vötab pool auto laiust- tagaistujal ikka meeletult ruumi rohkem. Järeldus- tegu taksoga. Suunatuled- nupule vajutamisele vist
juba ammu mindud, aga kangiga kas mitte mugavam. Minul igatahes pöidla liigutamine raskem kui sörme kallutada. Aga antud masin näidis ja kas mitte
sellised nipsvead saam ju välistada kui tellid vastavalt oma harjumustele? Üldse miks ei voiks see eesistujate vahel see nuppude ja käiguosa ära
kaotada nagu vanasti usa masinatel. Noh siis tuleb natuke külgedel ja eesotsas disainiga vaeva näha. Hea küll, fantaseerida ikka voib.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 12:44
|
|
|
Tundub, et ka vabalthingava V8 puhul on mindud kahe õhufiltri teed.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 01.12.09 12:49
|
|
|
Tänavapildis vaataks vist, et oi, ilus A4! Ja kui mõni teine tuntud auto kõrvale sõidaks, siis et okei, suur A4. 
Eraldivõetuna siiski kena. D2 jääb siiski minu silmis mõlemast uuemast ilusamaks. 
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 13:09
|
|
|
Ülimahukas galerii..
Esimene mulje välisdisainist oli veidi imelik, aga kui 10minuti pärast ikka veel seda galeriid vaadates oli silm juba harjunud ning nüüdseks meeldib
juba väga. Salongis on väga ilusad musta lakiga pinnad. Soovitan palju aega võtta ja suure monitori (näiteks 22") puhul täisekraanil neid pilte
vaadata.
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
postitati 01.12.09 13:19
|
|
|
Aga etaloniks jääb D1. 
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tänavapildis vaataks vist, et oi, ilus A4! Ja kui mõni teine tuntud auto kõrvale sõidaks, siis et ok, suur A4. 
Eraldivõetuna siiski kena. D2 jääb siiski minu silmis mõlemast uuemast ilusamaks. |
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 13:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sileem11
Aga etaloniks jääb D1.  |
D1 on tavaline Audi 100 baasil rauahunnik, D2 on alumiiniumist edööver. 
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 01.12.09 15:29
|
|
|
Piltide pealt tundub see uus A8 väga väike auto ja kummaliselt sarnane A4ga. Längus tagaosa ja langev küljejoon on kuidagi eriti väikese A4 nägu. Aga
vaatame tõele näkku - esindusmudelid teenivad tootjale alati räigeid kahjumeid ja neid tehaksegi tavamudelite müügi edendamiseks, ehk siis nende, mis
reaalselt raha toovad. See uus A8 peaks A4 müügi hoobilt lakke tõmbama. Päriselus kujundab auto suurus A8 kindlasti selgemini eristatavaks.
Huvitav kas paar viimast aastat kestnud valgete esitlusautode mood hakkab läbi saama - kummaliselt mittemidagiütlevad värvid (hall ja bee) valitud
esmaesitluseks...
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 01.12.09 16:54
|
|
|
Oleks ikka tagaosa sellise pidanud tegema.
Natuke CLS oleks aga viimane on sigakena ka.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 17:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Joel
Huvitav kas paar viimast aastat kestnud valgete esitlusautode mood hakkab läbi saama - kummaliselt mittemidagiütlevad värvid (hall ja bee) valitud
esmaesitluseks... |
Hõbedane ja kuldne (ise oled hall ja bee! ) on parimad värvid auto
vormide väljatoomiseks. Kus valge on lihtsalt valge, seal on hõbedane ja
kuldne iga väikseimagi nurgamuutuse korral ise varjundiga.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
rattur
huviline
Registreerunud 14.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 19:41
|
|
|
uus a8
Nutune lugu,aga kui ei huvita või ei taha maksta quattro eest,siis jääb üle ESISILLAVEDU!!!
Päris kohutav lahendus sellisel tasemel.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 01.12.09 20:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rattur
Nutune lugu,aga kui ei huvita või ei taha maksta quattro eest,siis jääb üle ESISILLAVEDU!!!
Päris kohutav lahendus sellisel tasemel. |
Mismõttes kohutav? Samamoodi on BMW-l ja Mercedesel VAID tagasillavedu. Pealegi, ma ei taha eriti uskuda, et keegi A8 ilma quattrota endale ostab.
Arvestades uue A8 mootorite võimsusi, siis pakun, et 98% A8-test saab endale nelikveo, esiveolise ostja peab olema suht kiiksuga. 
Samas, arvestades, kui suure osa müüdud autodest moodustavad quattro-ga varustatud isendid, tekib küsimus, miks Audi A8 -l üldse esivedu pakub? Kuigi
autonet.ee artiklis, mille lingi enne siia panin, kirjutati, et quattro nelikvedu kuulub uuel A8-l baasvarustusse....kas siis tõesti ei olegi enam
esivedu üldse valikus A8 puhul või sain ma valesti aru millestki? 
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 01.12.09 20:46
|
|
|
Tulede erinev plinkimine on küll kuidagi uus asi, mul tekkis kohe säästuidee, et kas D3-le ka midagi uue plekkidest-viledest-tuledest külge saaks
pookida, või on ta ikka oluliselt erineva suurusega...?
Väga A4 nägu on minumeelest ka, aga Audi on mulle alati tundunud nagu ühe mudeli disain, mida siis kasvõi koopiamasinaga saab suurendada või
vähendada. Mõned erandid välja arvata.
Uue puhul vähendab ostuhuvi kindlasti esiotsa tema hind, aga D3 peaks siis küll juba isuäratava hinnaga saama...
|
|
|
rattur
huviline
Registreerunud 14.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 21:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Päris kohutav lahendus sellisel tasemel. |
Mismõttes kohutav? Samamoodi on BMW-l ja Mercedesel VAID tagasillavedu. Pealegi, ma ei taha eriti uskuda, et keegi A8 ilma quattrota endale ostab.
Arvestades uue A8 mootorite võimsusi, siis pakun, et 98% A8-test saab endale nelikveo, esiveolise ostja peab olema suht kiiksuga. 
Samas, arvestades, kui suure osa müüdud autodest moodustavad quattro-ga varustatud isendid, tekib küsimus, miks Audi A8 -l üldse esivedu pakub? Kuigi
autonet.ee artiklis, mille lingi enne siia panin, kirjutati, et quattro nelikvedu kuulub uuel A8-l baasvarustusse....kas siis tõesti ei olegi enam
esivedu üldse valikus A8 puhul või sain ma valesti aru millestki?
|
Jah,tuleb 3TDI 150kw esiveoline.
Aga kui tahan endale A8-t ja ei taha maksta quattro eest(mida ei vaja)väga palju rohkem raha-siis jääb üle ühesillavedu,nagu kõikidel teistelgi
autodel-ka väga kallistel.Kõik on ok,ainult et Audi on esisillaveoline-nomaeitea. Kusjuures konkurendid MB,BMW,Lexus on ikka suurele ja kallile autole
omase väärikusega tagaveoline.
Minuarvates on sellisel autol esivedu odav ja ebanormaalne lahendus,seda on ilmselt tunda ka sõites.Esivedu oma tootmise lihtsuse ja odavuse poolest
on odavamale autole loogiline,aga kallis luksusauto...See ongi kohutav,mind see väga häirib ja ma imestan,et see nii on
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 23:20
|
|
|
Jah,tuleb 3TDI 150kw esiveoline.
Aga kui tahan endale A8-t ja ei taha maksta quattro eest(mida ei vaja)väga palju rohkem raha-siis jääb üle ühesillavedu,nagu kõikidel teistelgi
autodel-ka väga kallistel.Kõik on ok,ainult et Audi on esisillaveoline-nomaeitea. Kusjuures konkurendid MB,BMW,Lexus on ikka suurele ja kallile autole
omase väärikusega tagaveoline.
Minuarvates on sellisel autol esivedu odav ja ebanormaalne lahendus,seda on ilmselt tunda ka sõites.Esivedu oma tootmise lihtsuse ja odavuse poolest
on odavamale autole loogiline,aga kallis luksusauto...See ongi kohutav,mind see väga häirib ja ma imestan,et see nii on |
Kui sa ei vaja nelivedu, siis ostad MB, BMW või Lexuse. Lihtne. Audi peamine võlu ongi nelivedu ja normaalne inimene ei koonerda A8 puhul sellise
asjaga. A8 on loodud olema neliveoline. Kui sa nii koi oled, et tagasilla välja jätad, on see sinu enda viga. Nelivedu on siiski veoskeemide tipp.
|
|
|
Liivatraktor
huviline
Registreerunud 30.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Hõbedane
|
postitati 01.12.09 23:47
|
|
|
Esiveoline=takso ?
S
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.09 05:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Liivatraktor
Esiveoline=takso ? |
Jep, FIE'de vastulöök Tallink taksole.
D2 kerega esiveoline ei ole hetkel mingi haruldus, ma olen isegi 3,7 mootoriga esiveolist näinud. Samuti liikus Eestis 2,8 esiveoline manuaal riidest
sisuga, ilma kliimata ja tagumiste vändaga akentega auto ringi.
D3 kerega ma vist pole esiveolist kohanud, samas pole ka uurinud aga ilmselt on läbi käinud kuna müügis neid siin on aga jah suht haruldane.
Eks esivedu jääb veel haruldasemaks uuel kaheksal.
Ma pakun, et mingi paari aasta jooksul hakkab neid meie teedele tekkima, siis kui Saksas ja mujal maailmas teisele ringile minema hakkavad.
|
|
|
|
raivo
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.09 06:39
|
|
|
Seekord on nad bemariga nagu positsioone vahetanud.
Uus A8 tundub välimuselt väga lahja võrreldes seitsmesega.
Eelmine A8 aga on väga kena ning 7er kole.
Ning kahtlaselt A4'ja meenutab küll 
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.09 07:45
|
|
|
Jeerum kui kole auto.
Esimese hooga tundub, nagu tegu oleks mingisuguse odava plastleluga, mida panevad kokku pisikesed pilusilmsed poisid ja tüdrukud kuskil kim-jong-illi
varjulistes keldrites, selline disain sobib heal juhul mõnele 3meetrisele elektrimobiilile. Hetkel rõvedalt väljavenitatud käkk, mitte elegantne
esindusauto.
Isiklikult lootsin, et C5 sedaan jääb audi disainiäparduste tipuks, lootused luhtusid täielikult, midagi nii koledat nagu see A8 ei osanud ma isegi
mitte kõige pessimistlikemateski mõtetes näha. Õudne lausa.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |