Lehekülgi: 1 2 |
axxel666
huviline
Registreerunud 09.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 07:11
|
|
|
Uksed lukus, võtmed sees!!! HELP
Vaja uksed lahti saada 100(c4)
Probleem siis selles, et võtmed on süütelukus ja uksed lukus ning ka aku on tühi...
Ainsa asjana lahti on kapott..
Ehk on kellelgi mõni särav idee kuidas uksed lahti saada(Telliskivi ei ole võimalus).
Loodan, et kuidagi õnnestub uksed lahti saada ise nii, et ei peaks kutsuma lukuvana ega ühtegi teist sellist firmat, sest rahadega on üsna kehvasti.
|
|
|
Birgo99
huviline
Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 Avant 2.6 varuosadena/ Audi 80 B4 2.0 85kw
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 11.03.09 07:21
|
|
|
Tuleta meelde milline lukk sul võtmest kõige kehvemini toimis ja keera see puru. Tavaliselt lammutatakse ära pagassilukk ja eemaldatakse hiljem
lukusüdamiku hoovastik.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
axxel666
huviline
Registreerunud 09.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 07:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Tuleta meelde milline lukk sul võtmest kõige kehvemini toimis ja keera see puru. Tavaliselt lammutatakse ära pagassilukk ja eemaldatakse hiljem
lukusüdamiku hoovastik. |
Kui aus olla olen üldse ainult juhiust võtmest avanud... Väga lõhkuda ei tahaks üldse...
Keegi teab, kas metallist joonlauaga saab Audit avada?
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 11.03.09 07:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: axxel666
Kui aus olla olen üldse ainult juhiust võtmest avanud... Väga lõhkuda ei tahaks üldse...
Keegi teab, kas metallist joonlauaga saab Audit avada? |
Kuidas peaks saama joonlauaga vaakumlukku avada?
Kas + klemmi pole kapotiall? Kui pole, siis lase genekast.
Edit: Vääna ukse raam ülalt servast eemale ja õngitse traadiga võtmed süütelukust välja. Ust kannatab julgelt vähemalt 5cm (rohkem pole vaja)väänata,
kuid tasa ja targu. Kõveraks murdmise pärast ära muretse. Aku laadimine ja varupuldi kasutamine oleks muidugi mugavam. Ma isiklikult olen kõigil oma
autodele lasknud varuvõtmed teha.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 11.03.09 08:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: axxel666
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
lukusüdamiku hoovastik. |
Keegi teab, kas metallist joonlauaga saab Audit avada? |
Kõigepealt tasuks proovida teiste Audide võtmeid, sest C4 kere lukud ei ole eriti täpsed ning võib juhtuda, et mõni võti keerab. Joonlauaga avamiseks
peab veidi rohkem oskusi olema ja õige kujuga tööriistad ning ei ole vahet kas tegemist pneumo või el.kesklukuga. Kõige kindlam variant on kutsuda
lukuabi.
|
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 08:04
|
|
|
Joonlauaga minu teada enam C4 lahti ei tule. B3 kere peal toimib suhteliselt hõlpsasti(endal läbi käidud saaga).
Mõtlen praegu,e t kas sul üldse on kasu avatud kapotist?! Isegi kui voolu saad akule peale, siis ei tee see automaatselt uksi lahti. Ehk ainuke
võimalus kui kusagilt saad ligi elektrisüsteemile ja vaakumpumbale sealt voolu peale annad ja nii uksed lahti teeb. Mudiu jääb tõesti variant
lõhkuda...
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 08:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Kuidas peaks saama joonlauaga vaakumlukku avada?
Kas + klemmi pole kapotiall? Kui pole, siis lase genekast.
Edit: Vääna ukse raam ülalt servast eemale ja õngitse traadiga võtmed süütelukust välja. Ust kannatab julgelt vähemalt 5cm (rohkem pole vaja)väänata,
kuid tasa ja targu. Kõveraks murdmise pärast ära muretse. Aku laadimine ja varupuldi kasutamine oleks muidugi mugavam. Ma isiklikult olen kõigil oma
autodele lasknud varuvõtmed teha. |
Voolu andmisest pole ilmselt kasu, kuna avamisjurakas autos sees.
C4 kere raamid on suht vastiku tugevusega ja selle toimungu käigus ilmselt puhast tööd ei tee koduste vahenditega. Klaasi vahelt saab hoovale ligi,
aga suht loominguline on selle fikseerimine ja tõstmine. Vaakum ei puutu siin asja kuna luku avab füüsiline hoob.
|
|
|
|
Jatsek
huviline
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
postitati 11.03.09 08:22
|
|
|
Tuttav mure aga veitse teises versioonis.Mul oli pult ja võtmed enda käes ja aku ka täis aga uksi lahti ei avanud.Tagaluugil oli vaakumklapp mõrades
ja vaakumpump ei suutnud kogu süsteemi selle rikke tõttu avada.Käisin ka lukufirmas küsimas "titaanvõtit".Sealt sain vastuse, et kõik sõiduautod
avatakse kui juhiukse ülesse serva aknaraami vahele kiil (soovitavalt puidust vältimaks tõsisemaid kribimisi) panna ust eemale painutades.Siis võtad
vabaltvalitud tugevama varda ... painutad sellise nurga alla,et avada uks seestpoolt või siis hakkad pusima,et võtmeid süütelukust kätte saada.
|
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 09:08
|
|
|
Kõige lihtsam viis oleks vast proovida mõne muu volksu grupi võtit.
Ise olen vana transporteri oma C4ja võtmega lahti keeranud.
|
|
|
axxel666
huviline
Registreerunud 09.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 09:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MorroW
Kõige lihtsam viis oleks vast proovida mõne muu volksu grupi võtit.
Ise olen vana transporteri oma C4ja võtmega lahti keeranud. |
Eile sattusid mulle ainult ühed audi võtmed kätte ja nendega ta ei avanud
|
|
|
kaarel376
huviline
Registreerunud 29.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 09:31
|
|
|
Tee traadist silmus. Tõmba näiteks juhiukse äärt lahtipoole, niipalju, et traat mahuks sealt sisse. Seejärel ürita silmus saada ukselukustus nupu
ümber ja tõmba nupp üles. Oli endal sama probleem ja võtsin niimodi lahti. Ei rikkunud ka midagi ära. Edu proovimisel
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 11.03.09 09:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kaarel376
Seejärel ürita silmus saada ukselukustus nupu ümber ja tõmba nupp üles. |
Minu teada kõigil c4'jadel on nupp ühe läbimõõduga ja seega ta ei jää ju kuhugi taha kinni. See teise võtmega proovimine on kõige mõistlikum
lahendus, kuna tean ühte c4'ja millel sai uksed lahti Coupe võtmega ja vastupidi- võtme profiil oli üsna sarnane.
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 11.03.09 10:02
|
|
|
Tee puidust selline kiilu moodi asi, see suru kõrvalistuja ukseraami vahele ja painuta ukseraam eemale, seejärel tee traadist (auto ilukilbi traat on
väga hea) aasaga vidin ja õngitse võtmed süütelukust välja.
Korduvalt tehtud ja ei kahjust autot.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
axxel666
huviline
Registreerunud 09.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 10:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Tee puidust selline kiilu moodi asi, see suru kõrvalistuja ukseraami vahele ja painuta ukseraam eemale, seejärel tee traadist (auto ilukilbi traat on
väga hea) aasaga vidin ja õngitse võtmed süütelukust välja.
Korduvalt tehtud ja ei kahjust autot. |
Seda ei saa väga teha, sest süüde on sees... See eeldaks, et ma keeran neid võtmeid kõigepealt kuidagi.
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
postitati 11.03.09 11:22
|
|
|
Eeldades,et autol on el. klaasitõstukid on tegevus järgmine:1. ühendada kapoti alt teine aku külge ,eespool oli soovitusi selle kohta. 2.kasvõi
puulusika vms. abil kangutada aknaraami serv natuke eemale. 3.peenikese vardaga vajuta klaasitõstuki nuppu,aknaklaas avaneb ja... Nagu Sa kirjutasid
süüde on sees, siis järelikult peab asi toimima.
|
|
|
axxel666
huviline
Registreerunud 09.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 11:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vreps
Eeldades,et autol on el. klaasitõstukid on tegevus järgmine:1. ühendada kapoti alt teine aku külge ,eespool oli soovitusi selle kohta. 2.kasvõi
puulusika vms. abil kangutada aknaraami serv natuke eemale. 3.peenikese vardaga vajuta klaasitõstuki nuppu,aknaklaas avaneb ja... Nagu Sa kirjutasid
süüde on sees, siis järelikult peab asi toimima. |
Tegemist ei ole el. akendega
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 11.03.09 11:47
|
|
|
Kas C4 kõrvalukse raami vahelt sisse lükatud silmusega traadiga juhi linki sikutades lukustusnuppu üles ei viska? Ma lähen proovin kohe... (ilma
traadita ).
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 11:55
|
|
|
Tee V-kujuline hark mida saab klaasi või ukse vahelt nupuni nihutada ja tõsta nupp üles. Hargi siseservad peavad olema teritatud, et nupu külge
haakuksid.
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 11:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Kas C4 kõrvalukse raami vahelt sisse lükatud silmusega traadiga juhi linki sikutades lukustusnuppu üles ei viska? Ma lähen proovin kohe... (ilma
traadita ). | Minu omal ei viska.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 11:58
|
|
|
100 puhul nupud lingist ei avane.
Edit: Blackil mingi advanced 100 
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 11.03.09 11:59
|
|
|
Proovisin, avaneb. 
|
|
|
|
shalm
huviline
Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 12:14
|
|
|
traadita ). |
Mul käib link tühjalt, kui nupp madalal 
|
|
|
masinist
huviline
Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 avant quattro 16v, VW rabbit
|
postitati 11.03.09 12:15
|
|
|
Oli kokkupuude samasuguse juhusega, kapoti sain kuidagi lahti, ning andsin akule voolu, korduvalt klemmid külge ja maha, ning mõne "klõpsutamise"
peale tuli kesklukk ise lahti.
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 12:20
|
|
|
Proovisin, avaneb. | Ma olen neid asju remontinud ja idee
järgi ei tohi avaneda. Sul on seal kas midagi ümber tehtud või vardad valesti reguleeritud .
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |